kartoflanka Re: gdzie dobry ginekolog - Kraków? 14.06.05, 19:26 poszukaj na tym forum: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=18090 Odpowiedz Link Zgłoś
pyrtek3 Re: gdzie dobry ginekolog - Kraków? 15.06.05, 16:38 Witam,polecam dr.Gacha przyjmuje na centrum e ,pracuje w Zeromskim,tal do gabinetu: 4257222 Odpowiedz Link Zgłoś
sama10 Re: gdzie dobry ginekolog - Kraków? 15.06.05, 18:45 Byłam po 2-óch poronieniach i z polecenia trafiłam do dr Skotnickiego. Obecnie mam cudne4go Michałka.Poprowadził mnie fachowo,zlecał takie badania jakich w poprzednich ciążach nie miałam.Nie leżałam w szpitalu,a tylko poszłam w 28 tyg na zastrzyk na dojrzałość płuc.Namiary na niego www.skotnicki.pl/ginekologia/ Spokojnie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
margotoja Re: gdzie dobry ginekolog - Kraków? 16.06.05, 22:27 Pani Dr Pyra, pracuje na Ujastku, poza tym ma 2 gabinety, jeden w Hucie koło Biedronki - tam ja chodziłam. Miła grzeczna fachowa, pracuje na Ujastku i tam można wziąć adres do gabinetu (nie pamiętam, a nie mam przy sobie wizytówki). A mój maluch już kilogram przybył. Odpowiedz Link Zgłoś
blasiek Re: gdzie dobry ginekolog - Kraków? 17.06.05, 17:32 Witam Z czystym sumieniem polecam dr Artura Ludwina. Przyjmuje w ScanMedzie na al. Pokoju. Nr tel. do rejestracji 412 07 99. Ginekolog - położnik, sam robi usg. Naprawdę miły, przyjazny, do tego fachowiec. Pracuje na Kopernika. Mnie prowadził przez całą ciążę i robił cesarkę. Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam Blasiek Odpowiedz Link Zgłoś