Dodaj do ulubionych

Jeszcze jedno klasmtwo dany , zdemaskowane !

IP: *.ipt.aol.com 08.08.04, 17:18
Jeszcze jeden mit o uczciwosci zio-nazistow obalony ,... Nie tak dawno ciucka
udowadniala nam wszystkim ze zwrot posiadlosci Europejskich Zydow w izsrael'u
nie przedstawia zadnych problemow ,... Well , okazuje sie ze Niemcy zwrocili
Szwajcarzy zwrocili tylko zio-nazistowscy zlodzieje nie maja zamiaru oddac :)

uklony

============================================================================

Europe shames Israel's apathy on local Holocaust properties

Israel is seriously behind European countries in everything that has to do
with restoring the properties of Jews that perished in the Holocaust. In
Germany, real estate has been restored to owners and in Switzerland, $800
million was alloted to inheritors of bank account holders and millions are
paid monthly to insurance policy holders. By contrast, in Israel the process
is only in early stages.
=============================================================================
At least 170 such bank accounts are held by Bank Leumi. Its attorneys and
CEOs are fighting hard to keep the report from being published. With the
absence of legislation or a court order that will force them to pay, Ram
Caspi, representing Bank Leumi has made it clear it will not "pay a single
agora."

www.haaretz.com/hasen/spages/461617.html
Obserwuj wątek
    • rattler Re: Jeszcze jedno klasmtwo dany , zdemaskowane ! 10.08.04, 00:31
      Popusc im troche a sami polecom na manowce , tutaj nie tylko Dane , ale nawet
      szwanca ftroncalky'ego zatkalo - Lubia chlapac jenzorem na forum jak spac nie
      mogom bo ich syjamisty rypiom na prawo i lewo . Nie wiem jak to jest stom
      ziemiom obiecanom , ale wiem ze , obiecanek kupa jak gora Kalwaria , a ziemi
      tyle co za paznokciem . Wyobraznia duza :)

narazie
      • Gość: KOKOSZ nie ma juz kolejnego dnia, aby.... IP: 216.65.64.* 10.08.04, 00:41
        syjamysty-fekalofile nie zostawali na czyms obnazeni... ;-)))
        Pozdr.
        K

P.S. Z checia sie kiedys wybiore na wycieczke do miejsca opisywanego w
        przewodnikach turystycznych: "kiedys na tych terenach kontrole sprawowala
        zbrodnicza organizacja o nazwie iSSrael..."
    • Gość: . Split, a po kiego ty z uporem masochisty izraelska IP: *.range81-156.btcentralplus.com 10.08.04, 00:43
      prase czytasz? Hebraista jestes, czy co?
      • Gość: KOKOSZ nie, mysle ze to na zasadzie: IP: 216.65.64.* 10.08.04, 00:56
        "dobrze jest znac swojego wroga i jego slabosci"!!! ;-))))
      • Gość: sp;lit Re: Split, a po kiego ty z uporem masochisty izra IP: *.ipt.aol.com 10.08.04, 19:42
        Bo ciekawe rzeczy pisza , zwlaszcza w zestawieniu z tym , co tu ciucka i sfora
        sprzedaja ,... Haaretz , Bank Leumi swoje , nasza obronczyni praworzadnosci i
        prawa , nasza ciucka , swoje ,... A my mamy zabawe :) Przy okazji dowiadujemy
        sie wiemy ile warte sa jej slowa . Zarozumialcow z agenda trzeba osmieszac .

Moja relacja ze sfora to cos w rodzaju symbiozy na zasadzie : Pitagoras
        twierdzi ze matematyka smierdzi , a Talles dowodzi , ze to nic nie szkodzi .

uklony
    • Gość: totyle Re: Jeszcze jedno klasmtwo dany , zdemaskowane ! IP: *.176.6.173.Dial1.Phoenix1.Level3.net 10.08.04, 05:57
      Nu oni maja z tego holokaust industry przyslowiowe dany szambo.Nie po to
      syjonisty wysylali zydowska biedote zanedzniala do krematoriow aby sie teraz z
      jakimis holokaustowymi pieniedzmi dzielic.Ci to beda wsciekli ze jakies potomki
      czyli siodme wody po herbacie sie holokaustowymi prze-zydkami nazywaja.
      • Gość: zbalansowany Re: Jeszcze jedno klasmtwo dany , zdemaskowane ! IP: *.mel.connect.com.au / *.connect.com.au 10.08.04, 06:45

Jednak ten Izrael powinien nazywac sie Hutzpaland.
        • Gość: totyle Re: Jeszcze jedno klasmtwo dany , zdemaskowane ! IP: *.176.6.173.Dial1.Phoenix1.Level3.net 10.08.04, 06:52
          Super nazwa i pasije jak ulal.Nazywajmy wiec od tej pory hutzpaland.Dane chyba
          krew koszerna zaleje.
          • Gość: dana33 Re: Jeszcze jedno klasmtwo dany , zdemaskowane ! IP: *.jazo.org.il 10.08.04, 08:03
            dzien dobry, ukochani antysemici. widze, ze dbacie o moj dobry humor kazdego
            dnia. null-eczku kochany, krew moja nie tylko nie koszerna ale rowniez
            niebieska (zydowska arystokracja, ty farsztejst) nie zalala mnie, zafajdancu
            australijski, hutzpaland juz nudne, wymysl cos innego, kokoszko, dobrzed ze
            znasz swego wroga, to naprawde madre podejscie do sprawy, a ty pieseczku
            slodki, co tak merdasz ogonkiem od samego rana, to ta twoja gwara, ktora tak
            piszesz, to jeszcze z twojej zabitej dechami polskiej wsi masz, nie? bardzo
            ladnie, ze nie zapominasz tradycji wiesniaczej.
            wiec moi drodzy, wprawdzie to naprawde niczyj interes, moje konto bankowe, ale
            zebyscie sie tak nie martwili o to w przyszlosci, to was niniejszym uroczyscie
            zawiadamiam, ze bank leumi po sprawdzeniu wszystkich dokumentow i stwierdzeniu,
            ze jestem wnuczka mojego dziadka, zwrocil mi osobiscie pieniadze, ktore moj
            dziadek pozostawil po sobie. niezla sumka, musze powiedziec, bo pieniazki
            lezaly tam od konca lat 20, wiec obliczcie sobie, jaki majateczek zrobil sie do
            dzisiaj. oprocz tego zostawil pare dunamow ziemi, i to tez juz otrzymalam.
            tak ze nawet jak to troche trwa, to israel wyplaca spadkobiercom wszystko.
            a jak to z bankami szwajcarskimi? veni, vidi, vici? przychodze, mowie, ze
            nazywam sie dana wnuczka potockiego i oni w try miga pojawiaja sie z taca z
            pieniedzmi, czy tez najpierw przez parenascie miesiecy sprawdzaja moja koszerno-
            niebieska krew?
            • Gość: zbalansowany Re: Jeszcze jedno klasmtwo dany , zdemaskowane ! IP: *.mel.connect.com.au / *.connect.com.au 10.08.04, 09:32
              Po prostu Haaretz klamie, ale biorac pod uwage ze wychodzi w Hutzpalandzie to i
              nie ma sie czemu dziwic
            • rattler Re: Jeszcze jedno klasmtwo dany , zdemaskowane ! 10.08.04, 15:51
              Przypominasz mi mala dziewczynke , Dana , ktora odwiedzala moja corcie jak byla
              mala . Na urodzinach czy innej okazjii jak byly inne dzieci ta zawsze umiala
              odciagnac na bok jakas sluchaczke ktora jej nie znala o popuszczala wodze
              fantazji opowiadajac jaki ma piekny dom i jakich fajnych rodzicow .

Czasem mialem wyrzuty sumienia jak cos uslyszalem bo tata byl boozer ,
              zawsze "szukal" pracy , mieszkali w low-income apartments , na welfare , a mala
              dobijala ciuchy mojej corki . Ciekawe jednak ze nigdy sie nie poskarzyla i
              zawsze jej ta obca wierzyla , bo wiadomo , jak chodzi z rodzenstwem do
              katolickiej szkoly , to starzy musza byc nadziani - Niekoniecznie , mama po
              nocach (zeby dzieciom jaj nie robic) szkole , kosciol i parafie sprzatala .

Ta gwara to zargon Dana - Z Pragi ! Ja , sam z Pomorza jestem , kocham ten
              zargon i repertuar Stempowskiego :)
              • Gość: dana33 Re: Jeszcze jedno klasmtwo dany , zdemaskowane ! IP: 192.114.44.* 10.08.04, 19:24
                wszystko by sie zgadzalo, rattlerku, tylko ze ja juz dawno nie mala
                dziewczynka. i to cale zainteresowanie sie moja osoba, te ciagle watki do mnie,
                to latanie wasze za mna i te prowokacje, to tylko z jednegok jedynego powodu:
                wy zdjecie zobie sprawe, ze pisze prawde, wszystko jedno czy to o perkusji
                mojej corki, czy o tym, co mysle. i dlatego ta wscieklosc wasza, te obrazy, te
                bluzgi i oczywiscie te "dana klamie". wiesz, mnie to wszystko jedno, czy wy mi
                wierzycie czy nie. ja przede wszystkim musze zyc w zgodzie i szacunku z sama
                soba. a wy to nawet nigdzie blisko.
                • rattler Re: Jeszcze jedno klasmtwo dany , zdemaskowane ! 10.08.04, 22:59
                  Co prawdw to prawda - Male dziewczynki nie musza sie liczyc z konsekwenjami jak
                  czasem wyobraznia poniesie na zagon . Sama sie podkladasz , Dana , dajesz
                  okazje , wypinasz tylek to cie kopia i slusznie cie kopia .

narazie
            • Gość: rachelka Re: Jeszcze jedno klasmtwo dany , zdemaskowane ! IP: *.twcny.rr.com 10.08.04, 19:22
              Gość portalu: dana33 napisał(a):

> dzien dobry, ukochani antysemici. widze, ze dbacie o moj dobry humor kazdego
              > dnia. null-eczku kochany, krew moja nie tylko nie koszerna ale rowniez
              > niebieska (zydowska arystokracja, ty farsztejst) nie zalala mnie, zafajdancu
              > australijski, hutzpaland juz nudne, wymysl cos innego, kokoszko, dobrzed ze
              > znasz swego wroga, to naprawde madre podejscie do sprawy, a ty pieseczku
              > slodki, co tak merdasz ogonkiem od samego rana, to ta twoja gwara, ktora tak
              > piszesz, to jeszcze z twojej zabitej dechami polskiej wsi masz, nie? bardzo
              > ladnie, ze nie zapominasz tradycji wiesniaczej.
              > wiec moi drodzy, wprawdzie to naprawde niczyj interes, moje konto bankowe, ale
              > zebyscie sie tak nie martwili o to w przyszlosci, to was niniejszym uroczyscie
              > zawiadamiam, ze bank leumi po sprawdzeniu wszystkich dokumentow i stwierdzeniu,
              >
              > ze jestem wnuczka mojego dziadka, zwrocil mi osobiscie pieniadze, ktore moj
              > dziadek pozostawil po sobie. niezla sumka, musze powiedziec, bo pieniazki
              > lezaly tam od konca lat 20, wiec obliczcie sobie, jaki majateczek zrobil sie do
              >
              > dzisiaj. oprocz tego zostawil pare dunamow ziemi, i to tez juz otrzymalam.
              > tak ze nawet jak to troche trwa, to israel wyplaca spadkobiercom wszystko.
              > a jak to z bankami szwajcarskimi? veni, vidi, vici? przychodze, mowie, ze
              > nazywam sie dana wnuczka potockiego i oni w try miga pojawiaja sie z taca z
              > pieniedzmi, czy tez najpierw przez parenascie miesiecy sprawdzaja moja koszerno
              > -
              > niebieska krew?

jak sie czyta historie naszej arystokratki z wielkiego miasta lodzi,ktora to
              odziedziczyla tak pokazny majatek to nasuwa sie jedno pytanie? dlaczego ta
              majetna osoba zamiast uzywac zycia,jezdzic i konsumowac dobra materialne siedzi
              tutaj na forum dzien w dzien od lat, piszac te same bzdury? czy ta arystokracja
              juz tak nisko upadla,ze musi pracowac piszac te brednie i dostawac za to dole
              marna,zamiast cieszyc sie zyciem dostatnim w raju?
              no moze zapomnialam o wrodzonym patriotyzmie,ktory to mowi naszej bohaterce
              powiesci "jak hartowala sie stal",ze pieniadze niewazne jak broni sie
              slusznosci sprawy.
              • krystian71 Re: Jeszcze jedno klasmtwo dany , zdemaskowane ! 10.08.04, 20:15
                wyjelas mi Rachelciu z ust,sam sie nad tym od dwoch dni glowie,my tutaj sobie
                tak z doskoku ,dla zabawy,zawsze na temat i apropo,no i napewno nikt nam za te
                lamance nie placi,bo niby kto i za co
                A Dana,nastroszona sieriozna na forum siada,tylko tematow zydowskich szuka,choc
                niby z Lodzi pochodzi nic innego w Polsce ani to czym Polska zyje np.ostatnio
                Powstaniem jej nie obchodzi,i zawsze te same glodne kawalki w roznych
                wariacjach wkleja
                To ciezka praca i duzo by mi musieli zaplacic za takie pisanie na zamowienie
              • Gość: . Zydzi sa oszczedni, rachelko. I kochaja mnozyc IP: *.range81-156.btcentralplus.com 10.08.04, 20:27
                kochane pieniazki (za co nie mozna ich winic), a zwlaszcza zydowskie Mame
                (Dana, nie obrazaj sie i nie pyskuj: "Mame" to miedzynarodowy symbol!). Gdy
                bylem przed laty na stypendium w Uniw.War. lecial w telewizji film "Hotel
                Polanow" i mysle, ze nasza Dana to wlasnie taka praktyczna, oszczedna i
                pomnazajaca rodzinny kapital Mame. W tym miejscu akutat nie masz co sie jej
                czepiac -kazdy wybiera wlasny rodzaj zycia. I innym od tego wara.
                • Gość: rachelka Re: Zydzi sa oszczedni, rachelko. I kochaja mnozy IP: *.twcny.rr.com 10.08.04, 21:18
                  Gość portalu: . napisał(a):

> kochane pieniazki (za co nie mozna ich winic), a zwlaszcza zydowskie Mame
                  > (Dana, nie obrazaj sie i nie pyskuj: "Mame" to miedzynarodowy symbol!). Gdy
                  > bylem przed laty na stypendium w Uniw.War. lecial w telewizji film "Hotel
                  > Polanow" i mysle, ze nasza Dana to wlasnie taka praktyczna, oszczedna i
                  > pomnazajaca rodzinny kapital Mame. W tym miejscu akutat nie masz co sie jej
                  > czepiac -kazdy wybiera wlasny rodzaj zycia. I innym od tego wara.

jak zwykle nie to bylo przedmiotem dyskusji,to nie kochane pieniazki ale logika
                  i powod do roznych poczynian. jak juz o pieniazkach mowimy to wciska mi sie
                  takie powiedzenie pana Taki,ktorego ty na pewno nieznosisz,pasujace jak ulal do
                  ciebie "no moolah will make a gentelman out of you".
                  • Gość: . Rachelko, Ty i LOGIKA!!! A wiesz, czym to sie je? IP: *.range81-156.btcentralplus.com 10.08.04, 23:06
                    Jestes zabawna, mala kozka, z tym swoim drobnomieszczanskim napuszeniem... Nb.
                    czy odtawiasz malutki paluszek, trzymajac filizanke?
                    • rattler Re: Rachelko, Ty i LOGIKA!!! A wiesz, czym to sie 11.08.04, 20:14
                      Myslalem ze jej wytlumaczysz , cox :) Alez ty masz zasrany strych - Slyszalem
                      ze gentelmani nigdy nie rozmawiaja o pieniadzach i tytulach a ty nic tylko albo
                      wytykasz komus pochdzenie , albo sugerujesz zes kims lepszym . Tak naprawde to
                      wyglada na to ze jestes powaznie zakompleksiony .

Apropo's innego postu o ktorym nagle zapomniales - Gotcha , toczka !!!

narazie

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=14679422&a=14823235
                    • Gość: rachelka Re: Rachelko, Ty i LOGIKA!!! A wiesz, czym to sie IP: *.twcny.rr.com 11.08.04, 20:21
                      Gość portalu: . napisał(a):

> Jestes zabawna, mala kozka, z tym swoim drobnomieszczanskim napuszeniem... Nb.
                      > czy odtawiasz malutki paluszek, trzymajac filizanke?

nie pije herbatki kolego,ale co dzien w gymie jak boksuje materac, to widze
                      przed oczami ciebie wiec dobrze mi ida cwiczenia wyrabiajace miesnie rak.
                • Gość: dana33 Re: Zydzi sa oszczedni, rachelko. I kochaja mnozy IP: 192.114.44.* 10.08.04, 23:05
                  przede wszystkim mame to zydowskie, wiec dlaczego mam sie obrazac? ale gdzie ja
                  to pyskuje? ja lagodna, ja ladnie mowie, ja nie bluzgam, ja nawe uwazam, ze
                  rachelcia szmatelcia to moja najlepszka psiapsiolka.... :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka