Gość: Bartek IP: *.chello.pl 27.01.05, 16:12 Szukam wszelkich informacji na temat firmy AGMET, szczególnie w kontekście inwestycji Park Lesny. Jakość, terminowość, ceny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
goldeneye Re: Agmet - osiedle Park Leśny 27.01.05, 16:34 W 100 % polecam, miałem podany termin odbioru I kwartał i już w połowie lutego będę miał klucze. Jeżeli chodzi o jakość wykończenia, to podczas odbioru nie będę miał chyba specjalnych zastrzeżeń. Do tego dochodzi wysoka jakość materiałów(tynki, drzwi, okna, balustrady, klatki schodowe itp.). Jeżeli chodzi o ceny, to trzeba zapytać w Agmecie, ale drugi etap to chyba 3500-3800 pln. Warto zapłacić chociażby biorąc pod uwagę również niską zabudowę, dobrą komunikację oraz bliskaoś lasu-dzięki temu masz gwarancję, że pod oknem nie stanie nieporządany obiekt:-). Tak więc gorąco polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Agmet - osiedle Park Leśny IP: *.hogart.com.pl 28.01.05, 11:47 Ja też polecam w 100%. I potwierdzam to co napisł przedmówca. Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Agmet - osiedle Park Leśny IP: 193.108.206.* 28.01.05, 12:13 fajnie ale podobno to ich pierwsza inwestycja i jeszcze jej nie oddali wiec radze poczekac jeszcze 3 miesiace i bedzie cala prawda o developerze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Agmet - osiedle Park Leśny IP: *.hogart.com.pl 28.01.05, 12:17 Czekać zawsze można, ale na co przez te trzy miesiące czekać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Agmet - osiedle Park Leśny IP: *.akacje.pl / 195.28.170.* 28.01.05, 20:38 Bardzo ładne to wasze osiedle. W jakiej cenie jest mkw. co jest wliczone w cene za co dopłacacie itd Kiedy oddanie osiedla ? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: Agmet - osiedle Park Leśny IP: *.chello.pl 29.01.05, 21:38 przyznam, że Wasze opinie są bardzo pozytywne, trudno ominąć taką ofertę. Rozumiem, że dokładnie sprawdziliście wszystkie formalności przed podjęciem decyzji ;-) Jak mają się kształtować ceny czynszu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Agmet - osiedle Park Leśny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 20:17 Agmet był wykonawcą budynków dla RSM Praga na Myśliborskiej (Tarchomin) i z wykonaniem jest tak sobie - należy pamiętać że niedoróbki częst wychodzą w praniu jak już za poźno na poprawki; no ale może to była wina inwestora a nie wykonawcy; życzę wam zadowolenia ze swoich mieszkanek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi Re: Agmet - osiedle Park Leśny IP: *.chello.pl 11.02.05, 21:48 Odnosnie II etapu w Parku Lesnym. Czy ktos wie moze cos wiecej na temat zezwolenia na budowe. Z tego co wiem Agmet czeka na nia juz ladnych kilka miesiecy i ciagle nie wiedza dokladnie kiedy ja otrzymaja. Czy to nie dziwne (podejrzane)ze to tak dlugo trwa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shinma Re: Agmet - osiedle Park Leśny IP: *.derbynet.waw.pl 12.02.05, 00:05 z czego są wykonany ścian=ki działowe w mieszkaniach? jakie dzwi wejściowe są montowane? jakie okna? jaki mniej więcej będzie czynsz? Odpowiedz Link Zgłoś
krzyk007 Re: Agmet - osiedle Park Leśny 12.02.05, 01:05 Gość portalu: shinma napisał(a): > z czego są wykonany ścian=ki działowe w mieszkaniach? jakie dzwi wejściowe są > montowane? jakie okna? jaki mniej więcej będzie czynsz? ścianki działowe są z bloczków silikatowych. Drzwi wejściowe firmy Dierre. Okna - nie wiem. Szacowany czynsz 6-7 zł za m2. Pzdr Krzych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szinma Re: Agmet - osiedle Park Leśny IP: *.derbynet.waw.pl 12.02.05, 12:02 dziękować dziękować :D Odpowiedz Link Zgłoś