Gość: 007 J. Bond Re: Woodstock Owsiaka ? jak najszybciej zapomnieć IP: *.wlan.pl 28.07.04, 23:16 Jestem przeciwny tej imprezie. Nikt na zachodzie nie robi od dawna takich dziadowskich imprez muzycznych. Amerykańskie Woodstok było niepowtarzalne. Muzyka najwyższego sortu. To co robi Owsiak to nędzna imitacja czegoś niedoścignionego. Czegoś, czego ten dziwny jegomość w plastikowych różowych okularkach nigdy nie osiągnie. To po prostu przygrywka do kolejnego skoku na kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kecaj Re: Woodstock Owsiaka ? jak najszybciej zapomnieć IP: *.wloclawek.cvx.ppp.tpnet.pl 29.07.04, 07:24 Ty nie masz problemów ze wzwodem? Bo z tego co piszesz to jest to bardzo prawdopodobne. Pochyl się w Rydzyku pajacu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pizarro typowa ofiara prymitywnej socjotechniki owsiaka IP: *.torun.mm.pl 29.07.04, 14:59 O ile mi wiadomo to wprost nie jest pismem ani T. Rydzyka ani Radio Maryja więc matołeczku, ogłupiony lewackimi, anarchistyczno głupawymi pomieszanymi i bełkotliwymi słowy tego niedouka i prymitywa ale spryciarza 0wsiaka przeczytaj ale czy tacy jak ty umieją czytać? czy to zrozumiesz?tylko owsiakowy bełkot do takich dociera to wasz język.sie ma ofiaro nędznej socjotechniki owsiaków! Odpowiedz Link Zgłoś
ziontrain Re: typowa ofiara prymitywnej socjotechniki owsi 29.07.04, 15:10 pies drapał rydzyków i "prymitywne ofiary socjotechniki owsiaka" ZionTrain bydzie! a to niezaprzeczlny + Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: typowa ofiara prymitywnej socjotechniki owsi IP: 158.75.34.* 29.07.04, 15:22 czy kolega Bond był kiedyś na Przystanku? Bo jeśli nie był, to skąd ta filipika? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 007 J. Bond Re: typowa ofiara prymitywnej socjotechniki owsi IP: *.wlan.pl 29.07.04, 15:29 Byłem w Jarocinie. Tak, tak - B Y Ł E M ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: typowa ofiara prymitywnej socjotechniki owsi IP: 158.75.34.* 29.07.04, 15:32 i co Ci się konkretnie nie podobało? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazon Re: Woodstock!!! Co myślicie?? Kto z Was jedzie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 15:32 Nie byłem, nie jadę, nie moje klimaty. Pewnie dlatego sama impreza nie budzi we mnie przesadnie pozytywnych uczuc. Cos w tym jest że ludziom w tym tlumie 'nieco' odwala. Moi znajomi kiedys jeździli- wspominali dobrze, choc nie kryli ze kilka procent uczestnikow zachowuje sie gorzej niż dresiarze (ktorych nota bene krytykują). Ale mnie nic do tego- skoro ludzie chcą tam jeździc i sie bawic to ich sprawa. Zreszta od strony muzycznej sama impreza wyglada dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulek Re: Zaczeło się ! IP: *.wlan.pl 29.07.04, 16:05 Do dwóch poważnych wypadków doszło w specjalnych pociągach jadących na Woodstock. Jeden młodzieniaszek wypadł z pociągu (znaleziono go nieprzytonego na torach), a drugi wychylając się z pociągu uderzył głową w słup trakcji elektrycznej...(też w szpiltalu). Co mi się niepodoba. Specyficzna subkultura i mikroklimat który wytwarza się na tym widowisku. Powszechne pijaństwo, palenie trawki, sypanie się piachem po glacach i jeszcze inne nieracjonalne zachowanie się n i e l e t n i e j młodzieży. Nie podoba mi się również chamskie, prymitywne a czasami ordynarne gadki czy też okrzyki na głównej scenie tego jegomościa w różowych okrągłych okularkach. Muzyka ? czy ja wiem. Słyszałem na żywo lepszą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 007 J. Bond Re: Woodstock Owsiaka - jak najszybciej zapomnieć IP: *.wlan.pl 29.07.04, 16:41 Nie pododoba mi się powtarzanie czegoś co już było. Sikanie pod namiotem, brud, dziadostwo. Owsiak stara się zatrzymać czas, a przecież żyjemy w XXI wieku. Nikt na zachodzie już takich spędów nie robi, a przynajmniej nie w takich warunkach. To co proponuje Owsiak to zykła szmira, kicz. Wielkie nic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Woodstock Owsiaka - jak najszybciej zapomnieć IP: 158.75.34.* 29.07.04, 17:53 może jesteśmy na to za starzy? jak zjeżdża 100 tys. ludzi, to musi być syf; nie ma siły. co do repertuaru - racja; lekko przeterminowany, ale na miejscu Owsiaka też bym się wystrzegał muzyki klubowej (wtedy to dopiero byłoby grzanie i ruja) i hip hopu (mordobicie do n-tej potęgi). pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kecaj Re: Zaczeło się ! IP: *.wloclawek.cvx.ppp.tpnet.pl 29.07.04, 17:46 [...] >Co mi się niepodoba. Specyficzna subkultura i mikroklimat który wytwarza się na >tym widowisku. Powszechne pijaństwo, palenie trawki, sypanie się piachem po >glacach i jeszcze inne nieracjonalne zachowanie się n i e l e t n i e j >młodzieży. Popatrz z boku na ludzi w czasie mszy w środę popielcową, popatrz na chłopów w sukienkach (chyba coś musi w ytym być ) bo następnego pedryla w sutannie namierzyli. A teraz spójrz obiektywnie na to co napisałeś. Czy Ciebie OD Rydzyk spłodził, czy już żaden syn mu się nie uda ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Zaczeło się ! IP: 158.75.34.* 29.07.04, 17:55 kecaj, nie obrażaj, dyskutuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pizarro jasne ty od jarzębowskiego i waniek,biednyś ty IP: *.torun.mm.pl 29.07.04, 22:53 Odpowiedz Link Zgłoś
nowy.oszolom.z.r.maryja Woodstock!!! to siedlisko zła i deprawacji młodych 29.07.04, 20:02 Polaków to ucieleśnienie Sodomy i Gomory! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kecaj Re: Pielgrzymki!! to siedlisko zła i deprawacji IP: *.wloclawek.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.04, 07:25 modzieży. Uczestniczyem w wielu. I na każdej przeleciao się ze dwie sztuki, o zalotach pedalów nien wspomnę. Owsiak Rulez !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: McButelka Re: Pielgrzymki!! to siedlisko zła i deprawacji IP: *.pec.torun.pl 30.07.04, 09:00 Ci, co krytykują organizatorów koncertów to jacyś dziwni ludzie... Nie rozumiem, dlaczego boli ich ten festiwal. Może powinien Owsiak oddać te pieniądze na Caritas albo inny, zbożny cel? A może powinien na RM i TVTM przekazać? Nie musicie tam jechać - nie ma obowiązku. Zamiast na Woodstock - wyślijcie dzieci do Lichenia - na pewno się ucieszą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pizarro butelko ty zawsze na posterunku redakcji NIE! wsty IP: *.torun.mm.pl 30.07.04, 10:52 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 007 J. Bond Zaczęło się... 1 osoba zabita kilkunastu rannych. IP: *.wlan.pl 30.07.04, 12:44 W drodze na imprezę zginęła jedna osoba, jest już kilkanaście osób rannych. Większość doznała obrażeń pod wpływem alkoholu... Oj co tam sie bedzie działo!, co tam się be be dzie dzi dzia ało...! S i e m a ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazon Re: Zaczęło się... 1 osoba zabita kilkunastu ran IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 14:20 A czy jest tak naprawdę czego żałować? Moim zdaniem młotek który po pijaku wychyla sie z pociągu jest sam sobie winny i jak dla mnie moze dostac najwyżej Nagrode Darwina. A jeżeli ktos zdecyduje sie jechac na Woodstock to oznacza że albo towarzystwo takich ludzi mu odpowiada, albo sam jest jednym z nich- prosta sprawa i nie ma co w to ingerować. Nikt nie uszczęśliwi tych ludzi na siłę np. kółkiem różańcowym:) No i nie widze tu za bardzo winy samego organizatora imprezy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: McButelka Re: butelko ty zawsze na posterunku redakcji NIE! IP: *.pec.torun.pl 30.07.04, 12:46 Wypluj te słowa - jakie "NIE"? Przegrzały ci się styki? Mam propozycję - przyjdź na koncert Butelki i sobie posłuchaj - a może któraś z piosenek będzie o tobie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: butelko ty zawsze na posterunku redakcji NIE! IP: 158.75.34.* 30.07.04, 15:27 Nikt przy zdrowych zmysłach nie będzie winił Owsiaka za to, że ktoś po pijaku wypadł z pociągu, którym jechał na Woodstock. Koleś sam sobie winny; trzeba było nie chlać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: butelko ty zawsze na posterunku redakcji NIE! IP: 158.75.34.* 30.07.04, 15:29 Bo jeśli Owsiak winny, to i Polmos, który wyprukował wódkę (lub browar zależy, co pił :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 007 J. Bond Re: Masz rację Miki, ale... IP: *.wlan.pl 30.07.04, 15:34 ...Gdyby tam nie jechał, to by nie wypadł. (Ten co nie żyje zginął w wypadku samochodowym, jego koledzy wylądowali w szpitalu) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazon Re: Masz rację Miki, ale... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 15:41 Nie no Bond przesadzasz- to jak ktos jadąc do kościola bedzie miał wypadek to winny bedzie kościół? Albo jak pijak za kierownice wsiądzie wracając do domu z imprezy to przyczyna bedzie to że ma dom?:) Poza tym ludzie którym przydarzyły sie te wypadki to z cała pewnościa NIE SĄ całoroczni abstynenci którzy tylko pod wpływem Owsiaka raz do roku sie na Przystanku Woodstock nasmarują. Akurat faktem jest ze towarzystwo tego typu ludzi sprawia ze hamulce niektórym zanikaja, ale Woodstock jest dla niech najwyzej jednym z wielu pretekstów. Tego typu wypadki zdarzaja sie pewnie często- mowi sie akurat o tych które maja miejsce przy okazji Woodstock, co jest pewnego rodzaju manipulacją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Masz rację Miki, ale... IP: 158.75.34.* 30.07.04, 16:02 Nie całkiem mogę się z tym zgodzić. Mój dzielnicowy też jest od tego, żeby jakiś oprych nie ograbił mi mieszkania, ale nie odpowiada za to, że rozwaliłem sobie łeb po pijaku. Owsiak nie odpowiada za to, że komuś zabrakło oleju w głowie. Owszem; kolega denat zginął w drodze na Woodstock, ale nie zabił go Owsiak - zabiła go własna głupota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maiku200 Re: Woodstock!!! Co myślicie?? Kto z Was jedzie?? IP: *.torun.mm.pl 01.08.04, 17:21 Byłam. Widziałam. Słyszałam. Właściwie to ciekawa impreza a uczestnicy przeróżni. Warunki bytowe trudne, ale dwa dni idzie wytrzymać. Muzyka też różnista, ale można wybrać coś dla siebie. Pozdrawiam Woodstokowiczów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToJA Re: Woodstock!!! Co myślicie?? Kto z Was jedzie?? IP: *.torun.mm.pl 02.08.04, 23:41 ..a ja Woodstockowi daje mocnego plusa..muza swietna.. ludzie równiez..nie okradli mnie..wróciłam cała i zdrowa.. mitów jest o tej imprezie dużo..zdaje sobie sprawe, ze nie znikną.. owszem zgadzam sie ..sa pijani ..sa nacpani..ale pospacerujmy w weekend po naszych torunskich pubach i bulwarze zobaczymy podobne obrazki..na woodstock mamy duzo ludzi na stosunkowo niewielkiej powierzchni łatwiej jest to dostrzec takie patologie.. nie ma większego w Polsce koncertu dla miłosnikow rocka..spotykaja sie tam ludzie przyjaznie nastawieni do swiata..o podobnych gustach muzycznych..dla których kasa i wyscig szczurów nie jest najwazniejszy! pozdrawiam wszystkich tegorocznych woodstockowiczów :) do zobaczenia za rok :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 007 J. Bond Woodstock? - czas pomyśleć o czymś nowym... IP: *.wlan.pl 03.08.04, 12:18 Świetna muzyka ? chyba nie słyszałaś lepszej. No cóż, ciesz się miernotą. Woodstock to odgrzewany kotlet. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Woodstock? - czas pomyśleć o czymś nowym... 04.08.04, 15:25 w Danii co roku jest festiwal roskilde i tam takie same klimaty . no muza dużo lepsza bo same gwiazdeczki grają. ale otoczka (błoto, syf, dragi) taka sama. cały świat na to jeżździ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kroto Re: Woodstock!!! Co myślicie?? Kto z Was jedzie?? IP: 213.77.40.* 04.08.04, 22:30 Nie przejmucie się.Pizarro to zboczek. Wystarczy poczytać jego posty Odpowiedz Link Zgłoś