unmasked1 21.04.06, 14:00 Kolczyków? Dużego brzucha? Krawatów? itp, itd... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brat_anzelm Braku habitu 25.04.06, 01:38 Mężczyzna bez habitu to jak ryba bez roweru. Odpowiedz Link Zgłoś
fletniapana To nie było dokładnie tak 25.04.06, 08:12 Jak kogoś cytujesz to rób to dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
aeromonas Re: wymuskania przesadnego 25.04.06, 08:16 Prowdy som tsy: świnto prowda, tyz prowda i gó... prowda. Odpowiedz Link Zgłoś
serwal Cytat Ci nie wyszedł. 25.04.06, 07:38 Pomyłka w cytowaniu Tischnera. On mawiał o "mojej prawdzie", "twojej prawdzie" i "o prawdzie Boga". Za długo oglądałeś serial "07, zgłoś się.", bo tam z kolei pewna babeczka z policji mawiała, że jest "Cała prawda, tylko prawda i g..no prawda". Odpowiedz Link Zgłoś
lol76 polscy smierdziele i smierdzielki: 25.04.06, 12:29 nienawidzicie wszystkiego oprocz taniego bazarowego ubrania i smrodu. Idzcie sie najpierw umyc a potem rozpoczynajcie tego typu fora... To wcale nie jest smieszne! Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 dlugich wlosow! 21.04.06, 14:02 Jak widze u faceta dlugie wlosy, to po prostu mnie STRZASA! Odpowiedz Link Zgłoś
endorfinka25 Re: zgadzam się. 21.04.06, 14:18 Jezuuu,te duze brzuchy są bardzo niesmaczne.. zaniedbane, dlugie paznokcie...Nie długie włosy..Nie generalnie wszystko powinno byc krótkie..no z wyjatkiem jednego:D Odpowiedz Link Zgłoś
a18953 Re: zgadzam się. 24.04.06, 10:45 Jeśli już mowa o tym jednym... Ile wg Ciebie jest krótko, a ile w sam raz? Odpowiedz Link Zgłoś
campbell Re: zgadzam się. 25.04.06, 00:11 A ja ogolonych łbów i tepego wyrazu twarzy Odpowiedz Link Zgłoś
szarikdowozu Re: Nie dogodzi ... 25.04.06, 09:18 Dlaczego? Można mieć np. czachę łysą a długie włochole pod pachami. Albo na odwrót. Odpowiedz Link Zgłoś
szarikdowozu Re: Nie dogodzi ... 25.04.06, 09:40 No wiem, ale endorfinka nie podjęła się wyzwania określenia właściwej długości. Odpowiedz Link Zgłoś
la_papesse Re: zgadzam się. 25.04.06, 19:23 Taaak. Łysy łeb i tępy ryj - najgorszy zestaw. Odpowiedz Link Zgłoś
brat_anzelm Pełna zgoda! 25.04.06, 01:39 Długowłosy mężczyzna to żaden mężczyzna. Wszyscy prawdziwi mężczyźni są łysi i noszą dresy. Odpowiedz Link Zgłoś
brat_anzelm Re: Pełna zgoda! 25.04.06, 17:54 To zależy, czy mówimy o cywilach, czy osobach duchownych. W końcu nie mogą być na świecie sami duchowni, zakonnicy, etc., bo kto chodziłby na msze? Przecież nie długowłosi dewianci... Odpowiedz Link Zgłoś
kfaker Tylko dres słuszny jest! 25.04.06, 13:08 Tak jest bracie, każda laska rozdziać da się gdy to robisz w Adidasie! Odpowiedz Link Zgłoś
miss_austerlitz Re: dlugich wlosow! 25.04.06, 10:55 eee tam ;-) dlugie wlosy sa fajne pod warunkiem ze sa zadbane ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: Czego nienawidzicie w wyglądzie mężczyzn? 21.04.06, 14:15 Swetra wsadzonego w spodnie. Zbyt krótkiego krawatu. Łańcuchów. Hawajskich koszul. Czynienia rozpaczliwych wysiłków, by w jakiś sposób zakryć początki łysienia. Przetłuszczonych włosów. Długich, rzadkich włosów. Noszenia skarpet do sandałów. Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: Czego nienawidzicie w wyglądzie mężczyzn? 21.04.06, 15:16 No to sie zalapalem. Na sandaly. Odpowiedz Link Zgłoś
tow.stalin Re: Czego nienawidzicie w wyglądzie mężczyzn? 25.04.06, 10:29 ja tez raz sie złapałem :) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Czego nienawidzicie w wyglądzie mężczyzn? 22.04.06, 12:01 kohol napisała: > Swetra wsadzonego w spodnie. > Zbyt krótkiego krawatu. > Łańcuchów. > Hawajskich koszul. > Czynienia rozpaczliwych wysiłków, by w jakiś sposób zakryć początki łysienia. > Przetłuszczonych włosów. > Długich, rzadkich włosów. > Noszenia skarpet do sandałów. ______________ tak tak tak Odpowiedz Link Zgłoś
szasza77 Re: Czego nienawidzicie w wyglądzie mężczyzn? 25.04.06, 04:49 popieram calkowicie pod kazdym wzgledem! Odpowiedz Link Zgłoś
kustosz.m a tabi do zori? 25.04.06, 10:43 > Noszenia skarpet do sandałów. tu zdania sa podzielone a noszenie tabi do zori? Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: a tabi do zori? 25.04.06, 11:26 Wiesz, jak zobaczę tak ubranego faceta w Polsce na ulicy, to może zmienię zdanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
pannamargolcia Re: Czego nienawidzicie w wyglądzie mężczyzn? 25.04.06, 13:45 ano, zgadzam sie. do listy dodalabym jeszcze: zbyt krotkie spodnie (do kostek) cienkie bawelniane golfy spodnie naciagane wysoko na brzuch (zeby go niby 'zakryc') wasy kolczyki, sygnety Odpowiedz Link Zgłoś
skinhead.polski Re: Czego nienawidzicie w wyglądzie mężczyzn? 21.04.06, 14:19 pedanctwa! lalusiostwa (czyli przesadne dbanie o siebie te żelowania włosów te przesadna pielegnacja z pudrowaniem włącznie! itd) Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 Re: Czego nienawidzicie w wyglądzie mężczyzn? 21.04.06, 15:10 A ja uwielbiam pedanctwo u mezczyzn, w sensie dbania o siebie! Za to nie znosze "czlowieka porzuconego naturze". Ale ty jestes facet, wiec wiadome bylo ze tak napiszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Czego nienawidzicie w wyglądzie mężczyzn? 21.04.06, 15:12 maialina1 napisał: > A ja uwielbiam pedanctwo u mezczyzn, w sensie dbania o siebie! Za to nie > znosze "czlowieka porzuconego naturze". > > Ale ty jestes facet, wiec wiadome bylo ze tak napiszesz. a ja jestem kobieta i lubie ludzi naturalnych. i np nie przeszkadzaja mi dlugie i ladne wlosy u mezczyzny. Odpowiedz Link Zgłoś
pankrzeslo Re: Czego nienawidzicie w wyglądzie mężczyzn? 21.04.06, 16:03 Nie ma takiego słowa jak "pedanctwo" - jest "pedanteria":), wiem że Wy to wiecie, ale dzieci czytają i mogą się nauczyć;P Odpowiedz Link Zgłoś
lilarose Re: Czego nienawidzicie w wyglądzie mężczyzn? 21.04.06, 15:05 - głowy ogolonej na łyso (chyba, że facet jest naturalnie łysiejący i resztkę włosów zgoli) - tłustych, załupieżonych włosów - żałoby za paznokciami - przesadnej dbałości o wygląd - szerokich, skejtowskich za dużych spodni z krokiem w kolanach Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Czego nienawidzicie w wyglądzie mężczyzn? 21.04.06, 15:09 nie znosze jak sie garbia i gdy chodza jak kaczki. reszta mi nie przeszkadza. moga byc przy tuszy, z dlugimi wlosami, ubrani jak metalowcy :))) he he :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ferrari4 Re: Czego nienawidzicie w wyglądzie mężczyzn? 25.04.06, 10:21 Czy Wy sie kutwa nigdy nie nauczycie, że ( ten wasz ) "skejt" to jest ktoś kto jeździ na deskorolce, a nie ten co nosi szerokie spodnie ?! Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka wąsów, brzucha, platfusa, długich paznokci 21.04.06, 15:24 zestawu koszula flanelowa + spodnie od garnituru, sygnetów butów kowbojskich nieostrzyzonych włosów niezadbanych zębów Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 ooooo, wasy i sygnety, tak, tak, przypomnialas mi 21.04.06, 16:31 Wlasnie! Wasy i sygnety, to chyba najgorszy look faceta jaki moze byc, nawet gorszy niz dlugie wlosy! Odpowiedz Link Zgłoś
szasza77 Re: ooooo, wasy i sygnety, tak, tak, przypomniala 25.04.06, 04:52 dlugie wlosy sa jak najbardziej ok, pod warunkiem ze warte zapuszczania, no chyba ze mowimy o czeskim metalu... Ale sygnety i wasiki to az drgawek dostaje i do tego taki brzuch wywalony do przodu i biale skarpetki w mesztach, brr....straszne Odpowiedz Link Zgłoś
kardynal_pacelli1 Re: ooooo, wasy i sygnety, tak, tak, przypomniala 25.04.06, 08:18 Najgorszą rzeczą jaką robią moi współplemieńcy to zapuszczanie tzw.polkich wąsów.Większość kobitek ucieka z krzykiem Odpowiedz Link Zgłoś
wisiaevolution Re: ooooo, wasy i sygnety, tak, tak, przypomniala 25.04.06, 09:10 Podpisuję sie pod tym! Wąsy, sygnety, od siebie dodam złote łańcuchy, nieumyte włosy no i najgorsze farbowane włosy (chodzi mi o takie farbowanie, które ma ukryć siwiznę brr...) Odpowiedz Link Zgłoś
pannamargolcia Re: ooooo, wasy i sygnety, tak, tak, przypomniala 25.04.06, 13:51 przypomnieliscie mi o farbowanych wlosach - no wlasnie. jeden z moich wykladowcow farbowal na czarno.. az bylo widac, ze nie sa naturalne... wrrr.. Odpowiedz Link Zgłoś
wwwu Re: ooooo, wasy i sygnety, tak, tak, przypomniala 25.04.06, 19:27 vide prof. Symonides. I z innej beczki - starszy Malidini Odpowiedz Link Zgłoś
p.s.j Re: wąsów, brzucha, platfusa, długich paznokci 24.04.06, 14:30 Jak ty widzisz tego platfusa tak na pierwszy rzut oka? Pewnie jeszcze jak facet jest w butach? A poza tym czy płaskostopie naprawdę wygląda tak źle? (nie wiem, nie widziałem...) Odpowiedz Link Zgłoś
beretzantenka Re: Czego nienawidzicie w wyglądzie mężczyzn? 21.04.06, 16:39 Lubie dlugie wlosy i hawajskie koszule :-) Nie lubie zarostu na twarzy( szczegolnie brod i brodek) ,lysiny , sportowych butow i czapki z daszkiem . Brzucha tez nie lubie . Odpowiedz Link Zgłoś
mmm_kkk Re: Czego nienawidzicie w wyglądzie mężczyzn? 21.04.06, 16:46 A ja nie cierpię męskich stóp,chyba jakieś zboczenie po moim ostatnim facecie,który miał obrzydliwie wielki palce. Odpowiedz Link Zgłoś
mowi21 Re: Czego nienawidzicie w wyglądzie mężczyzn? 25.04.06, 11:52 Mój facet też ma straszne palce - wielkie i podkurczone do wewnątrz - brrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
juta50 GRRR 25.04.06, 17:43 NO I TO JEST POWÓD DLA KTOREGO FACECI POWINNI JEDNAK UBIERAć SKARPETKI, GDY CHCą CHODZIć W SANDAłACH!!! ****** a ja nie lubie: - długich włosów, -brody i wąsów, -długich, nie-zadbanych, brudnych paznokci u rąk i nóg, -wielkich brzuchów, -dresów, -spodenek letnich przed kolana, - nienawidzę gdy facet pali, dłubie w nosie i chla. PS: oni wymagają od kobiet naprawde dużo a sami nie robią ze sobą nic!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rosalba Re: Czego nienawidzicie w wyglądzie mężczyzn? 21.04.06, 16:56 Za krótkich krawatów Żałoby za długimi paznokciami Tłustych i/lub załupieżonych włosów Złotych łańcuchów Solarium Żelu we włosach Rozchełstanej koszuli na piersi Odżywki na paznokciach Sandałów w zestawie ze skarpetkami Grzybicy na paznokciach u nóg Krótkich spodenek do gęsto owłosionych nóg Natomiast uwielbiam facetów typu wiking - duży, barczysty, z brzuszkiem :) najchętniej blondyn z bródką :)))))))) albo brunet bez bródki :) Odpowiedz Link Zgłoś
przemek19882 Re: Czego nienawidzicie w wyglądzie mężczyzn? 25.04.06, 20:04 to co jak ma facet owlosione nogi to je golic powinien czy dlugie spodnie latem nosic??? Odpowiedz Link Zgłoś
andrea71 Re: Czego nienawidzicie w wyglądzie mężczyzn? 21.04.06, 19:13 Braku fryzury (za dlugie wlosy bez zadnego ksztaltu) Braku higieny (smrod potu, tluste wlosy, brudne paznokcie) Ciemnych, krzywych zebow Owlosienia na palcach rak, twarzy, plecach, na klatce piersiowej, wystajacego z nosa i uszu. To jest dla mnie najbardziej razace. Znieksztalcona otyloscia i brakiem miesni sylwetka oraz brak gustu jesli chodzi o ubieranie tez mi przeszkadzaja, ale mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Czego nienawidzicie w wyglądzie mężczyzn? 21.04.06, 19:49 włosow z nosa:/ brudnych butów brudnego czegokolwiek rozkładanie ramion na boki;) --> ze niby tacy przypakowani nadmiaru bizuterii (szczegolnie kolczyki w uszach) ...porozmawiajmy o czyms przyjemniejszym;) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamilan Re: Czego nienawidzicie w wyglądzie mężczyzn? 21.04.06, 19:57 rany... czytacie w moich myślach:) ledwo, z niesmakiem dobrnęłam do końca wszystkich wątków aha, dłubania zapałką w zębach; wąsów ogółem, i wszystkich posiłków na nich się zatrzymujących; Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Ty tez masz owlosienie na twarzy!!- 21.04.06, 20:04 zerknij na swoje brwi:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Czego nienawidzicie w wyglądzie mężczyzn? 21.04.06, 19:56 rozni faceci mi sie podobaja. Higiena to podstawa,a restza to roznie Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Czego nienawidzicie w wyglądzie mężczyzn? 21.04.06, 19:57 bitch.with.a.brain napisała: > rozni faceci mi sie podobaja. Higiena to podstawa,a restza to roznie to tak samo ja u mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: Czego nienawidzicie w wyglądzie mężczyzn? 21.04.06, 21:06 Brzydkiej skóry na piętach, zepsutych zębów, złotej bizuterii i hawajskiej koszuli Odpowiedz Link Zgłoś
kochamgobardzo Re: Czego nienawidzicie w wyglądzie mężczyzn? 21.04.06, 21:14 Zaniedbanych stóp,wąsów i bród,i reszty rzeczy które wymieniły moje przedmówczynie.. Odpowiedz Link Zgłoś
ania.downar Re: Czego nienawidzicie w wyglądzie mężczyzn? 21.04.06, 22:10 asiulka81 napisała: > bitch.with.a.brain napisała: > > > rozni faceci mi sie podobaja. Higiena to podstawa,a restza to roznie > > to tak samo ja u mnie :) > I u mnie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
helga0 Re: Czego nienawidzicie w wyglądzie mężczyzn? 21.04.06, 22:37 A ja nie znoszę - niezbyt oryginalnie - jak się nie myją i śmierdzą. to całkowicie dyskwalifikuje faceta. Podobnie jest z zepsutymi zębami i wąsami. Nie znoszę tureckich sweterków wlożonych w spodnie, skarpet w sandałach i generalnie krótkich spodni, chyba że na wakacjach. Skorupy na piętach, tłustych włosów, łupieżu, brody (może być lekki zarościk a la Mike Paton). Nie znoszę też jak facet podciaga sobie tak spodnie wysoko, że pas ma na wysokości pach. Odpowiedz Link Zgłoś
maranatha2 Re: Czego nienawidzicie w wyglądzie mężczyzn? 21.04.06, 22:57 Przede wszystkim: WYSTAJĄCYCH Z ROZPIĘTEJ ZANADTO KOSZULI KŁACZYSKÓW na klacie, które wyglądają jakby były największą ozdobą delikwenta. fuj! Facetów ślepo podążających za "modą". Odpowiedz Link Zgłoś
riwanna Re: Czego nienawidzicie w wyglądzie mężczyzn? 21.04.06, 23:06 a ja najabardziej nie znosze krotkich wlosow, a łysa glowa to juz koszmar... Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Czego nienawidzicie w wyglądzie mężczyzn? 24.04.06, 08:37 a ja to uwielbiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
karawana6 Re: Czego nienawidzicie w wyglądzie mężczyzn? 25.04.06, 10:28 Nie znoszę > też jak facet podciaga sobie tak spodnie wysoko, że pas ma na wysokości pach. czyli jaja na przedzialek ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
dmf13 Re: Czego nienawidzicie w wyglądzie mężczyzn? 21.04.06, 23:30 1.dlugich wlosow,tluste i z lupiezem,nazelowane to juz w ogole tragedia 2.obwieszania sie jakimis metalami 3.stylu ubierania juz tu obszernie przedstawionego jako niepozadany 4.ogolnie braku gustu co sie roznie u roznych facetow niestety przejawia Odpowiedz Link Zgłoś
ana258 Re: Czego nienawidzicie w wyglądzie mężczyzn? 21.04.06, 23:39 Najbardziej obcisłych majtek!!!!Facet powinien chodzic w bokserkach. Potem sygnetów, nadmiernego umieśnienia (np. braku szyi), łupiezu długich i nieumytych wlosów, zaniedbanych zębów,brudnych paznokci i sandałow-bleeee Odpowiedz Link Zgłoś
pewna_kobieta Re: Czego nienawidzicie w wyglądzie mężczyzn? 22.04.06, 00:56 Obrączki na palcu - bo według mnie każda biżuteria jest niemęska. Zawsze sobie myślę - pantoflarz - nosi obrączkę, bo mu żona każe, a najchętniej by ją zdjął, bo mu z nią niewygodnie... Szczytem głupoty jest noszenie obrączki w sytuacji, gdy flirtuje z innymi kobietami - to chyba jakiś brak inteligencji: chciałabym mu wtedy powiedzieć - po co się obnosisz obrączką, jak ci inne baby w głowie, zdjąć jej nawet nie potrafisz, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
szasza77 Re: Czego nienawidzicie w wyglądzie mężczyzn? 25.04.06, 04:57 mam nadzieje ze nie do kazdego zonatego mezczyzny to mowisz, bo moj maz nosi obraczke i wiem ze jest z niej bardzo dumny i nigdy jej nie zdjal od dnia slubu a pantoflarzem nie jest, z czego tez sie bardzo ciesze. Mysle ze lepszy maz z obraczka niz bez... Odpowiedz Link Zgłoś
praptak Obrączka + flirt to nie bezsens 25.04.06, 11:39 > Szczytem głupoty jest noszenie obrączki w > sytuacji, gdy flirtuje z innymi kobietami - to chyba jakiś brak inteligencji: > chciałabym mu wtedy powiedzieć - po co się obnosisz obrączką, jak ci inne baby > w głowie, zdjąć jej nawet nie potrafisz, czy co? Są co najmniej dwa sensowne powody niezdejmowania: 1. Jestem żonaty - ten flirt ma granice. 2. Jestem żonaty - liczę na skok w bok, ale ty nie licz na więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
emwu72 Re: Czego nienawidzicie w wyglądzie mężczyzn? 25.04.06, 08:31 STRINGÓW brrrr Odpowiedz Link Zgłoś
michu25 Re: Czego nienawidzicie w wyglądzie mężczyzn? 25.04.06, 08:45 a jak by tak meszczyżni depilowali sobje nogi to co bycscie wtedy napisały że co wam sie nie podoba? albo klata bez owłośienia lub muskuły jak kamienie takie ogrone ? a wam sie nie podoba zarost a twarzy to czemu nas nie ogolicie bo nam sie czasami nie chce a jak wy byscie miały zarost na waszysz tważyczkach to co by było? a tak po za tym to z tymi stringami to sie zgadzam bo lepiej jak kobjety w nich chodzą niz meszczyzni pozdrawjam:) Odpowiedz Link Zgłoś
m5 Re: Czego nienawidzicie w wyglądzie mężczyzn? 25.04.06, 18:07 ogolnie lepiej zeby facet mial zarost na twarzy niz kobieta :) a ktos miec musi :) Odpowiedz Link Zgłoś
bujacznik Re: Czego nienawidzicie w wyglądzie mężczyzn? 25.04.06, 21:22 ja mam taką propozycję - ściągnij sobie biustonosz i sobie pobiegaj ablo poskacz. To jest mniej wiecej takie samo uczucie jak wykonywanie tych czynności przez faceta w bokserkach :))))))))) osobiście noszę to i to (żeby nie było:P) Odpowiedz Link Zgłoś
keradk Re: Czego nienawidzicie w wyglądzie mężczyzn? 25.04.06, 23:08 a ja nie lubie włosów pod pachą, bleeee Odpowiedz Link Zgłoś
maxima10 Re: Czego nienawidzicie w wyglądzie mężczyzn? 22.04.06, 07:19 trzydniowego zarostu i wogole zarostu, brzucha, niechlujnego wygladu i smrodu, zaniedbanych zebow, smierdzacego oddechu, brudnych butow, brudnych lub dlugich paznokci, tlustych wlosow. Odpowiedz Link Zgłoś
ivona6 Smierdzace indywiduum :). 22.04.06, 07:28 maxima10 napisala: "... smierdzacego oddechu, brudnych butow, brudnych lub dlugich paznokci, tlustych wlosow." O, matko jedyna, po co zblizasz sie na odleglosc oddechu do takiego faceta :). Odpowiedz Link Zgłoś
kromalina Re: Smierdzace indywiduum :). 25.04.06, 22:55 yes yes yes ( nawet nasz nieodpowiadający wprost lub wcale na pytania premier by to poparł)najważniejsza jest higiena. Zęby się myje przynajmniej 2 razy dziennie, to samo dotyczy prysznica. Dezodoranr antypespirant to taki sprytny wynalazek, który niweluje zapach potu. Wodę toaletową lub po goleniu stosuje sią po prysznicu. A jak nie jesteśmy pewni świeżości swego oddechu, to używamy tzw. freshmakerów. Może byś tictac. Albo inne miętowe cukierki. Brudasom precz !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tygru_mrau Re: Smierdzace indywiduum :). 25.04.06, 23:53 kromalina napisała: >Zęby się myje przynajmniej 2 razy > dziennie, to samo dotyczy prysznica. Powiedz mi, jak wytresowałaś prysznic, żeby mył sobie zęby 2 razy dziennie, a ja już się postaram, żeby Ci Nobla przyznali ;o) ----- miau miau Odpowiedz Link Zgłoś
gonia303 Re: Czego nienawidzicie w wyglądzie mężczyzn? 25.04.06, 09:18 T chyba cechy ogólne i nie dotycza tylko mężczyzn! Kobieta te z musi byc czysta. Odpowiedz Link Zgłoś
feminasapiens Re: Czego nienawidzicie w wyglądzie mężczyzn? 22.04.06, 09:12 Przede wszystkim wąsów. Nie widziałam w życiu faceta z wąsami, który byłby atrakcyjny. Wąsy stanowczo dyskwalifikują faceta jako faceta. Odpowiedz Link Zgłoś
m3m8 Re: Czego nienawidzicie w wyglądzie mężczyzn? 24.04.06, 13:07 Wąsy- tak dyskwalifikacja ! Odpowiedz Link Zgłoś
gonia303 Re: Czego nienawidzicie w wyglądzie mężczyzn? 25.04.06, 11:21 Clark Gable, Shoan Coonery. Odpowiedz Link Zgłoś
komorka25 Re: Czego nienawidzicie w wyglądzie mężczyzn? 25.04.06, 12:18 gonia303 napisała: > Clark Gable, Shoan Coonery. Kim jest ten drugi facet? Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Re: Czego nienawidzicie w wyglądzie mężczyzn? 25.04.06, 14:56 Johnny Depp, Dave Navarro, Michael Jordan, Omar Shariff, Denzel Washington (czasami), Ethan Hawke, Eroll Flynn, dalej mi sie nie chce... Obiektywnie są to atrakcyjni jegomoście... Odpowiedz Link Zgłoś
m5 Re: Czego nienawidzicie w wyglądzie mężczyzn? 25.04.06, 18:10 hahaha wypisywac sobie mozecie, ale zaden z nich nie jest w Waszym zasiegu, ale pomarzyc sobie mozecie... hehe masturbacja i te sprawy.... Odpowiedz Link Zgłoś
jimmyjazz Re: Czego nienawidzicie w wyglądzie mężczyzn? 25.04.06, 20:30 grek.grek napisał: > Johnny Depp, > Dave Navarro, > Michael Jordan, > Omar Shariff, > Denzel Washington (czasami), > Ethan Hawke, > Eroll Flynn, > dalej mi sie nie chce... > Obiektywnie są to atrakcyjni jegomoście... Tak, ale jak się ogolą :-) Piszesz że są atrakcyjni bo najcześciej są bez wąsów. Odpowiedz Link Zgłoś
rzepiszka Re: Czego nienawidzicie w wyglądzie mężczyzn? 22.04.06, 10:45 -brzydkich dloni i brudu za paznokciami -dlugich pazurow u stop i twardych piet -brzydkich zebow: nie musza byc snieznobiale, ale musi dbac dbac dbac -niedogolonej twarzy pracuje w szpitalu i mam dosyc niechlujstwa facetow. obojetnie czy starzy czy mlodzi tak samo brakuje im krytyki wobec swojego wygladu :/ Odpowiedz Link Zgłoś
makosm1 Re: Czego nienawidzicie w wyglądzie mężczyzn? 25.04.06, 08:21 > pracuje w szpitalu i mam dosyc niechlujstwa facetow. obojetnie czy starzy czy > mlodzi tak samo brakuje im krytyki wobec swojego wygladu :/ Moja żona też pracuje w szpitalu i NIGDY nie opowiada o pacjentach. Ale kiedyś powiedziała coś takiego: "cenimy facetów w białej bieliźnie". Jakoś mi się to przypomniało a propos uwagi o facetach w szpitalu. Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_33 Re: Czego nienawidzicie w wyglądzie mężczyzn? 22.04.06, 12:07 brudnych długich paznokci i niechlujstwa Odpowiedz Link Zgłoś
ruda.farbowana Re: brudu pod pazokciami 23.04.06, 13:46 Dla mnie absolutnie nie do przyjęcia są: -tłuste, długie włosy - w ogóle uważam jakiekolwiek długie włosy za kompletnie niemęskie, -włosy z kilogramem żelu, -wąsy i brody, -inna biżuteria niż zegarek i obrączka, -spodnie z krokiem w kolanach, -brudne, przepocone ubrania, -brudne buty, -T-shirty lub swetry wciągnięte w spodnie, -brudne i długie paznokcie, -zaniedbane stopy - aż strach ilu facetów ignoruje wygląd własnych stóp! -wielki "mięsień piwny", -włosy wystające z uszu i nosa, -owłosione pośladki To tyle:) Odpowiedz Link Zgłoś
m5 Re: brudu pod pazokciami 25.04.06, 18:13 owlosione posladki czy laczenie tych ze posladków, bo mi na posladkach wlosy nie rosna tzn. nie takie zeby byly jakies dlugie i widoczne Odpowiedz Link Zgłoś
gonia303 Re: brudu pod pazokciami 25.04.06, 08:39 Niesamowite ..., a u kobiet brud może być ? Odpowiedz Link Zgłoś
f_emmefatale Re: Czego nienawidzicie w wyglądzie mężczyzn? 23.04.06, 14:19 Wąsów...bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Za to długie włosy sa super. Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: Czego nienawidzicie w wyglądzie mężczyzn? 23.04.06, 20:33 Nie lubię niechlujów,brudasów,facetów, którzy nie dbają o swój wygląd. Nie oczekuję,że facet będzie używał kremu nawilżającego,lakieru do paznokci,czy kładł sobie maseczkę na twarz,ale jakby zadbał o siebie i ładnie pachniał to byłoby miło.Niestety to rzadkość.Czasem jak wracam metrem i patrzę na niektóre typki to aż się wzdrygam.Skoro mi się robi niedobrze od samego patrzenia to co ma powiedzieć żona takiego delikwenta. Nie podobają mi się napakowani(na sterydach przeważnie) łysi faceci,tzw.dresy. Nie wiem czemu, ale mam alergie na menów poubieranych w coś co przypomina skórę. Zestaw z koszulą flanelową lub hawajską też odpada.A nie daj boże jak taki ubierze do tego szelki. Jedyną biżuterię jaką powinien nosić facet jest obrączka.Długie,ciężkie "złote" lub "srebrne" łańcuchy,sygnety mi się nie podobają. Wąsom,brodzie,długim herom też dziękuję. Ogólnie chodzi o to aby facet dbał o higienę,pachniał i wyglądał przyjemnie dla oka.To chyba nie są zbyt duże wymagania.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
gonia303 Re: Czego nienawidzicie w wyglądzie mężczyzn? 25.04.06, 11:45 A ja nie przepadam za dredami. Odpowiedz Link Zgłoś
m5 Re: Czego nienawidzicie w wyglądzie mężczyzn? 25.04.06, 18:17 Nie podobają mi się napakowani(na sterydach przeważnie) łysi faceci,tzw.dresy. to ze ktos w dresie chodzi i jest łysy nie znaczy ze jest "na sterydach" Odpowiedz Link Zgłoś
frutinka Re: Czego nienawidzicie w wyglądzie mężczyzn? 23.04.06, 20:36 Na pewno wąsy są paskudne. Równiez długie paznokcie. Ja osobiście nie lubię też kościstych, chudych dłoni u mężczyzn. Odpowiedz Link Zgłoś
blackroses_7 Re: Czego nienawidzicie w wyglądzie mężczyzn? 24.04.06, 13:45 o tak ja mam na tym pukcie bzika Uwielbiam duże, silne, męsknie dłonie:) Jak Cię taki za dłoń złapię to czuje sie że to mężczyzna:) Odpowiedz Link Zgłoś
frankhestain Re: Czego nienawidzicie w wyglądzie mężczyzn? 23.04.06, 22:48 cyckow Odpowiedz Link Zgłoś
rosalba Goła łydka między nogawką a skarpetą!!!! 24.04.06, 14:16 Szczyt jednak. Kiedyś były specjalne podwiązki dla mężczyzn, które trzmyały skarpetę. Odpowiedz Link Zgłoś
fokaszara1 to mnie odrzuca u faceta 24.04.06, 17:11 1.gdy śmierdzi czosnkiem, cebulą lub papierochami 2.skapety do sandałów 3.tłuste włosy 4.zaniedbana cera z wypryskami i krościskami 5.ciemne, zepsute zęby lub widoczne ubytki 6.spodnie za wysoko podciągniete 7.nogi na iksa z otylości 8.flanelowa koszula w krate i w ogóle koszula z kołniezykiem np. do polaru 9.brązowe buty do garnituru 10.zakrótkie spodnie 11.zaniedbane dłonie z pozadzieranymi skórkami i brudnymi pazurami 12.nienawidze kościstych facetów wystarczy? :-D Odpowiedz Link Zgłoś
skreem Re: to mnie odrzuca u faceta 25.04.06, 07:21 fokaszara1 napisała: (...) 9.brązowe buty do garnituru A to czemu? Do szarego (i tylko szarego :)) jak najbardziej pasują, oczywiście obowiązkowo uzupełnione brązowym paskiem. I nie jest to tylko moje zdanie ale ogólnie przyjęta zasada... Odpowiedz Link Zgłoś
pocalina Re: to mnie odrzuca u faceta 25.04.06, 12:32 Mój mąż jest leśnikiem i ma zielony mundur i ma do munduru brązowe buty. Jesteś świrniętą szarą foką :) Odpowiedz Link Zgłoś
gonia303 Re: to mnie odrzuca u faceta 25.04.06, 08:43 Wogóle tryskasz nienawiścią! Rozumiem ze wyglądasz jak Mis Polonia. Odpowiedz Link Zgłoś
tow.stalin Re: to mnie odrzuca u faceta 25.04.06, 09:50 a ja uwielbiam czosnek :) Odpowiedz Link Zgłoś
gonia303 Re: to mnie odrzuca u faceta 25.04.06, 10:18 Ja też. Tylko teraz w sklepach tylko chiński (wogole nie ma aromatu):( Odpowiedz Link Zgłoś
tow.stalin Re: to mnie odrzuca u faceta 25.04.06, 10:20 gonia303 napisała: > Ja też. Tylko teraz w sklepach tylko chiński (wogole nie ma aromatu):( o, dobra z ciebie kobiea goniu :) Odpowiedz Link Zgłoś
gonia303 Re: to mnie odrzuca u faceta 25.04.06, 11:15 ho ho, cebulka , czosnek , golonka, piwko, ho ho.. fjne rzeczy Panie Stalin. Odpowiedz Link Zgłoś
tow.stalin Re: to mnie odrzuca u faceta 25.04.06, 11:20 gonia303 napisała: > ho ho, cebulka , czosnek , golonka, piwko, ho ho.. fjne rzeczy Panie Stalin. ma to jak od czasu do czasu troszkę pocieszyć się życiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
gonia303 Re: to mnie odrzuca u faceta 25.04.06, 11:33 Wogole wygląd nie jst najważniejszy (z wyjatkiem braku higieny). Ja i tak lubie brzydkich facetów. Ładni zazwyczj sa puści. Odpowiedz Link Zgłoś
m5 Re: to mnie odrzuca u faceta 25.04.06, 18:21 to faceci są ładni i brzydcy??? ogólnie ja tez nie przepadam za nieprzystojnymi kobietami :) Odpowiedz Link Zgłoś
vicvic6 Re: to mnie odrzuca u faceta 25.04.06, 17:07 " 9.brązowe buty do garnituru" więc jakie twoim zdaniem powinny być te buty? czarne? czarne buty nosi się tylko na bardzo oficjalne okazje, przeważnie wieczorem, z czarnym garniturem lub do smokingu. natomiast w ciągu dnia, do garnituru sportowego, biurowego należy ubierać buty brązowe lub wiśniowe. na pewno nie powinno się ubierać czarnych butów np. do popielatego garnituru. Odpowiedz Link Zgłoś
la_papesse Re: to mnie odrzuca u faceta 25.04.06, 19:33 UBIERAĆ to możesz choinkę. W co ty ubierasz te buty? W sukieneczki? sweterki dla butów? Buty i odzież się zakłada. Albo siebie UBIERASZ W buty... Odpowiedz Link Zgłoś
wenus55 Re: to mnie odrzuca u faceta 25.04.06, 21:04 >natomiast w ciągu dnia, do garnituru sportowego, biurowego należy ub > ierać buty brązowe lub wiśniowe. na pewno nie powinno się ubierać czarnych butó > w np. do popielatego garnituru. LUDZIE !!! UBIERAC TO MOZNA ´SIE´ , A NIE ´COS´ !!! a ta w ogole to ja nie cierpie jak im wszystko jedno jak wygladaja, a niektorzy tutaj niech nie mowia o higienie pan, bo teraz mowa o panach i rownierz niestety Wy mniej o siebie dbacie. poza tym ta ilosc komentarzy na temat higieny o czyms chyba swiadczy. no i te ohydne pachy w koszulkach bez rekawow. jak lubi wlosy pod pachami (co mi ogolnie nie przeszkadza) to niech nie nosi takich ubranek. zas jesli chodzi o wasy to w wiekszosci bywaja okropne, ale czasem, jak zadbane to zdarza sie, ze naprawde pasuja. mam kilku takich kolegow i sam miod patrzec. Odpowiedz Link Zgłoś
tygru_mrau Re: to mnie odrzuca u faceta 26.04.06, 00:01 fokaszara1 napisała: > 9.brązowe buty do garnituru a mój facet ma brązowe buty (sama go na nie namówiłam) do letniego garnituru (garnitur jest ciemnokremowy) i nie widzę w tym nic złego :o) ----- miau miau Odpowiedz Link Zgłoś
guciua Re: Czego nienawidzicie w wyglądzie mężczyzn? 24.04.06, 17:16 Nienawiścią darzyć jakieś cechy u meżczyzn? Nie. Co najwyżej patrzeć z zażenowaniem, lub rozbawieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
spragnienie Re: Czego nienawidzicie w wyglądzie mężczyzn? 24.04.06, 17:17 Nie czegos takiego. Najwyzej moge miec uczulenie na pewne rzeczy. Ot, o i tyle;- ). Nie nazwalabym tego nienawiscia... Nie lubie sandalek i skarpet - wybacze przyjacielowi, ale moj facet musialby zdjac jedna z tych dwoch rzeczy;-). Nie przepadam za dluzszym zarostem - wole krotkie, drapiace brudki. No i zwracam uwage na dlonie, paznokcie, ogolna higiene. Nawyki ubraniowe mozna zmienic, idac z facetem na zakupy, nauczyc go dbac o siebie nie sposob. Fleje odpadaja;-). Odpowiedz Link Zgłoś
mk0101 Re: Czego nienawidzicie w wyglądzie mężczyzn? 25.04.06, 02:31 Watpie w takim razie,aby jakis facet chcial z Toba isc na zakupy :D No chyba ze nie zdajacy sobie sprawy z tego co go czeka Odpowiedz Link Zgłoś
hipx Brudne,koślawe ,stare buty! 25.04.06, 12:44 po rym mozna poznać polskiego mena ,będąc zagranicą Odpowiedz Link Zgłoś
hipx Włosy czesane na pożyczkę Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 25.04.06, 12:48 i prześwitujaca łysina Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....... Odpowiedz Link Zgłoś
buhaj_z_rogiem Re: Czego nienawidzicie w wyglądzie mężczyzn? 25.04.06, 15:09 spragnienie napisała: > Nie czegos takiego. Najwyzej moge miec uczulenie na pewne rzeczy. Ot, o i tyle; > - > ). Nie nazwalabym tego nienawiscia... > Nie lubie sandalek i skarpet - wybacze przyjacielowi, ale moj facet musialby > zdjac jedna z tych dwoch rzeczy;-). Nie przepadam za dluzszym zarostem - wole > krotkie, drapiace brudki. Brudki za paznokciami, jak domniemuję? Odpowiedz Link Zgłoś