Gość: lukasz IP: *.gwiazda.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.05, 01:50 gratuluje Panu radnemu poczucia humoru przypominam zejdnak ze prima aprilis byl prawie miesiac temu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ws Re: Co gryzie Wojciecha Korfantego? IP: *.po.opole.pl 29.04.05, 06:34 moze nie wnikajmy w to co go gryzie.. bo okaze sie, ze szorowanie u podstaw nic nie pomoze! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytek Re: Co gryzie Wojciecha Korfantego? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.05, 09:20 Uoonyh gryzie to, irze do niydouwna padauo sie, irze Stare Depty bjoouy sie uo "polskos'c'" Goornygo Szloonzka, a Mode Depty terouzki padajoom: " -Członkowie mojej rodziny walczyli o śląskość tej ziemi. Korfanty to dla mnie bohater i wzór." To jak to na isto boouo z tymi "powstan'cooma" i samym Korfantym? Odpowiedz Link Zgłoś
eichendorff Re: Co gryzie Wojciecha Korfantego? 29.04.05, 10:24 " -Członkowie mojej rodziny walczyli o śląskość tej ziemi" Kiedy? Gdzie? Przeciwko komu? U czyjego boku? Czyżbym coś przoczył w historii? Odpowiedz Link Zgłoś
amoremio Re: Co gryzie Wojciecha Korfantego? 30.04.05, 01:48 " -Członkowie mojej rodziny walczyli o śląskość tej ziemi" Chciol pedziec "o polskosc". A jak o slonskosc, to niy tyn pomnik. Apropos: Kaj pomnik Theofila Kupki, ino jako bajspil ???!!!!! ----------------------------------------------- Adalbert Grinszpan Korfanty, adwokat :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGNES pytek ty komunisto IP: *.dip.t-dialin.net 29.04.05, 18:43 jakie tam patrioty, to gorole byly , pijoki, bezrobotne, najduchy , widzieli slonsk bogaty z kwitnoncom gospodarkom, i musieli go napasc i okupowac do dzisioj. Odpowiedz Link Zgłoś
kbamm Zliwkidować Kurię Skłodowską !!!! 29.04.05, 08:51 Taki kawał krążył kiedyś po naszym kraju. Pan Depta najwidoczniej ma braki w edukacji i nie wie, że pomniki zachodzą patyną. Z drugiej strony, gdyby ów jegomość miał więcej wiedzy - NIE MUSIAŁBY ZOSTAĆ RADNYM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alois Wyciepac dynkmal gorola Korfantygo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 10:52 Ino gibko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oberschlesier Re: Wyciepac dynkmal gorola Korfantygo IP: *.dip.t-dialin.net 29.04.05, 18:36 dobre godosz synek, raus z tym pieronem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alois Walcza uo wolny S'loonsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 11:00 I taniye jabcoki dla fszyskich S'loonzokow! Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech_korfanty co gryzie Wojciecha Korfantego? 29.04.05, 16:39 wyrzuty sumienia ludkowie roztomili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alois Re: Walcza uo wolny S'loonsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 19:06 Jak S'loonsk bydzie wolny jabcoki,bryna i bakanie bydzie gratis dla kozdygo Schlesiera!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGNES ROBALE GO GRYZA !!! IP: *.dip.t-dialin.net 29.04.05, 18:32 byl zdrajca narodu slaskiego, niemieckim agentem, potem morderca, (zabil czlowieka w obecnosci jego ciezarnej zony ) wszystkie te fakty nie sa dzis juz tajemnica, a polacy do dzis mu pomniki stawiaja - obluda. P.S. jego rodzina w stanach zjednoczonych mieszka, a my na slasku mamy biede, wielcy patrioci, imbecyle. katyniem sie dzisiaj wszyscy przejmuja i pogorszaja stosunki polsko radzieckie, a nikt sie nie zastanowi nad tym, ilu slazakow stracilo zycie i zostalo wypedzonych dzieki korfantemu. a moze by tak wszczasc sledztwo w sprawie tego morderstwa w chorzowie, moze by tak korfusia posmiertnie morderca uznac, bo przeciez - morderstwo nie ulega przedawnieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oberschlesier alois ty podszyty gorolu, IP: *.dip.t-dialin.net 29.04.05, 18:40 poczytej trocha historii, gorolu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytek jestech gejem IP: *.dip.t-dialin.net 29.04.05, 18:47 pupa mie swendzi, i lubia nerwowac hanysow, bo sie trocha slowek slonskich nauczylem, a hanysy nie lubiom "pedalow" dlatego jo ich tez nie lubie. pedaly wszystkich krajow zlonczcie sie, abo - polaczcie sie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alois Jabcoki dla Sloonzokow!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 19:09 Prowinc POSEN blejbt DOJCZ!!!!! POSEN ,BrOMBERG und GNESEN tysz!!!! Gorole raus!!!! S'loonsk domaga sie dostympu do morza beutyckiygo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alois Narut SLOONSKI to MY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 19:13 Banda hanyskich folksdojczy!!!! ISZ BIN AJN FOLKSDOJCZ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Re: Jabcoki dla Sloonzokow!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.05, 19:18 Gość portalu: Alois napisał(a): > Prowinc POSEN blejbt DOJCZ!!!!! > > POSEN ,BrOMBERG und GNESEN tysz!!!! > > Gorole raus!!!! > > S'loonsk domaga sie dostympu do morza beutyckiygo!!! > Najpirw trza o to spytac Kaszebow czy chca takiego aliansu. Pare scierw tam sie znajdzie ale sa w promilach. ( nie mylic z C2H5OH ) -------------------------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slonski brynol Re: Jabcoki dla Sloonzokow!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 19:21 Dzisioi swinynto dostouech geldy uot omy ze Rajchu zaroz se kupia kiste TICHAUERA! Pyrsk Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Co gryzie Wojciecha Korfantego? 29.04.05, 20:07 Jeronie, niy trza sie to mie było zarozki łopytać. Przeca jo dobrze wiym czamu ołpa Wojtek terozki dość gibko nom zielynieje. Wszysko skiż mie i tych mojich notgeldow. No bo wiycie, rajzuja ze tym po Ślonsku już siodmy rok. Tela że na poczontku wystawioł żech yno walory gornoślonske, a terozki z cołkego naszego Ślonska. No dyć pora lot tymu zlondowoł żech z mojom wystawom gornoślonskego notgeldu w westybulu Sejmu Ślonskego. Był tam jakiś regionalny konkurs krasomowczy dlo młodzieży i ci kierzy to wyrychtowali chcieli coby przi okazji pokozać tam te ślonske piniondze. Tak sie tyż stało, jednak mog żech tam yno zlondować na pora dni (na to była zgoda). Hehe - mie sie jednak zachciało przi okazji zoglondnońć do Radia Katowice, z prośbom coby cosik ło tym puściyli na antynie. No dyć nic niy wyszło, choć pedzieli mi tam, że jakby wystawa była w tym westubulu ze dwa tydnie, to cosik ło tym puszczom w eter. Dzwonioł, żech w ty sprawie "łod Annasza do Kajfasza", jednak niy udało mi sie przeciongnońć terminu. Kozali mi yno drapko to z westybulu sprzontnoć. No toż tako sie stało. Piyrwyj była zgoda na to, co sprzontnonć miołch te notgeldy w środa. Jak gibko to gibko - przijechołch we wtorek. No i musioł żech pierońsko przeklońć. Wszysko to już przelkudziyli do konta. Szyb niy poczaskali, ale złoncza gablot pogli, a nikere przi tymu popynkały. Namynczoł żech se pierońsko z rozmontowaniym tych dwunostu gablot, dyć w końcu zabroł żech se za ich wynoszynie. Za kożdym razym jak żech taszczoł na dwor gablota, to tyn "parkingowy" kryńcioł karkol w prawo i zoglondoł smyntnie na "decymberpalast" - dwanoście razy tako zrobioł. W końcu tak mie to wnerwiyło, żech mu pogrozioł i coby słyszoł tako głośno pedzioł. - No i co ołpa? Tako se tu stojisz na tym parkingu i blikosz na to co sie w tym westybulu dzieje. Dobrześ widzioł, co sie tam jakeś osiłki znyncały nad tym co richtig ślonske. Pieronie, som żeś cosik takego wydowoł, twoje powstańce tyż to wydowali, a na bielszowickim notgeldzie nawet cie uwieczniyli. No i co? -Niy umiołś tam wparzyć i przegonić kryjom tych wandali? -Czyś ty już do reszty zdziadzioł? Wiycie, Korfanty wtedy jakosik pozielynioł na gymbie, łobrocioł gowa do mie, zoglondnoł mi smutno we ślypia i cicho pedzioł (zdo sie jakby yno do mie) -A co ty karlusie chcesz łodymie boroka? -Zoglondnij se na lewo. Naczelnik na koniu szablisko czimie ze zadku, dyć srogo na mie łypie i zdo mi sie, że zarozki ta szabla dzwignie. Zdo mi sie, że zarozki mie pogoni że do Brześcia. Niyroz już chcioł żech sie schować do tego ślonskego gmaszyska, dyć tyż se boja, bo ciyngym tam straszy duch "naczelniczka" Grażyńskiego. -Co ty łodymie chcesz boroka? Po prowdzie, to cołko złość mi już wtedy przeszła i zrobiyło mi sie go żol. Z Wojtkym Korfantym pogodoł żech se tako piyrszy i łostatni roz. Widza go przeca pora razy w roku, dyć nic już do mie niy godo, yno ciyngym żałośnie zoglondo mi w łoczy i zielynieje przi tymu coroz to bardzi. No toż już wszysko wiycie. Pozdrowiom ze Rudy Ślonski. Odpowiedz Link Zgłoś
amoremio Re: Co gryzie Wojciecha Korfantego? 30.04.05, 01:57 Bruno - lubia Cie i podziwjom, ino tak dalyj ! Jaja - Pilsudski, Mielzynski, Grazynski,........, Gierek,.......... Same imigranty. Ale przynajmniej >do gowy< NIY DOMY se nasrac. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Co gryzie Wojciecha Korfantego? 03.05.05, 17:47 Hehe - prawie wszysko tu jest szczyrom prowdom. Yno że widzisz, umynczoł żech se z rozmontowaniym wystawy, gabloty żech mioł wtedy stare, pierońsko ciynżke i pot mi bryle zalywoł jak żech je taszczoł na dwor. Bestoż niy dom gowy za to, że Wojtek se richtig ruszoł. Ty godki tyż żech cołkym niy jest pewiyn, czy żech jom richtig słyszoł, czy yno łaziyła mi wtedy po gowie. Co sie tyczy reszty, to moga se dać pokrojić jakbych scyganioł Hehe, nawet GW, cosik ło samy wystawie szkryfła na swojich łamach. Prziszła do mie tako gryfno modo frelka z redakcji. Rozgodoł żech se przi niyj ło notgeldach jak nigdy. Doł żech jyj nawet tako podpisano prywatno ulotka i wizytowka. No piyknie, krotki tekst se ukozoł z mojim zdjyńciym. Szkryfła tam, że niyjaki Bolesław Broda wystawioł w UW ślonske notgeldy. Jakby szkryfła Bolesław Łysy, to przinojmni pasowałoby do zdjyńcio. Ano, mioł żech potym pora telefonow łod znajomych, kere zaczynały sie pytaniym -"Czy to miyszkanie państwa Brodow?" Życie czasym stworzo lepsze wice niż te zmyślone. Pozdrowiom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Co gryzie Wojciecha Korfantego? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.05, 20:14 Może by pan radny zajął się swoją dzielnicą, która jest dyskryminowana przez urzędników miasta Katowice. A pan radny w czasie swojej kadencji nie załatwił ani jednej poważnej sprawy dla swojej dzielnicy, oprócz kariery politycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harc mistrz "SIDOLEM" - Wojciecha Korfantego zrobić na glanc! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.05, 22:46 Artysta Brahmański, jak zwykle artyści, p r z e s a d z a . Od czasu do czasu - powinno się czyścić pomniki... Z ptasich gówien, z nalotu, kurzu i innych rzeczy. Wtedy wyglądają jeszcze lepiej, gdy w zagłębieniach tworzy się naturalny cień, a pomniki nabierają dostojnej plastyczności i kolorytu. Nawet ta patyna jest coraz piękniejsza, nie taka odrażająco zielona.(!) (HKP) ... CZUWAJ, KORFANTY!!! "Zielono mi"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antoni Re: Co gryzie Wojciecha Korfantego? IP: *.zfcst.us.edu.pl 02.05.05, 09:52 Gdyby pan radny dobrze uczył się w szkole to by wiedział, że powstanie patyny jest normalnym i oczekiwanym zjawiskiem. Cienka warstwa patyny chroni metal przed wpływami atmosferycznymi i dlatego zapewnia trwałość pomnikowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klawisz Czym wysmarowano Wojciecha Korfantego? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.05, 19:13 Już raz Korfantego Polacy wcześniej też wysmarowali. A właściwie ściany w Jego więziennej celi - arszenikiem. Stąd obawy, by nie było współczesnej analogii tamtego "wydarzenia". Odpowiedz Link Zgłoś