Dodaj do ulubionych

Agmet - osiedle Park Leśny

IP: *.chello.pl 27.01.05, 16:12
Szukam wszelkich informacji na temat firmy AGMET,
szczególnie w kontekście inwestycji Park Lesny.
Jakość, terminowość, ceny.
Obserwuj wątek
    • goldeneye Re: Agmet - osiedle Park Leśny 27.01.05, 16:34
      W 100 % polecam, miałem podany termin odbioru I kwartał i już w połowie lutego
      będę miał klucze. Jeżeli chodzi o jakość wykończenia, to podczas odbioru nie
      będę miał chyba specjalnych zastrzeżeń. Do tego dochodzi wysoka jakość
      materiałów(tynki, drzwi, okna, balustrady, klatki schodowe itp.). Jeżeli chodzi
      o ceny, to trzeba zapytać w Agmecie, ale drugi etap to chyba 3500-3800 pln.
      Warto zapłacić chociażby biorąc pod uwagę również niską zabudowę, dobrą
      komunikację oraz bliskaoś lasu-dzięki temu masz gwarancję, że pod oknem nie
      stanie nieporządany obiekt:-). Tak więc gorąco polecam.
      • Gość: Agnieszka Re: Agmet - osiedle Park Leśny IP: *.hogart.com.pl 28.01.05, 11:47
        Ja też polecam w 100%. I potwierdzam to co napisł przedmówca.
        Agnieszka
        • Gość: Marek Re: Agmet - osiedle Park Leśny IP: 193.108.206.* 28.01.05, 12:13
          fajnie ale podobno to ich pierwsza inwestycja i jeszcze jej nie oddali wiec
          radze poczekac jeszcze 3 miesiace i bedzie cala prawda o developerze
          • Gość: Agnieszka Re: Agmet - osiedle Park Leśny IP: *.hogart.com.pl 28.01.05, 12:17
            Czekać zawsze można, ale na co przez te trzy miesiące czekać?
            • Gość: Ania Re: Agmet - osiedle Park Leśny IP: *.akacje.pl / 195.28.170.* 28.01.05, 20:38
              Bardzo ładne to wasze osiedle. W jakiej cenie jest mkw. co jest wliczone w cene
              za co dopłacacie itd
              Kiedy oddanie osiedla ?
              Pozdrawiam
      • Gość: Bartek Re: Agmet - osiedle Park Leśny IP: *.chello.pl 29.01.05, 21:38
        przyznam, że Wasze opinie są bardzo pozytywne,
        trudno ominąć taką ofertę.
        Rozumiem, że dokładnie sprawdziliście wszystkie formalności
        przed podjęciem decyzji ;-)
        Jak mają się kształtować ceny czynszu ?

• Gość: monia Re: Agmet - osiedle Park Leśny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 20:17
          Agmet był wykonawcą budynków dla RSM Praga na Myśliborskiej (Tarchomin) i z
          wykonaniem jest tak sobie - należy pamiętać że niedoróbki częst wychodzą w
          praniu jak już za poźno na poprawki;

no ale może to była wina inwestora a nie wykonawcy; życzę wam zadowolenia ze
          swoich mieszkanek
          • Gość: Gabi Re: Agmet - osiedle Park Leśny IP: *.chello.pl 11.02.05, 21:48
            Odnosnie II etapu w Parku Lesnym. Czy ktos wie moze cos wiecej na temat
            zezwolenia na budowe. Z tego co wiem Agmet czeka na nia juz ladnych kilka
            miesiecy i ciagle nie wiedza dokladnie kiedy ja otrzymaja. Czy to nie dziwne
            (podejrzane)ze to tak dlugo trwa?
            • Gość: shinma Re: Agmet - osiedle Park Leśny IP: *.derbynet.waw.pl 12.02.05, 00:05
              z czego są wykonany ścian=ki działowe w mieszkaniach? jakie dzwi wejściowe są
              montowane? jakie okna? jaki mniej więcej będzie czynsz?
              • krzyk007 Re: Agmet - osiedle Park Leśny 12.02.05, 01:05
                Gość portalu: shinma napisał(a):

> z czego są wykonany ścian=ki działowe w mieszkaniach? jakie dzwi wejściowe są
                > montowane? jakie okna? jaki mniej więcej będzie czynsz?

ścianki działowe są z bloczków silikatowych. Drzwi wejściowe firmy Dierre.
                Okna - nie wiem.
                Szacowany czynsz 6-7 zł za m2.

Pzdr
                Krzych
                • Gość: szinma Re: Agmet - osiedle Park Leśny IP: *.derbynet.waw.pl 12.02.05, 12:02
                  dziękować dziękować :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka