Gość: tadzio IP: *.du.simnet.is 21.08.05, 19:37 takie modne ostatnio slowo, moze napiszecie w ktorych firmach i w jaki sposob stosuje sie mobing w pracy w czestochowskich firmach i na czym on polega i co najwazniejsze - ludzi odpowiedzialnych za to Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jerry Re: MOBING w czestochowskich firmach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 22:09 U mnie polega to na przykład na : - komunikowaniu się za pośrednictwem pism - złośliwych komentarzach, uwagach wygłaszanych w sekretariacie w obecności personelu administracyjnego oraz innych osób - nastawianiu ludzi przeciw sobie ("Twoja praca podoba mi się bardziej niż X") - udzielaniu upomnień za zachowania, które u innych są tolerowan Reszty nie potrafię w tej chwili nazwać Odpowiedz Link Zgłoś
wxqc11h Re: MOBING w czestochowskich firmach 22.08.05, 08:49 tylko dodam, że mówiąc "modne" bagatelizujesz zjawisko które jest tak naprawdę bardzo populatne zwłaszcza w miastach jak częstochowa, gdzie tracąc pracę jest po tobie, a co za tym idzie sam zrezygnowac nie możesz jeżeli interesuje cię mobbing to www.mobbing.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werty Re: MOBING w czestochowskich firmach IP: *.prenet.pl 22.08.05, 10:43 praktiker w tym przoduje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motylek Re: MOBING w czestochowskich firmach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.05, 10:54 restauracja Mcdonalds jest tez na czele.Oj tam sie dzieje.Bylam tego swiadkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snemeis Re: MOBING w czestochowskich firmach IP: *.brama.prenet.pl 22.08.05, 13:13 a ja slyszalem o takich przypadkach na PCZ. Ciezko mi je potwierdzic, ale osoby, ktore przekazywaly te informacje mowily dosc wiarygodnie. Byly to dla mnie szokujace i smutne relacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HS Re: MOBING w czestochowskich firmach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.05, 13:34 Takie rzeczy wszędzie są tam gdzie krzyżują się interesy różnych ludzi .... wiesz ..... jeden chciał wsadzić na dany stołek swojego kandydata a tu ktoś był silniejszy i wsadził swojego. W takim układzie ten wsadzony może mieć przechlapane bo obrywa od tego pierwszego :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldus Re: MOBING w czestochowskich firmach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.05, 13:16 niektóre szkoły tez "przodują" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: MOBING w czestochowskich firmach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 13:46 Co takiego tam się dzieje.Pytam bo potrzebują ludzi do pracy i bardzo mnie to zainteresowalo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiu... Żyrandolarze IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 22.08.05, 15:22 I to chyba wszyscy, bez znaczenia, spod Jasnej Góry czy z Zawodzia. Obyście nigdy lamp robić nie musieli. To już nawet nie jest mobing. To paranoja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadzio Re: przyklady zachowan IP: *.du.simnet.is 22.08.05, 20:20 bo to ze mobing jest to nie ulega watpliwosci, ale podajcie jakies przyklady Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anatol Re: MOBING w czestochowskich firmach IP: *.du.simnet.is 22.08.05, 20:22 a ja mysle ze najgorszy jest BERGER na koksowni, tam jak nie jestes znajomym dyrektora lub kierownika to zamobinguja cie na smierc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aktor Re: MOBING w czestochowskich firmach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 16:59 To znaczy że nie pracujesz w RORTUM CZESTOCHOWA Co tu się wyprawia zabierają nam wszystko co mogą i dają tylko porozumienia do podpisywania a jak nie to straszą zwolnieniem z pracy aż głowa boli co nas jeszcze czeka A tak pięknie gadali oj pięknie FORTUM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bryg Re: MOBING w czestochowskich firmach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 20:13 Fortum przechodzi samego siębie zabrali już wszystko co mogli ale tylko tym co pracuję a lewusy biorą kasę jak mogą Tylko nie Fortum FINOWIE TO OSZUŚCI I MAJĄ PACHOŁKÓW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wykluczony W Lublińcu też mobbingują? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.05, 20:29 W lublinieckiej ciepłowni Finowie też mobbingują pracowników?! Opłaty za CO od tego mobbingu wzrosną, czy zmaleją?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klop Re: MOBING w czestochowskich firmach IP: 82.160.8.* 27.08.05, 22:31 bardzo dobrze wam powinni was wszystkich wypieprzyc na zielona trawke a w szczegulnosci madrego he heh he Lipinskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mobing Re: MOBING w czestochowskich firmach IP: *.brama.prenet.pl 25.08.05, 11:29 pracowałem w firmie że jak szef kogoś nie zjebał z rana to był chory.KAN-GAZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: MOBING w czestochowskich firmach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 23:42 A ja słyszałem ze w czestochwskiej GAZECIE WYBORCZEJ nieźle się dzieje. A tak pięknie wypisują jaki tem mobbing jest BE i FE ... ale u nich jest CACY. Ciekawe czy to wytną ;-D Odpowiedz Link Zgłoś