Dodaj do ulubionych

Magneti Marelli, Automotive i Fulbiszewski- FULBI

IP: *.eranet.pl 09.11.07, 11:55
Kto pracuje w AL, pewnie zna pana inżyniera:P Co o nim sadzicie, po
za tym że jest... no wiecie jaki, wstydze sie napisac :p
Obserwuj wątek
    • Gość: aga Re: Magneti Marelli, Automotive i Fulbiszewski- F IP: *.b-ras1.chf.cork.eircom.net 09.11.07, 12:07
      mój tata tam pracuje ,a co??
      • Gość: jam Re: Magneti Marelli, Automotive i Fulbiszewski- F IP: *.eranet.pl 09.11.07, 23:26
        to spytaj sie go o fulbiego, niech Ci conieco o nim opowie. Gosc
        krzyczy na pracownikow za byle co...
      • Gość: ktos Re: Magneti Marelli, Automotive i Fulbiszewski- F IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.10, 15:34
        czesc potrzebuje wtyczke do magetti dobrze zaplace kontakt tulipanek86@interia.pl
        • Gość: nowq Re: Magneti Marelli, Automotive i Fulbiszewski- F IP: *.telpol.net.pl 05.03.10, 20:34
          Witam,bardzo proszę o informacje czy warto przyjmować się do pracy w Automotivie
          przez Adeko? ponieważ nie mam tam innego dojścia,ardzo proszę o odpowiedź bardzo
          mi zależy na Waszej opinii,tzn.ludzi którzy tam pracują.
          • Gość: Demag1000! Re: Magneti Marelli, Automotive i Fulbiszewski- F IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.03.10, 18:50
            Do Automotive możesz sie zatrudnic tylko przez Adecco,
            innej opcji nie ma, nawet jesli masz znajomości to i tak musisz
            zaczac przez posrednika!!! Zakład jak zakład, trzeba pracowac bo na
            tym to polega. Czy praca jest ciezka?? Na to pytanie nie da sie
            odpowiedziec, bo odpowiedz bylaby subiektywna, jedni narzekaja, inni
            nie. A prawda jest taka że nie znajdziesz w okolicy innego zakładu
            tego typu ( nie liczac Ersi, FAP, etc.) w ktorym sie tyle zarabia.
            Jeżeli lubisz brac lewe L4 to nawet nie oplaca Ci sie tam zatrudniac
            bo długo nie popracujesz, tak samo jest z weekendami- nie bedziesz
            chciał przychodzic, to za jakis czas powiedza "nara!". Trzeba sie
            cieszyc ze jest praca, nie pyskowac i przyjmowac wszystko na klate.
            Na zakończenie dodam, że w obecniej chwili nie ma przyjec, i w
            najbliższym czasie nie zanosi sie na to żeby były
          • Gość: asi Re: Magneti Marelli, Automotive i Fulbiszewski- F IP: *.dynamic.chello.pl 08.08.14, 22:09
            Daj sobie spokój jak chcesz być normalna:)naprawdę
    • Gość: Pracownik Re: Magneti Marelli, Automotive i Fulbiszewski- F IP: *.eranet.pl 10.11.07, 22:54
      Ludzieeee, wypowiadajcie sie na temat fulbiego!! (oczywiscie jesli
      ktos go zna i tam pracuje)
      • ryszard51 Re: Magneti Marelli, Automotive i Fulbiszewski- F 10.11.07, 23:06
        zgłoście go do PIP i zobaczymy czy dalej będzie taki cwaniak
      • Gość: hahahaahahahaha Re: Magneti Marelli, Automotive i Fulbiszewski- F IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.08, 12:24
        oo ku.. roz.. mnie to hahah poznalem tego kolesia nie sadzilem ze az tu
        znajde o tym pojebie cos hahaah co za typ wyglada jakby mu ktos 5 m wczesniej
        rodzine zabil przeszedlem rozmowe pracowalem tam a pozniej sam sie zwolnilem
        hahaha ku.. ten koles jest przy..y zdrowo haahha pozdro dla tych co znaja
        temat albo poznaja
        • Gość: Angela Re: Magneti Marelli, Automotive i Fulbiszewski- F IP: *.chello.pl 16.01.09, 14:14
          te całe magnetii to jeden wielko burdel pracowalam tam pół roku porażka
          tragedia jesli chcecie byc traktowani jak murzyni nie radze kasa jest niezla
          odradzam
          • Gość: pracownik Re: Magneti Marelli, Automotive i Fulbiszewski- F IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.10, 12:56
            Praca jak każda inna, płacą Ci za to co robisz. Jak się obijasz to
            nie ma sensu tam pracować. Trzeba naprawde podpaść żeby Cię zwolnili.
    • Gość: myślący Re: Magneti Marelli, Automotive i Fulbiszewski- F IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.07, 14:06
      a dyktafonu i telefonu z funkcją nagrywania też nikt u was nie ma ?
      potem tylko do PIP i dyrektora firmy wysłać
      • Gość: Pracownik Re: Magneti Marelli, Automotive i Fulbiszewski- F IP: *.eranet.pl 13.11.07, 14:57
        Myślałem o PIP ale żeby złożyc tam zawiadomienie o tzw mobingu
        trzeba zrobić to osobiście i podać swoje dane osobowe, postępowanie
        trwa dlugo a do tego czasu facet może mnie zwolnić. Ostatnio zwolnił
        jednego chłopaka bo sam miał zły dzień. Nie mowie ze gość był bez
        winy, ale mógł przecież dać mu upomnienie, ew. zabrać mu premire..
        Fulbiszewski, o którym mowa, nawet nie odpowiada na dzieńdobry,
        mówicie mu dzieńdobry a koleś nawet głową nie kiwnie, tylko odwraca
        ten swój łeb w druga strone. No.. czasem jak ma dobry dzień to
        odpowiada, czasem poda ręke.. ale zdarza się to baaaaardzo rzadko, i
        nie skłame, gdy napisze że w ciągu miesiąca zliczyłbym takie
        przyadki na palcach jednej ręki. Mi osobiście lata to czy on mi
        odpowiada czy nie, ale irytuje mnie to że nie szanuje swoich
        podwładnych, bo tak to trzeba nazwać.. Brak szacunku dla ludzi,
        nadpobudliwość, i nieuprzejmośc- to cechy naszego Pana Kierownika..
        • Gość: anonim Re: Magneti Marelli, Automotive i Fulbiszewski- F IP: *.147.206.171.nat.umts.dynamic.eranet.pl 07.12.10, 16:52
          ale to nie jeden taki typ w tym zakladzie ktory nie sznuje ludzi !!!! co drugi jest taki , tak jak np. majster od siedmiu bolesci , bez zadnych uprawnien pozwalajacych wypelniac ta otoz funkcje "slynny" M.Galant ! Podstawowe slowa ktorych uzywa ten "typ" to cyt: kurw .. , do chu..a , mam to w dup..e , pojeba..o was ! To sa zwroty ktorych uzywa do pracownikow ! Odchowany wiesniak to jest odpowiednie slowo okreslajace jego osobe !!!! Ludzie ! prawda jest taka ze to jest zaklad wazeliniarzy ! tylko tacy sie tam utrzymuja ,normalny uczciwy pracownik nic tam nie osiagnie co najwyzej moze sie tam nabawic nerwicy ! Moze zarobki nie najgorsze , ale niekiedy nie warte tego co tam sie dzieje ! Typowy burdel zarzadzany takimi wiesniakami !
          • Gość: anonim Re: Magneti Marelli, Automotive i Fulbiszewski- F IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.10, 17:23
            Święta racja, dzięki niemu nerwica murowana! Pracownicy wykańczają się już psychicznie przy takim pseudo przełożonym, patrzy tylko swojego tyłka, jeszcze nikogo nigdy nie obronił, jak przychodzi co do czego to spuszcza głowę i udaje Harrego Pottera w pelerynce niewidce! Mamy już tego po dziurki w nosie, nie wspominając o obraźliwych komentarzach w naszą stronę, nie piszę tyko za siebie bo to nie tylko moje zdanie! Nie nadaje się na swoją funkcję, już dawno powinien zrezygnować! Jest też kilka osób, które nie wytrzymały napięcia i same się zwolniły bądź zamierzają to zrobić, to źle dla zakładu, że traci dobrych pracowników tylko dlatego, że nie umie odpowiednio dobrać sobie przełożonych, to prośba do jakiegoś wyżej postawionego pracownika tej firmy. prosimy usunąć Galanta, mobbing w pracy jest karalny!
      • Gość: as Re: Magneti Marelli, Automotive i Fulbiszewski- F IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.07, 17:44
        mają obowiązek zająć się sprawą zgłoszoną anonimowo!
      • Gość: lolek Re: Magneti Marelli, Automotive i Fulbiszewski- F IP: 217.153.255.* 11.06.08, 17:28
        hahaha, a co mu wujek zrobi?
        • Gość: czub Re: Magneti Marelli, Automotive i Fulbiszewski- F IP: *.mobile.playmobile.pl 13.09.08, 17:14

#1... mu zrobi
    • Gość: kondor Re: Magneti Marelli, Automotive i Fulbiszewski- F IP: *.eranet.pl 17.11.07, 14:49
      teraz pewnie macie z nim spokój bo jest weekend:P
    • Gość: Turek Re: Magneti Marelli, Automotive i Fulbiszewski- F IP: *.eranet.pl 21.11.07, 16:07
      A ja mu sie zawsze spuszczam do kebaba:)
      • Gość: jj Re: Magneti Marelli, Automotive i Fulbiszewski- F IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.07, 16:28
        lubi to?
        • Gość: Teść Re: Magneti Marelli, Automotive i Fulbiszewski- F IP: *.eranet.pl 26.11.07, 18:04
          on nie lubi niczego i nikogo..
          • Gość: terroryzowany Re: Magneti Marelli, Automotive i Fulbiszewski- F IP: *.eranet.pl 08.12.07, 15:14
            Lepiej sie zastanów czy chcesz tam pracowac. Poczytaj:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=264&w=71749597&a=72540240
            osoba ktora załozyla ten post ma racje..
            • Gość: gosc Re: Magneti Marelli, Automotive i Fulbiszewski- F IP: 217.153.255.* 11.06.08, 17:31
              ... do kebaba. z taka inteligencja to sie nie dziw ze juz tam nie pracujesz. takich idiotow tam nie potrzeba. pewnie narzekaliscie tez na premie na swieta, zyski, urlopową, na 500tke....
              • karo-l27 Re: Magneti Marelli, Automotive i Fulbiszewski- F 07.10.08, 22:25
                jestes glupi !!!!!!!!!!
              • Gość: .... Re: Magneti Marelli, Automotive i Fulbiszewski- F IP: *.dynamic.chello.pl 20.12.13, 12:42
                tys robolu inteligentny
          • Gość: ziom Re: Magneti Marelli, Automotive i Fulbiszewski- F IP: 217.153.255.* 11.06.08, 17:36
            tez bys tak mial gdybys mieszkal z mamą w wieku 35 lat... nie miał żony i dzieci, ale teraz podobno ma dziewczyne na hali B...

Co do castingow, to wkurzający jest lubaszka bo odrzucił ostatnio dlugonogą śliczną blondynkę, nie wiem czym oni sie kieruja dokonujac wyborow..

• Gość: gosć Re: Magneti Marelli, Automotive i Fulbiszewski- F IP: *.chello.pl 22.10.08, 13:00
              nie ma juz dziewczyny
            • Gość: angela Re: Magneti Marelli, Automotive i Fulbiszewski- F IP: *.chello.pl 16.01.09, 14:16
              A wogole ta cala kadra lubaszka niewiara i ktos tak sa wszyscy popie...ni na
              gotowo ludzie czy wy nie czytacie opinii ze pchacie sie do tego obozu pracy
              puiknijcie sie w głowe
    • Gość: kręgiel Re: Magneti Marelli, Automotive i Fulbiszewski- F IP: *.eranet.pl 22.01.08, 16:21
      hehe, gosc naprawde jest nadpobudliwy:)
      • Gość: Andrzej Re: Magneti Marelli, Automotive i Fulbiszewski- F IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.08, 20:48
        Cześć
        Ostatnio byłem na rozmowie w sprawie pracy w Automotive lighting na
        inżyniera jakości.Czy możecie powiedzieć jaka jest atmosfera jeżeli
        chodzi o prace w Automotive. Czy ten fulbiszewski długo już pracuje
        i co to za typ , na jakim stanowisku jest? Czy poza nim są jeszcze
        jakieś inne ciężkie charaktery
        • Gość: Pracownik Re: Magneti Marelli, Automotive i Fulbiszewski- F IP: *.eranet.pl 28.01.08, 23:19
          Fulbi jest kierownikiem tworzyw ( wtryskarki itp) Dlugo juz tam
          pracuje, a wczesniej byl majstrem na tzw zegarach. Zalezy od dnia,
          raz ma dobry nastroj a raz ch...wy, ale czasem naprawde przesadza.
          Jesli chidzi o atmosfere to mozna powiedziec ze "rodzinna" hehe bo
          prawie kazdy ma tu plecy. Nie mozna jednak nie wspomniec o
          konfidentach ktorych jest paru, np ze zmiany po mnie tzn Harvardzik,
          czy jakos tak, slyszalem ze spowiada sie czesto Fulbiemu. Ksywa dosć
          oryginalna bo gość jest po podstawówie i zapi....la na co dzień
          wózkiem widłowym. Zarobki, hhmmmm... nie sa złe ale nie sa takze
          dobre. Jak na taka firme powinny być wieksze, o wiele wieksze.
          POZDRAWIAM
          • Gość: biedaczek Re: Magneti Marelli, Automotive i Fulbiszewski- F IP: *.smsnet.pl 04.02.08, 13:29
            no ja właśńie mam w najbliższy czas rozmowe kwalifikacyjną u wyżej wymienionego Pana... czego mam sie spodziewać? jak sie ubrać? coś mam sie przygotować bo słyszałem ze są takie kacje ze pytaja sie o pierwiastki procenty jakieś definicje z fizyki? jak to jest?
            • Gość: terroryzowany Re: Magneti Marelli, Automotive i Fulbiszewski- F IP: *.eranet.pl 04.02.08, 15:08
              no czasem tak jest, ze zada ci głupie pytanie i odpowiadaj, np kaze
              podzielic pod kreska albo licyc procenty. jak spyta czy palis to
              powiedz ze nie bo w przeciwnym razie jestes przegrany. staraj sie
              byc pewny siebie, reszta zalezy od Boga
              • Gość: www.psycho-terapia [...] IP: *.sferanet.pl 31.03.08, 18:04
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                • Gość: Kowal83 [...] IP: *.cable.smsnet.pl 29.04.08, 20:27
            • Gość: Jason X Re: Magneti Marelli, Automotive i Fulbiszewski- F IP: *.chello.pl 21.09.08, 02:21
              FULBI jest spoko.......... palantem - burak jakich malo. ZERO kultury i nie
              szanuje kobiet. Na rozmowie pyta o procenty np 30/50 i pierdoly........a i lubi
              sie przypie...c do wszystkiego.

Podsumowanie
              kasa dobra , Fulbi - kretyn
        • Gość: Rico Re: Magneti Marelli, Automotive i Fulbiszewski- F IP: 91.208.72.* 19.02.09, 15:03
          Takich debili jest więcej, również w innych zakładach. idźcie do Timkena do
          spotkacie niejakiego Soskę, starego zetemesowca, który nic nie umie, nic nie
          robi, a ma chody u łydka (Dyrektor) i wszystkich ma w dupie.
        • Gość: anonim Re: Magneti Marelli, Automotive i Fulbiszewski- F IP: *.dynamic.chello.pl 24.04.11, 15:42
          www.gowork.pl/opinie_czytaj2,212093,0,0,99999
          tu masz wszystko na temat - taki tu bałagan
    • Gość: zegarki Re: Magneti Marelli, Automotive i Fulbiszewski- F IP: *.chello.pl 01.05.08, 18:35
      Pracowałam w Magneti wlatach 95-2000 na zegarkach,nie wiem czy to
      ten sam ,ale był tam mistrzem,a póżniej zrobili go kierownikiem na
      wskażnikach, totalny cham jak już przyszedł tam pracować,tak że
      podejrzewam ,że po latach kultury mu nie przybyło.Pozdrawiam pana
      inż. życzę spotkać pracowników w ciemnej bramie :-)
      • Gość: prac Re: Magneti Marelli, Automotive i Fulbiszewski- F IP: *.eranet.pl 01.05.08, 23:16
        tak to ten sam co byl mistrzem na zegarkach
        • Gość: zeniu Re: Magneti Marelli, Automotive i Fulbiszewski- F IP: *.netpol.net.pl 28.06.08, 14:40
          A możecie powiedzieć coś więcej o kierowniku LUBASZKO.
          Mam z nim rozmowę nie długo i chciałem coś wiedzieć na jego temat.
          • Gość: Stalin Re: Magneti Marelli, Automotive i Fulbiszewski- F IP: *.eranet.pl 29.06.08, 14:55
            Przygotuj sie z matmy, a w szczegolnosci z dzielenia pod kreska,
            wyciakania pierwiastkow, obliczania procentow etc... Typ czesto daje
            zadania do rowiazania. Wiem ze to brzmi jak jakis zart ale tak
            poprostu jest. Gosc mysli ze jest kozak
          • Gość: Angela Re: Magneti Marelli, Automotive i Fulbiszewski- F IP: *.chello.pl 16.01.09, 14:20
            Lubaszka popie...ny furiat żenada popracujesz tam troche jak byles spokojny i
            opanowany przyda ci sie jakas rolka i persen na tym burdelu
    • Gość: ALL Re: Magneti Marelli, Automotive i Fulbiszewski- F IP: *.cable.smsnet.pl 22.07.08, 12:56
      Jest świetny :) jak go nie ma :)
    • avatar19850 Re: Magneti Marelli, Automotive i Fulbiszewski- F 11.08.08, 13:59
      Nie ma się czego wstydzić nie znam bardziej prostego człowieka niż ta ku..
      rozumie być kierownikiem który dużo wymaga ale on jest po prostu zwykłym chamem
      prostakiem i najgorszą kurwą jaką znam nie ma bardziej z..ego człowieka niż
      ta pała po prostu chyba koleś nigdy w łeb nie dostał. Kiedyś ktoś nie wytrzyma i
      wystrzela go po mordzie może to go nauczy podejścia do ludzi bo on go nie ma w
      ogóle nienawidzę sku..syna aha nawet nie umie odpowiedzieć dzień dobry jak się
      do niego mówi. Na razie tyle jak mnie wkurzy w pracy to go pocisnę na tym forum
      jeszcze. Aha dziwi mnie fakt że nikt jeszcze nie złożył pozwu do sądu pracy o
      mobbing w tej firmie. Dawanie nagan włącznie ze zwolnieniami za to że się nie
      przychodzi w sobotę ?? Lekkie przegięcie i naruszenie prawa pracy do tego stan
      maszyn bez komentarza.Jedyny "+" tej pracy to chyba najlepsze zarobki w tym
      regionie i bardzo fajni ludzie:) Pozdrawiam wszystkich
      • Gość: sas Re: Magneti Marelli, Automotive i Fulbiszewski- F IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.08, 19:13
        napiszcie do inspekcji pracy,
        nawet anonim wystarczy by go załatwić!

wiem co mówię
        • Gość: gosc Re: Magneti Marelli, Automotive i Fulbiszewski- F IP: *.crowley.pl 24.08.08, 00:01
          jezeli chodzi o zarobki w tej firmie nie sa zle ale biorac pod uwage
          ilosc firm w sosnowcu w ktorych lamie sie prawo pracy na kazdym
          kroku to magneti jest sielanka pracowalem w paru firmach w sosnowcu
          i bylo o wiele gorzej fakt zwolnienie za to ze nie przychodzi sie w
          soboty badz za to ze koles nie zwazyl detali (a pracowal 1 dzien na
          maszynie i mogl nie wiedziec ze te detale trzeba wazyc do tego byl
          super pracownikiem z pod jego reki wychodzily najlepsze ramki)wydaje
          mi sie to gburstwem na calej lini. pan kierownik f chyba nie oglada
          telewizji i nie czyta gazet gdyby to zrobil wiedzialby jakie
          zagrozenia czychaja na niego a lubaszka tez jest niezly hehehe z ta
          swoja matematyka na rozmowie trzeba chlopu powiedziec poprostu ze
          przyszlo sie tu pracowac fizycznie i zarobic pieniadze a nie
          wyglaszac eseje (jak to kiedys ktorys z panow sobie zazyczyl heheh)
          nie pale nie pije jestem dyspozycyjny sto procent chce pracowac
          poniewaz potrzebuje pieniedzy place duzo za mieszkanie i pieniadze w
          tym zakladzie zadowalaja mnie do tego super kadra nic tylko pracowac
          ja tak powiedzialem i sobie pracuje a na fulbiego leje nie mowie mu
          dzien dobry ani nie podaje mu reki robie swoje staram sie swoje
          obowiazki zetelnie wypelniac i git ale jak mnie chlop kiedys obrazi
          to jak tu siedze wy.... mu w zeby az zachuczy w calym sosnowcu a
          dzwiek przerazenia lekarzy szyjacych mu ten brzydki pyszczek bedzie
          slyszany pod warszawa a to dlatego ze kolo ma plecy jak cho.... a
          dyrektor mu nic nie zrobi a i pipu ten chloptas tez sie nie boi
          wydaje mi sie ze srogi wp....... co tydzien bedzie najlepsza kara bo
          baty wszystkiego i kazdego naucza pozdrawiam wszystkich pracownikow
          alpl wszyscy jestescie zajebisci i to jest sila tego zakladu
          • Gość: dd Re: Magneti Marelli, Automotive i Fulbiszewski- F IP: *.chello.pl 24.08.08, 07:44
            witam
            No właśnie mam zamiar udac sie do pośrednika, bo innej mozliwosci
            nie ma zeby sie tam dostać, wiesz może co robią tam kobiety na
            produkcji? i czy nie orientujecie się na jakie działy beda przyjęcia
            i jakie maja tam kierownictwo, chodzi mi o Sosnowiec
            Pozdrawiam wszystkich
            • Gość: Monika Re: Magneti Marelli, Automotive i Fulbiszewski- F IP: *.cable.smsnet.pl 25.08.08, 08:50
              Jesteście niepoważni. Siedzicie tu i biadolicie, zamiast wziąć sie w garść i coś
              z tym zrobić. Gdyby reagowała większość osób, to byłoby inaczej- nie pomogłyby
              mu plecy. Ale nie, oczywiście lepiej napisać na forum, anonimowo, jakie to z
              nich sku..syny i nadal się męczyć... Bez sensu. Zachowujecie sie jak robale,
              nie macie szacunku sami do siebie!!! Co z tego, że ktoś zapłaci Wam o 100 zl
              więcej, jak jesteście besztani i poniżani!!!! Sami wybieracie takie
              traktowanie, wiec nie piszcie złych rzeczy o kierownictwie, tylko o tym, ile Wam
              zapłacić i patrzeć, jak sie szmacicie
              • Gość: nike Re: Magneti Marelli, Automotive i Fulbiszewski- F IP: *.chello.pl 25.08.08, 16:22
                Śmieszy mnie to co tu czytam:). Fakt to jest burak jakich mało. Dla mnie
                osobiście koleś żywcem oderwany od pługa. Ale jak słyszę takie biadolenie jak to
                on nie wku..a jest głupotą. Do mnie koleś nie podchodzi bo wie, że ja sobie na
                głowe wejśc nie dam. Próbował pare razy i jakoś mu nie wyszło. moze to zabrzmi
                egoistycznie ale taka jest prawda, że znam swą wartość i nie pozwole na chamstwo
                jakiegoś typa wobec mojek osoby. Najprostszy sposób to sie postawić. To rada dla
                tzw kumatych. Na mnie gość patrzeć nie może a mimo to jakis czas temu zostałem
                ustawiaczem. więc nie płaczcie i nie dajcie się poniżać
                • Gość: xxx Re: Magneti Marelli, Automotive i Fulbiszewski- F IP: *.adsl.inetia.pl 27.08.08, 16:25
                  ja tam pracowalem i nikomu nie polecam tego zakladu. a f to totalny krety* i
                  ludzi zwalnia za byle glupote
                  • Gość: guest Re: Magneti Marelli, Automotive i Fulbiszewski- F IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.09, 01:17
                    jak za glupote to slusznie
                • Gość: koles [...] IP: *.mobile.playmobile.pl 13.09.08, 17:19
      • caroline1919 Re: Magneti Marelli, Automotive i Fulbiszewski- F 08.09.19, 21:04
        Przerażająca opinia. Ten Pan jest od kilku dni moim kierownikiem i zastanawiam się czego mogę się spodziewać a sądząc po opiniach wszystkiego co najgorsze. Chętnie dowiem się czegoś więcej...
    • Gość: lol Re: Magneti Marelli, Automotive i Fulbiszewski- F IP: *.cable.smsnet.pl 01.10.08, 17:17
      pracuję w AL już ponad 2,5 roku i uważam że nie jest aż tak źle (pomijając
      wkurw...jące soboty zbiorowe i fakt że za 13 dni l4 od początku roku wręczają
      pisemne upomnienie z kadr - lol)
      • Gość: Jack Re: Magneti Marelli, Automotive i Fulbiszewski- F IP: 89.25.227.* 17.10.08, 20:00
        Pilnie potrzebuję kontaktu z osobą która pracuje w Automotive
        Lighting - spawa bardzo ważna dla mnie
        • Gość: Jack Re: Magneti Marelli, Automotive i Fulbiszewski- F IP: 89.25.227.* 17.10.08, 20:03
          Jakiś kierownik produkcji jest w tym momencie na dlugim L4
          Chcę się dowiedzieć co to za człowiek
      • fidek0 Re: Magneti Marelli, Automotive i Fulbiszewski- F 29.10.08, 23:24
        ja robie troche duzej i wiem ze sa wybrancy i skazancy do tego
        dochodzi kupa łazików którzy spaceruja z kartką w ręku albo jeżdzą
        na rowerze z ważną wiadomością ja jestem w tych drugich
    • fidek0 Re: Magneti Marelli, Automotive i Fulbiszewski- F 29.10.08, 23:18
      on nie jest taki zły jak poznacie Adamczyka to bedziecie mieli o
      czym pisać!!!!!!!!!!
    • Gość: majster Re: Magneti Marelli, Automotive i Fulbiszewski- F IP: *.chello.pl 18.11.08, 17:53

on jest jebniety jak cholera ..........rzuca pojemnikami po hali i nie szanuje
      nikogo (pewnie nawet swojej matki )
    • Gość: geniusz Re: Magneti Marelli, Automotive i Fulbiszewski- F IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.08, 13:09
      Pan inbecyl fulbiszewski przyjechal do sosnowca ze wsi olkusz i mu
      sie w dupie poprzewracalo. Nieingeruje w jego stan wiedzy na temat
      produkcji i działania maszyn, ale poziom kultury sprowadza sie do
      podetrzenia dupy po sraniu. Ludzie sa traktowani jak murzyni w
      czasach niewolnictwa w stanach zjednoczonych. A do tego te ich
      smieszne audyty w sprawie zle powieszonej koszuli czy obecnosc wody
      na stanowisku!!!!!!!! Fulbiszewski zaslugie na wsadzenie w dupe
      dyszy i puszczenie wtrysku zeby mu przeczyscic mozgownice!!
      • pracownik.4 Re: Magneti Marelli, Automotive i Fulbiszewski- F 24.11.08, 23:44
        Nie do końca jest tak jak piszecie. Z kulturą to może nie jest w
        100% w porządku ale gość ma łeb jak diabli. Była już jedna próba w
        tym zakładzie zamiany stanowisk i szybko dotarło do prezesa że taki
        burdel jak tworzywa to tylko jest w stanie on poprowadzić. Do tego
        dochodzi jeszcze presja nic nie kumających biurokratów a stres
        resztę zrobi sam. Trochę pracuje w tym zakładzie i coś o tym wiem.
        Pzdr.
        • Gość: gość Re: Magneti Marelli, Automotive i Fulbiszewski- F IP: *.chello.pl 25.11.08, 18:27
          zgadzam sie wcale nie jest taki zły jaki musi byc na tym stanowisku,
          ale owszem kultura osobista odbiega od ludzkiej normy...
      • caroline1919 Re: Magneti Marelli, Automotive i Fulbiszewski- F 08.09.19, 21:06
        Aż tak straszny? Ten Pan został moim kierownikiem i tak zastanawiam się po tych opiniach czy mam już zmieniać pracę czy nie:)
    • Gość: praser Re: Magneti Marelli, Automotive i Fulbiszewski- F IP: *.adsl.inetia.pl 10.12.08, 03:12
      Jestem tam już kilka lat. Bez pleców i jakoś się trzymam. Może gość
      faktycznie przesadza i nie reprezentuje sobą tego, co powinien sobą
      reprezentować wykształcony człowiek jednak z drugiej strony żeby
      trzymać ten burdel w rękach częściowo musi taki być. Dzień dobry nie
      boli i owszem jednak jak ma pod sobą nieudolnych mistrzów jak
      siostrzeniec dyrektora czy ten niezbyt rozwinięty mistrz Sambor z
      hali B to ja się nie dziwię, że go ponosi. Pracownik wykonuje
      polecenia niezbyt rozgarniętego mistrza, który jakimś cudem jeszcze
      tam pracuje, więc jeśli coś jest źle to kierownik powinien
      opierniczać właśnie jego a nie kogoś, kto dostał złe polecenie. Sam
      tam schamiałem, więc nie ma się, co dziwić. Dobijające jest też to,
      że dochodzi nam papierów do wypełniania. Teraz skracają nam czas
      pracy maszyny i dodają pracy. Ostatnie 30min (podliczenie produkcji,
      wypełnienie karty pracy… Podczas pracy wykładać pojemniki workami –
      do pojemnika wchodzi czasami nawet tylko 7 detali, więc pojemników
      jest kilkadziesiąt i w tym czasie zrobić pomiary wypełniając kolejny
      świstek). Część z tego powinni robić Ci z jakości (zamiast siedzieć
      na gg) albo technolodzy, bo na niektórych maszynach nawet nie mamy
      czasu oglądać tego, co robimy, kiedy papiery są ważniejsze…
    • Gość: Jam łasica Re: Magneti Marelli, Automotive i Fulbiszewski- F IP: *.gprs.plus.pl 20.01.09, 11:20
      kierownik to kierownik, musi pilnowac dyscypliny ale fulbi umie
      przesadzać. ch... wie jak to z nim jest, odpie... mu czy poprostu
      sam odreagowywyuje swoj stres. Generalnie prawda jest taka że odkąd
      są włosi to jest coraz gorzej, na tworzywach coraz wiecej papierów,
      krateczki co piec minut trzeba zapelniac na kartach postojowych
      maszyny, same maszyny zapie...ja tak że niemamy czasu sie po dupie
      podrapać, ciagla presja i pytania: czemu tak mało, czemu pan sie nie
      przyglada dokladnie tym delalom?! jak to czemu ku...?! bo nie ma na
      to czasu tak te pie...ne makarony poustawiały maszyny. To jest
      jeszcze ch..., najbardziej wku...ajace sa nieroby z montażu.. Siedza
      ku... przez 8 godzin i ciagle narzekaja, ze im głosno, ze im duszno,
      a na dodatek lataja do lubaszki zeby mu wylizac dupe mowiac ze
      znalazly 1 brak w produkcji z tworzyw... Co wy se ku... szmaty
      myślicie?? ze jestesmy robotami?? tez mamy prawo popełniac bledy, a
      wy popelniacie jeszcze gorsze bo przychodza na was zwroty nieroby
      zajebane.. Jak wam źle na montaży to przYjdzxie na tworzywa i
      zobaczycie jaki tu jest zapie......
      • Gość: NooB Re: Magneti Marelli, Automotive i Fulbiszewski- F IP: *.quarto.pl 26.01.09, 23:34
        racja co do montażu xD muahahhahahha xD
        • Gość: montaż Re: Magneti Marelli, Automotive i Fulbiszewski- F IP: *.onlinesc.net 25.02.09, 12:30
          Ja jestem z montażu i to co dostajemy z od was jebane nieroby z napylarek i
          tworzyw to szkoda mówić nie jeden czy nawet dziesięć braków. Ale jak się ma
          wyrzucić pół pojemnika to ku...ca człowieka bierze, bo same nieroby i ślepe
          chu...je robią u was co tylko patrzą żeby skończyć godzinę przed czasem i brudną
          dupę wcześniejszy sobie wypucować i koledze!
          • Gość: Kierownik Re: Magneti Marelli, Automotive i Fulbiszewski- F IP: *.smsnet.pl 26.02.09, 06:55
            Jesteś bardziej pojebany niż ustawa przewiduje...
          • Gość: jakTO?? Re: Magneti Marelli, Automotive i Fulbiszewski- F IP: *.quarto.pl 29.04.09, 15:42
            ty ku... jebana nieroby a jak przychodzicie do nas robic bo u was nie ma co to
            wszyscy posrani że tyle pracy ,czasem nawet z jakości nie wiedzą czy przejdzie
            wada ,więc dajemy to co idzie bo taka pi... z montażu lata co 10 minut i czy
            jest już bo nie mamy co robić i jak nie ma to bierzecie wszystko nawet niedolewy
            więc nie mów że dajemy shit, co do fulbiego : cham , atmosfera: ludzie zajebiści
            , tylko te ku... włoskie wszystko psuja, dyrektor jebana szuja ,kasa: coraz
            gorzej pzdr AAA
            • Gość: Zirytowany Całą prawda o montażu i HALI A IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.07.09, 10:17
              Walicie w chu..ja
              • Gość: kkkrzyniu Re: Całą prawda o montażu i HALI A IP: *.telpol.net.pl 07.08.09, 09:51
                dzis wlasnie koncze prace w tym zakladzie ale nie dlatego ze wygasa umowa z
                adecco ale ze sam chce/ zawsze chcialem pracowac w alpl gdy sie udalo nie kryje
                rozczarowania. trafilem na wtryskarke na poczatku myslac ze to cos fajnego ale
                po paru dniach zrozumialem ze ta firma to getto. typowa monotonia przez 8h
                czlowiek robi 480razy to samo(przy cyklu60s) kaza pzrychdzic w soboty do pracy a
                w zamian masz dzien do odbioru. jesli nie przyjdziesz lecisz. w miesiacu masz
                kilka przerw a to kilka dlatego bo ktos ruszy laskawie tylek i cie
                zmieni(maszyna nie moze stac przejmujesz w ruchu i zdajesz w ruchu) dlatego
                klade pale na AL PL i wszystkim mowie powodzenia/ tyle moge powiedziec po trzech
                miesiacach pracy
                • Gość: młoda Re: Całą prawda o montażu i HALI A IP: 82.177.113.* 01.09.09, 22:48
                  to idz rozdawać ulotki na centrum - nie bedzie monotonii, bo za każdym razem
                  będziesz spotykał innych ludzi i może nawet rozdawał ulotki z różnych firm!!
                  powodzenia.
                  PS. Większość prac jest monotonnych, a w AL PL przynajmniej pensje macie
                  wysokie, w porównaniu z innymi zakładami pracy. Acha może nie wiesz.. ale takie
                  weszło praco (juz jakiś czas temu), że pracownik pracujący w sobotę ma do
                  odbioru 1 dzień w tygodniu. Ciesz się, że kiedyś u Was były soboty lepiej
                  płatne. U mnie nigdy tak nie było! :P
            • Gość: taki_jeden Re: Magneti Marelli, Automotive i Fulbiszewski- F IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.09, 00:09
              Patrzę na tą Waszą dyskusję na poziomie piwnicy (ze względu na słownictwo i
              zawartość) i mimo wszystko muszę stanąć po stronie montażu. Nie pracuję na
              montażu ani na wtryskach, w jakości też nie. Czasem biorę detal w swoje
              nieporadne łapska i nadziwić się nie mogę, jak można było taki BUBEL zapakować i
              wysłać na montaż. Może macie monotonną pracę na wtryskach czy napylarkach, ale
              to g..., które czasem pakujecie...

A kolesie z jakości... Najgorszemu wrogowi nie życzę takiego ochrzanu od
              "derekcji" lub wyjazdu do klienta, bo AL zatrzymało linię... Jadą tam Ci kolesie
              i jedyne co mogą zrobić to "wziąć na klatę", wrócić, przekazać co się dostało a
              za miesiąc jechać znowu z powodu tej samej wady... Po prostu szacun dla nich a
              nie zj**ki, że koleś raczył sobie gg włączyć. Możesz mieć wąty o nadgodziny,
              soboty robocze itp. a miałeś kiedyś 170 nadgodzin w miesiącu? Miałeś kiedyś
              stres, który nie pozwalał przełknąć śniadania? Byłeś kiedyś u Ghiaccio? Oni
              chodzą nieraz po 3-4 razy dziennie... Powiedz, czy (wyłączywszy Opla Deltę,
              która jest po prostu... wyjątkowa) widziałeś gościa z centrali, który stał nad
              kobietą z wkrętakiem przez 2-3 godziny? Na wtryskarkach to się zdarza... aż
              nazbyt często. Czasem mam wrażenie, że na hali C pracują jakieś święte krowy,
              które robią tylko wtedy, gdy im się zachce. A te cuda, które się dzieją na
              nocnych zmianach i w weekendy. Rozumiem, jak forma uruchamiana jest pod koniec
              drugiej zmiany. Zanim się nagrzeje, wtrysk ustabilizuje, itp... ale jak forma
              wisi od rana, przez 16 godzin idą dobre detale a potem... zonk... pojawiają się
              wciągi, wypływki, zarysowania, linie płynięć ch... wie co...
              Daleki jestem od idealizowania montażu, ale ludzie na wtryskarkach muszą
              zrozumieć, że montaż to dla Was KLIENT. Produkujecie detale - one muszą być
              dobre, bo jak nie, to oni nic nie zrobią. Kurr... JAKOŚĆ a nie JAKOŚ...
              • Gość: gość Re: Magneti Marelli, Automotive i Fulbiszewski- F IP: *.gl.digi.pl 13.10.09, 11:30
                Popieram w całej rozciągłości. Czasem do klienta są wysyłane takie buble, że się
                w głowie nie mieści. Ale zmienił się kierownik na Hali A.
                Zrobiło się normalnie
                • Gość: Obserwator Re: Magneti Marelli, Automotive i Fulbiszewski- F IP: *.cable.smsnet.pl 30.10.09, 15:52
                  Więc zapraszam na Hale C, tam jest kierownik nad kierownikami Pan
                  Mariusz Olszewski. KawaL chama reszta gnoja. Jak odmówiliśmy
                  nadgodzin 31 października ze względu na wszystkich świętych
                  pozabierał nam premie w rewanżu i wręczył polecenia służbowe.
                  Wiekszego kuta.a hala jeszcze ni9e widziała. Tu ciśnie do ciebie
                  bajere, a za plecami obrabia ci dupe.
                  • Gość: obserwator 2 Re: Magneti Marelli, Automotive i Fulbiszewski- F IP: *.chello.pl 03.11.09, 01:09
                    ...prawda... jedno moge powiedziec FULBI WROC ( jak lessie :D ) byl jaki byl se
                    kopnal pojemnik powyzywal ale nie tak jak ten... PANIE ARKU JAK PAN TO CZYTA
                    WRACAJ PAN ROB PORZADEK Z WLOCHAMI I INNYMI BYNAJMNIEJ PORZADEK BYL NA HALI A
                    TERAZ WIEEEEELKI BURDEL a to malo powiedziane tesknimy no i tesknimy takze za
                    Panem KAZIMERZ ORDON :( na hali wtedy pachnialo jak szedl spokoj byl podwyzki
                    byly a teraz makaron tłusty przyszedl i przeszkadza mu kurde 1 mm kurzu na maszynie
                    • Gość: obserwator 3 Re: Magneti Marelli, Automotive i Fulbiszewski- F IP: 79.175.228.* 03.11.09, 19:38
                      Szanuj kierownika swego, bo możesz mieć gorszego:) O ile może być gorszy niż aktualny na hali C
                    • Gość: :-) Re: Magneti Marelli, Automotive i Fulbiszewski- F IP: *.chello.pl 03.11.09, 20:30
                      Nie zmienia to jednak faktu ze Fulbi wielkim chamem byl, ale jednak wiedziales
                      od razu czego sie po nim spodziewac, natomiast z tym nowym hmm sprawa wyglada
                      zupelnie inaczej, tutaj z toba pitu pitu( oj! jak dzisiaj zimno :/) a tylko
                      patrzy kiedy ktos sie potknie,no niestety taka polityka w tym zakladzie, ze jak
                      chcesz byc kims wiecej to musisz byc gotowy na to, ze ludzie cie znienawidzą bo
                      odbywa sie to ich kosztem, a nowy kierownik to i tak tylko kropla w morzu,
                      makarony przejely wladze, a kryzys? jaki kryzys? to chyba tylko podpucha bo
                      zamowien bez przerwy od cholery, nadgodziny co tydzien obowiazkowo!Ludzie z
                      Adecco juz padaja na ryj ale co tam, produkcja idzie pelna para.Coraz czesciej
                      odnosze wrazenie ze dla wlochów jestesmy tylko pozycja w kosztach, a jak wpadnie
                      prezes na hale to tylko patrzy gdzie pojemnik wystaje zza lini, oczywiscie zaraz
                      znajdzie sie ktos kto napisze, ze jak mi sie nie podoba to moge sie zwolnic ale
                      chyba nie po to sie przyjmowalem zeby sie zwalniac! Ludzie czy naprawde warto
                      obrzucac sie epitetami i wyklucac na forum kto jaki detal gdzie puscil albo na
                      ktorym stanowisku jest ciezsza praca? skoro my sami (pracownicy calej produkcji)
                      nie szanujemy siebie nawzajem to jak mozemy wymagac szacunku od nich? wiec
                      proponuje nastepnym razem zanim polecisz do swojego mentora (majstra, kierownika
                      itp.)na skarge moze najpierw postarasz sie zrozumiec kogos albo prynajmniej
                      samemu wyjasnic sprawe! Pzdr.
                      • Gość: Jeremi Przybora Re: Magneti Marelli, Automotive i Fulbiszewski- F IP: *.chello.pl 02.12.09, 21:58
                        WIECIE CO WAM POWIEM JAK CZYTAM TE BREDNIE TO MNIE KREW ZALEWA !!!!!

DOBRZE I TAK JAK WAM PASUJE TO BEDZIECIE MIELI ALE W TRUMNIE.
                        JAKI POZIOM REPREZENTUJECIE WIDAĆ PO OPISACH NA FORMU MOZE Z MAŁYMI
                        WYJĄTKAMI, GDZIE KULTURA JEST NA WIĘKSZYM POZIOMIE.
                        KOMU NIE PASUJE I UWAZA ZE GDZIE INDZIEJ BĘDZIE LEPIEJ BRAMA
                        WYJSCIOWA JEST OTWARTA 24H/DOBE.

ZAPIE...Ć NA MAXA NIC SIE NIE ODZYWAĆ,SKULIĆ KITE POD DUPE I
                        POPROSTU ZAPIE...Ć Z POTEM LEJĄCYM SIE PO DUPIE DO BÓLU.
                        INNEGO WYJSCIA NIE MA I NIE WIDZE ZEBY SIE KIEDYKOLWIEK POJAWIŁO ,
                        NIESTETY TAKIE CZASY BRUTALNE NADESZŁY A W AL NAJWIECEJ LUDZI Z
                        WYKSZTAŁCENIEM WYZSZYM P[RACUJE NA PRODUKCJI
                        ZEGNAM ZIOMKI I ZIOMALE, KRASNALE I LIZYDUPY, LISICZKI I TE KTÓRYCH
                        CO RAZ WIECEJ CZYLI POPROSTU DAJĄCE DUPY NA MAXA BYLE PNIESC SIE DO
                        PRZODU.
                • Gość: x Re: Magneti Marelli, Automotive i Fulbiszewski- F IP: *.net.stream.pl 03.07.10, 07:17
                  Polak polaka gnębi,i za co żeby miał lepiej? do czego to doprowadza
                  do izolacji,jak można tak żyć?

OPAMIĘTAJCIE SIĘ!!!!!!!!
      • Gość: montaż Re: Magneti Marelli, Automotive i Fulbiszewski- F IP: *.111.200.202.static.crowley.pl 10.06.10, 17:03
        nie jeden z montażu by si e zamienił na hale C, bo jak przychodzi mu na 8h
        wyje... 100 detalu to może człowieka kur...ica trafić. Ludzie z montażu wiedza
        jak jest na tworzywach na hali cymbałów siedzicie i klepiecie się po dupie a
        zwroty przychodzą bo taki chu... detal dajecie
        • Gość: Enigma Re: Magneti Marelli, Automotive i Fulbiszewski- F IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.06.10, 21:47
          braki przytrafiaja sie zawsze, wy tez nie jestescie swieci skoro
          przychodza zwroty od klijentów

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka