Dodaj do ulubionych

PRAWO - KUL - Wyniki już są!!!

15.07.05, 18:05
niestety się nie dostałem - zabrakło mi rozszerzonego polaka...
Miałem 56,75pkt a jak tam u was??
Obserwuj wątek
    • Gość: don kamillo Re: PRAWO - KUL - Wyniki już są!!! IP: *.ozarow.net / *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 18:15
      skladasz odwolanie?? Czy już dostałeś sie na jakies studia??
      • savo1986 Re: PRAWO - KUL - Wyniki już są!!! 15.07.05, 18:17
        dostałem sie na prawo na umcs
        • Gość: don kamilllo Re: PRAWO - KUL - Wyniki już są!!! IP: *.ozarow.net / *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 18:19
          tobi e to dobrze. Zatem nie składasz odwołania??
          • Gość: xxx Re: PRAWO - KUL - Wyniki już są!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 18:20
            Są wyniki na necie??
            • Gość: don kamilllo Re: PRAWO - KUL - Wyniki już są!!! IP: *.ozarow.net / *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 18:23
              tak są
    • Gość: Basia Czy ktoś się od ilu punktów przyjmowali na Kul na IP: *.chello.pl 15.07.05, 18:30
      Czy ktoś się od ilu punktów przyjmowali na Kul na prawo?
    • Gość: słonko Re: PRAWO - KUL - Wyniki już są!!! IP: *.chelm.tebo.net / *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 18:30
      udalo sie (66,15 pkt) slyszalam ze dostal sie tez ktos z wynikiem 63.
      • Gość: zaglebiak Re: PRAWO - KUL - Wyniki już są!!! IP: *.telpol.net.pl 15.07.05, 18:33
        dostalem sie z wynikiem 63,9,nie wiem jaki byl prog-mysle,ze cos w tych okolicahc
    • Gość: zaglebiak Re: PRAWO - KUL - Wyniki już są!!! IP: *.telpol.net.pl 15.07.05, 18:45
      kto sie jeszcze z was dostal? znacie moze próg?
      • Gość: Walerian Re: PRAWO - KUL - Wyniki już są!!! IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 15.07.05, 18:49
        Uff, nie dostałem się na Uniwersytet Łódzki, ale na KUL się dostałem, a miałem
        70 z przecinkiem :D na KULu.
        • Gość: zagłebiak Re: PRAWO - KUL - Wyniki już są!!! IP: *.telpol.net.pl 15.07.05, 19:03
          calkiem sporo Walerianie. Mysle,ze ja z moimo 63,9 zmiescilem sie na styk,ale
          teraz to juz nie ma znaczenia:)kolego z roku.
          • Gość: aga Re: PRAWO - KUL - Wyniki już są!!! IP: *.streamcn.pl 15.07.05, 19:33
            dostalam sie :))))))) 64 punkty, kumpela tez sie dostała - 66 punktów. strasznie
            sie ciesze, kit z odwołaniem na UŚ :))))
          • Gość: Walerian Re: PRAWO - KUL - Wyniki już są!!! IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 16.07.05, 10:30
            Do zobaczenia w październiku :D
    • Gość: Savo Re: PRAWO - KUL - Wyniki już są!!! IP: 82.160.98.* 15.07.05, 19:34
      Don Kamillo - odwołania nie składam,ide na UMCS;)
      • Gość: zagłebiak Re: PRAWO - KUL - Wyniki już są!!! IP: *.telpol.net.pl 15.07.05, 19:39
        brava dla Agi:-) daje sobie spokoj z UŚ, nie beda tez brali ode mnie 1900 za
        zaoczne:-)
        • Gość: kasiaaa Re: PRAWO - KUL - Wyniki już są!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 19:43
          kto na umcs prawo bedzie studiował ze mną?
          co wybrać? prawo umcs kul łódz czy rzesszów???
          • Gość: zagłebiak Re: PRAWO - KUL - Wyniki już są!!! IP: *.telpol.net.pl 15.07.05, 19:49
            jesli bedziemy opierac sie na rankingach, to pewnie warto wybrac UMCS,ale czy
            nie pieknie byloby sie spotkac w murach KUL'u razem w pazdzierniku:-)
            • Gość: don kamillo Re: PRAWO - KUL - Wyniki już są!!! IP: *.ozarow.net / *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 19:58
              kasio masz racje wybierz UMCS. Prosze cie tylko o jedno. Nie wybieraj KULu. To
              jest moja ostatnia deska ratunku. Jesli duzo osob niestety wybierze KUL to
              zostane bez studiuw. A po za tym UMCS jest lepszy. Nie wiecie przypadkiem ile
              osob przyjeli na prawo???
              • Gość: Savo Re: PRAWO - KUL - Wyniki już są!!! IP: 82.160.98.* 15.07.05, 21:44
                kasiu ,wybierz umcs;)bedziemy razem na roku:P
                • Gość: luki DOSTALEM SIĘ !! IP: *.l / *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 22:02
                  ale zdziwiony nie jestem - na umcsie nie było problemu to i tutaj ;)
                  wynik w granicach 70pkt
                  • Gość: marika PRÓG NA KULU????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 22:23
                    Jak wiecie to piszcie:) i idźcie wszyscy na UMCSA to sie miejsce zwolni:P
    • Gość: słonko :o) IP: *.chelm.tebo.net / *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 10:37
      bardzo się cieszę, że mam możliwość z Wami studiować
    • Gość: paula CO WYBRAĆ ?? prawo na KULu czy UMCSie? IP: *.it-net.pl 16.07.05, 10:44
      cześć Wam :) poradźcie mi co wybrać -prawo : KUL czy UMCS ???? i dlaczego ? z góry wieeelkie dzięki :* :)
      • Gość: Basia Re: CO WYBRAĆ ?? prawo na KULu czy UMCSie? IP: *.chello.pl 16.07.05, 10:50
        Na UMCSIE jest wyższy poziom jak mowia rankingi. P.S. Ile miałaś punktów na
        KULu?
        • Gość: a Re: CO WYBRAĆ ?? prawo na KULu czy UMCSie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 11:06
          słyszałam że ktoś z 60p się dostał
          • Gość: marika Re: CO WYBRAĆ ?? prawo na KULu czy UMCSie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 11:21
            ja bym wybrała umcs i mówie to calkiem szczeze. nie zawahalabym sie ani chwili.
            po prostu wieksza kadra, wiecej miejsc a poza tym jednak wieksze mozliwosci.
            chyba warto zastanowic sie dlaczego tylu ludzi zmuszonych przez los wybiera
            prawo wieczorowe albo zaoczne na umcsie. to moze byc jakis argument

wejdzcie tu szalenstwo!!!!!!!1
            www.kurierlubelski.pl/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=17562
        • Gość: Jacek Re: CO WYBRAĆ ?? prawo na KULu czy UMCSie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 11:36
          62 % sa szanse na kul? :(
          • Gość: marika Re: CO WYBRAĆ ?? prawo na KULu czy UMCSie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 11:41
            co Jacku nie dostałeś sie z takim wynikiem??? ja mam 50 i jeszcze licze na
            odwołanie...
            • Gość: Jacek Re: CO WYBRAĆ ?? prawo na KULu czy UMCSie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 11:46
              Nie wiem usiluje sprawdzic na stronie ale cosik nie idzie :/
            • Gość: Twixi Re: CO WYBRAĆ ?? prawo na KULu czy UMCSie? IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 16.07.05, 11:51
              hehe marika, ja tak samo. Poza tym w KULu była moja ostatnia deska ratunku.
              Więc podejrzewam, że albo obie się dostaniemy albo obie się nie dostaniemy. Ale
              bądźmy dobrej myśli. Mam nadzieję, że sporo osób pójdzie na UMCS. Pozdrawiam i
              życzę powodzenia :)
              • Gość: "WW" Re: CO WYBRAĆ ?? prawo na KULu czy UMCSie? IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 16.07.05, 11:58
                hey ludki - jak mozecie to powiedzcie mi, kto na KULu podejmuje decyzję o
                przyjęciu kandydata - Uczelniana Komisja Rekrutacyjna??

:)
                • Gość: Jacek Re: CO WYBRAĆ ?? prawo na KULu czy UMCSie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 12:20
                  Wiecie moze jaki byl prog? Strona mi nie dziala :(((((((
                  • Gość: słonko Re: CO WYBRAĆ ?? prawo na KULu czy UMCSie? IP: *.chelm.tebo.net / *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 12:31
                    cos okolo 60 pkt. ale moze ktos napisze do nic maila? szybko odpisuja, a i
                    sprawa bedzie jasna :)
                    • Gość: help pliss Re: CO WYBRAĆ ?? prawo na KULu czy UMCSie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 12:43
                      gdzie sprawdzacie te wyniki??
                      • Gość: słonko Re: CO WYBRAĆ ?? prawo na KULu czy UMCSie? IP: *.chelm.tebo.net / *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 12:48
                        noo, na swoich kontach
                      • Gość: bleh Re: CO WYBRAĆ ?? prawo na KULu czy UMCSie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 12:51
                        rekrut.kul.lublin.pl/rpass.html?op=0 chyba... Czyli jak to sie
                        liczylo: historia (poz podst + rozsz :2 i z tego 50%) pol i ang (dla kazdego:
                        poz podst + rozsz :2 i z tego 25%) ???
                        • Gość: słonko Re: CO WYBRAĆ ?? prawo na KULu czy UMCSie? IP: *.chelm.tebo.net / *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 12:55
                          nie, przelicznik byl taki:
                          polak (pp*0,3 + pr*0,7)*0,25
                          angol (pp*0,3 + pr*0,7)*0,25
                          hira (pp*0,3 + pr*0,7)*0,5
                          a no i dodac to wszystko co wyjdzie. milego liczenia!
        • Gość: dobrze radzacy :) Re: CO WYBRAĆ ?? prawo na KULu czy UMCSie? IP: 80.51.249.* 16.07.05, 14:26
          ja bym tam szedł na kul .... lepiej dbają o studenta i mniejsza selekcja jest
          napewno. Atmosfera nie jest taka jak napewno wielu ci mówi .. tzn ..
          ksiedzowska :P jest naprawde fajnie ... ja polecam KUL bo UMCS nadrabai w
          rankingach znajomosciami .. pozdro
    • Gość: aga KUL IP: *.streamcn.pl 16.07.05, 13:47
      a znacie kogos kto studiuje na KULu? czy są zadowoleni? ja mam kumplele ale na
      wydziale w stalowej woli,a wolalabym opinie kogos ze studiow stacjonarnych. i w
      ogle-dzieje sie cos w miescie? czy jest fajna atmosfera? troche sie boje ale
      wierze ze bedzie fajnie :)))))
      • Gość: a Re: KUL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 13:53
        a ile miałaś punktów, dostając się na prawo
      • Gość: ktoś tam X Re: KUL IP: 80.51.249.* 16.07.05, 14:33
        Ja studiuje na KULU i jest baaaardzo fajnie. Nie ma atmosfery typowej dla
        prawników ... wielki luz. Co prawda kadra jest wymagająca ale pobłazliwa gdy
        ktoś naprawde nie moze sobie poradzić. Za to na UMCS gnębią baaardzo czesto.
        Nawet bardzo dobrzy uczbiowie rezygnują .. wiec wybór nalezy tylko do was ale
        ja radze w 100% KUL!!!!!!
        • Gość: a Re: KUL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 14:35
          jak myślisz, jeżeli zabrakło mi troszkę, żeby się dostać to czy mam szanse z
          rezerwowej?
          • Gość: ktosio Re: KUL IP: 80.51.249.* 16.07.05, 14:43
            myśle że nie bardzo ... bo naprawde prawo jest oblegane .. ale decyzja należy
            do ciebie .. nie przyjmują raczej ludzi z odwoalań.
            • Gość: aga do a IP: *.streamcn.pl 16.07.05, 14:45
              mialam 64,pisalam wyzej. ja uwazam ze troche ludzi zrezygnuje (np Ci ktorzy
              dostali sie na UMCS i asekurowali KULem). skladaj odwolanie,przeciez nic nie
              tracisz:) pozdrawiam
              • Gość: a Re: do a IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 17:06
                poczekaj, mialaś 64 i się nie dostałaś na prawo???????<szok>
                • Gość: a Re: do a IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 17:10
                  sorki, pomyliłam się, źle spojrzałam.... mam nadzieję, że wskoczę na listę i
                  spotkamy się w październiku:)
            • Gość: a Re: KUL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 14:46
              mam nadzieję, że mi się uda wskoczyć z rezerwowej.. zależy mi bardzo, żeby tam
              studiować. na pewno zwolnią się miejsca, pytanie tylko ile...
              • Gość: marika Re: KUL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 16:50
                Twixi wóz albo przewóz:) 10 punkciorów to nie jest duzo:P
                • Gość: Twixi Re: KUL IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 16.07.05, 19:54
                  i tak składam odwołanie. Pewnie nic z tego nie wyjdzie, ale ponoć głupi zawsze
                  ma szczęście, więc jak nie za pierwszym, to może za drugim razem ;)
              • Gość: :( Re: KUL IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 16.07.05, 19:13
                a sa jakieś listy rezerwowe??
                • Gość: marika Re: KUL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 19:18
                  mysle, ze najrozsadniej jest poczekac na listy, ktore przyjda i tam bedzie
                  wszystko napisane. wiecej informacji na pewno wponiedzialek. jakies listy MUSZA
                  byc:)
    • Gość: smieszka1986 Re: PRAWO - KUL - Wyniki już są!!! IP: .1.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 19:40
      a walsnie kiedy skladacie odowlania na KUL ??
      • Gość: a Re: PRAWO - KUL - Wyniki już są!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 19:43
        a ile miałaś punktów, że składasz odwołanie?
        • Gość: :( Re: PRAWO - KUL - Wyniki już są!!! IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 16.07.05, 20:10
          ja, ze względu na zwolnienie z konkursu świadectw, miałem 100 pkt - tak napisano
          mi w odpwiedzi z KULu. Mimo to nie dostałem się ze względu na brak miejsc.
          Myślę, że warto się odwołać w moim przypadku - składałem na ekonomie.
    • Gość: anka Pomóżcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.zamosc.mm.pl 16.07.05, 21:10
      czy ktoś wie jak się punktuje na prawo na kul??????????????????
      • Gość: marika Re: Pomóżcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 21:27
        Słonko napisała troche wyzej, ale robie riplej:)

polak (pp*0,3 + pr*0,7)*0,25
        angol (pp*0,3 + pr*0,7)*0,25
        hira (pp*0,3 + pr*0,7)*0,5
        • Gość: anka Re: Pomóżcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.zamosc.mm.pl 16.07.05, 21:55
          dziekuje bardzo:):):) pozdro
          • Gość: aga Re: Pomóżcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.streamcn.pl 17.07.05, 09:11
            niewiele nas -studentów KULu na tym forum :)
            • Gość: zagłebiak Re: Pomóżcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.telpol.net.pl 17.07.05, 09:26
              teraz juz o jedenego wiecej:) ciekawe,kiedy dostaniemy ten list,chcialbym
              wiedziec,co dalej-gdzie i jakie dokumenty zlozyc,aby zaliczono nas juz
              oficjalnie w poczet studentow. pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka