magda0076 01.05.06, 01:32 Proszę o informację o dobrym lekarzu z novum/ Wielkie dzięki. Magda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maruda79 Re: NOVUM w Warszawie 01.05.06, 09:40 Moze zajrzyj na forum Nieplodnosc? Zauwazylam, ze duzo dziewczyn z tego forum leczy sie w Novum. Linka podaje ponizej forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=191 Odpowiedz Link Zgłoś
mycha.76 Re: NOVUM w Warszawie 01.05.06, 11:12 Ja polecam dr Annę Zychler. Jest przemiła, zawsze uśmiechnięta, optymistyczna, konkretna i bardzo delikatna. Naprawdę wspaniały lekarz. Kontakt z Novum mam od miesiąca, ale jestem zadowolona. Pozdrawiam Monika Odpowiedz Link Zgłoś
kerun Re: NOVUM w Warszawie 02.05.06, 10:28 witam, ja też polecam dr Zygler (nie zychler) - delikatna, wykazuje zainteresowanie, poświęca czas i w ogóle jest super babka. Również dr Halama jest b. fajna. Nie polecam dr Wojewódzkiego - osłych, nadęty ...; również nie polecam dr Taszyckiej - jest miła, ale b.trudno się jest do niej dostać a to jest duży problem. Tak więc dr Zygler lub Halama z pełnym przekonaniem Odpowiedz Link Zgłoś
baaasiiia Re: NOVUM w Warszawie 02.05.06, 16:09 kerun napisała: > witam, > Nie polecam dr Wojewódzkiego - osłych, nadęty ...; Zależy. Ja do niego chodzę prywatnie (nie do Novum) od 10 lat i jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: NOVUM w Warszawie 02.05.06, 23:40 Polecam Taszycką, choć jeśli teraz trudno się do niej dostać, to może faktycznie jest to problem. Jest miła, kompetentna, konkretna, dobrze tłumaczy co i jak. Mnie się z nią bardzo dobrze "współpracowało" (jeśli mozna tak powiedzieć). aga Odpowiedz Link Zgłoś
makufka Re: NOVUM w Warszawie 23.05.06, 21:51 Wejdź na forum o niepłodności. Znajdziesz tam dużo przydatnych informacji Odpowiedz Link Zgłoś
mamadominisi Re: NOVUM w Warszawie 23.05.06, 22:02 z własnego doswiadczenia polecam dr Sowińską ! dr Zamora też jest ok ! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
iwona298 Re: NOVUM w Warszawie 24.05.06, 07:08 ja polecam dr Szymańską, jeśli jeszcze pracuje, ja dzięki niej mam synka i najważniejsze pozwala badania robić na własną rękę, nie skubie kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
ania.gruba Re: NOVUM w Warszawie 24.05.06, 14:04 Ja również dr Zygler polecam, konkretna i wesoła babeczka Odpowiedz Link Zgłoś
kalina69 Re: NOVUM w Warszawie 31.05.06, 12:58 Hej, Polecam dr. Starosławską, ale przyjmuje głównie rano. Dr Zamora i dr Zygler też mi się podobali. Unikałabym dr. Sowińskiej. Dużo informacji znajdziesz na forum. www.nasz-bocian.pl To jest strona poświęcona leczeniu niepłodności. Odpowiedz Link Zgłoś