Dodaj do ulubionych

Litwa nie przekaże Rosji pilota myśliwca

16.09.05, 12:28
Nostradamus to przewidział!! Zaczęło się! Teraz to już pójdzie z górki.
Rosjanie nie darują Litwinom i dokonają desantu na litewskie porty. Litwini
odpowiedzą zmasowanym rakietowym atakiem na Kaliningrad. Miasto zostanie
zniszczone, ale zanim zrówna się z ziemią, Rosjanie wystrzelą rakiety z
głowicami jądrowymi z Kaliningradu na Łotwę, Estonię i kilka miast Polski
(Warszawę, Białystok, Ostrołękę i Półtusk. Tak rozpocznie się trzecia wojna
światowa - Nostradamus opisał to w 13 księdze, rozdział 3, punkt 18.

Wiem o tym, bo pracuję nad szyfrem zastosowanym przez Nostradamusa w
amerykańskim instytucie badawczym podlgłym Pentagonowi. Amerykanie są do tego
przygotowani od kilku lat i potajemnie szykują atak na Australię i Antarktydę,
by tam znaleźć nową przestrzeń do życia, bo Ameryka, Europa, Azja i duża część
Afryki będzie unicestwiona. W Australii zamieszkają pozostałe przy życiu osoby
biseksualne (wirus alfa, którego użyją Rosjanie zabije wszystkich
heteroseksualnych mężczyzn i kobiety) Na gruzach cywilizacji dojdzie do
konfliktu między tymi co przeżyją: homoseksualistami i biseksualistami.
Początkowo prym będą wiedli geje bo wielu z nich służyło w amerykańskiej armii
(także w niemieckiej, i chińskiej). Będą lepiej przeszkoleni i uzbrojeni, ale
zniszczy ich promień wuwu, którym biseksualistów wspomgą obcy z Mgławicy
Andromedy. Wiedzą oni bowiem, że biseksualizm jest jedyną słuszną orientacją
seksualną (w myśl zasady:" żeby życie miało smaczek, raz dziewczynka raz
chłopaczek").

Po tej apokalipsie na Ziemi powstanie nowa cywilizacja biseksów, która będzie
trwać przez następne 100000 lat i zasiedli Marsa i księżyce Jowisza (najpierw
Europę). Już dziś Japonia wydaje olbrzymie sumy na badania nad zdolnością do
przeżycia biseksów w warunkach silnego promieniowania jonizującego i wyniki są
niesamowite. Orientacja biseksualna chroni wszystkie gatunki przed szkodliwym
działaniem tego promieniowania. Dlatego politycy z Japonii, Niemiec i Francji
potajemnie starają się przygotować swoje społeczeństwa na przyszłą apokalipsę
i indoktrynują dzieci w szkołach, żeby przechodziły na orientację biseksualną.
Obserwuj wątek
    • darth_marius Re: Litwa nie przekaże Rosji pilota myśliwca 16.09.05, 13:35
      No, tak to jest jak sie je narkotyki na sniadanie!!!
      • pe.1 Re: Litwa nie przekaże Rosji pilota myśliwca 16.09.05, 13:41
        Ciekaw byłem, czy znajdzie się ktoś, kto będzie chętny odpowiedzieć na tak głupi
        tekst.
        Pozdrawiam :)
        • jankbh Re: Litwa nie przekaże Rosji pilota myśliwca 16.09.05, 17:39
          Myslalem, ze juz wszystkim odbilo Kaczorami, ale tu ktos najwyrazniej zachowal
          zdrowy rozsadek. Gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • pe.1 Re: Litwa nie przekaże Rosji pilota myśliwca 16.09.05, 14:11
        Założylem się z kolegą o skrzynkę piwa, że dziś o 22.00 będę miał 100 odpowiedzi
        internautów na ten głupi tekst. Mam nadzieję, że będę miał co rozpijać w ten
        weekend :)
        • bigjoe stary, od mnie masz 16.09.05, 14:22
          • bigjoe ...dwa 16.09.05, 14:23
            powodzenia zycze, hehe:)
        • wujcio44 Re: Litwa nie przekaże Rosji pilota myśliwca 16.09.05, 14:25
          pe.1 napisał:

> Założylem się z kolegą o skrzynkę piwa, że dziś o 22.00 będę miał 100 odpowiedz
          > i
          > internautów na ten głupi tekst. Mam nadzieję, że będę miał co rozpijać w ten
          > weekend :)

Popełniłeś zasadniczy błąd. Nie napisałeś nic o Żydach.
          • adas313 Re: Litwa nie przekaże Rosji pilota myśliwca 16.09.05, 17:30
            > Popełniłeś zasadniczy błąd. Nie napisałeś nic o Żydach.

Trzeba bylo napisac cos zlego o S(amoo)B(ronie), cos dobrego o Amerykanach oraz
            cos niepoprawnego politycznie a wtedy blyskawicznie by sie wszystkie forumowe
            trolle rzucily na ten watek. I czasowo przestaly zasmiecac inne.

• jankbh Re: Litwa nie przekaże Rosji pilota myśliwca 16.09.05, 17:44
            "Popełniłeś zasadniczy błąd. Nie napisałeś nic o Żydach."

Zydy nie ida dzis dobrze, zwlaszcza przy piatku. Solidaryzuje sie i otworzylem
            puszke Kapra, co mam jeszcze z Polski, o 22 otworze nastepnego
        • meerkat1 Tp Pentagon/CIA wywolaly tsunami! :-)))))))))))))) 16.09.05, 14:33
          Założylem się z kolegą o skrzynkę piwa, że dziś o 22.00 będę miał 100
          odpowiedzi internautów na ten głupi tekst. Mam nadzieję, że będę miał co
          rozpijać w ten weekend :)

Gdybys dopisal jeszcze, ze na polecenie Busha Pentagon wszczepia
          niepostrzezenie ludziom w mozg chip, ktory pobudza biseksualizm a obniza IQ,
          to mialbys TYSIAC odpowiedzi, i duuuuuzo wiecej piewa. :-)))))))))))))))))

• mmkkll Wypada pomóc, bo tekst dobry :). /nt 16.09.05, 15:14
          • and26 Re: Wypada pomóc, bo tekst dobry :). /nt 16.09.05, 17:52
            wszystko jest mozliwe, ani sie obejrzysz a za jakis czas oglosza cie kolejnym
            prorokiem
        • adas313 Re: Litwa nie przekaże Rosji pilota myśliwca 16.09.05, 17:26
          Twoje odpowiedzi tez sie licza ?
        • azazela Re: Litwa nie przekaże Rosji pilota myśliwca 16.09.05, 18:36
          pe.1 napisał:

> Założylem się z kolegą o skrzynkę piwa, że dziś o 22.00 będę miał 100
          odpowiedz
          > i
          > internautów na ten głupi tekst. Mam nadzieję, że będę miał co rozpijać w ten
          > weekend :)

pamietaj wypic moje zdrowie:PP
          • meerkat1 Samoloty i (duze) koty 16.09.05, 18:41
            "Oba, kot i pies są bogate w cnoty i talenty, ale pies ma o jeden talent za
            dużo: pozwala się tresować i o jedną cnotę za mało: nie kryje w sobie żadnych
            tajemnic."

Przypomniales mi popularne w Rosji powiedzenie:

AEROFLOTEM LETAT'
            TO KAK TIGRA YEBAT'
            STRASZNO, NO SMIESZNO!
            • azazela Re: Samoloty i (duze) koty 16.09.05, 19:22
              :DD
              ps
              przypomnialAs
        • polski_francuz Cel a szczerosc 16.09.05, 20:46
          Przyczyniam ci, cel glupi ale szczerosc u mnie w cenie.

PF
          • az131 Re: Cel a szczerosc 16.09.05, 21:03
            up
      • atc104 b Z D U R Y 16.09.05, 22:25
        WSZYSTKO SIE ZGADZA ,ALE GDZIE WZMIANKA O BJUSTYNACH I DO'PAULINACH
        PRZECIEZ NORSTERDAMUS BY TEGO NIE OMINAL
    • maksimum W CHINACH ZA MALWERSACJE MAJATKOWE JEST CZAPA 16.09.05, 14:33
      i dlatego Chiny rozwijaja sie 9,5% rocznie.
      A w EUropie jest moda na malwersacje i przebaczanie.
      • wujcio44 Re: W CHINACH ZA MALWERSACJE MAJATKOWE JEST CZAPA 16.09.05, 14:40
        Bardzo interesująca uwaga.
      • adas313 A na Bialorusi nie ma i maja 11% wzrostu :P 16.09.05, 17:28
        I jak to wytlumaczysz?
    • pyzaptys no to masz juz 9% w 2 godziny..... 16.09.05, 14:40
      Jezeli bedzie tak dalej to nie wystarczy. Ale chyba nie bedziesz sam sobie
      dawal odpowiedzi?
      • jankowski1960 Re: no to masz juz 9% w 2 godziny..... 16.09.05, 14:44
        a jednak przekaze.....i znow manipulacja GW
        • meerkat1 Co bylo w czarnych skrzynkach :-)))))))))))))))))) 16.09.05, 15:02
          Pilot wywozil z Rosji w czarnych skryznkach putinowska kase!

I dlatego Kreml podniosl taki raban! :-)))

(pula piwa sie zwieksza!)
          • wujcio44 Re: Co bylo w czarnych skrzynkach :-))))))))))))) 16.09.05, 15:03
            Jack Daniels.
            • meerkat1 Re: Co bylo w czarnych skrzynkach :-))))))))))))) 16.09.05, 17:43
              wujcio44 napisał:

> Jack Daniels.

To ten szpieg CIA na Kremlu, ktory wierchuszcze w glowach macil? :-)))
            • adas313 Re: Co bylo w czarnych skrzynkach :-))))))))))))) 16.09.05, 17:46
              > Jack Daniels.

To moze dlatego nie chca oddac ;-))))
              • jankbh Re: Co bylo w czarnych skrzynkach :-))))))))))))) 16.09.05, 17:49
                W czarnych skrzynkach byla camera obscura.
                • adas313 Re: Co bylo w czarnych skrzynkach :-))))))))))))) 16.09.05, 17:55
                  Czyzby to byl ten aparat, ktory nieznani sprawcy zrabowali p. Konsul
                  Bundesrepublik w Gdansku?
                  • meerkat1 Re: Co bylo w czarnych skrzynkach :-))))))))))))) 16.09.05, 18:00
                    "camera obscura"?

A nie obcurna polowica Putki?

Ciekawe jak to zdarzenie przedstawi "nowe rosyjskie CNN"

Przczytajcie se oddzielny watek "w tym temacie".

Jest jeszcze smieszniejszy niz biseksualisci. :-)))))))))))))))))))))))))

A co majora, to przypomina mi sie taka parodia poezji Mandaliana piora
                    nieodzalowanego Janusza Szpotanskiego:

"TOWARZYSZU MAJORZE!
                    KULAK ZAKOPAL ZBOZE!
                    A WE DWORZE
                    UKRYWA SIE HRABIA!"
                    • adas313 Re: Co bylo w czarnych skrzynkach :-))))))))))))) 16.09.05, 18:02
                      A ja mysle inaczej.

Ze chodzile o komore obskurna.

Niegdys komorami zwano majatki ziemskie jakos tam zarzadzane, byla m.in. Komora
                      Zywiecka. Mysle ze moglaby byc metafora (trudne slowo) Obwodu Kaliningradzkiego.

A dlaczego obskurna to chyba nie trzeba tlumaczyc.
                      • meerkat1 Oxymoron tez trudne nim podzielic na ox i moron! 16.09.05, 18:11
                        "Mysle ze moglaby byc metafora (trudne slowo) Obwodu Kaliningradzkiego."

To dawny (trudne slowo) Koenigsberg, co to slynal z Kanta, a teraz z kantow?

P.S. A przy okazji konkurs (tez za krzynke piwa)...

W jaki sposob Farenheit wyznaczyl punkt "zero" na swej skali?

Dla ulatwienia (i zaintrygowania) dodam, ze ma to zwiazek z Polska :-)))

P.S. Oczywiscie <kropka> tez moze wziac udzial, ale liczyc sie bedzie tylko
                        jedna jej odpowiedz, jak wszystkich innych.
                        • adas313 Re: Oxymoron tez trudne nim podzielic na ox i mo 16.09.05, 18:16
                          > W jaki sposob Farenheit wyznaczyl punkt "zero" na swej skali?

1. Najnizsza temperatura jaka udalo mu sie zmierzyc (zima w Gdansku 1708)
                          2. Temperatura topnienia mieszaniny lodu z sola (proporcje 1:1)
                          3. Zmodyfikowal skale Romera (jak - nie chce mi sie tlumaczyc)

Tyle wikipedia ;-))))
                          • meerkat1 Adas 313 laureatem mojego konkursu!!! Gratu! 16.09.05, 18:28
                            Odpowiedz 1sza jest prawidlowa.

Adas masz u mnie krzynke! Wybierz gatunek.
                            [jesli nie masz wyraznych preferencji moge cos zarekomendowac!]

Fahrenheit mieszkal w Gdansku i wybral na "zero" najnizsza temperature jaka tam
                            zanotowal.

NB nieprawdziwa jest, acz popularna, odpowiedz, ze byla to temperatura ciala
                            pani Farenheitowej! :-)))

P.S. Pytanie na konkurs pocieszenia (tym razem tylko <sixpack>)...

Jaki kraj lezy na poludnie od Detroit?
                            • adas313 Re: Adas 313 laureatem mojego konkursu!!! Gratu! 16.09.05, 19:02
                              Dziekuje, czuje sie zasczycony.
                              • meerkat1 Re: Adas 313 laureatem mojego konkursu!!! Gratu! 16.09.05, 19:12
                                Podaj gatunek upragnionego piwa! I mean it!
                                • adas313 Re: Adas 313 laureatem mojego konkursu!!! Gratu! 16.09.05, 19:15
                                  Zdam sie na Ciebie w tym trudnym wyborze :)
                                  • meerkat1 Re: Adas 313 laureatem mojego konkursu!!! Gratu! 16.09.05, 19:37
                                    adas313 napisał:

> Zdam sie na Ciebie w tym trudnym wyborze :)

Proponuje Kulmbachera. Bawarskie! Znakomite!

Wypijemy razem za zwyciestwo pede..tfu!...PDS i Nowej Lewicy w Reichu :-)))
                                    • meerkat1 Re: Adas 313 laureatem mojego konkursu!!! Gratu! 16.09.05, 19:38
                                      Powtaraam pytanie do konkursu pocieszenia:

• meerkat1 Re: Adas 313 laureatem mojego konkursu!!! Gratu! 16.09.05, 19:39
                                        Lacznie z tym -73! Wyglada to na najpopularniejszy temat na forum!:-)))
                                      • eexmd2 Re: Adas 313 laureatem mojego konkursu!!! Gratu! 16.09.05, 19:40
                                        ze meksyk to by bylo za proste?
                                        • meerkat1 Re: Adas 313 laureatem mojego konkursu!!! Gratu! 16.09.05, 19:43
                                          Nie ale probujcie dalej. na razie zimno! Na poludnie od Detroit!:-)))

• meerkat1 Do recytacji na wizji przez speakerow ruskiego CNN 16.09.05, 19:44

Po podaniu wiadomosci o Sucho(stoju) na Litwie.

Wiersz wybitnego poety PRL:

ZA OJCZYSTYCH ZIEM RUBIEZA
                                            GDZIE ZACHODNIE KRAJE LEZA
                                            JEST DALEKI, OBCY SWIAT.

TAM SIE RANEK WE LZACH BUDZI
                                            NA NIEDOLE PROSTYCH LUDZI
                                            TAM...UCISKA BRATA BRAT!
                                            • krystian71 Re: Do recytacji na wizji przez speakerow ruskieg 16.09.05, 21:11
                                              PO RYMACH WIDAC,ZE NIE TAKIEGO ZNOW WYBITNEGO
                                              Szymborska skladala lepiej
                                    • adas313 Re: Adas 313 laureatem mojego konkursu!!! Gratu! 17.09.05, 15:30
                                      > Proponuje Kulmbachera. Bawarskie! Znakomite!

Probowalem! Jest rzeczywiscie wysmienite!

> Wypijemy razem za zwyciestwo pede..tfu!...PDS i Nowej Lewicy w Reichu :-)))

No ba :o)))
                            • ethebor Re: Adas 313 laureatem mojego konkursu!!! Gratu! 17.09.05, 02:07
                              Temperatura ciala wyzaczala nie 0 a 100F...

meerkat1 napisał:
                              > NB nieprawdziwa jest, acz popularna, odpowiedz, ze byla to temperatura ciala
                              > pani Farenheitowej! :-)))
                              • meerkat1 Drugie pytanie konkursowe... 17.09.05, 10:12
                                ethebor napisał:

> Temperatura ciala wyzaczala nie 0 a 100F...
                                >
                                > meerkat1 napisał:
                                > > NB nieprawdziwa jest, acz popularna, odpowiedz, ze byla to temperatura ci
                                > ala
                                > > pani Farenheitowej! :-)))

Ale wg zlosliwych- nie pani Farenheitowej. :-)))

Powtarzam drugie pytanie konkursowe:

Moze ty <kropeczko> bedziesz miala tym razem szczescie?
                  • meerkat1 Re: Co bylo w czarnych skrzynkach :-))))))))))))) 16.09.05, 18:05
                    adas313 napisał:

> Czyzby to byl ten aparat, ktory nieznani sprawcy zrabowali p. Konsul
                    > Bundesrepublik w Gdansku?

Sprawcy twierdza, ze nie wiedzili komu zrabowali, bo camera byla obscura!

A poza tym mowili, ze "nie chca umierac za Gdansk"! :-)
                    • adas313 Re: Co bylo w czarnych skrzynkach :-))))))))))))) 16.09.05, 18:06
                      Eh, p. konsul powinna byla wzorem zigzaura na nich wyskoczyc i osobaczyc po
                      niemiecku ;-))))
                      • meerkat1 Sigsauer czy Glock? 16.09.05, 18:16
                        adas313 napisał:

> Eh, p. konsul powinna byla wzorem zigzaura na nich wyskoczyc i osobaczyc po
                        > niemiecku ;-))))

Widac Sigsaura nie miala pod pacha, ino torebke Gucci (made in China):-)
                        • krystian71 cos przegapilem z pania konsul 16.09.05, 18:20
                          chcesz powiedziec,ze wczesniej obzdulono trojke polskich konsulatek w Hamburgu?
                          • adas313 Nie, to nowa szkola dyplomacji 16.09.05, 18:22
                            Po prostu Serenissima dala do zrozumienia Bundeskanzlerowi co mysli o rurociagu
                            baltyckim ;-))))

• meerkat1 Re: cos przegapilem z pania konsul 16.09.05, 18:36
                            krystian71 napisała:

> chcesz powiedziec,ze wczesniej obzdulono trojke polskich konsulatek w
                            Hamburgu?

Te co pracuja w Hamburgu nie sa tam na ogol nazywane konsulatkami! :-)))
                            NB tez maja czerwone. Swiatla :-)))
                            • krystian71 brak polskich znakow 16.09.05, 19:47
                              mialem na mysli mlode konsulątka
                              • meerkat1 Brak poprawnych odpowiedzi! :-((( 16.09.05, 20:12
                                Powtarzam pytanie konkursowe:

• jankbh Re: Kanada 16.09.05, 20:15
                                • krystian71 a maja tam konsulat? 16.09.05, 20:24

• and26 Re: Brak poprawnych odpowiedzi! :-((( 16.09.05, 22:28
                                  Windsor, ON
                                  • meerkat1 Jaki kraj lezy na poludnie od Detroit? 17.09.05, 16:07
                                    and26 napisał:

> Windsor, ON

Poprawna odpowiedz to- KANADA, ale byles tak blisko, ze...uznaje! :-)))
                                    • meerkat1 Oto ow legenderny post o HAARP-pie 17.09.05, 19:38
                                      Wreszcie znalazlem, bo autorzy w wprzerwach miedzy elktrowsrtzsami go
                                      powtarzaja.

"Pragnę Was powiadomić i uczulić na broń HAARP-a. Ta bron działa na zasadzie
                                      przesyłania fal niskiej częstotliwości. Dotyka ona wszystkiego i wszystkich.
                                      Jak ona działa i na czym polega można znaleźć w linkach
                                      niniwa2.cad.pl/raportn.htm Mam drugi link po angielsku
                                      www.haarp.net/#lenews Znam też możliwość wejścia na link
                                      www.swistak.pl/aukcja.htm/?id=113741. Trzeba wystukać na wyszukiwarce "HAARP
                                      bron" i tam znajdzie się ten link. Na tej właśnie stonie jest ogólnie opisane
                                      działanie broni HAARP-a. Można też zamówić sobie książkę pod tym tytułem,
                                      której nie ma w księgarniach. Jeżeli ktoś zna język angielski, to więcej na
                                      temat tej broni może dowiedzieć się wystukując na wyszukiwarce "HAARP
                                      weapon". Jeżeli ktoś zna niemiecki, to proszę wystukać "HAARP Waffe"
                                      Ja chcę napisać o działaniu tej broni na ludzi. Chcę uczulić ludzi na
                                      niepotrzebne leczenie i używanie coraz dziwniejszych lekarstw na coraz
                                      dziwniejsze choroby. Jakiekolwiek bóle w naszym organizmie nie muszą być
                                      oznaką choroby. Najpierw trzeba siebie i lekarza zapytać, czy nie jest to
                                      działanie HAARP-a ? Wszyscy muszą się nauczyć w ten sposób reagować na
                                      jakiekolwiek dolegliwości. HAARP jak do tej pory objawiał się w naszych
                                      organizmach bezsennością albo snem przerywanym. HAARP może na nas działać bez
                                      jakiegokolwiek śladu potajemnie i objawia się wtedy rożnymi dolegliwościami
                                      jak bóle, wszelkimi niedomaganiami naszej psychiki a także zmianą apetytu.
                                      Objawia się też czasem bardziej jawnie. Czyli zaczyna szumieć cos w uszach.
                                      Słyszymy taki ciągły ssssssyk i uderza nas np. w głowę taki lekki "piorun".
                                      Może też zadziałać silniej, że aż można podskoczyć i poczuć, że wchodzi nam
                                      jakiś promień do odbytnicy np. HAARP działa tez podniecając. To jest bardzo
                                      ważny sygnał naszego organizmu. Chętniej współżyjemy z partnerem. Potrafi nas
                                      też podniecić na widok partnera tej samej płci. Na sprawy współżycia musimy
                                      bardzo zwracać uwagę. Może nam też zaniknąć zupełnie nasze libido. Chcę
                                      dlatego wszystkich bardzo uczulić na wszelkie kontakty z lekarzami, którzy w
                                      większości wiedzą o istnieniu HAARP-a, który pomaga im w zdobywaniu
                                      pacjentów. Zarabiają też na tym bardzo koncerny farmaceutyczne. Przestrzegam
                                      przed braniem jakichkolwiek leków a szczególnie tych, które nie mają podanego
                                      składu i nie mają ulotki o szkodliwości. Radzę wrócić do penicyliny,
                                      pabialginy, akronu, kropli na żołądek i na serce, z tym że te lekarstwa będą
                                      robione według starych receptur. Przestać się leczyć na cokolwiek i żądać od
                                      lekarzy tylko jednego badania przyrządem - analizator spektrum, który wykrywa
                                      działanie HAARP-a na nasz organizm. Trzeba uważać i pamiętać, ze HAARP na
                                      czas badania może się usunąć. Pamiętajmy żeby o tym powiadamiać innych. Jest
                                      to taka broń, że nawet paląc papierosa, możemy się natychmiast zatruć.
                                      Rzucenie palenia może nic nie dać, bo HAARP wokół nas wytworzy takie
                                      powietrze, którym i tak się zatrujesz. HAARP działa potajemnie będąc prywatną
                                      firma. Jest finansowany przez Ministerstwo Obrony USA. Musimy doprowadzić do
                                      jego ujawnienia. Jeżeli ktoś chce się ze mną skontaktować proszę pisać na
                                      joasiik25@gazeta.pl Chcę tylko jeszcze zwrócić uwagę na wpływ HAARP-a na
                                      samochody, które w każdej chwili mogą przyspieszyć i spowodować wypadek.
                                      Proszę jeździć bardzo wolno. Proszę Was powiadomcie o tym wszystkich, którzy
                                      dość często niedomagają na zdrowiu. Proszę się nie bać!!!!!!!! Nasz strach
                                      jest HAArp-a sprzymierzeńcem. To, że ktoś będzie siedział cicho, to wcale nie
                                      znaczy, że go to nie dotknie. Wielki czas i ostatnia chwila żeby zacząć o tym
                                      mówić głośno. Proszę wszystko dobrze zapamiętać, o czym napisałam i
                                      przekazywać każdej napotkanej osobie. Pisałam tez już sporo na ten temat na
                                      forum na stronie "Ploty" adres www.ploty.com Proszę w wyszukiwarce poszukać
                                      moich wypowiedzi. Podpisuje się "Gośka". Dziękuje bardzo za uwagę i życzę
                                      wszystkim zdrowia. Wierze w Waszą mądrość.
                                      Asia i Kacperek
                                      • meerkat1 Podobno Merkel uzywa HAARP! :))) n/t 18.09.05, 13:11
                        • meerkat1 coraz wyzszy stopien pilotow! :-) 16.09.05, 18:22
                          A kto z was jest dosc sedziwy, by pamietac jak por. Bielenko supertajnego
                          wowczas MiG-a 25 na Hokkaido z Chabarowska uprowadzil?
                          ["na oparach", jak sie to mowi, ladowal!]

I jak Sowieci domagali sie natychmiastowego oddania mysliwca?
                          [nie, nie chodzilo o Bielenke- dzis mieszka w rejonie Waszyngtonu)
          • adas313 To SU 27 doleci na Antyle??? 16.09.05, 17:26
            Podobno tam jest skarbiec rosyjskiej elyty wladzy.

A poza tym Roman ma Boeinga 767, ktory jest udzwignac nieco wiecej ladunku niz
            Flanker.
    • qaanaaq87 Re: Litwa nie przekaże Rosji pilota myśliwca 16.09.05, 15:41
    • lungompa Re: Litwa nie przekaże Rosji pilota myśliwca 16.09.05, 16:03
      Dobra - popieram inicjatywe piwna !!! :)))
      Ale nie ma co - przeraziles mnie - przez chwile opadly mi rece jak to
      czytalem :)) Panowie - piwo dla pe1 ! Nalezy mu sie !
    • anka87 Re: Litwa nie przekaże Rosji pilota myśliwca 16.09.05, 16:17
      cala skrzynka w naszych rekach ;]
      • block-buster Na bank tej skrzynki dzisiaj nie wypijesz... 16.09.05, 16:36
        Bedziesz mial mniej postow niz 50...
        • marqr Re: Na bank tej skrzynki dzisiaj nie wypijesz... 16.09.05, 16:50
          na tak szczytny cel- 3 piwa
          • marqr Re: Na bank tej skrzynki dzisiaj nie wypijesz... 16.09.05, 16:52
            na tak szczytny cel- 3 piwa
        • marqr Re: Na bank tej skrzynki dzisiaj nie wypijesz... 16.09.05, 16:50
          i trzecie
    • gruby4 Re: Litwa nie przekaże Rosji pilota myśliwca 16.09.05, 17:17
      teraz wszystko jasne
    • johnny-kalesony Re: Litwa nie przekaże Rosji pilota myśliwca 16.09.05, 17:27
      Wspaniały, proroczy tekst ... tylko Radyjo i Łojciec Derektor mogą nas uratować!
      Dokładam się, ponieważ poezja godna jest najwyższych laurów - również chmielowych!

POzdrawiam
      Keep Rockin'
    • adas313 Wcale tak nie bedzie.... 16.09.05, 17:53
      > Rosjanie nie darują Litwinom

Alez bez przesady... najpierw pobija ambasadora Litwy w Moskwie.

> wirus alfa,

Czy chodzi Ci o slynna rosyjska jednostka AT? Zmartwie Cie, oni zabijaja
      wszystkich i na nic nie patrza... terrorysta, zakladnik, homo/bi/hetero... nikt
      nie ma szans.

Ale Litwa nieraz sobie z Moskalami radzila...

> (w myśl zasady:" żeby życie miało smaczek, raz dziewczynka raz
      > chłopaczek").

To to jest jeszcze pedofilia do tego. A pedofile powpadaja przez podstawionych w
      internecie policyjnych prowokatorow.

Jescze jedno: jak sie do tego ma orientacja zmiennoseksualna, ktorej jedyny
      przypadek obecny jest w Polsce?
    • kropka Re: Litwa nie przekaże Rosji pilota myśliwca 16.09.05, 17:57
      czerwony wpis liczy się podwójnie, a do czerwonego ptaszka zlecą się wszyscy.
      Stówka murowana :-)
      • eexmd2 Re: Litwa nie przekaże Rosji pilota myśliwca 16.09.05, 17:59
        chociazby po to zeby sie zapytac jak sie robi czerwone wpsiy..
        jako i ja pytam:)
      • adas313 Re: Litwa nie przekaże Rosji pilota myśliwca 16.09.05, 17:59
        Czyzby czerwony ptaszek dzialal na forumowiczow jak czerwona plachta na byka?
        • kropka Re: Litwa nie przekaże Rosji pilota myśliwca 16.09.05, 18:03
          na niektórych jak płachta, na innych jak balsam, a na pozostałych jak lep na
          muchy :-)
          Wszystko jedno jak, wazne że działa. Musi byc 100, bo się człowiekowi piwo
          nalezy jak psu zupa :)
      • meerkat1 Czerwony ptaszek vs Krasnaja Zwiezda... 16.09.05, 18:02
        kropka napisała:

> czerwony wpis liczy się podwójnie, a do czerwonego ptaszka zlecą się wszyscy.

Do czerwonego ptaszka pierwsi zleca sie wenerolodzy. Podwojna stawka! :-)
        • adas313 Re: Czerwony ptaszek vs Krasnaja Zwiezda... 16.09.05, 18:04
          A moze to chodzi o ptaszki - czerwone zapewne, wszak to egzaminatorski kolor -
          ktore miala stawiac na pracach przylapanych na sciaganiu kandydatow na
          kandydatow Samoobrony na poslow wielka polska zona stanu tow. Renata maturzystka
          Beger?
          • meerkat1 Czepek Beger vs. chinska "czapa" :-))) 16.09.05, 18:14
            adas313 napisał:

> A moze to chodzi o ptaszki - czerwone zapewne, wszak to egzaminatorski kolor -
            > ktore miala stawiac na pracach przylapanych na sciaganiu kandydatow na
            > kandydatow Samoobrony na poslow wielka polska zona stanu tow. Renata
            maturzystka Beger?

No sprobowalaby maturzystka Beger sciagac tera w Chinach! :-))))))))))))))))))
            • kropka Re: Czepek Beger vs. chinska "czapa" :-))) 16.09.05, 20:30
              może lepiej nie. Tam inna estetyka :)
      • krystian71 Re: Litwa nie przekaże Rosji pilota myśliwca 16.09.05, 18:12
        tak, potwierdzam, ptaszki czerwone, bo obrzezane maja na tym forum duze
        powodzenie.
        I tym madrym postem popieram kolege-autora watku:)
    • johnny-kalesony Re: Litwa nie przekaże Rosji pilota myśliwca 16.09.05, 17:58
      Przemyślałem sprawę. A jeśli pojawi się ruch oporu, złożony ze zwolenników
      zoofilii, wspomaganych przez rewolucyjną frakcję fetyszystów? Wszystkie
      tajladzkie dziewczęta pójdą za nimi w objęcia gościnnych, rozłożystych lasów
      Syberii, gdzie w przerwach pomiędzy akcjami dywersji palić będą ogniska i
      śpiewać arie operowe wybitnych włoskich kompozytorów ...

Pozdrawiam
      Keep Rockin'
    • shaddock 1% skrzynki 16.09.05, 18:15
      • krystian71 raczej 50% 16.09.05, 18:17

• tony82 Re: Litwa nie przekaże Rosji pilota myśliwca 16.09.05, 18:17
      :)))))))))))))))))))))))))
    • boston5 Re: Litwa nie przekaże Rosji pilota myśliwca 16.09.05, 18:22
      > (Warszawę, Białystok, Ostrołękę i Półtusk

Pół Tusk? To on tez bedzie teraz wystepowal w duecie?
      • meerkat1 niestety, juz bez PUltuska :-((( 16.09.05, 18:34
        "Pół Tusk? To on tez bedzie teraz wystepowal w duecie?"

W trio, razem z Kaczorem i Donaldem.
    • ukos Nostradamus przewidział wszystko 16.09.05, 18:47
      To, co napisałeś, zaprzeczenie tego, a także szereg wydarzeń (na Litwie i poza
      nią) zupełnie z tą sprawą niezwiązanych.
      • q2q Re: Nostradamus przewidział wszystko 16.09.05, 19:24
        ile już jest?
        • marqr Re: jeszcze 24 16.09.05, 19:44
    • ignatz Re: Litwa nie przekaże Rosji pilota myśliwca 16.09.05, 19:43
      Wypij moje zdrowie zatem :-)
    • grooken Re: Litwa nie przekaże Rosji pilota myśliwca 16.09.05, 19:43
      Nie zapominaj o biednych przedstawicielach mnieszości nekrofilskiej. Czy
      uważasz, że szanujący się nekrofil tknie ciało homo albo nawet biseksualisty? Po
      kilkunastu latach od wyplenienia ludności heteroseksualnej nie będzie świeżych
      ciał do aktów. Wobec tego nekrofile wyprodukują armię klonów walczących z
      Australijczykami, a przy okazji oddających analne usługi swoim panom. Jednak
      klony po kilkudziesięciu latach wytworzą na podstawie pamięci genetycznej nowe
      ośrodki w mózgu i zbuntują się niscząc do cna wszystkich dewiantów. Niestety
      same klony nie będą zdolne do reprodukcji (nekrofile nie wyposażą ich w żaden
      inny otwór niż odbytniczy).
      Po kilkuset eonach ledwie funkcjonujące klony zostaną nawiedzone przez Pozytywną
      Enegię Kosmiczną, wyrosną im narządy płciowe i staną się "solą tej ziemi". W
      kwinącym społeczeństwie nie będzie zbrodni i starych dewotek. Jednak do życia z
      banków nasienia zostanie powołany najprzemożniejszy umysł świata: Lech W. Założy
      on organizację "Solidność", która zerwie z panującym ładem i zażąda od Kościoła
      Kosmicznego zezwolenia na samogwałt dwa razy w miesiącu (24 razy więcej niż
      dotychczas!). System rządów załamie się, zaś Lech W. zasiądzie na tronie
      Wszechrzeczy, anarchistycznej republiki obejmującej cały świat.
      W początkowych latach będzie trudno osiągnąć znaczące sukcesy gospodarcze, ale
      po trzech latach skarb państwa będzie bogacił się w tempie dwa litry mleka
      dziennie. Jednak na drodze do swobody republiki staną małpy, które w procesie
      ewolucji (dzieki czarnemu kamieniowi) zaczną wyszukiwać afrykańskich złóż uranu.
      Następnie założą organizację terrorystyczną Włochata Ręka, której bojownicy będą
      zderzali kawałki uranu przed ważnymi obiektami dziejowymi (np. PKiN w
      Lechogradzie).
      Tu znów Kosmiczna Energia zamanifestuje swą opiekuńczą potęgę. Małpy znikną (i
      pojawią się na jednym z księżyców Jowisza, gdzie rozwiną spokojne
      społeczeństwo), zaś na czole Lecha pojawi się sześcioramienna gwiazda, święty
      symbol jego pochodzenia. W ciągu następnych lat da znać o sobie skażenie
      promieniotwórcze. Na świecie pojawią się półmetrowej wysokości jaszczurki ze
      zdolnością urywania kończyn ssakom dwynożnym. Jednak i tę chwilową niedogodność
      zlikwiduje przyjazna manifestacja Opiekuńczej Mocy, Mechanik Rowerowy.
      Kluczem czternastką odkręci zawór obfitości i na Ziemię spłyną lekko archaiczne,
      lecz nadal znakomite m16, łuki z eksplodującymi strzałami i czerowne przepaski.
      Ziemia stanie się miejscem spotkania dwóch potęg. Anarchistycznej Ludzkości
      Poklonowej i Zmutowaną Ziemską Fauną (tm). W miejscu bitwy (okolice
      Konstantynopola w Azji Mniejszej) padnie 88,5% światowej ludności. Przybędzie
      Wielki Mechanik, zamieniając poległych na ogniwa do łańcucha i przeniesie
      wybrańców w XXI wiek.
      Nie dziwcie się więc, że wasze rowery psują się tak często.

pzdr
      Elvi
      • eexmd2 Re: Litwa nie przekaże Rosji pilota myśliwca 16.09.05, 19:46
        za duzo herberta
        w sensie franka:)
        a co z gholami lecha w?
        • grooken Re: Litwa nie przekaże Rosji pilota myśliwca 16.09.05, 20:13
          niedokończony rozdział:
          Lech W. wraz z pannią Jolantą K. (sławnym klonem) miał dwójkę dzieci. K. umała w
          połogu, zaś Lech z rozpaczy kazał się zamknąć w sputniku i wystrzelić na orbitę
          Księżyca. Dzieci Jolanty: Donald i Maria chciały przywrócić republikę
          parlamentarną. Widząc, że kraj pogrąża się w chaosie Lech zmienił trajektorię
          lotu i wylądowal w okolicach Półwyspu Helskiego, tworząc tym samym krater
          podobny do tego na południe od Ameryki Północnej. W. wkrótce później powołuje
          armię, która mając kłopoty z zaopatrzeniem musi założyć czarne skórzane płaszcze
          sprzed kilkuset lat. Wielu członków armii Lecha nosi z dumą trupie główki na
          czapkach.
          Wiele mniejszych potyczek rozgrywa się w okolicach strumyka Wsiułki. Podążając
          na południe wielka armia regeneruje populację trzody wołowej i wprowadza kilka
          dziwnych zwyczajów (włączając w to czytanie tekstów z prawa na lewą). Finał
          rozgrywa się pod Kolumną im. Szymona Niemca. Walka na duże, czerowne długopisy
          miedzy Lechem a Donaldem kończy się śmiecią Lecha, który wychodząc ze sputnika
          wyjawia tajemnicę pochodzenia synowi. "Donald, ja jestem twoim starym... chrrr".
          Donald nie może uwierzyć w swoje pochodzenie. Udaje się na południe, i daje się
          pożreć zielonemu smokowi. Władzę w Republice obejmuje Maria. Wprowadza wiele
          ustaw, np. podatek linowy (każdy obywatel musi kupić co roku pięć metrów
          solidnej liny i sprezentować ją w Urzędzie do Spraw Oddawania Lin.

pzdr
          Elvi
          • meerkat1 "Ballada o Gagarinie" 16.09.05, 20:17
            B. popularna w latach 60tych, acz tylko w obiegu nieoficjalnym.

Zakonczenie:

POJECHALI!- KRZYKNAL. I WZLECIAL.
            I TYLKO SERCE ZAL PALI
            ZE W KOSMOS NIE WZLECIAL SOWIECKI SOJUZ
            A TYLKO JEDEN GAGARIN!"
            • krystian71 czy pe1 obiecal sie z toba tym piwem podzielic? 16.09.05, 20:49
              nie,zebym zazdroscil, bron boze, ale obserwujac twoja nadaktywnosc na tym watku
              stwierdzam,ze mozesz byc matrialnie zainteresowany:)))))
              • grooken Re: czy pe1 obiecal sie z toba tym piwem podzieli 16.09.05, 21:02
                Lepiej jak jest więcej. ;)
                Za kilka darmowych puszek nie obraziłbym się.
                • meerkat1 Re: czy pe1 obiecal sie z toba tym piwem podzieli 17.09.05, 10:03
                  No, jak by ci to...

Powiedzial, ze jak wygra DRUGA krzynke, to <sixpacka> odpali.

Stad moje drugie pytanie konkursowe:

• kropka Re: czy pe1 obiecal sie z toba tym piwem podzieli 16.09.05, 21:12
                obiecał nie obiecał - o honor forum dbac nalezy a kumpla w potrzebie trzeba
                wspomóc.
                Oj Krystian, z Ciebie musi byc straszny staruszek, jak nie pamietesz czego Cie
                Szanowna Mama uczyła.
                • krystian71 Re: czy pe1 obiecal sie z toba tym piwem podzieli 16.09.05, 21:22
                  no to ja cie przepraszam.:)
                  A wg ciebie co ja tu robie,ze glupa z siebie robie?
                  Tez siem troche do tej skrzynki dolozylem, co nie.
                  I to charytatywnie, w czynie spolecznym.!!! :)))
                  Chociaz czuje,ze koledze p-1 nie o to chodzilo, on chcial miec 100 wpisow
                  polemizujacych czy popierajacych swoje banialuki, by udowodnic kumplom, jakie
                  to czubiaste forum , to FS,razem ze swoja spoleczna adminka:)))
                  a co dostal?
                  • kropka Re: czy pe1 obiecal sie z toba tym piwem podzieli 16.09.05, 21:25
                    dostał dowód jakich ze świecą szukać.
                    Jak mu kumpel nie zaliczy, to kiep :)
                    • krystian71 Ten byl SETNY,kropciu,hmmm 16.09.05, 21:28

• jankbh Re: "Ballada o Gagarinie" 16.09.05, 20:50
              ballada ladna, ale podobno Gagarin w kosmos nie polecial
    • thannatos 91 16.09.05, 21:02
      Spiskowa teoria dziejow:

Abraham Lincoln został wybrany do Kongresu w 1847r.

J. F. Kennedy został wybrany do Kongresu w 1947r.

Abraham Lincoln został prezydentem w 1860r.

J. F. Kennedy został prezydentem w 1960r.

Nazwiska Lincoln i Kennedy zawierają po 7 liter.

Obaj szczególnie walczyli o prawa obywatelskie.

Obie żony prezydentów straciły dzieci w czasie zamieszkiwania w Białym Domu.

Obaj prezydenci zostali zastrzeleni w piątek.

Obu postrzelono w głowę.

Sekretarka Lincolna miała na nazwisko Kennedy.

Sekretarka Kennedy'ego nazywała się Lincoln.

Obaj zostali zastrzeleni przez mieszkańców stanów południowych.

W obu przypadkach następcą prezydentów był południowiec

Obaj ich następcy nazywali się Johnson.

Andrew Johnson (następca Lincolna) urodził się w 1808r.

Lyndon Johnson (następca Kennedy'ego) urodził się w 1908r.

Morderca Lincolna, John Wilkes Booth, urodził się w 1839r.

Domniemany morderca J. F. Kennedy'ego - Lee Harvey Oswald urodził się w 1939r.

Obaj mordercy byli znani z pełnego nazwiska.

Nazwiska obu morderców składają się z 15 liter.

Lincoln został zastrzelony w teatrze "Kennedy"

Kennedy został zastrzelony w samochodzie marki Lincoln.

Wilkes Booth uciekł z teatru do magazynu i tam został zatrzymany.

Lee Harvey Oswald uciekł z magazynu i został zatrzymany w teatrze.

Obaj zostali zastrzeleni przed rozprawą sądową.

Tydzień przed śmiercią Lincoln był w Monroe, Maryland.

Natomiast J. F. Kennedy tydzień przed śmiercią był w... Marilyn Monroe.
      • az131 Re: 91 16.09.05, 21:04
        no to zdrowko ;)
      • krystian71 o babciu ty moja, tez sie z kims zalozyles? 16.09.05, 21:25

• meerkat1 Re: 91 17.09.05, 09:51
        Spiskowa teoria dziejow...

Jaki wniosek? Unikac teatru.

Zwlaszcza na Dubrowce! ;-(((
    • swan_ganz Wiesz?, chyba musisz gnać do szopu po ten browar:( 16.09.05, 21:10
    • zniwiarka Re: Litwa nie przekaże Rosji pilota myśliwca 16.09.05, 21:15
      Ło Matttko jeddddyna!
      Czegoś takiego juz dawno nie widziałam!
      :-)
    • zniwiarka Re: Litwa nie przekaże Rosji pilota myśliwca 16.09.05, 21:21
      pe.1 napisał:

> Andromedy. Wiedzą oni bowiem, że biseksualizm jest jedyną słuszną orientacją
      > seksualną (w myśl zasady:" żeby życie miało smaczek, raz dziewczynka raz
      > chłopaczek").

ale to sie rymuje tylko po polsku. Np po francusku i po włosku juz nie.
      To jak inne narodowości przekonac do biseksualizmu?
      • meerkat1 Odpowiedz dla zatroskanej zniwiarki... 17.09.05, 10:01
        zniwiarka napisała:

> pe.1 napisał:
        >
        >
        > > Andromedy. Wiedzą oni bowiem, że biseksualizm jest jedyną słuszną orienta
        > cją
        > > seksualną (w myśl zasady:" żeby życie miało smaczek, raz dziewczynka raz
        > > chłopaczek").

ale to sie rymuje tylko po polsku. Np po francusku i po włosku juz nie.
        To jak inne narodowości przekonac do biseksualizmu?

meerkat radzi:
        Po anglicku np., mogloby byc:

Wanna live your life on high?
        better soon become a BI!

A po kacapsku:

Yebi muze i zenszczyny
        pod koniec russkoj rodiny
        dolze biseksualizma
        niz ruskiego kommunizma!

• kropka Re: 100 16.09.05, 21:23
      słowo jest słowo. Krzynka na stół :)
    • kropka Re: Smrodek dydaktyczny z Okazji 16.09.05, 21:40
      jak to jest, że w tym paranoicznym wątku gadają Prawdziwi Polacy i Żydzi,
      Muzułmanie i Arabowie, Polonia i Tubylcy, Normalni i Normalni Inaczej, admin i
      wielonicki - i krew się nie leje?
      Z drugiej strony: serdeczne wyrazy współczucia dla autora artykułu
      • krystian71 Re: Smrodek dydaktyczny z Okazji 16.09.05, 21:46
        bo to tylko rusek z samolotem spadl na litewskie pole , a nie Fredzio z
        meerkawa w palestynska chalupe.
      • meerkat1 Re: Smrodek dydaktyczny z Okazji 17.09.05, 10:09
        kropka napisała:

> jak to jest, że w tym paranoicznym wątku gadają Prawdziwi Polacy i Żydzi,
        > Muzułmanie i Arabowie, Polonia i Tubylcy, Normalni i Normalni Inaczej, admin
        i wielonicki - i krew się nie leje?

To proste, kropeczko: tematu nikt powaznie nie traktuje.
        Krew sie leje tylko wtedy gdy ludzie traktuja siebie i swoje poglady/wierzenia
        ze smiertelna powaga.
        Wowczas w istocie dochodzi do smierci.
        I to najczesciej masowej.:-(((

NB <smrodek dydaktyczny> kojarzy mi sie lepiej niz " zachodnie miazmaty" :-)))
        pozdr.
    • pe.1 DZIĘKUJĘ WAM WSZYSTKIM, MAM PIWO 16.09.05, 23:05
      i piję zdrowie Was wszystkich :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka