Dodaj do ulubionych

Internet na ul. Marka Hłaski (SM Cegiełka)

IP: *.skb.pl / 62.233.177.* 05.03.06, 17:35
Wprowadziłam sie na ul.Marka Hłaski we Wrocławiu (SM Cegiełka) 6 budynek i
oczywiście bez Internetu nie da się żyć !
Prosze o rekomendację jakiegoś "dostarczyciela" Internetu do naszego budynku !
Ma być szybko i tanio !

Może jakaś społeczna inicjatywa ? W grupie raźniej !
Obserwuj wątek
    • Gość: Manio Re: Internet na ul. Marka Hłaski (SM Cegiełka) IP: 80.51.194.* 06.03.06, 13:35
      Przyłączam się do apelu !!!
      INTERNET na Marka Hłaski !!!!!!!!!!!!!!!!
      ???????????????
    • Gość: Manio Re: Internet na ul. Marka Hłaski (SM Cegiełka) IP: 80.51.194.* 06.03.06, 15:28
      SM Cegiełka rekomenduje www.netglob.pl czy ktoś miał jakiekolwiek doświadczenia
      z tą firmą ?
      • jynx1 Re: Internet na ul. Marka Hłaski (SM Cegiełka) 12.03.06, 15:17
        ja polecmam kom-net, ale jest jeden problem - nie obsuguja (jeszcze?) tej
        okolicy :( Moze jesli bedzie nas duzo to zaczna?
        • Gość: Manio Re: Internet na ul. Marka Hłaski (SM Cegiełka) IP: 80.51.194.* 12.03.06, 17:19
          Więc może warto podjąc jakąś inicjatywę aby tego "dostarczyciela" przyciągnąć
          na Muchobór Duży !

Czekam na kolejnych chętnych !!!
          • Gość: Maciek Re: Internet na ul. Marka Hłaski (SM Cegiełka) IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 12.03.06, 17:23
            Sam miałem plany ale na tym się zakończyło - od spółdzielni bez dużej kasy zgody
            sie nie dostanie. Wszystko co potrzebne żeby ruszyć mam ale bez zgody to huhu :)
            Nawet możnaby działać jako stowarzyszenie a chetnych to znalazłoby się sporo bo
            poza tp i dialogiem nie ma nic do polecenia.
            • Gość: Manio Re: Internet na ul. Marka Hłaski (SM Cegiełka) IP: 80.51.194.* 13.03.06, 09:04
              A co z www.netglob.pl
              Te namiary dostałem ze spółdzielni !!!! (rekomendacja)
              Więc wygląda na to że nie tylko Dialog i TPSA ?
              • Gość: Maciek Re: Internet na ul. Marka Hłaski (SM Cegiełka) IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 13.03.06, 16:53
                Kto działa w cegiełce to nie wiem - ja jestem z cichego kancika.

O netglobie to dobrego słowa jeszcze nie słyszałem ;)
                groups.google.pl/groups/search?q=netglob+wroclaw
                • Gość: Manio Re: Internet na ul. Marka Hłaski (SM Cegiełka) IP: 80.51.194.* 13.03.06, 17:31
                  Ups nie wygląda to za ładnie !

Sam nie wiem co mam zrobić ? A nie chcę pchać się w abonament na telefon
                  stacjonarny (TP i Dialog) !
                  A co z multimedia ?
                  • Gość: Maciek Re: Internet na ul. Marka Hłaski (SM Cegiełka) IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 13.03.06, 18:38
                    Multimedia nieco lepiej wypada w porównaniu z netglobem czy lanetem ale też
                    zdarzają cię dłuższe przerwy czy spadki prędkości.

Też chętnie zrezygnowałbym z abonamentu za telefon bo i tak z niego nie
                    korzystam. Tp ma wprowadzić internet bez abonamentu za telefon ale kiedy to
                    nastąpi trudno powiedzieć.

Najlepsza byłaby społeczna inicjatywa - wziąść internetdsl z tp i rozdzielić ale
                    potrzebna osoba lubiąca chodzić do władz spółdzielni i męczyć o zgode :)
                    • Gość: lukas Re: Internet na ul. Marka Hłaski (SM Cegiełka) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 12:38
                      Jestem obok na Tyrmanda i Multimedia mam i jest ok, nie mam przerw i spadkow
                      predkosci. :)
                      • Gość: jynx Re: Internet na ul. Marka Hłaski (SM Cegiełka) IP: *.os1.kn.pl 17.03.06, 17:47
                        Multimedia sa do bani ogolnie jako firma. Co do samego netu - nie wiem, ale
                        jakos mi skora cierpnie na sama mysl.
                    • Gość: Manio Re: Internet na ul. Marka Hłaski (SM Cegiełka) IP: *.e-wro.net.pl 19.03.06, 18:01
                      Co to jest lannet ?

• Gość: Manio Re: Internet na ul. Marka Hłaski (SM Cegiełka) IP: *.skb.pl / 62.233.177.* 28.03.06, 19:59
                        Dialog już się instaluje w tym Budynku !
                        Czy ktoś ma z nimi jakieś ciekawe doznania ?
                        • Gość: Maciek Re: Internet na ul. Marka Hłaski (SM Cegiełka) IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 28.03.06, 20:17
                          Już od prawie 2 lat mam 1Mb/s od dialogu i sobie chwale (na tyrmanda) :)
                          Czasem (bardzo rzadko) zdajżają się przerwy ale krótkie. Gdyby nie konieczny
                          abonament za telefon, którego i tak nie używam to byłoby super.
                          • Gość: marin Re: Internet na ul. Marka Hłaski (SM Cegiełka) IP: 62.233.177.* 29.03.06, 09:10
                            polecam przezprzewodowego neta z eterii
                            mam juz go ok roku i jest spox
                            Nadajnik jest na Zagony/Trawowa
                            www.eteria.net/internet
                            • Gość: Manio Re: Internet na ul. Marka Hłaski (SM Cegiełka) IP: *.e-wro.net.pl 30.03.06, 20:27
                              czy ten internet "sięga" na ul. marka Hłaski ?
                              Ktoś coś słyszał ???
                              • Gość: Manio Re: Internet na ul. Marka Hłaski (SM Cegiełka) IP: *.skb.pl / 62.233.177.* 06.04.06, 09:01
                                www.multimedia.pl wchodzi z promocją 39 zł na zawsze !
                                czy ktoścoś wie jak to dziąła (512)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka