estocek 11.02.06, 13:34 Jaki probiotyk przy diecie bezmlekai glutenu polecacie, Drogie Mamy? Wiem ostatynio był o tym wątek, ale ja nigdy nie stosowałam u dziecka probiotyku, nie wiem "z czym to się je" a moze pomogłoby na brzydkie kupki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elwira125 Re: Jaki probiotyk przy diecie bezmlekai glutenu? 11.02.06, 19:49 Na brzydkie kupy u alergika pomoże CROPOZ G,lek przeciwalergiczny zmniejszający przepuszczalność jelit jeżeli chodzi o alergeny.A co do probiotyku to Trilac jest b.dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
jaskag Re: Jaki probiotyk przy diecie bezmlekai glutenu? 11.02.06, 20:25 tylko nie trilac - jest z mlekiem! a cropoz to zupełnie inna bajka..., z probiotyków przy alergii tylko lacidofil, enterol, beneflora jaska Odpowiedz Link Zgłoś
franaga Re: Jaki probiotyk przy diecie bezmlekai glutenu? 12.02.06, 00:31 Jedyne probiotyki bez laktozy to: Pro bacti 4 i AC Zymes. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
kasiuld Re: Jaki probiotyk przy diecie bezmlekai glutenu? 12.02.06, 09:50 Bez laktozy jest jeszcze Lactiv Up /ponoć odpowiednik Beneflory/. Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
estocek Re: Jaki probiotyk przy diecie bezmlekai glutenu? 17.02.06, 12:22 Dzieki za pomoc, czy moge podac bez konsultacji z lekarzem? Odpowiedz Link Zgłoś
sdomitrz Re: Jaki probiotyk przy diecie bezmlekai glutenu? 17.02.06, 15:21 na ile pamiętam, nam zaleano tylko Lacidofil. Odpowiedz Link Zgłoś