Dodaj do ulubionych

Podejrzewam, ze ktos sie wlamal do Krzysia52

04.06.05, 18:37
Dwa posty wlasnie byly, pisane wyraznie jakby nie przez niego.

Zeby rozwiac podejrzenia: ktorym exitem zjezdzasz z I-5 na obwodnice?
Jadac z Powell Bookstore w kierunku wschodnim, na jaki most wjedziesz?
Obserwuj wątek
    • allegro.con.brio Re: Podejrzewam, ze ktos sie wlamal do Krzysia52 04.06.05, 18:38
      Ciężki kłiz.
    • andrzejg Re: Podejrzewam, ze ktos sie wlamal do Krzysia52 04.06.05, 18:38
      chyba jaja sobie robisz
      tylko dlatego ,że nie pochwalił Twojego durnego wątku?

A.
      • allegro.con.brio Re: Podejrzewam, ze ktos sie wlamal do Krzysia52 04.06.05, 18:42
        > [...] Twojego durnego wątku?

Podejrzewam że ktoś się włamał do "andrzejag". Jaka galeria jest na pl.
        Dominikańskim? wink hihihi
        • andrzejg Re: Podejrzewam, ze ktos sie wlamal do Krzysia52 04.06.05, 18:44
          allegro.con.brio napisał:

> > [...] Twojego durnego wątku?
          >
          > Podejrzewam że ktoś się włamał do "andrzejag". Jaka galeria jest na pl.
          > Dominikańskim? wink hihihi

a gdzie to jest?

A.
          • allegro.con.brio Re: Podejrzewam, ze ktos sie wlamal do Krzysia52 04.06.05, 18:46
            Jak wyjeżdżasz z Powell Bookstore w kierunku zachodnim.
            • marianna.rokita hmmm.... 04.06.05, 18:48
              ciezka sprawa.
            • andrzejg Re: Podejrzewam, ze ktos sie wlamal do Krzysia52 04.06.05, 18:49
              pomału i ostrożnie bo tłok niemiłosierny

A.
              • marianna.rokita nie wydaje mi sie n/t 04.06.05, 18:59

• allegro.con.brio Re: Podejrzewam, ze ktos sie wlamal do Krzysia52 04.06.05, 19:00
                To było stwierdzenie, do ciężkiej cholery, a nie pytanie.

> pomału i ostrożnie bo tłok niemiłosierny

Dobra dobra. Największa zawalidroga andrzejg.
                • andrzejg Re: Podejrzewam, ze ktos sie wlamal do Krzysia52 04.06.05, 19:03
                  czy zdałem test identyfikacyjny?

smile

A.

Stwierdzenie stwierdzeniem , zawsze jest pretekst aby coś powiedzieć

• allegro.con.brio Re: Podejrzewam, ze ktos sie wlamal do Krzysia52 04.06.05, 21:02
                    andrzejg napisał:

> czy zdałem test identyfikacyjny?

smile

> Stwierdzenie stwierdzeniem , zawsze jest pretekst aby coś powiedzieć

I się napić.
                    (noco? polska kuchnia to polska kuchnia!) smile
                    • marianna.rokita tak allegro.con.napitek 04.06.05, 21:05
                      a ja wlasnie pije sok ananasowo-grejpfrutowy ( z blonnikiem )
                      Polska kuchnia nie ?

: )
                      • allegro.con.brio Re: tak allegro.con.napitek 04.06.05, 21:08
                        W życiu bym tego do ust nie wziął. Żołądka szkoda. wink

PS Polska kuchnia jest czysta. No, żytnia też może być. I żołądkowa.
                        • mr.wykidajlo [...] 04.06.05, 21:44
                          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                          • allegro.con.brio Re: Pani Marianna nie takie rzeczy 04.06.05, 21:54
                            Nie chcę wiedzieć więcej. Wrażliwy jestem gość.
                            • mr.wykidajlo Musze chyba przeprosic Pania Marianne 05.06.05, 01:41
                              ze zrobilem aluzje do jej deklarowanego zawodu. Admin za to mnie wycial.
                              Wycofuje sie zatem. Uwazam, ze Marianna lga bezczelnie, bo w rzeczywistosci to
                              ona jest rekordzistka swiata w hodowli roz i deklamowaniu poezji i z tego
                              czerpie srodki na zycie, a nie z kopulacji za pieniadze. Odwrotnie niz admin,
                              ktory udaje ze nie jest tym czym jest, a przeciez jasno widac, ze jest.
    • 7em [...] 04.06.05, 19:26
    • t0g Nie, do Andrzejag nikt sie nie wlamal. Styl 04.06.05, 20:00
      ...jak zawsze u niego. Taki sam zakalcowaty, jak te torty, ktore piecze.
      • allegro.con.brio Re: Nie, do Andrzejag nikt sie nie wlamal. Styl 04.06.05, 21:06
        t0g napisał:

> ...jak zawsze u niego. Taki sam zakalcowaty, jak te torty, ktore piecze.

Ja bym tam nie wybrzydzał. Pewnie wypiekł jakiś praktykant, a przecież nie
        będzie wyrzucał, to częstuje wedle uznania. Z drugiej strony nie dziwię Twojej
        skwaszonej nieco minie - całe życie na zakalce trafiać...
      • andrzejg Re: Nie, do Andrzejag nikt sie nie wlamal. Styl 05.06.05, 20:41
        t0g napisał:

> ...jak zawsze u niego. Taki sam zakalcowaty, jak te torty, ktore piecze.

Wiem ,wiem Tomku.
        Styl mam taki jaki mam.
        Jednak, czy nie widzisz obrzydliwosci w swoim wątku.
        W końcu ma to być podobno forum polityczne (dodatkowo najstarsze na portalu)

A.
    • siodmy.aniol durne pytanie, oczywiscie w 205 04.06.05, 20:20
      w okolicach tualatin zjezdza na 205, zeby dojechac do domu w west linn (jadac
      od poludnia). dalej 205 okraza portland od wschodu ku lotnisku. wystarczy?

a od powella jedzie prosto na wschod na burnside bridge, dojezdza do 5, jedzie
      w prawo nad wilamette rv i do siebie skrecajac w 205 w lewo w tualatin, albo
      prosto dalej burnside st. kolo parku mt tabor, se thorburn st., se washington
      st. i na 205 w prawo do west linn.

siodmy.aniol moze zstapic na bezboznika gdzie i kiedy chce.
      • t0g Re: durne pytanie, oczywiscie w 205 04.06.05, 22:16
        Hi, hi, nie zdales. Burnside Bridge mogles znalezc z mapy, ktora natychmiast sie
        ma z Internetu, ale na moje pytanie dotyczace exitu kazdy, kto zna to miejsce,
        poda natychmiast odpowiedz "Exit 88".
        • siodmy.aniol t0g: do K52 do domu 05.06.05, 19:03
          do K52 do domu w west linn zjazd jest z I-5 na 205 numer 288. tak czy nie?
          • t0g Re: t0g: do K52 do domu 07.06.05, 09:32
            Tak, pomyslnie przeszedles test. Exit 88, ktory podalem, to byla zmylka.
            Prawidlowa odpowiedz umiescilem na forum testowym.

A jakiej firmy stacja benzynowa jest tam, gdzie I-5 i I-205 sie schodza?
            • sz0k będe szczelał 07.06.05, 09:42
              > A jakiej firmy stacja benzynowa jest tam, gdzie I-5 i I-205 sie schodza?

CPN ?
    • 52krzys [...] 04.06.05, 21:54
    • rycho7 Wielce Szanowny Tomaszu 05.06.05, 20:40
      Jesli chcesz dowiedziec sie jal Cie oceniam to przeczytaj sobie niniejszy
      watek. Nobles obliz (pisze w polskiej ortografii abys byl w stanie zblizyc sie
      do oryginalu). Przepraszam Cie za zwidy, ktore mnie przesladuja.
    • wesoly33 Re: Podejrzewam, ze ktos sie wlamal do Krzysia52 07.06.05, 04:33
      spiski panie giebultowicz
      same spiski

ale jaja, zydy w spiksi wierza smile))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka