Dodaj do ulubionych

gratki ze szmateksów- wpisujcie swoje;))

19.04.05, 14:01
witam,
jestem stala bywalczynia ciucholandow( jakkkolwiek by je tam zwac), ale mimo
to czasem nie moge sie nadziwic, jakie fajne rzeczy mozna tam znalezc. oto
moje dzisiejsze "zdobycze":
- nowy, zapakowany bawelniany kocyk Carter's- za 6 zl
- niezniszczona fajniutka zabawka Sassy- 2zl
- nowiutenka letnia bluzeczka w kwiatki dla mojej coroni z Zary- 10zl
(zaszalalamwink)
wpisujcie swoje zdobycze.
pozdrawiam cieplutko. Ania, mama Zosi
Obserwuj wątek
    • dorotafx Re: gratki ze szmateksów- wpisujcie swoje;)) 19.04.05, 14:11
      to może podasz nam gdzie taki fajny ciucholand, bo ja ilekroć tam wchodzę to
      jeszcze szybciej wychodzę jak widzę te szmaty. Przepraszam ze tak piszę,
      apsolutnie nie chcę cię urazić ale ja jeszcze nigdy nic fajnego nie znalazłam a
      nie pierwszy raz słyszę że można nabyć tak całkiem fajne rzeczy. Albo wchodzę do
      nie rtych szmateksów co mam albo poprostu nie umiem szukać...??
      • anyamama Re: gratki ze szmateksów- wpisujcie swoje;)) 19.04.05, 15:29
        jestem z Łodzi. ale to fakt- ja niektore szmateksy omijam szerokim łukiem.
        najfajniejsze rzeczy mozna zdobyc najczesciej w tych, gdzie rzeczy sa
        wycenione. to wychodzi drozej niz na kilogramy, ale wlasnie tam mozna znalezc
        jakies ladne ciuszki. no i wiele zalezy tez od szczescia- czasami przez wiele
        dostaw nie ma nic, a potem cos ladnego przychodzi. przyznaje- na takie
        wyszukiwanie trzeba poswiecic troche czasuwink) pozdrawiam cieplutko i zycze
        udanych "łowów". Ania, mama Zosi
        • kitek01 Re: gratki ze szmateksów- wpisujcie swoje;)) 19.04.05, 16:25
          Moja teściowa uwielbia łazić po szmateksach,jest tam bardzo często i musze
          przyznać,że super ciuchy tam wynajduje,przynajmniej dla mojej córki.Zazwyczaj
          są to ubranka markowe,tzn.zara,mothercare,next ostatnio nawet przyniosła mi
          body marks&spencer jeszcze z metkami.
          Tyle,że ona ma tam zaznajomiona panią która co fajniejsze rzeczy jej odkłada.

• dorecha Re: gratki ze szmateksów- wpisujcie swoje;)) 19.04.05, 16:43
            Witam
            Ja mieszkam na Ursynowie i mam koło siebie pare naprawde fajnych ciuchowni. Najbardziej opłaca się chodzić w te dni kiedy jest dostawa albo dzień po, chyba że w sklepie ubrania dowieszane są codziennie.W ciągu ostatnich paru tygodni obkupiłam moją córcię na całe wakacje w świetne ciuszki next, georga marks&spenser i jeszcze pare innych.Naprawde warto polatać i pogrzebać to i dla siebie można coś fajnego znależć.
            Pozdrawiam Dorota
            • minkapinka Re: gratki ze szmateksów- wpisujcie swoje;)) 19.04.05, 19:52
              A możesz podac adresy tych szmateksów?
              • dorecha Re: gratki ze szmateksów- wpisujcie swoje;)) 19.04.05, 20:09
                Jasne
                Dwa fajne sklepy są obok kościoła na KEN.Obok siebie, dostawy w każdą niedziele, dwa też obok siebie niedaleko Janowskiego na przeciwkoGerdy w jednym dostawa w środy,i jeden niedaleko za megasamem idąc w stronę kopy Cwila na przeciwko sklepu z lampami. Tam dostawy w poniedziałki ale nie co tydzień.Jeszcze jeden na Herbsta koło metra stokłosy.
                Pozdrawiam Dorota.
    • mamami Re: gratki ze szmateksów- wpisujcie swoje;)) 19.04.05, 20:22
      Ja własciwie nic nie kupuję w normalnych sklepach bo mi serce pęka gdy mam
      wywalić 30 zł na body czy bluzeczkę które mogę kupić za 3-5 zł na grzeboku smile
      Ostatnia zdobycz-rarytasik : kapielówki-bokserki z czapeczką do kompletu (taka z
      daszkiem z ochraniaczem na plecki), nowe Disney za 6 zł smile
      Ja takich cudeniek mam wiele więc nie bedę sie rozpisywać.
    • aksa Re: gratki ze szmateksów- wpisujcie swoje;)) 19.04.05, 23:33
      Witam ja też jestem z Łodzi smile Gdzie są te ciuchy o których piszesz? Ja
      ostatnio kupiłam ogrodniczki dzinsowe Next na Rogu Narutowicza i Wschodniej
      pozdr.
      • anyamama Re: gratki ze szmateksów- wpisujcie swoje;)) 20.04.05, 08:26
        czesc Aksa!
        mieszkam na Retkinii i to tam najczesciej robie ciuszkowe zakupysmile) ale w tym
        na rogu Narutowicza i Wschodniej tez bylam. mieli ladniutkie kurtki zimowe.
        jak bedziesz chciala moge Ci podac dokladniejsze namiary na cucholandy z
        retkinii. pozdrawiam serdecznie. Ania
        • aksa Re: gratki ze szmateksów- wpisujcie swoje;)) 20.04.05, 21:49
          No bardzo bym chciała bo ja też jestem z Retkinii smile A właściwie byłam bo po
          ślubie się wyprowadziłam i do tej pory nie mogę się przyzwyczaić sad((
          Ale moja mama nadal mieszka koło mc donalda i często ją odwiedzam. Te ciuszki
          są gdzieś w pobliżu?
          pozdr.
          • anyamama do Aksy 20.04.05, 23:00
            witaj
            juz podajesmile)
            -jeden w Piaskach, w piwnicy, na wprost schodow. dostawy w poniedzialki.
            - na Armii Krajowej na przeciwko sam scanu- tak budka, dostawy w pon. i piatki.
            tam tez ladne ciuszki dla mamy.
            - na Armii krajowej w bloku 161(tam, gdzie jest ciag sklepow)- ciuszki u jadzi
            czy jakos taksmile)dostawy w piatki
            - na Armii Krajowej obok niebieskiego pawilonu, troszke dalej od ulicy jest
            bialy pawilon(ten starszy)- tam ciuchy obok wypozyczalni video- dostawy we
            wtorki
            - juz nie na retkinii, fajne ciuchy dla dzieci bywaja na Narutowicza na
            przeciwko restauracji dietetycznej- tam dostawy poniedzialki i wtorki.
            - i jeszcze jeden- na gdanskiej, blisko Studium jezyka angielskiego, pomiedzy
            Struga a Zielona, wejscie na dol po schodkach.
            pewnie jest jeszcze sporo fajnych ciuchlandow, ale moze lepiej ze chodze tylko
            do tych, bo bym chyba fortune wydalawink))
            pozdrawiam cieplutko. Ania, mama Zosi
            • aksa Re: do Aksy 21.04.05, 12:28
              Dzięki, nawet nie wiedziałam że tyle tego jest smile Nie bardzo wiem gdzie jest
              ten blok 161 ale znajdę smile To przy najbliższej okazji ruszam w rajd smile))
              pozdr.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka