Dodaj do ulubionych

Maxi Cosi Priori i Priori XP- czym sie różnią?

06.04.06, 23:00
Czy warto dopłacic i kupic XP ?
Obserwuj wątek
    • bernihor Re: Maxi Cosi Priori i Priori XP- czym sie różnią 07.04.06, 08:13
      Producent mówi, że warto kupić Priopi XP. Wypuścił nowy produkt na rynek to go
      musi sprzedać. Ja kupiłam tańszy model Priori i jestem bardzo zadowolona. XP
      świadczy o metalowych wzmocnieniach konstrukcji co ważne jest podczas wypadku,
      poza tym zewnętrznie foteliki niczym się nie różnią. W moim jeździ już druga
      córcia a tapicerka nadal wygląda idealnie. Czy warto więc przepłacać? Życząc
      bezpiecznej jazdy, pzdr Marta
      • irenka_n Re: Maxi Cosi Priori i Priori XP- czym sie różnią 07.04.06, 08:17
        różnią się specjalnym zaciskiem na pasy bezpieczeństwa, który sprawia, że fotelik jest bardzo stabilny. Ja właśnie dla tego zacisku kupiłam ten model, bo pasy w moim samochodzie są dość luźne i kiepsko się napinają i każdy inny fotelik był bardzo niestabilny. Ja osobiście baaardzo polecam Priori xp
        pzdr
    • mariejo Re: Maxi Cosi Priori i Priori XP- czym sie różnią 07.04.06, 10:04
      Nie kupilam xp bo wystarcza mi sps, w cenie xp jest roemer king, ktory ma o
      punkt wiecej w testach.
      • sagittario Re: Maxi Cosi Priori i Priori XP- czym sie różnią 07.04.06, 22:08
        Z różnic technicznych poza dodatkowym napinaczem pasa mocującego fotelik w
        samochodzie, Priori XP posiada również nowe rozwiązanie dotyczące przekładania
        własnych pasów w miarę wzrostu dziecka, nie trzeba tak jak w modelu Priori
        rozpinać pasów, zdejmować tapicerki, wypełnienia i nakładek aby te pasy
        przełożyć wyżej, wystarczy odchylić tapicerkę na oparciu i przesunąć pasy na
        żądaną wysokośc.

www.sklep-bambino.pl
        • coronella Re: Maxi Cosi Priori i Priori XP- czym sie różnią 09.06.06, 21:26
          melduje, ze kupilam priori xp i jest super

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka