zoomla 03.01.06, 16:45 Dziewczyny jestem przed taką rozmową - o co pytac, na co zwrócić uwagę - podpowiedzcie coś jak to było u Was ? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agajac Re: rozmowa z restauratorem - na co zwrócić uwagę 03.01.06, 16:47 Jesli się bedzie migał od podpisania umowy, to sobie daruj. Pozdrawiam J. Odpowiedz Link Zgłoś
justm Re: rozmowa z restauratorem - na co zwrócić uwagę 03.01.06, 16:52 w sensie o salę pytasz? o cenę dokładnie za osobę, cenę za dziecko, cenę za obsługę - orkiestra, fotograf itd. o serwis - czy jest dodatkowa opłata? o korkowe - czy jest, ile? do której sala? kto robi dekoracje? czy są może w cenie czy osobno - czy poleca kogoś do dekoracji? o wysokość zaliczki o termin ustalenia dań / gości o to kiedy pełna wpłata. Odpowiedz Link Zgłoś
misiaczyca1 rozmowa z restauratorem - na co zwrócić uwagę 03.01.06, 16:55 ja jak podpisywałam umowe pytałam o: -czy jest osobne wejscie i toaleta dla moich gosci(bo są jeszcze goście restauracji) -czy jest ogród i bezposrednie do niego wyjście -ile kelenerów na nasze 80 osób. -wiadomo-jedzienie.jakie za ile.wez menu.zapytaj co masz załatwic sama.ile mięsa na osobe(umnie jest 4 kawałki na osobe), -jak chcesz sztuczne ognie to zapytaj czy moja odpowiednie pozwolenia na to -na ile dni przed impreza mozesz przywiez alkohol (dlamnie to wazne bo na 2 dni przed impreza nie zamierzam sie niczym przejmowac bo wszystko ma byc na swoim miejscu) -o kliematyzacje -ewentualne koszty dodatkowe -ja pytałam jeszcze o wg.niej najlepsze orkiestry bo ja nieznam takich a ona ma doświadczenie.jutro do niej jade po numery tel.do nich. -mozna jeszcze zapytac restauratora co jeszcze mogłby Wam powiedziec,zwrócic uwage. POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
justm Re: rozmowa z restauratorem - na co zwrócić uwagę 03.01.06, 16:59 ps jeśli alkohol we własnym zakresie to gdzie będzie trzymany - czy będziesz miała osobne miejsce - cześć sal proponuje małe pomieszczenia z lodówkami do których tylko wy / rodzice / ktoś kto odpowiada za alkohol macie dostęp. mi pani od sali poleciła i kamerzystę i odpowiedniego księdza i orkiestrę. część jej rad była bardzo przydatna. Odpowiedz Link Zgłoś
zoomla Re: rozmowa z restauratorem - na co zwrócić uwagę 04.01.06, 10:30 serdecznie Wam dziękuję - bardzo mi pomogłyście Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatek02 Re: rozmowa z restauratorem - na co zwrócić uwagę 04.01.06, 18:17 o rany a ja nie zapytałam w zasadzie o nic poza menu i koszt za 1 osobę i jak sie płaci za alkohol i o rabat oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
raszefka Re: rozmowa z restauratorem - na co zwrócić uwagę 05.01.06, 12:10 Kilka wskazówek tutaj www.forum.wesele-lodz.pl/viewtopic.php?t=1227 Odpowiedz Link Zgłoś