k.k.k 12.05.05, 09:33 Czy ktoś może coś powiedzieć o w/w kardiochiurgu? Jesteśmy na etapie rozważania, kto ma operować naszą Zuzankę (ASDII - operacja w ciągu miesiąca, może dwóch). Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edytek1909 Re: Dr Girish Sharma - ktoś zna? 12.05.05, 14:43 Witam czy to chodzi o tego lekarza z Poznania? Odpowiedz Link Zgłoś
ewelia5 Re: Dr Girish Sharma - ktoś zna? 12.05.05, 18:24 operował moją córkę. prof. Wojtalik i on. Miała bardzo trudną operacje i bardzo niebezpieczną. Jest miły. Jak przyszłam na OJOM odrazu domnie przyszedł i poinformował o stanie kamilci. Bardzo żeczowo. Dowcipny miły człowiek. Mówią że dobrze opruje. pozdrawiam i życze zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś
edytek1909 Re: Dr Girish Sharma - ktoś zna? 12.05.05, 19:08 Witam ja rowniez mam o nim dobra opinie,choc mojej corki nie operowal.Z tego co pamietam to same pozytywne opinie o nim chodzily.Mysle ze mozna mu zaufac Odpowiedz Link Zgłoś
k.k.k Re: Dr Girish Sharma - ktoś zna? 12.05.05, 18:39 Był w Poznaniu, teraz jest we Wrocławiu, od zeszłego roku chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelia5 Re: Dr Girish Sharma - ktoś zna? 12.05.05, 19:11 w pażdzierniku 2004 był jeszcze w poznaniu Odpowiedz Link Zgłoś
k.k.k Re: Dr Girish Sharma - ktoś zna? 12.05.05, 20:22 Czy to znaczy, że możesz coś na jego temat powiedzieć? Faktycznie, kardiolog diagnozująca naszą Zuzię użyła stwierdzenia, że jest we Wrocławiu "od jesieni". Odpowiedz Link Zgłoś
ewelia5 Re: Dr Girish Sharma - ktoś zna? 12.05.05, 21:31 wiesz głównie to rozmawialiśmy z prof Wojtalikiem on nas prowadził. A o tym doktorze naprawde złego słowa nie słyszałam jeżeli już coś to były to pozytywne opinie Odpowiedz Link Zgłoś