Dodaj do ulubionych

W wawie coraz częściej mówi się, że w IPN są kwity

22.02.06, 22:59
na J.Kaczyńskiego mówiące o tym, iż SB ma kwity i zdjęcia stanowiące o tym iż
jest geje. Podobno teczki wyciekły z IPN i archiwum MSW , przed objęciem
posad przez Dorna,Wassermanna itp
Obserwuj wątek
    • klarek_i Widziałbyś w tym jakis problem ? 22.02.06, 23:01
      Bo ja nie.
      • elfhelm Re: Widziałbyś w tym jakis problem ? 22.02.06, 23:01
        ja też nie - ale co z Lechem i Al-Rydzyją?
      • maureen2 Re: Widziałbyś w tym jakis problem ? 22.02.06, 23:02
        mnie też to nie przeszkadza,nie za to mu płacą i nie z tego rozliczają.
      • lola.ferrari Re: Widziałbyś w tym jakis problem ? 22.02.06, 23:12
        klarek_i napisał:

> Bo ja nie.

Nie mogę się doczekać jak antylustracyjne o progejowskie towarzystwo z
        Wyborczej i okolic zacznie walczyć z Kaczyńskim esbeckimi materiałami nt. jego
        orientacji.
      • ave_duce Re: Widziałbyś w tym jakis problem ? 23.02.06, 19:28
        klarek_i napisał:

> Bo ja nie.

Ja też nie, gdyby Jaruś się z tym nie ukrywał tak starannie...

Dopiero taka sytuacja rodzi niebezpieczeństwo.

;)
    • lortea Gdyby było cokolwiek, ujawniono by to w czasie 22.02.06, 23:05
      kampanii przedwyborczej.
      • miss.take Re: Gdyby było cokolwiek, ujawniono by to w czas 22.02.06, 23:09
        lortea napisał:

> kampanii przedwyborczej.

Wtedy mialoby mniejsza sile razenia.
        I zadnych korzysci z szantazu.

Czy dlatego Mniejszy Brat wyluskal reforme WSI z rak Www.asermana?
        • lola.ferrari Re: Gdyby było cokolwiek, ujawniono by to w czas 22.02.06, 23:11
          miss.take napisał:

> Czy dlatego Mniejszy Brat wyluskal reforme WSI z rak Www.asermana?

Na pewno dlatego. Bał się, że Wasserman będzie Kaczyńskiego szantażował :)
          • miss.take Re: Gdyby było cokolwiek, ujawniono by to w czas 22.02.06, 23:15
            lola.ferrari napisała:

> Na pewno dlatego. Bał się, że Wasserman będzie Kaczyńskiego szantażował :)

A moze sam chcial brata poszantazowac?
            Wreszcie moglby sie zemscic za podjadanie kisielu i golonek przy obiedzie.
      • snajper55 Takie rzeczy Kurski ujawnia. ___nt 22.02.06, 23:48
        lortea napisał:

> kampanii przedwyborczej.
        >
    • wiewiorzasta Re: W wawie coraz częściej mówi się, że w IPN są 22.02.06, 23:06
      ferrara3 napisał:

> na J.Kaczyńskiego mówiące o tym, iż SB ma kwity i zdjęcia stanowiące o tym iż
      > jest geje. Podobno teczki wyciekły z IPN i archiwum MSW , przed objęciem
      > posad przez Dorna,Wassermanna itp

Walka w służbach i o służby? Wcale by mnie to nie zdziwiło, ani nie zmartwiło :)
    • w11mil a gdzie w Warszawie "mówi się"? 22.02.06, 23:07
      • lola.ferrari Re: a gdzie w Warszawie "mówi się"? 22.02.06, 23:09
        Na salonach u Urbana. Tam gdzie walczyło się z Kaczyńskim fałszywką lojalki
        świeżutko z magazynów UOPu.
        • w11mil te gadki "Kaczor gej" były juz na FK setki razy 22.02.06, 23:14
          ale jak widac jego przeciwnicy sa niestrudzeni;
          Z tonu wrogów Kaczora (którzy słyszą że "się mówi") można wnisokować że uwazają
          oni że homoseksualizm jest czymś złym - to mnie zawsze zastanawia
          • lortea Gwoli prawdy. W Krakowie podobne plotki chodziły 22.02.06, 23:18
            od zawsze o Rokicie. Wszystko to pokłosie ubeckiej metody niszczenia ludzi opozycji wszelkimi dostępnymi metodami.
            • lola.ferrari Re: Gwoli prawdy. W Krakowie podobne plotki chodz 22.02.06, 23:20
              lortea napisał:

> od zawsze o Rokicie.

Zgadza się, chodziły i chodzą.

> Wszystko to pokłosie ubeckiej metody niszczenia ludzi opoz
              > ycji wszelkimi dostępnymi metodami.

Kawaler i lubi koty, dla ciemnego luda to stuprocentowy gej.

• wiewiorzasta Re: te gadki "Kaczor gej" były juz na FK setki r 22.02.06, 23:18
            w11mil napisała:

> ale jak widac jego przeciwnicy sa niestrudzeni;
            > Z tonu wrogów Kaczora (którzy słyszą że "się mówi") można wnisokować że uwazają
            >
            > oni że homoseksualizm jest czymś złym - to mnie zawsze zastanawia

Źle wnioskujesz - hipokryzja jest czymś złym.
            • w11mil na czym polega ta hipokryzja? 22.02.06, 23:19
              wiewiorzasta napisała:
              > Źle wnioskujesz - hipokryzja jest czymś złym.
              >
              • wiewiorzasta Re: na czym polega ta hipokryzja? 23.02.06, 00:24
                w11mil napisała:

> wiewiorzasta napisała:
                > > Źle wnioskujesz - hipokryzja jest czymś złym.
                > >

Naprawdę nie wiesz? Na tym, że się było (lub nadal jest) aktywnym
                homoskesualistom (na żyjących w celibacie nie ma kwitów esbeckich), a
                jednocześnie mieszanie ludzi o tej samej orientacji z błotem.
                • wiewiorzasta Re: na czym polega ta hipokryzja? 23.02.06, 00:25
                  "homoseksualistą" oczywiście :DDD
                • w11mil kto jest aktywnym homoseksualistą? 23.02.06, 00:26
                  wiewiorzasta napisała:
                  > Naprawdę nie wiesz? Na tym, że się było (lub nadal jest) aktywnym
                  > homoskesualistom (na żyjących w celibacie nie ma kwitów esbeckich), a
                  > jednocześnie mieszanie ludzi o tej samej orientacji z błotem.
                  • wiewiorzasta Re: kto jest aktywnym homoseksualistą? 23.02.06, 00:37
                    w11mil napisała:

> wiewiorzasta napisała:
                    > > Naprawdę nie wiesz? Na tym, że się było (lub nadal jest) aktywnym
                    > > homoskesualistom (na żyjących w celibacie nie ma kwitów esbeckich), a
                    > > jednocześnie mieszanie ludzi o tej samej orientacji z błotem.

Zestaw sobie dwa pojęcie: aktywny seksualnie i absytent seksualny (żyjący w
                    celibacie) - może ci wyjdzie właściwa odpowiedź.
                    • w11mil chodzi o dwie osoby? 23.02.06, 00:42
                      wiewiorzasta napisała:
                      > Zestaw sobie dwa pojęcie: aktywny seksualnie i absytent seksualny (żyjący w
                      > celibacie) - może ci wyjdzie właściwa odpowiedź.

Ale co to ma wspólnego z tym, co o Kaczyńskim mówia ci, którzy go nie lubią?
                      • wiewiorzasta Chodzi o antonimy. 23.02.06, 00:44
                        w11mil napisała:

> Ale co to ma wspólnego z tym, co o Kaczyńskim mówia ci, którzy go nie lubią?

A co mówią?
                        • w11mil Re: Chodzi o antonimy. 23.02.06, 00:48
                          wiewiorzasta napisała:
                          > A co mówią?
                          ciagle tu wyskakuje się z rewelacjami, ze u nich w robocie (albo "u nas a
                          Warszawie") mówie się że Kaczynski jest homoseksualistą
                          • wiewiorzasta Re: Chodzi o antonimy. 23.02.06, 00:52
                            w11mil napisała:

> ciagle tu wyskakuje się z rewelacjami, ze u nich w robocie (albo "u nas a
                            > Warszawie") mówie się że Kaczynski jest homoseksualistą

Ja tam się w ploty nie bawię, a i guzik mnie obchodzi z kim Jarosław sypia(ł)
                            czy kogo kocha(ł) .
                            Ale - gdyby się okazało, ze są jakieś kompromitujące kwity 'służbowe' na niego w
                            tej kwestii, wcale bym się nie zmartwiła, bo obnażyłoby to jego hipokryzję,
                            której istotę opisałam wyżej.

I to by było na tyle. Masz jeszcze jakieś przenikliwe pytania?
                            • w11mil to jest bez sensu 23.02.06, 00:54
                              wiewiorzasta napisała:
                              > obnażyłoby to jego hipokryzję,
                              > której istotę opisałam wyżej.

Jak mogłaś opisać hipokryzję Kaczyńskiego skoro nie masz dowodów na to że co
                              innego robi a co innego mówi w tej kwestii?
                              • wiewiorzasta Zależy kto szuka sensu 23.02.06, 00:59
                                w11mil napisała:

> wiewiorzasta napisała:
                                > > obnażyłoby to jego hipokryzję,
                                > > której istotę opisałam wyżej.
                                >
                                > Jak mogłaś opisać hipokryzję Kaczyńskiego skoro nie masz dowodów na to że co
                                > innego robi a co innego mówi w tej kwestii?

Rozumiesz różnicę między pojęciami "istota hipokryzji", a "hipokryzją
                                Kaczyńskiego"?
                                I zacznij zauważać fakt, że rozmówca stosuje tryb _przypuszczający_.
                                • w11mil Re: Zależy kto szuka sensu 23.02.06, 01:04
                                  wiewiorzasta napisała:
                                  "jego hipokryzję"
                                  dotyczy
                                  "istoty hipokryzji", czy "hipokryzji Kaczyńskiego"?
                                  • wiewiorzasta Re: Zależy kto szuka sensu 23.02.06, 01:09
                                    Przeczytaj może jeszcze raz posty, które wymieniliśmy, bo nie chce mi się
                                    tłumaczyć ci przy pomocy strzałek, o czym pisałam. Dobrze? Masz czas do
                                    jutrzejszego popołudnia, jeśli będziesz miał znów jakieś błyskotliwe pytanie, bo
                                    na dziś kończę tę fascynującą 'dyskusję'.
                                    • niezapowiedziany Re: Zależy kto szuka sensu 23.02.06, 01:14
                                      hahahaha. wlasnie zakonczylem z tego samego powodu. widocznie do trybu przypuszczajacego jeszcze nie doszedl. no i te "pytania sledcze" :D
                                      • w11mil wytrawni z Was polemiści! 23.02.06, 01:16
                                        niezapowiedziany napisał:

> hahahaha.
                                      • wiewiorzasta Re: Zależy kto szuka sensu 23.02.06, 01:18
                                        W11milek lubi tak wpadać z nienacka i przykleić się, a to do błedu
                                        stylistycznego czy ortograficznego, stwierdzenia nie wprost, ale wynikającego z
                                        kontekstu albo dyscyplinuje forumowiczów, żeby nie odchodzić od tematu wątku
                                        :))) Taki PiSuj z niego i tyle :)))
                                        Szkoda tylko, że tak mało ma w sumie do powiedzenia tak naprawdę :(
                                        • niezapowiedziany Re: Zależy kto szuka sensu 23.02.06, 01:21
                                          dzis pierwszy raz go zauwazylem. w sumie jak irytujace dziecko, ktore poznalo pierwsze zasady poprawnej polszczyzny i koniecznie musi byc z ta swoja nowa wiedza zauwazone.
                                          • w11mil pochlebia mi Twoje zainteresowanie 23.02.06, 01:23

> dzis pierwszy raz go zauwazylem. w sumie jak irytujace dziecko,

ale to nie ja jestem tematem wątku
                                        • w11mil swiete słowa! 23.02.06, 01:21
                                          wiewiorzasta napisała:
                                          > Szkoda tylko, że tak mało ma w sumie do powiedzenia tak naprawdę :(

Tylko co to ma do rozpuszczania historyjek o Kaczorze geju?
                • lola.ferrari Re: na czym polega ta hipokryzja? 23.02.06, 00:27
                  wiewiorzasta napisała:

> w11mil napisała:
                  >
                  > > wiewiorzasta napisała:
                  > > > Źle wnioskujesz - hipokryzja jest czymś złym.
                  > > >
                  >
                  > Naprawdę nie wiesz? Na tym, że się było (lub nadal jest) aktywnym
                  > homoskesualistom (na żyjących w celibacie nie ma kwitów esbeckich), a
                  > jednocześnie mieszanie ludzi o tej samej orientacji z błotem.

A jakie kwity są na Kaczyńskiego i skąd się można o tym dowiedzieć? No i czy te
                  kwity są tego samego rodzaju jak na geja Rokitę?

• wiewiorzasta Re: na czym polega ta hipokryzja? 23.02.06, 00:35
                    lola.ferrari napisała:

> A jakie kwity są na Kaczyńskiego i skąd się można o tym dowiedzieć? No i czy te
                    >
                    > kwity są tego samego rodzaju jak na geja Rokitę?

A skąd ja mam wiedzieć? Napisałam gdzieś, że coś wiem na ten temat?
                    • lola.ferrari Re: na czym polega ta hipokryzja? 23.02.06, 00:38
                      wiewiorzasta napisała:

> lola.ferrari napisała:
                      >
                      > > A jakie kwity są na Kaczyńskiego i skąd się można o tym dowiedzieć? No i
                      > czy te
                      > >
                      > > kwity są tego samego rodzaju jak na geja Rokitę?
                      >
                      > A skąd ja mam wiedzieć? Napisałam gdzieś, że coś wiem na ten temat?

Napisałaś:

"Na tym, że się było (lub nadal jest) aktywnym homoskesualistom (na żyjących w
                      celibacie nie ma kwitów esbeckich), a jednocześnie mieszanie ludzi o tej samej
                      orientacji z błotem."

Zabrzmiało jakbyś coś wiedziała. Ale nie wiesz, prawda?
                      • wiewiorzasta Re: na czym polega ta hipokryzja? 23.02.06, 00:41
                        lola.ferrari napisała:

> Napisałaś:
                        >
                        > "Na tym, że się było (lub nadal jest) aktywnym homoskesualistom (na żyjących w
                        > celibacie nie ma kwitów esbeckich), a jednocześnie mieszanie ludzi o tej samej
                        > orientacji z błotem."
                        >
                        >
                        > Zabrzmiało jakbyś coś wiedziała. Ale nie wiesz, prawda?

Przestań czytać pomiędzy wierszami, a raczej staraj się wyłapać kontekst
                        wypowiedzi i naucz się wyczuwać domniemanie - wiem, że to trudne przez samo
                        czytanie, ale czasami się udaje.
          • lola.ferrari Re: te gadki "Kaczor gej" były juz na FK setki r 22.02.06, 23:18
            w11mil napisała:

> ale jak widac jego przeciwnicy sa niestrudzeni;

Trzeba zrozumieć prymitywne skojarzenia - kawaler więc na pewno gej.

> Z tonu wrogów Kaczora (którzy słyszą że "się mówi") można wnisokować że
            uwazają
            >

Bo w głębi duszy tak pewnie uważają.
          • miss.take Re: te gadki "Kaczor gej" były juz na FK setki r 22.02.06, 23:23
            w11mil napisała:

> Z tonu wrogów Kaczora można wnisokować że uwazają

My nie, ja mam gdzies, z kim sypia Kaczynski, chociaz moim zdaniem on nie sypia
            z nikim - taki defekt psychopatyczny.
            Ale pan Henio, ktory "mjensza cyment z piachem" i ktory glosowal na Kaczynskich
            nie lubi pedalow i jakby takiego zobaczyl toby mu "lopata w ryj przy....dolil".
            Dlatego bede porozumiewawczo mrugac do pana Henia, ze ten Kaczynski to stary
            pedal jest.
            • w11mil myślę że nie doceniasz Pana Henia 22.02.06, 23:27
              miss.take napisał:
              >pan Henio, ktory "mjensza cyment z piachem"

Domyślam sie, że Ty jesteś co najmniej starszą referentką
              • lola.ferrari Re: myślę że nie doceniasz Pana Henia 22.02.06, 23:37
                w11mil napisała:

> miss.take napisał:
                > >pan Henio, ktory "mjensza cyment z piachem"
                >
                > Domyślam sie, że Ty jesteś co najmniej starszą referentką

To jest w ogóle zabawna historia. Tępemu elektoratowi Kaczyńskich nie
                przeszkadza ani to, że brzydkie z nich kurduple, ani że w partii ważne role
                odgrywają Żydzi, ani to, że o samym Kaczyńskim od lat się plotkuje, że gej. o
                wszystko prymitywnemu Heniowi nie przeszkadza. Za to oświecony i postępowy
                elektorat Tuska stopniał od newsa o dziadku. Taki to paradoks.
                • niezapowiedziany Re: myślę że nie doceniasz Pana Henia 22.02.06, 23:41
                  a ja mysle, ze odplynal wlasnie ten, ktory poplynal do Kaczynskiego. na wyrwanie tej czesci elektoratu bylo to dzialanie wymierzone. :)
            • niezapowiedziany Re: te gadki "Kaczor gej" były juz na FK setki r 22.02.06, 23:34
              :)

mi tez nie przeszkadza i normalnie mialbym to w glebokim powazaniu. nie mrugalbym nawet tez porozumiewawczo w strone Henia, wykorzystujac te slabosc Henia co do cechy Jarka, ale poniewaz Jarek powiedzial kilka swoich opinii na temat gejow w zyciu spolecznym (np jako nauczycieli), poniewaz PiS w srodkach nie przebiera, poniewaz Jaroslaw, tych ktorzy mysla inaczej od niego nazywa idiotami, wysmiewa lub oskarza, to nie widze powodow, dla ktorych ja mialbym miec skrupuly.

generalnie temat w ogole nie powinien zaistniec. gdyby bylo normalnie u nas.
              • w11mil skrupuły w jakiej kwestii? 22.02.06, 23:44
                >poniewaz Jarek powiedzial kilka swoich opinii na temat gejo
                > w to nie widze powodow, dla ktorych ja mialbym miec skrupuly.
                • niezapowiedziany Re: skrupuły w jakiej kwestii? 22.02.06, 23:48
                  w wykorzystywaniu prywatnych spraw i wprowadzania ich do dyskursu publicznego, robienia z nich sprawy do osadu publicznego itd.
                  • w11mil jakich prywatnych spraw? 22.02.06, 23:53

> w wykorzystywaniu prywatnych spraw i wprowadzania ich do dyskursu publicznego,
                    • niezapowiedziany orientacji seksualnej. a o czym tu mowa?? 23.02.06, 00:01

• w11mil Ale co Ty wiesz na temat orientacji seksualnej Ka 23.02.06, 00:03
                        czora?
                        • lola.ferrari Re: Ale co Ty wiesz na temat orientacji seksualne 23.02.06, 00:06
                          w11mil napisała:

> czora?

Wie, że nie ma żony i ma koty. Niektórym to wystarczy :)))
                          • niezapowiedziany szybka niczym ferrari, ale gorzej z lotnoscia :) 23.02.06, 00:54
                            wskaz mi w ktorym miejscu moja wypowiedz wskazuje, ze przedstawiam swoja wiedze na ten temat :)
                          • ab554 Re: Ale co Ty wiesz na temat orientacji seksualne 24.02.06, 01:01
                            Absolutnie nie wierze w homoseksualizm JK Obejrzalam sobie przed chwila
                            przemowienie w Sejmie.To temat abstrakcyjny.Najbardziej dziwi ludzi jego
                            samotnosc,mam na to wytlumaczenie ,ale tylko prywatnie , na poczte.
                        • niezapowiedziany przeczytaj post na ktory odp, i moj jeszcze raz 23.02.06, 00:52
                          miss.take mowi co bedzie robic, jesli temat watku okaze sie prawda - jesli by sie nie okazal nia to nie mialaby jak tego robic (mrugac do Pania Henia porozumiewawczo, mimo, ze jej taka sytuacja jest obojetna). ja pisze, ze uwazam podobnie, z tym ze normalnie wcale bym nawet nie mrugal wiedzac, ze to samemu elektoratowi Jarka moze przeszkadzac, ale ze dzialaja jak dzialaja to...

i zwroc prosze uwage na tryb przypuszczajacy w moim zdaniu. :) (oczywiscie nie wiem nic na temat orientacji. dywaguje i pisze co by bylo gdyby. no chyba ze juz samo to jest zakazane)
                          • wiewiorzasta Re: przeczytaj post na ktory odp, i moj jeszcze r 23.02.06, 00:55
                            W11mil i Lola to chyba parka. Albo powinni się szybko sparować ;)))
                            Te same błedy w założeniach.
                            • w11mil a moze cos na temat watku? 23.02.06, 00:56
                              wiewiorzasta napisała:

> W11mil i Lola to chyba parka. Albo powinni się szybko sparować ;)))
                              > Te same błedy w założeniach.
                              >
                          • w11mil to nie jest zakazane tylko głupie 23.02.06, 00:58

> nie wiem nic na temat orientacji. dywaguje i pisze co by bylo gdyby.
                            • niezapowiedziany a pisanie o Rokicie tu w taki sposob nie bylo?? 23.02.06, 01:04
                              to w jedna strone mozna?

poza tym jesli Jaroslaw atakuje badz wysmiewa PUBLICZNIE, JAKO SZEF PARTII RZADZACEJ kazdego kto inaczej mysli od niego, to ja mam prawo dworowac z niego w takiej mikro skali. SKALE sa i tak nieporownywalne.
                              • niezapowiedziany poza tym nie o orientacji byla mowa, ale o 23.02.06, 01:04
                                wykorzystywaniu tego ewentualnym.
                                • w11mil Re: poza tym nie o orientacji byla mowa, ale o 23.02.06, 01:07

> wykorzystywaniu tego ewentualnym.

wykorzystywaniem przez kogo?
                                  • niezapowiedziany Re: poza tym nie o orientacji byla mowa, ale o 23.02.06, 01:11
                                    przeze mnie (pisalem o sobie) i w ogole w publicznym dyskursie (wyrazilem swoja opinie na temat takiego dzialania). wydawalo mi sie to dosc oczywiste. jest to napisane w moim pierwszym poscie, do ktorego sie przyczepiles.

koncze dyskusje z toba, bo mam wrazenie, ze odpowiadasz zanim przeczytasz albo w ogole piszesz, zeby pisac.
                              • w11mil Re: a pisanie o Rokicie tu w taki sposob nie bylo 23.02.06, 01:06
                                a więc puszczanie pogłosek o Rokicie jest usprawiedliwieniem tegoż o Kaczyńskim?
                                • niezapowiedziany chodzi mi tylko o twoje oburzenie w TYM momencie. 23.02.06, 01:08

• w11mil Re: chodzi mi tylko o twoje oburzenie w TYM momen 23.02.06, 01:12
                                    plotki insynuacje i inne tego rodzaju zabawy uważam za rzecz nieelegancką,
                                    niezależnie od osoby która jest ofiarą
    • kosciol.mlodziezy.psychicznej Tę teczkę pewnie przywiózł z Moskwy 22.02.06, 23:52
      Jastrzembski. Chyba rozimiecie o co chodzi z tym "ociepleniem". Putka ma teczkę
      Jarusia.
    • cimokio [...] 23.02.06, 01:59
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • andrze_n nie w IPN ale w Tok Fm i nie gej , ale "les"- --> 24.02.06, 01:07
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=37406863&a=37406863
      • hulaj_dusza Re: To TOK fm i jego Naczelna ma kwity na Jarka?? 24.02.06, 01:18
        andrze_n napisał:

> forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=37406863&a=37406863
    • andrze_n "les", czego dowodem jest WALKA z tym watkiem))) 24.02.06, 01:41

• hulaj_dusza Re: Głupoty? Buhahaha... 24.02.06, 01:55
      andrze_n napisał:

> i to jest do podtrzymania na forum, a nie te glupoty o JK...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka