Dodaj do ulubionych

Firma Budowlana MARCBUD - Warszawa... ?

07.08.05, 14:28
Witajcie.
Mam zamiar zakupić segment w Warszawie budowany przez Firmę Budowlaną MARCBUD
(www.marcbud.com).
Czy ktoś z Was miał jakiekolwieg doświadczenia z tym developerem i zechciał
sie podzielić nimi ze mną?

Pozdrawiam
Konrad

k-konrad@gazeta.pl
Obserwuj wątek
    • cinsan Re: Firma Budowlana MARCBUD - Warszawa... ? 08.08.05, 10:28
      Witam,

Robiliśmy przymiarkę do segmentu na Klimontowskiej. Na plus atrakcyjna cena i
      niezła lokalizacja. Na minus sytuacja prawna działki.
      2 działki niepodzielone, po siedem segmentów na każdą czyli zakup na zasadach
      współwłasności. Oprócz tego w akcie notarialnym karkołomne zapisy na temat
      własności i dziwne zapisy w KW - hipoteki ZUS i US na jakieś groszowe kwoty.
      Nasz znajomy prawnik po lekturze propozycji aktu notarialnego radził nam dać
      sobie spokój z ta inwestycją. Tak też zrobiliśmy.

Pozdrawiam
      Marcin
      • k-konrad Re: Firma Budowlana MARCBUD - Warszawa... ? 08.08.05, 21:36
        Wielkie dzieki. Tego mi bylo potrzeba do ostatecznej decyzji.

Pozdrawiam i raz jeszcze dziekuje.

Konrad
        • zosik65 [...] 06.09.05, 10:40
          Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
          • Gość: ewela Re: Firma Budowlana MARCBUD - Warszawa... ? IP: *.orange.pl 10.10.05, 13:06
            marek S.nie jest taki jak piszesz musiałas mu zajść za pazury pewno chciałas go
            naciągnąć (naciągaczko)przyznaj sie.
          • Gość: zosik65 Re: Firma Budowlana MARCBUD - Warszawa... ? IP: *.orange.pl 24.10.05, 13:47
            ja czesami lubie sobie coś popisać, chciałam przekręcić firmę marcbud i kupić
            za 160.000 zł i cholera niedał sie zrobić w jajo.
            • Gość: robus Re: Firma Budowlana MARCBUD - Warszawa... ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.05, 00:13
              zosik65 czy Ty lubisz sie pukać ,prosze odpisz>?
          • Gość: zosik65 Re: Firma Budowlana MARCBUD - Warszawa... ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 18:39
            i jak fajna zabawa
    • zosik65 Re: Firma Budowlana MARCBUD - Warszawa... ? 06.09.05, 10:43
      k-konrad napisał:

> Witajcie.
      > Mam zamiar zakupić segment w Warszawie budowany przez Firmę Budowlaną MARCBUD
      > (www.marcbud.com).
      > Czy ktoś z Was miał jakiekolwieg doświadczenia z tym developerem i zechciał
      > sie podzielić nimi ze mną?
      >
      > Pozdrawiam
      > Konrad
      >
      > k-konrad@gazeta.pl
    • pusz21 [...] 06.09.05, 11:42
      • Gość: patii Re: Firma Budowlana MARCBUD - Warszawa... ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 09:12
        p.Pusz mówisz,że jesteś naiwny ale i cwaniaczek zalatwiasz swoje interesy
        zalatwileś sobie gratis wode ,myślisz tylko o sobie (kiepski siasiad)
      • Gość: zosik65 Re: Firma Budowlana MARCBUD - Warszawa... ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 23:30
        p.Z.Pusz dlaczego wciągnął mnie w to głupie pisanie? ja chcę przeprosić
        wszystkie firmy które obraziłam, przepraszam.
    • Gość: Marti Re: Firma Budowlana MARCBUD - Warszawa... ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 07:52
      ja kupiłam w tej firmie segment co prawda byly male niedomówienia co do
      załączniaka ale trzeba rozmawiać i jest ok (raczej solidna firma)
      • Gość: prawda jest taka [...] IP: *.crowley.pl 10.10.05, 15:29
        • Gość: wiesław Re: Firma Budowlana MARCBUD - Warszawa... ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 22:59
          Znam osobiście Pana Szambelana jest uczciwy i solidny kupiłem segment,roboty
          wykonane solidnie nawet więcej wykonał niż jest w załączniku.Pozdrawiam !!!!
          • Gość: piotr Re: Firma Budowlana MARCBUD - Warszawa... ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 22:59
            Wiesław ja jestem tego samego zdania,życzyłbym sobie wiecej takich firm na
            naszym rynku,przynajmniej jak sie umówi co do ceny to jej niepodnosi,prace
            realizuje raczej solidnie co prawda są pośiizgi ale gdzie ich niema.
        • Gość: prawda jest taka [...] IP: *.orange.pl 14.11.05, 17:24
          • hunke Re: Firma Budowlana MARCBUD - Warszawa... ? 15.02.06, 21:00
            co się dzieje z firmą Marcbud?
          • Gość: a prawda jest taka Re:Firma Budowlana Marcbud - Warszawa... ? IP: *.jjs.pl 24.02.06, 15:59
            Tak jest bardzo miły i cudowny dopóki mu płacisz poczekamy jak zaczniesz wymagać
            i pokazywać błedy i niedoróbki a termin realizacji będzie się przeciągał oraz na
            księdze wieczystej zacznąć pojawiać się zajęcia - tak myślę, że to cudowna firma
            takiej drugiej napewno nie ma - pełna partaczy, naciągaczy i wyłudzaczy. Także
            serdecznie polecam jeżeli lubisz duże ryzyko i nie masz ochoty występować w
            "Nieustraszonych" kup mieszkanie od p. Marka Sz. Firma Marcbud zapewnia mnóstwo
            atrakcji.
            • Gość: BARDZO DZIWNE!!!! Re:Firma Budowlana Marcbud - Warszawa... ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 00:36
              Odziwo ja kupiłem segment od firmy "Marc-bud" na ul.Klimontowskiej,co prawda są
              na nich hipoteki ale na klientów którzy kupili i wpisali sobie
              hipoteke.znajdzcie inną firme gdy nie wpłacisz calej kwoty aby podpisała akt
              notarialny,a Firma Marc-bud" taka jest cena za jeden metr wynosi ca 1800 zł z
              działką.Ja jestem bardzo zadowolony wprowadzam sie za 3 miesiące pozdrawiam.
              • Gość: xmen Re:Firma Budowlana Marcbud - Warszawa... ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 22:27
                witam, za 3 miesiące to sie wprowadzisz a le w chorobą nerwową. przejrzyj na
                oczy człowieku
      • Gość: robert Re: Firma Budowlana MARCBUD - Warszawa... ? IP: *.orange.pl 12.10.05, 13:00
        ok 5 lat temu Firma "MARCBUD"budowała mi dom termin realizacji uzgodniliśmy na
        ok 6 miesięcy robota wykonana dobrze,usterek brak,ja polecam tę firmę,
        właściciel bardzo przejemny, elastyczny i konsekwentny co do pracowników, jak i
        kupujących

• Gość: Agawa [...] IP: 194.126.238.* 12.10.05, 14:13
          • Gość: proveider Re: Firma Budowlana MARCBUD - Warszawa... ? IP: *.kosson.com 01.11.05, 12:13
            Wszystkich zainteresowanych inwestycją na Klimontowskiej zapraszam na
            konsultacje u osób które już kupiły. Na budowie praktycznie zawsze ktoś z
            przyszłych mieszkańców jest. Myślę, że tak zdobędziecie najbardziej prawdziwe
            informacje... z pewnością nic dobrego nie usłyszycie. ZAPRASZAMY!!!
            • Gość: salcin Re: Firma Budowlana MARCBUD - Warszawa... ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.05, 00:18
              właśnie szukam tam segmentu odsprzedaj mi prosze bo niema juz nic wolnego kiedy
              tam będziesz podaj date i godz dam o 30.000zł wiecej
    • Gość: mazur Re: Firma Budowlana MARCBUD - Warszawa... ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 07:51
      ja kupiłem segment na ul. Klimontowskiej,lokalizacja wspaniała,cena
      atrakcyjna,wykonanie bez zastrzezeń,termin do przyjęcia.polecam firmę Marcbud.
      • Gość: Romii Re: Firma Budowlana MARCBUD - Warszawa... ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 20:08
        polecma firme "MARCBUD"jest w miarę dobrą,co prawda miałem usterki ale po
        zgłoszeniu zostały usunięte z ceną jak się umówicie to nie podnoszą chyba,że
        zleci się roboty dodatkowe ja polecam tA firmę.
        • hunke Re: Firma Budowlana MARCBUD - Warszawa... ? 15.02.06, 21:01
          Co się dzieje z firmą Marcbud?
      • Gość: Gość Re: Firma Budowlana Marcbud - Warszawa... ? IP: *.jjs.pl 24.02.06, 16:07
        Tak polecamy firmę Marcbud bo ona bardzo lubi zarabiać, a jak jej mało to nawet
        potrafi sprzedać to samo mieszkanie kilku osobą - takie cuda robią. Jak widać
        bardzo zaradna firma. Nadodatek to klienci będą spłacać ich długi bo mają
        zadłużone hipoteki. Terminy realizacji troszkę się wydłużaja jakieś 2 lata.
        Wykonanie jest bez zastrzeżeń jak sobie sami zrobicie bo ekipa budowlana jest z
        łapanki i wogóle nie wiedzą co robią, tak samo kierownik budowy - a ten ma fajną
        fuchę, dostrcza kolejne faktury do zapłaty za dodatki których nikt nie zamawiał,
        no ale już są założone.
        • Gość: Iza Re: Firma Budowlana Marcbud - Warszawa... ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 23:56
          Ja znam firmę "Marcbud"
          Jest solidna,ma swoje wady ale kto ich niema,domy buduje dobrze,załogę ma
          wykwalifikowaną,wady:jest naiwny.
          • Gość: tak Re: Firma Budowlana Marcbud - Warszawa... ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 12:40
            Panie Marku to co piszą to brednie ja mieszkam od kilku lat zakupionego od Pana
            mieszkania i jest super.
            • Gość: xmen Re: Firma Budowlana Marcbud - Warszawa... ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 22:49
              nastepny nawiedzony , a może jemu sie udało ???? jeżeli tak to gratuluje
              jednego mniej pokrzywdzonego przez te wspaniała firme
              • Gość: ndyj Re: Firma Budowlana Marcbud - Warszawa... ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 21:20
                Ty czasami nie jesteś psychiczna?
          • Gość: xmen Re: Firma Budowlana Marcbud - Warszawa... ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 22:45
            ojejku jak tam można kłamac nieładnie oj nieładnie
        • Gość: gość Re: Firma Budowlana Marcbud - Warszawa... ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 12:54
          Tak polecam firmę Marcbud bo ona potrafi przenieść budynek bez wpłaty pełnej
          kwoty.p.Marek jest bardzo wyrozumiały poczeka na wpłatę nawet 3 miesiace i nie
          naliczy żadnycy odsetek.polecam firme Marcbud.
          • Gość: Zosia Re: Firma Budowlana Marcbud - Warszawa... ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 09:30
            firma Marcbud buduje blok na Woli,czy ktoś kupił tam mieszkanie?
      • Gość: xmen Re: Marcbud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 22:43
        bardzo ciekawe rzeczy pan pisze panie mazur no no kto by pomyslał
    • Gość: lubi lu Re: Firma Budowlana MARCBUD - Warszawa... ? IP: *.kosnet.pl / *.kosnet.pl 16.02.06, 09:50
      czy marcbud jeszcze istnieje?
      • Gość: lulu miś Re: Firma Budowlana MARCBUD - Warszawa... ? IP: *.centertel.pl 23.02.06, 22:06
        myślę,że firma "MARCBUD"jest OK
        • Gość: wszystko oki ! Re: Firma Budowlana Marcbud - Warszawa... ? IP: *.jjs.pl 24.02.06, 16:12
          Ja też tak myślę, panu Markowi napewno się podoba, ale nikomu innemu już nie.
          Nawet pracownicy na budowie maja jej dosyć bo im nie płaci. Pewnie jakiemuś
          klientowi tak się ta firma kiedyś spodobała że spalił im siedzibę, bo tam gdzie
          jest firma zarejestrowana stoi jakiś BARAK i przyjmują na fili która pewnie nie
          jest własnością firmy tylko jest na kogoś innego bo w innym przypadku już by ją
          zlicytował komornik.
          • Gość: wszystko oki [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 23:31
            • Gość: wszystko oki [...] IP: 195.205.34.* 02.03.06, 07:32
              • Gość: tomi Re: Firma Budowlana Marcbud - Warszawa... ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 10:25
                To dlaczego kupijecie u p.Marka mieszkania a potem miałczycie,jak oglądałeś
                mieszkanie to niewidziałeś,że jest sześć a nie cztery,czytać niepotraficie.Ale
                mamy kretynów,do szkoły a potem zakupy.
                • Gość: do kretyna [...] IP: 195.205.34.* 06.03.06, 13:14
                  • Gość: do kretyna Re: Firma Budowlana Marcbud - Warszawa... ? IP: *.crowley.pl 08.03.06, 09:49
                    Widzę, że M.Szambelan nie pisze już w wątku "Marcbud ??????", gdyż jest bez
                    trudu rozpoznawalny. Teraz realizuje się literacko (w budownictwie nie
                    potrafił)) w tym wątku, pisząc o uczciwości i solidności marcbudu. Pisarze
                    nazywają to fikcją literacką, w przypadku Szambelana to bezczelne kłamstwo.
                    • Gość: gość [...] IP: *.kosson.com 08.03.06, 12:40
          • Gość: figus Re: Firma Budowlana Marcbud - Warszawa... ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 15:14
            Pan Szambelan jest wporządku.
            Ja z nim nigdy niemiałam problemów a mieszkam już 7 lat w jego zakupionym
            lokalu.
      • Gość: zuzia [...] IP: *.satfilm.net.pl 08.07.06, 03:14
    • Gość: gość Re: Firma Budowlana Marcbud - Warszawa... ? IP: *.net-serwis.pl 13.03.06, 08:15
      O jakich pomówieniach mówisz??? Ja mam wyrok sądowy przeciwko p Szambelanowi a
      pieniążki wyegzekwowane przez komornika już na koncie!!!
      • Gość: do kretyna Re: Firma Budowlana Marcbud - Warszawa... ? IP: *.jjs.pl 13.03.06, 15:16
        O jakich pomówieniach Ty mówisz? Skoro uważasz, że jesteś tak cudowny to czemu
        nie ma na forum żadnej pochwały w stosunku do Ciebie musisz sam je sobie pisać!
        (serwery orange i neoplus) Dziwne, że kto raz z tobą zaczął robić interesy ten
        przeklina dzień kiedy Cię poznał. Nawet w gminie kiedy się podaje nazwisko
        Szambelan, to nikt nawet już nie chce mówić bo jest tego tak dużo - oczywiście
        same nieprawidłowości. Szkoda tylko, że wtym kraju nie ma takiego prawa co
        zabroniłoby budować takim jak ty!!! Naszczęście jest możliwość opisywania twoich
        cudów na forum. Mam nadzieje, że ludzie przestaną od Ciebie kupować !
      • Gość: gość Re: Firma Budowlana Marcbud - Warszawa... ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 10:45
        Jesteś żałosny,p macieju B.ja znam tę sprawe kupiłem po Tobie segment i to co
        pisałeś pod różnymi imionami to są wierutne kłamstwa co piszesz o firmie
        M.Szambelana.
        • Gość: agana Re: Firma Budowlana Marcbud - Warszawa... ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 17:43
          Marku S. jestem zaskoczona co piszą na Pana firmę.
          Jest to jedno wielkie kłamstwo!
          Jestem klientką: polecam tą firmę,jest konkurencyjna i żetelna.
          • Gość: oszust [...] IP: 195.205.34.* 22.03.06, 07:12
            • Gość: Basia Re: Firma Budowlana Marcbud - Warszawa... ? IP: *.centertel.pl 25.03.06, 21:30
              mam na imie Basia i jesteście żałośni,narzekacie na p. Marka, a jak sie z nim
              spotkacie to wchodzicie mu w d... ja nie mam takich problemów bo rozmawiam z
              nim i rozwiązuje wszelkie problemy,a wy niemacie cywilnej odwagi, by
              porozmawiać i załatwić sprawy, które was bolą.A może to wy jesteście tym
              problemem?
              • Gość: xmen Re: Firma Budowlana Marcbud - Warszawa... ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 23:14
                Baiu chyba sie jednak mylisz moze i ten człowiek jest w 10% dobry no i trzeba w
                ludzi wierzyc ale co z tymi 90% przemysl zanim znowu cos napiszesz
            • Gość: piktś Re: Firma Budowlana Marcbud - Warszawa... ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 15:47
              Czemu chwalisz sie na forum,że jesteś oszust,niemasz własnego imienia?
              Lepiej pisz konkrety a nie pierdoły.
              Szukam mieszkania w Wawrze.
      • Gość: zuzia Re: Firma Budowlana Marcbud - Warszawa... ? IP: *.satfilm.net.pl 08.07.06, 03:23
        jak tego dokonałeś i czy koszta sprawy są duze, też dałam się oszulać i znam
        wielu oszukanych ze starej miłosnej
    • Gość: t Re: Firma Budowlana - Warszawa... ? IP: *.kablowka.waw.pl 23.03.06, 23:24
      Co oni teraz buduja?
      • Gość: Kora Re: Firma Budowlana - Warszawa... ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 15:01
        Oni budują blok na Woli 26 lokali,cz ktoś już kupił tam mieszkanie?
        • Gość: xana Re: Firma Budowlana - Warszawa... ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 19:07
          Ale parodie.
          • Gość: Marcin Re: Firma Budowlana - Warszawa... ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 08:40
            Budowa bloku na Woli ma wybudowane piwnice.
            Cena jest atrakcyjna,termin oddania jest na II kwartał 2007
            Czy ktoś już kupił lokal na parterze?
            • Gość: Grażyna Re: Firma Budowlana - Warszawa... ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 09:27
              Ja dałam zaliczkę na zakup lokalu nr.4 na parterze.
              Proszę o infrmacje na temat tej budowy?
              • Gość: xmen [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 23:22
          • Gość: Mik Re: Firma Budowlana - Warszawa... ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 10:28
            kupiłem lokal w firmie Marcbud
            Budowa jest ok,pozdrawiam pana Marka.
            • Gość: xmen Re: Firma Budowlana - Warszawa... ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 23:24
              mysle ze niewiesz co piszesz człowieku ale niech moc bedzie z tobą
          • Gość: jef Re: Firma Budowlana - Warszawa... ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 10:29
            < >
      • Gość: xmen Re: Firma Budowlana - Warszawa... ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 23:16
        co by niebudowali to lepiej niezbliżac sie za blisko .poco sobie psuc pare lat
        życia
    • Gość: mała megi Re: Firma Budowlana marcbud - Warszawa... ? IP: *.kosnet.pl / *.kosnet.pl 28.03.06, 15:35
      marcbud buduje blok???

to trzeba umieć!!!
      • Gość: sebi Re: Firma Budowlana marcbud - Warszawa... ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 21:20
        Wiecie firma Marcbud wybudowała dopiero garaże i co dalej?
        • Gość: aaaa Re: Firma Budowlana marcbud - Warszawa... ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 23:46
          e tam
          • Gość: Gość [...] IP: *.net-serwis.pl 29.03.06, 07:52
            • Gość: Klik Re: Firma Budowlana marcbud - Warszawa... ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 10:23
              Czy wy niemożecie dać sobie po razu,a nie obrzucać się błotem.
              • Gość: Gość Re: Firma Budowlana marcbud - Warszawa... ? IP: *.net-serwis.pl 29.03.06, 11:13
                Wkrótce ci się nicki skończą i jak ty się będziesz podpisywał?
                • Gość: tarnowski portal [...] IP: *.net-serwis.pl 29.03.06, 11:33
                  • Gość: mwktr Re: Firma Budowlana marcbud - Warszawa... ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 22:53
                    hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahohahahahahahahahahahhahahahah
                    ahahahahahahahahahahahahahaha Marek trzymaj sie nie daj się dupką
                    hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
            • Gość: xmen [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 23:32
              • Gość: nhof Re: Firma Budowlana marcbud - Warszawa... ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 21:16
                I za Ciebie też
      • Gość: xmen Re: Firma Budowlana marcbud - Warszawa... ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 23:26
        może tak prędko sie niezawali trzeba wierzyc w ludzi-
        • Gość: kyjm Re: Firma Budowlana marcbud - Warszawa... ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 00:17
          jak sie nawali to pujdzie dalej.
        • Gość: xmen Re: Firma Budowlana marcbud - Warszawa... ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 00:21
          Ja ten portal tworzyłam i nikt mnie nie będzie uczył co mam pisać petaki!
    • Gość: xmen Re: Firma Budowlana Marcbud - Warszawa... ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 23:08
      oj biedny ten pan Marek wszyscy sie na niego zawzieli ,ciekawe tylko dlaczego???
    • Gość: Matii Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 09:11
      Prawda jest taka,że to forum nie jest prawdziwe od samego początku!
      • Gość: xmen [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 20:12
    • Gość: krlo Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 00:30
      Ja tam nic niemam do firmy Marcbud.
    • Gość: noti Re: ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 00:34
      To na co czekasz tyle czasu?Teraz możesz kupić konia bo on niema już mieszkań.
    • Gość: zosik65 Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 23:53
      Co jest z wami,piszcie coś!
      • Gość: reks Re:majtki IP: *.centertel.pl 23.05.06, 00:43
        Jestescie nienormalni,ale oszczerstwa a nic konkretów.
        Panowie i Panie idzcie do piaskownicy a nie do interesów.
        • Gość: Jadzia [...] IP: *.satfilm.net.pl 08.07.06, 03:36
          • Gość: Miruś Re:Super gość IP: *.centertel.pl 17.07.06, 14:38
            Ja tam lubie brabac z Małgosią
            • Gość: Nina Re:Zmiana Firmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 08:10
              Misz-Bud (MARCBUD)buduje 13segmentów na ul klimontowskiej teraz cena jednego
              segmentu jest o 40% droższa to skandal i to w dodatku mniejszy metrarz.
              • Gość: xmen Re:Zmiana Firmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 20:07
                Witam czy osiedle na klimontowskiej juz oddane????? a miała byc tak pieknie i
                znowu ludzie przeklinają tę nieszczęsną firme . ale bądzmy dobrej myśli bo
                zmieniła sie ekipa rządząca GMINĄ WAWER i podobno bedą obserwoac poczynania
                tej wspaniałej firmy- wkońcu
        • Gość: xmen [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 20:18
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka