Dodaj do ulubionych

Woodstock!!! Co myślicie?? Kto z Was jedzie??

IP: *.torun.mm.pl 28.07.04, 22:37
Obserwuj wątek
    • Gość: 007 J. Bond Re: Woodstock Owsiaka ? jak najszybciej zapomnieć IP: *.wlan.pl 28.07.04, 23:16
      Jestem przeciwny tej imprezie. Nikt na zachodzie nie robi od dawna takich
      dziadowskich imprez muzycznych.
      Amerykańskie Woodstok było niepowtarzalne. Muzyka najwyższego sortu. To co robi
      Owsiak to nędzna imitacja czegoś niedoścignionego. Czegoś, czego ten dziwny
      jegomość w plastikowych różowych okularkach nigdy nie osiągnie.

To po prostu przygrywka do kolejnego skoku na kasę.
      • Gość: kecaj Re: Woodstock Owsiaka ? jak najszybciej zapomnieć IP: *.wloclawek.cvx.ppp.tpnet.pl 29.07.04, 07:24
        Ty nie masz problemów ze wzwodem? Bo z tego co piszesz to jest to bardzo
        prawdopodobne. Pochyl się w Rydzyku pajacu !
        • Gość: pizarro typowa ofiara prymitywnej socjotechniki owsiaka IP: *.torun.mm.pl 29.07.04, 14:59
          O ile mi wiadomo to wprost nie jest pismem ani T. Rydzyka ani Radio Maryja więc
          matołeczku, ogłupiony lewackimi, anarchistyczno głupawymi pomieszanymi i
          bełkotliwymi słowy tego niedouka i prymitywa ale spryciarza 0wsiaka przeczytaj
          ale czy tacy jak ty umieją czytać? czy to zrozumiesz?tylko owsiakowy bełkot do
          takich dociera to wasz język.sie ma ofiaro nędznej socjotechniki owsiaków!
          • ziontrain Re: typowa ofiara prymitywnej socjotechniki owsi 29.07.04, 15:10
            pies drapał rydzyków i "prymitywne ofiary socjotechniki owsiaka"
            ZionTrain bydzie!
            a to niezaprzeczlny +
            • Gość: miki Re: typowa ofiara prymitywnej socjotechniki owsi IP: 158.75.34.* 29.07.04, 15:22
              czy kolega Bond był kiedyś na Przystanku? Bo jeśli nie był, to skąd ta filipika?
              • Gość: 007 J. Bond Re: typowa ofiara prymitywnej socjotechniki owsi IP: *.wlan.pl 29.07.04, 15:29
                Byłem w Jarocinie. Tak, tak - B Y Ł E M !
                • Gość: miki Re: typowa ofiara prymitywnej socjotechniki owsi IP: 158.75.34.* 29.07.04, 15:32
                  i co Ci się konkretnie nie podobało?
    • Gość: Jazon Re: Woodstock!!! Co myślicie?? Kto z Was jedzie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 15:32
      Nie byłem, nie jadę, nie moje klimaty. Pewnie dlatego sama impreza nie budzi we
      mnie przesadnie pozytywnych uczuc. Cos w tym jest że ludziom w tym
      tlumie 'nieco' odwala. Moi znajomi kiedys jeździli- wspominali dobrze, choc nie
      kryli ze kilka procent uczestnikow zachowuje sie gorzej niż dresiarze (ktorych
      nota bene krytykują). Ale mnie nic do tego- skoro ludzie chcą tam jeździc i sie
      bawic to ich sprawa. Zreszta od strony muzycznej sama impreza wyglada dobrze.
      • Gość: lulek Re: Zaczeło się ! IP: *.wlan.pl 29.07.04, 16:05
        Do dwóch poważnych wypadków doszło w specjalnych pociągach jadących na
        Woodstock. Jeden młodzieniaszek wypadł z pociągu (znaleziono go nieprzytonego
        na torach), a drugi wychylając się z pociągu uderzył głową w słup trakcji
        elektrycznej...(też w szpiltalu).

Co mi się niepodoba. Specyficzna subkultura i mikroklimat który wytwarza się na
        tym widowisku. Powszechne pijaństwo, palenie trawki, sypanie się piachem po
        glacach i jeszcze inne nieracjonalne zachowanie się n i e l e t n i e j
        młodzieży. Nie podoba mi się również chamskie, prymitywne a czasami ordynarne
        gadki czy też okrzyki na głównej scenie tego jegomościa w różowych okrągłych
        okularkach. Muzyka ? czy ja wiem. Słyszałem na żywo lepszą.
        • Gość: 007 J. Bond Re: Woodstock Owsiaka - jak najszybciej zapomnieć IP: *.wlan.pl 29.07.04, 16:41
          Nie pododoba mi się powtarzanie czegoś co już było. Sikanie pod namiotem, brud,
          dziadostwo. Owsiak stara się zatrzymać czas, a przecież żyjemy w XXI wieku.
          Nikt na zachodzie już takich spędów nie robi, a przynajmniej nie w takich
          warunkach. To co proponuje Owsiak to zykła szmira, kicz. Wielkie nic...
          • Gość: miki Re: Woodstock Owsiaka - jak najszybciej zapomnieć IP: 158.75.34.* 29.07.04, 17:53
            może jesteśmy na to za starzy? jak zjeżdża 100 tys. ludzi, to musi być syf; nie ma siły. co do repertuaru - racja; lekko przeterminowany, ale na miejscu Owsiaka też bym się wystrzegał muzyki klubowej (wtedy to dopiero byłoby grzanie i ruja) i hip hopu (mordobicie do n-tej potęgi). pzdr.
        • Gość: kecaj Re: Zaczeło się ! IP: *.wloclawek.cvx.ppp.tpnet.pl 29.07.04, 17:46
          [...]
          >Co mi się niepodoba. Specyficzna subkultura i mikroklimat który wytwarza się
          na
          >tym widowisku. Powszechne pijaństwo, palenie trawki, sypanie się piachem po
          >glacach i jeszcze inne nieracjonalne zachowanie się n i e l e t n i e j
          >młodzieży.

Popatrz z boku na ludzi w czasie mszy w środę popielcową, popatrz na chłopów w
          sukienkach (chyba coś musi w ytym być ) bo następnego pedryla
          w sutannie namierzyli. A teraz spójrz obiektywnie na to co napisałeś. Czy
          Ciebie OD Rydzyk spłodził, czy już żaden syn mu się nie uda ?
          • Gość: miki Re: Zaczeło się ! IP: 158.75.34.* 29.07.04, 17:55
            kecaj, nie obrażaj, dyskutuj.
          • Gość: pizarro jasne ty od jarzębowskiego i waniek,biednyś ty IP: *.torun.mm.pl 29.07.04, 22:53
    • nowy.oszolom.z.r.maryja Woodstock!!! to siedlisko zła i deprawacji młodych 29.07.04, 20:02
      Polaków to ucieleśnienie Sodomy i Gomory!
      • Gość: kecaj Re: Pielgrzymki!! to siedlisko zła i deprawacji IP: *.wloclawek.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.04, 07:25
        modzieży. Uczestniczyem w wielu. I na każdej przeleciao się ze dwie sztuki, o
        zalotach pedalów nien wspomnę. Owsiak Rulez !!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: McButelka Re: Pielgrzymki!! to siedlisko zła i deprawacji IP: *.pec.torun.pl 30.07.04, 09:00
          Ci, co krytykują organizatorów koncertów to jacyś dziwni ludzie... Nie
          rozumiem, dlaczego boli ich ten festiwal. Może powinien Owsiak oddać te
          pieniądze na Caritas albo inny, zbożny cel? A może powinien na RM i TVTM
          przekazać? Nie musicie tam jechać - nie ma obowiązku. Zamiast na Woodstock -
          wyślijcie dzieci do Lichenia - na pewno się ucieszą.
          • Gość: pizarro butelko ty zawsze na posterunku redakcji NIE! wsty IP: *.torun.mm.pl 30.07.04, 10:52
            • Gość: 007 J. Bond Zaczęło się... 1 osoba zabita kilkunastu rannych. IP: *.wlan.pl 30.07.04, 12:44
              W drodze na imprezę zginęła jedna osoba, jest już kilkanaście osób rannych.
              Większość doznała obrażeń pod wpływem alkoholu...

Oj co tam sie bedzie działo!, co tam się be be dzie dzi dzia ało...!

S i e m a !
              • Gość: Jazon Re: Zaczęło się... 1 osoba zabita kilkunastu ran IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 14:20
                A czy jest tak naprawdę czego żałować? Moim zdaniem młotek który po pijaku
                wychyla sie z pociągu jest sam sobie winny i jak dla mnie moze dostac najwyżej
                Nagrode Darwina. A jeżeli ktos zdecyduje sie jechac na Woodstock to oznacza że
                albo towarzystwo takich ludzi mu odpowiada, albo sam jest jednym z nich- prosta
                sprawa i nie ma co w to ingerować. Nikt nie uszczęśliwi tych ludzi na siłę np.
                kółkiem różańcowym:) No i nie widze tu za bardzo winy samego organizatora
                imprezy.
            • Gość: McButelka Re: butelko ty zawsze na posterunku redakcji NIE! IP: *.pec.torun.pl 30.07.04, 12:46
              Wypluj te słowa - jakie "NIE"? Przegrzały ci się styki? Mam propozycję -
              przyjdź na koncert Butelki i sobie posłuchaj - a może któraś z piosenek będzie
              o tobie?
              • Gość: miki Re: butelko ty zawsze na posterunku redakcji NIE! IP: 158.75.34.* 30.07.04, 15:27
                Nikt przy zdrowych zmysłach nie będzie winił Owsiaka za to, że ktoś po pijaku wypadł z pociągu, którym jechał na Woodstock. Koleś sam sobie winny; trzeba było nie chlać.
                • Gość: miki Re: butelko ty zawsze na posterunku redakcji NIE! IP: 158.75.34.* 30.07.04, 15:29
                  Bo jeśli Owsiak winny, to i Polmos, który wyprukował wódkę (lub browar zależy, co pił :-)
                • Gość: 007 J. Bond Re: Masz rację Miki, ale... IP: *.wlan.pl 30.07.04, 15:34
                  ...Gdyby tam nie jechał, to by nie wypadł. (Ten co nie żyje zginął w wypadku
                  samochodowym, jego koledzy wylądowali w szpitalu)
                  Pozdr.
                  • Gość: Jazon Re: Masz rację Miki, ale... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 15:41
                    Nie no Bond przesadzasz- to jak ktos jadąc do kościola bedzie miał wypadek to
                    winny bedzie kościół? Albo jak pijak za kierownice wsiądzie wracając do domu z
                    imprezy to przyczyna bedzie to że ma dom?:) Poza tym ludzie którym przydarzyły
                    sie te wypadki to z cała pewnościa NIE SĄ całoroczni abstynenci którzy tylko
                    pod wpływem Owsiaka raz do roku sie na Przystanku Woodstock nasmarują. Akurat
                    faktem jest ze towarzystwo tego typu ludzi sprawia ze hamulce niektórym
                    zanikaja, ale Woodstock jest dla niech najwyzej jednym z wielu pretekstów. Tego
                    typu wypadki zdarzaja sie pewnie często- mowi sie akurat o tych które maja
                    miejsce przy okazji Woodstock, co jest pewnego rodzaju manipulacją.
                  • Gość: miki Re: Masz rację Miki, ale... IP: 158.75.34.* 30.07.04, 16:02
                    Nie całkiem mogę się z tym zgodzić. Mój dzielnicowy też jest od tego, żeby jakiś oprych nie ograbił mi mieszkania, ale nie odpowiada za to, że rozwaliłem sobie łeb po pijaku. Owsiak nie odpowiada za to, że komuś zabrakło oleju w głowie. Owszem; kolega denat zginął w drodze na Woodstock, ale nie zabił go Owsiak - zabiła go własna głupota.
    • Gość: maiku200 Re: Woodstock!!! Co myślicie?? Kto z Was jedzie?? IP: *.torun.mm.pl 01.08.04, 17:21
      Byłam. Widziałam. Słyszałam. Właściwie to ciekawa impreza a uczestnicy
      przeróżni. Warunki bytowe trudne, ale dwa dni idzie wytrzymać. Muzyka też
      różnista, ale można wybrać coś dla siebie. Pozdrawiam Woodstokowiczów.
    • Gość: ToJA Re: Woodstock!!! Co myślicie?? Kto z Was jedzie?? IP: *.torun.mm.pl 02.08.04, 23:41
      ..a ja Woodstockowi daje mocnego plusa..muza swietna.. ludzie równiez..nie
      okradli mnie..wróciłam cała i zdrowa..
      mitów jest o tej imprezie dużo..zdaje sobie sprawe, ze nie znikną..
      owszem zgadzam sie ..sa pijani ..sa nacpani..ale pospacerujmy w weekend po
      naszych torunskich pubach i bulwarze zobaczymy podobne obrazki..na woodstock
      mamy duzo ludzi na stosunkowo niewielkiej powierzchni łatwiej jest to dostrzec
      takie patologie..

nie ma większego w Polsce koncertu dla miłosnikow rocka..spotykaja sie tam
      ludzie przyjaznie nastawieni do swiata..o podobnych gustach muzycznych..dla
      których kasa i wyscig szczurów nie jest najwazniejszy!

pozdrawiam wszystkich tegorocznych woodstockowiczów :)
      do zobaczenia za rok :)
      • Gość: 007 J. Bond Woodstock? - czas pomyśleć o czymś nowym... IP: *.wlan.pl 03.08.04, 12:18
        Świetna muzyka ? chyba nie słyszałaś lepszej.
        No cóż, ciesz się miernotą.

Woodstock to odgrzewany kotlet.

• ja_aska Re: Woodstock? - czas pomyśleć o czymś nowym... 04.08.04, 15:25
          w Danii co roku jest festiwal roskilde i tam takie same klimaty . no muza dużo
          lepsza bo same gwiazdeczki grają. ale otoczka (błoto, syf, dragi) taka sama.
          cały świat na to jeżździ.
    • Gość: kroto Re: Woodstock!!! Co myślicie?? Kto z Was jedzie?? IP: 213.77.40.* 04.08.04, 22:30
      Nie przejmucie się.Pizarro to zboczek. Wystarczy poczytać jego posty
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka