Dodaj do ulubionych

HOTEL W CENTRUM PARYŻA - możecie coś polecić?

IP: 213.134.137.* 07.01.03, 09:48
Jade na dlugi weekend majowy do paryza. Obawiam sie, ze w tym terminie moze
byc problem z miejscami w dobrych, niedrogich i dobrze polozonych hotelach. W
zwiazku z tym szukam czegos ciekawego juz dzis. W paryzu juz kiedys bylam i
mieszkalam w Ibisie (polecam), ale dwuosobowy pokoj kosztuje ok. 360 zl za
dobe, wiec wolalabym poszukac czegos nieco tanszego.... Dajcie znac, jesli
znacie jakies hotele lub mieszkania do wynajecia na kilka dni w paryzu.
dzieki :)
ewa
Obserwuj wątek
    • radzio_pl Re: HOTEL W CENTRUM PARYŻA - możecie coś polecić? 07.01.03, 19:47
      Polecam tę stronę:

www.eurocheapo.com/paris/
    • Gość: jap Re: HOTEL W CENTRUM PARYŻA - możecie coś polecić? IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 07.01.03, 20:54
      A można jeszcze taniej. Zerknij do starych postów:
      www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=19&w=4040946
      tam już podałem sporo linków.
      jeśli znasz hotele Ibis, to Formule 1 jest tej samej sieci, tylko dużo tańszy.
      Oczywiście nieco gorsze, ale czyste i w granicach przyzwoitości.
      Najlepsze chyba położenie mają Formule 1 położone przy Periferique (Porte de
      Saint Ouen, Porte de Montreuil) - blisko metra.
      Znam hotele tych sieci, ale akurat nie paryskie.
      Pozdrawiam.
    • Gość: Alfisti Hotel ATLANTA FROCHOT IP: *.adsl.hansenet.de 07.01.03, 20:59
      W zeszlym roku w lipcu spedzilismy tu 10 dni (Hotel ATLANTA FROCHET na Rue
      Frochet). Za pokoj dwuosobowy z lazienka + sniadanie 45€ za dzien. Hotel
      zalatwialem przez niemieckie biuro podrozy KARSTADT. W poblizu ok.150m stacja
      metra Pigalle, a 300m dalej Moulin Rouge, do bazyliki Sacre Coeur ok. 20minut
      na piechote. Mimo tego iz hotel lezy w samym sercu rozrywkowego Paryza spac
      mozna bylo spokojnie. Jedyny klopot byl z parkowaniem samochodu, ale po paru
      okrazeniach zawsze sie cos znalazlo. Nam sie bardzo podobalo wiec wydaje mi sie
      ze moge hotel ATLANTA FROCHET dalej polecic. salut et bon voyage Alfisti
    • Gość: jap Re: HOTEL W CENTRUM PARYŻA - możecie coś polecić? IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 07.01.03, 21:13
      www.hostelwatch.com/paris.html
      www.aloha.fr/
      www.cheaphostel.com/
      www.luckyyouth.com/
      www.villagehostel.fr/
    • Gość: ewa Re: HOTEL W CENTRUM PARYŻA - możecie coś polecić? IP: *.waw.cdp.pl / 213.134.137.* 13.01.03, 09:44
      dzięki wielkie :) jest w czym wybierać :)
    • Gość: ponpon Re: HOTEL W CENTRUM PARYŻA - możecie coś polecić? IP: 195.94.206.* 13.01.03, 14:17
      www.allparishotels.net/

Rezerwowałem miesiąc temu. Wszystko przez interenet. Żadnych problemów.
    • Gość: Ala Re: HOTEL W CENTRUM PARYŻA - możecie coś polecić? IP: proxy / 217.8.161.* 14.01.03, 11:46
      Korzystając z waszej pomocy, próbowałam wyszukać jakiś niedrogi hotel w centrum
      Paryża. Mnie interesuje akurat pokój jednoosobowy na 8 noclegów. W tym hotelu
      proponują pokój jednoosobowy za 26,50 bez prysznica. Jest to hotel 1-gwiazdkowy.
      Czy możecie podpowiedzieć czy jest jakaś możliwość jeszcze tańszego
      przenocowania? Z wyszukiwanych hoteli ten wydawał mi się najtańszy, ale z
      drugiej strony nie ma on dużo gwiazdek. A może są czynne jakieś hostele ?
      Wybieram się do Paryża na przełomie kwietnia i maja.
      Bardzo proszę o radę.
      Pozdr.
      Ala
    • Gość: Ala Re: HOTEL W CENTRUM PARYŻA - możecie coś polecić? IP: proxy / 217.8.161.* 14.01.03, 11:50
      I jeszcze mam pytanie odnośnie załatwiania formalności związanych z rezerwacją.
      Czy wy wpłacanie jakieś pieniądze przy rezerwacji ? Proszą o podanie nr karty
      kredytowej, ale ja nie posiadam, więc co wtedy?
      Dzięki.
      • Gość: jap Re: HOTEL W CENTRUM PARYŻA - możecie coś polecić? IP: *.acn.waw.pl 14.01.03, 20:27
        Karta kredytowa jest obecnie z reguły potrzebna, to już standard. w ten sposób
        hotele się zabezpieczają, a nie biorą pieniędzy z góry. Co zrobić, jak jej nie
        ma, tego nie wiem - ja akurat mam. Trzeba chyba negocjować z hotelem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka