ferrara3 22.02.06, 22:59 na J.Kaczyńskiego mówiące o tym, iż SB ma kwity i zdjęcia stanowiące o tym iż jest geje. Podobno teczki wyciekły z IPN i archiwum MSW , przed objęciem posad przez Dorna,Wassermanna itp Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elfhelm Re: Widziałbyś w tym jakis problem ? 22.02.06, 23:01 ja też nie - ale co z Lechem i Al-Rydzyją? Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Widziałbyś w tym jakis problem ? 22.02.06, 23:02 mnie też to nie przeszkadza,nie za to mu płacą i nie z tego rozliczają. Odpowiedz Link Zgłoś
lola.ferrari Re: Widziałbyś w tym jakis problem ? 22.02.06, 23:12 klarek_i napisał: > Bo ja nie. Nie mogę się doczekać jak antylustracyjne o progejowskie towarzystwo z Wyborczej i okolic zacznie walczyć z Kaczyńskim esbeckimi materiałami nt. jego orientacji. Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Widziałbyś w tym jakis problem ? 23.02.06, 19:28 klarek_i napisał: > Bo ja nie. Ja też nie, gdyby Jaruś się z tym nie ukrywał tak starannie... Dopiero taka sytuacja rodzi niebezpieczeństwo. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lortea Gdyby było cokolwiek, ujawniono by to w czasie 22.02.06, 23:05 kampanii przedwyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
miss.take Re: Gdyby było cokolwiek, ujawniono by to w czas 22.02.06, 23:09 lortea napisał: > kampanii przedwyborczej. Wtedy mialoby mniejsza sile razenia. I zadnych korzysci z szantazu. Czy dlatego Mniejszy Brat wyluskal reforme WSI z rak Www.asermana? Odpowiedz Link Zgłoś
lola.ferrari Re: Gdyby było cokolwiek, ujawniono by to w czas 22.02.06, 23:11 miss.take napisał: > Czy dlatego Mniejszy Brat wyluskal reforme WSI z rak Www.asermana? Na pewno dlatego. Bał się, że Wasserman będzie Kaczyńskiego szantażował :) Odpowiedz Link Zgłoś
miss.take Re: Gdyby było cokolwiek, ujawniono by to w czas 22.02.06, 23:15 lola.ferrari napisała: > Na pewno dlatego. Bał się, że Wasserman będzie Kaczyńskiego szantażował :) A moze sam chcial brata poszantazowac? Wreszcie moglby sie zemscic za podjadanie kisielu i golonek przy obiedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Takie rzeczy Kurski ujawnia. ___nt 22.02.06, 23:48 lortea napisał: > kampanii przedwyborczej. > Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: W wawie coraz częściej mówi się, że w IPN są 22.02.06, 23:06 ferrara3 napisał: > na J.Kaczyńskiego mówiące o tym, iż SB ma kwity i zdjęcia stanowiące o tym iż > jest geje. Podobno teczki wyciekły z IPN i archiwum MSW , przed objęciem > posad przez Dorna,Wassermanna itp Walka w służbach i o służby? Wcale by mnie to nie zdziwiło, ani nie zmartwiło :) Odpowiedz Link Zgłoś
lola.ferrari Re: a gdzie w Warszawie "mówi się"? 22.02.06, 23:09 Na salonach u Urbana. Tam gdzie walczyło się z Kaczyńskim fałszywką lojalki świeżutko z magazynów UOPu. Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil te gadki "Kaczor gej" były juz na FK setki razy 22.02.06, 23:14 ale jak widac jego przeciwnicy sa niestrudzeni; Z tonu wrogów Kaczora (którzy słyszą że "się mówi") można wnisokować że uwazają oni że homoseksualizm jest czymś złym - to mnie zawsze zastanawia Odpowiedz Link Zgłoś
lortea Gwoli prawdy. W Krakowie podobne plotki chodziły 22.02.06, 23:18 od zawsze o Rokicie. Wszystko to pokłosie ubeckiej metody niszczenia ludzi opozycji wszelkimi dostępnymi metodami. Odpowiedz Link Zgłoś
lola.ferrari Re: Gwoli prawdy. W Krakowie podobne plotki chodz 22.02.06, 23:20 lortea napisał: > od zawsze o Rokicie. Zgadza się, chodziły i chodzą. > Wszystko to pokłosie ubeckiej metody niszczenia ludzi opoz > ycji wszelkimi dostępnymi metodami. Kawaler i lubi koty, dla ciemnego luda to stuprocentowy gej. Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: te gadki "Kaczor gej" były juz na FK setki r 22.02.06, 23:18 w11mil napisała: > ale jak widac jego przeciwnicy sa niestrudzeni; > Z tonu wrogów Kaczora (którzy słyszą że "się mówi") można wnisokować że uwazają > > oni że homoseksualizm jest czymś złym - to mnie zawsze zastanawia Źle wnioskujesz - hipokryzja jest czymś złym. Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil na czym polega ta hipokryzja? 22.02.06, 23:19 wiewiorzasta napisała: > Źle wnioskujesz - hipokryzja jest czymś złym. > Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: na czym polega ta hipokryzja? 23.02.06, 00:24 w11mil napisała: > wiewiorzasta napisała: > > Źle wnioskujesz - hipokryzja jest czymś złym. > > Naprawdę nie wiesz? Na tym, że się było (lub nadal jest) aktywnym homoskesualistom (na żyjących w celibacie nie ma kwitów esbeckich), a jednocześnie mieszanie ludzi o tej samej orientacji z błotem. Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: na czym polega ta hipokryzja? 23.02.06, 00:25 "homoseksualistą" oczywiście :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil kto jest aktywnym homoseksualistą? 23.02.06, 00:26 wiewiorzasta napisała: > Naprawdę nie wiesz? Na tym, że się było (lub nadal jest) aktywnym > homoskesualistom (na żyjących w celibacie nie ma kwitów esbeckich), a > jednocześnie mieszanie ludzi o tej samej orientacji z błotem. Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: kto jest aktywnym homoseksualistą? 23.02.06, 00:37 w11mil napisała: > wiewiorzasta napisała: > > Naprawdę nie wiesz? Na tym, że się było (lub nadal jest) aktywnym > > homoskesualistom (na żyjących w celibacie nie ma kwitów esbeckich), a > > jednocześnie mieszanie ludzi o tej samej orientacji z błotem. Zestaw sobie dwa pojęcie: aktywny seksualnie i absytent seksualny (żyjący w celibacie) - może ci wyjdzie właściwa odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil chodzi o dwie osoby? 23.02.06, 00:42 wiewiorzasta napisała: > Zestaw sobie dwa pojęcie: aktywny seksualnie i absytent seksualny (żyjący w > celibacie) - może ci wyjdzie właściwa odpowiedź. Ale co to ma wspólnego z tym, co o Kaczyńskim mówia ci, którzy go nie lubią? Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Chodzi o antonimy. 23.02.06, 00:44 w11mil napisała: > Ale co to ma wspólnego z tym, co o Kaczyńskim mówia ci, którzy go nie lubią? A co mówią? Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil Re: Chodzi o antonimy. 23.02.06, 00:48 wiewiorzasta napisała: > A co mówią? ciagle tu wyskakuje się z rewelacjami, ze u nich w robocie (albo "u nas a Warszawie") mówie się że Kaczynski jest homoseksualistą Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Chodzi o antonimy. 23.02.06, 00:52 w11mil napisała: > ciagle tu wyskakuje się z rewelacjami, ze u nich w robocie (albo "u nas a > Warszawie") mówie się że Kaczynski jest homoseksualistą Ja tam się w ploty nie bawię, a i guzik mnie obchodzi z kim Jarosław sypia(ł) czy kogo kocha(ł) . Ale - gdyby się okazało, ze są jakieś kompromitujące kwity 'służbowe' na niego w tej kwestii, wcale bym się nie zmartwiła, bo obnażyłoby to jego hipokryzję, której istotę opisałam wyżej. I to by było na tyle. Masz jeszcze jakieś przenikliwe pytania? Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil to jest bez sensu 23.02.06, 00:54 wiewiorzasta napisała: > obnażyłoby to jego hipokryzję, > której istotę opisałam wyżej. Jak mogłaś opisać hipokryzję Kaczyńskiego skoro nie masz dowodów na to że co innego robi a co innego mówi w tej kwestii? Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Zależy kto szuka sensu 23.02.06, 00:59 w11mil napisała: > wiewiorzasta napisała: > > obnażyłoby to jego hipokryzję, > > której istotę opisałam wyżej. > > Jak mogłaś opisać hipokryzję Kaczyńskiego skoro nie masz dowodów na to że co > innego robi a co innego mówi w tej kwestii? Rozumiesz różnicę między pojęciami "istota hipokryzji", a "hipokryzją Kaczyńskiego"? I zacznij zauważać fakt, że rozmówca stosuje tryb _przypuszczający_. Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil Re: Zależy kto szuka sensu 23.02.06, 01:04 wiewiorzasta napisała: "jego hipokryzję" dotyczy "istoty hipokryzji", czy "hipokryzji Kaczyńskiego"? Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Zależy kto szuka sensu 23.02.06, 01:09 Przeczytaj może jeszcze raz posty, które wymieniliśmy, bo nie chce mi się tłumaczyć ci przy pomocy strzałek, o czym pisałam. Dobrze? Masz czas do jutrzejszego popołudnia, jeśli będziesz miał znów jakieś błyskotliwe pytanie, bo na dziś kończę tę fascynującą 'dyskusję'. Odpowiedz Link Zgłoś
niezapowiedziany Re: Zależy kto szuka sensu 23.02.06, 01:14 hahahaha. wlasnie zakonczylem z tego samego powodu. widocznie do trybu przypuszczajacego jeszcze nie doszedl. no i te "pytania sledcze" :D Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil wytrawni z Was polemiści! 23.02.06, 01:16 niezapowiedziany napisał: > hahahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Zależy kto szuka sensu 23.02.06, 01:18 W11milek lubi tak wpadać z nienacka i przykleić się, a to do błedu stylistycznego czy ortograficznego, stwierdzenia nie wprost, ale wynikającego z kontekstu albo dyscyplinuje forumowiczów, żeby nie odchodzić od tematu wątku :))) Taki PiSuj z niego i tyle :))) Szkoda tylko, że tak mało ma w sumie do powiedzenia tak naprawdę :( Odpowiedz Link Zgłoś
niezapowiedziany Re: Zależy kto szuka sensu 23.02.06, 01:21 dzis pierwszy raz go zauwazylem. w sumie jak irytujace dziecko, ktore poznalo pierwsze zasady poprawnej polszczyzny i koniecznie musi byc z ta swoja nowa wiedza zauwazone. Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil pochlebia mi Twoje zainteresowanie 23.02.06, 01:23 niezapowiedziany napisał: > dzis pierwszy raz go zauwazylem. w sumie jak irytujace dziecko, ale to nie ja jestem tematem wątku Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil swiete słowa! 23.02.06, 01:21 wiewiorzasta napisała: > Szkoda tylko, że tak mało ma w sumie do powiedzenia tak naprawdę :( Tylko co to ma do rozpuszczania historyjek o Kaczorze geju? Odpowiedz Link Zgłoś
lola.ferrari Re: na czym polega ta hipokryzja? 23.02.06, 00:27 wiewiorzasta napisała: > w11mil napisała: > > > wiewiorzasta napisała: > > > Źle wnioskujesz - hipokryzja jest czymś złym. > > > > > Naprawdę nie wiesz? Na tym, że się było (lub nadal jest) aktywnym > homoskesualistom (na żyjących w celibacie nie ma kwitów esbeckich), a > jednocześnie mieszanie ludzi o tej samej orientacji z błotem. A jakie kwity są na Kaczyńskiego i skąd się można o tym dowiedzieć? No i czy te kwity są tego samego rodzaju jak na geja Rokitę? Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: na czym polega ta hipokryzja? 23.02.06, 00:35 lola.ferrari napisała: > A jakie kwity są na Kaczyńskiego i skąd się można o tym dowiedzieć? No i czy te > > kwity są tego samego rodzaju jak na geja Rokitę? A skąd ja mam wiedzieć? Napisałam gdzieś, że coś wiem na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
lola.ferrari Re: na czym polega ta hipokryzja? 23.02.06, 00:38 wiewiorzasta napisała: > lola.ferrari napisała: > > > A jakie kwity są na Kaczyńskiego i skąd się można o tym dowiedzieć? No i > czy te > > > > kwity są tego samego rodzaju jak na geja Rokitę? > > A skąd ja mam wiedzieć? Napisałam gdzieś, że coś wiem na ten temat? Napisałaś: "Na tym, że się było (lub nadal jest) aktywnym homoskesualistom (na żyjących w celibacie nie ma kwitów esbeckich), a jednocześnie mieszanie ludzi o tej samej orientacji z błotem." Zabrzmiało jakbyś coś wiedziała. Ale nie wiesz, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: na czym polega ta hipokryzja? 23.02.06, 00:41 lola.ferrari napisała: > Napisałaś: > > "Na tym, że się było (lub nadal jest) aktywnym homoskesualistom (na żyjących w > celibacie nie ma kwitów esbeckich), a jednocześnie mieszanie ludzi o tej samej > orientacji z błotem." > > > Zabrzmiało jakbyś coś wiedziała. Ale nie wiesz, prawda? Przestań czytać pomiędzy wierszami, a raczej staraj się wyłapać kontekst wypowiedzi i naucz się wyczuwać domniemanie - wiem, że to trudne przez samo czytanie, ale czasami się udaje. Odpowiedz Link Zgłoś
lola.ferrari Re: te gadki "Kaczor gej" były juz na FK setki r 22.02.06, 23:18 w11mil napisała: > ale jak widac jego przeciwnicy sa niestrudzeni; Trzeba zrozumieć prymitywne skojarzenia - kawaler więc na pewno gej. > Z tonu wrogów Kaczora (którzy słyszą że "się mówi") można wnisokować że uwazają > > oni że homoseksualizm jest czymś złym - to mnie zawsze zastanawia Bo w głębi duszy tak pewnie uważają. Odpowiedz Link Zgłoś
miss.take Re: te gadki "Kaczor gej" były juz na FK setki r 22.02.06, 23:23 w11mil napisała: > Z tonu wrogów Kaczora można wnisokować że uwazają > oni że homoseksualizm jest czymś złym - to mnie zawsze zastanawia My nie, ja mam gdzies, z kim sypia Kaczynski, chociaz moim zdaniem on nie sypia z nikim - taki defekt psychopatyczny. Ale pan Henio, ktory "mjensza cyment z piachem" i ktory glosowal na Kaczynskich nie lubi pedalow i jakby takiego zobaczyl toby mu "lopata w ryj przy....dolil". Dlatego bede porozumiewawczo mrugac do pana Henia, ze ten Kaczynski to stary pedal jest. Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil myślę że nie doceniasz Pana Henia 22.02.06, 23:27 miss.take napisał: >pan Henio, ktory "mjensza cyment z piachem" Domyślam sie, że Ty jesteś co najmniej starszą referentką Odpowiedz Link Zgłoś
lola.ferrari Re: myślę że nie doceniasz Pana Henia 22.02.06, 23:37 w11mil napisała: > miss.take napisał: > >pan Henio, ktory "mjensza cyment z piachem" > > Domyślam sie, że Ty jesteś co najmniej starszą referentką To jest w ogóle zabawna historia. Tępemu elektoratowi Kaczyńskich nie przeszkadza ani to, że brzydkie z nich kurduple, ani że w partii ważne role odgrywają Żydzi, ani to, że o samym Kaczyńskim od lat się plotkuje, że gej. o wszystko prymitywnemu Heniowi nie przeszkadza. Za to oświecony i postępowy elektorat Tuska stopniał od newsa o dziadku. Taki to paradoks. Odpowiedz Link Zgłoś
niezapowiedziany Re: myślę że nie doceniasz Pana Henia 22.02.06, 23:41 a ja mysle, ze odplynal wlasnie ten, ktory poplynal do Kaczynskiego. na wyrwanie tej czesci elektoratu bylo to dzialanie wymierzone. :) Odpowiedz Link Zgłoś
niezapowiedziany Re: te gadki "Kaczor gej" były juz na FK setki r 22.02.06, 23:34 :) mi tez nie przeszkadza i normalnie mialbym to w glebokim powazaniu. nie mrugalbym nawet tez porozumiewawczo w strone Henia, wykorzystujac te slabosc Henia co do cechy Jarka, ale poniewaz Jarek powiedzial kilka swoich opinii na temat gejow w zyciu spolecznym (np jako nauczycieli), poniewaz PiS w srodkach nie przebiera, poniewaz Jaroslaw, tych ktorzy mysla inaczej od niego nazywa idiotami, wysmiewa lub oskarza, to nie widze powodow, dla ktorych ja mialbym miec skrupuly. generalnie temat w ogole nie powinien zaistniec. gdyby bylo normalnie u nas. Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil skrupuły w jakiej kwestii? 22.02.06, 23:44 niezapowiedziany napisał: >poniewaz Jarek powiedzial kilka swoich opinii na temat gejo > w to nie widze powodow, dla ktorych ja mialbym miec skrupuly. Odpowiedz Link Zgłoś
niezapowiedziany Re: skrupuły w jakiej kwestii? 22.02.06, 23:48 w wykorzystywaniu prywatnych spraw i wprowadzania ich do dyskursu publicznego, robienia z nich sprawy do osadu publicznego itd. Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil jakich prywatnych spraw? 22.02.06, 23:53 niezapowiedziany napisał: > w wykorzystywaniu prywatnych spraw i wprowadzania ich do dyskursu publicznego, Odpowiedz Link Zgłoś
lola.ferrari Re: Ale co Ty wiesz na temat orientacji seksualne 23.02.06, 00:06 w11mil napisała: > czora? Wie, że nie ma żony i ma koty. Niektórym to wystarczy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
niezapowiedziany szybka niczym ferrari, ale gorzej z lotnoscia :) 23.02.06, 00:54 wskaz mi w ktorym miejscu moja wypowiedz wskazuje, ze przedstawiam swoja wiedze na ten temat :) Odpowiedz Link Zgłoś
ab554 Re: Ale co Ty wiesz na temat orientacji seksualne 24.02.06, 01:01 Absolutnie nie wierze w homoseksualizm JK Obejrzalam sobie przed chwila przemowienie w Sejmie.To temat abstrakcyjny.Najbardziej dziwi ludzi jego samotnosc,mam na to wytlumaczenie ,ale tylko prywatnie , na poczte. Odpowiedz Link Zgłoś
niezapowiedziany przeczytaj post na ktory odp, i moj jeszcze raz 23.02.06, 00:52 miss.take mowi co bedzie robic, jesli temat watku okaze sie prawda - jesli by sie nie okazal nia to nie mialaby jak tego robic (mrugac do Pania Henia porozumiewawczo, mimo, ze jej taka sytuacja jest obojetna). ja pisze, ze uwazam podobnie, z tym ze normalnie wcale bym nawet nie mrugal wiedzac, ze to samemu elektoratowi Jarka moze przeszkadzac, ale ze dzialaja jak dzialaja to... i zwroc prosze uwage na tryb przypuszczajacy w moim zdaniu. :) (oczywiscie nie wiem nic na temat orientacji. dywaguje i pisze co by bylo gdyby. no chyba ze juz samo to jest zakazane) Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: przeczytaj post na ktory odp, i moj jeszcze r 23.02.06, 00:55 W11mil i Lola to chyba parka. Albo powinni się szybko sparować ;))) Te same błedy w założeniach. Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil a moze cos na temat watku? 23.02.06, 00:56 wiewiorzasta napisała: > W11mil i Lola to chyba parka. Albo powinni się szybko sparować ;))) > Te same błedy w założeniach. > Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil to nie jest zakazane tylko głupie 23.02.06, 00:58 niezapowiedziany napisał: > nie wiem nic na temat orientacji. dywaguje i pisze co by bylo gdyby. Odpowiedz Link Zgłoś
niezapowiedziany a pisanie o Rokicie tu w taki sposob nie bylo?? 23.02.06, 01:04 to w jedna strone mozna? poza tym jesli Jaroslaw atakuje badz wysmiewa PUBLICZNIE, JAKO SZEF PARTII RZADZACEJ kazdego kto inaczej mysli od niego, to ja mam prawo dworowac z niego w takiej mikro skali. SKALE sa i tak nieporownywalne. Odpowiedz Link Zgłoś
niezapowiedziany poza tym nie o orientacji byla mowa, ale o 23.02.06, 01:04 wykorzystywaniu tego ewentualnym. Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil Re: poza tym nie o orientacji byla mowa, ale o 23.02.06, 01:07 niezapowiedziany napisał: > wykorzystywaniu tego ewentualnym. wykorzystywaniem przez kogo? Odpowiedz Link Zgłoś
niezapowiedziany Re: poza tym nie o orientacji byla mowa, ale o 23.02.06, 01:11 przeze mnie (pisalem o sobie) i w ogole w publicznym dyskursie (wyrazilem swoja opinie na temat takiego dzialania). wydawalo mi sie to dosc oczywiste. jest to napisane w moim pierwszym poscie, do ktorego sie przyczepiles. koncze dyskusje z toba, bo mam wrazenie, ze odpowiadasz zanim przeczytasz albo w ogole piszesz, zeby pisac. Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil Re: a pisanie o Rokicie tu w taki sposob nie bylo 23.02.06, 01:06 a więc puszczanie pogłosek o Rokicie jest usprawiedliwieniem tegoż o Kaczyńskim? Odpowiedz Link Zgłoś
niezapowiedziany chodzi mi tylko o twoje oburzenie w TYM momencie. 23.02.06, 01:08 Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil Re: chodzi mi tylko o twoje oburzenie w TYM momen 23.02.06, 01:12 plotki insynuacje i inne tego rodzaju zabawy uważam za rzecz nieelegancką, niezależnie od osoby która jest ofiarą Odpowiedz Link Zgłoś
kosciol.mlodziezy.psychicznej Tę teczkę pewnie przywiózł z Moskwy 22.02.06, 23:52 Jastrzembski. Chyba rozimiecie o co chodzi z tym "ociepleniem". Putka ma teczkę Jarusia. Odpowiedz Link Zgłoś
cimokio [...] 23.02.06, 01:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
andrze_n nie w IPN ale w Tok Fm i nie gej , ale "les"- --> 24.02.06, 01:07 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=37406863&a=37406863 Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: To TOK fm i jego Naczelna ma kwity na Jarka?? 24.02.06, 01:18 andrze_n napisał: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=37406863&a=37406863 Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Głupoty? Buhahaha... 24.02.06, 01:55 andrze_n napisał: > i to jest do podtrzymania na forum, a nie te glupoty o JK... Odpowiedz Link Zgłoś