coronella 06.04.06, 23:00 Czy warto dopłacic i kupic XP ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bernihor Re: Maxi Cosi Priori i Priori XP- czym sie różnią 07.04.06, 08:13 Producent mówi, że warto kupić Priopi XP. Wypuścił nowy produkt na rynek to go musi sprzedać. Ja kupiłam tańszy model Priori i jestem bardzo zadowolona. XP świadczy o metalowych wzmocnieniach konstrukcji co ważne jest podczas wypadku, poza tym zewnętrznie foteliki niczym się nie różnią. W moim jeździ już druga córcia a tapicerka nadal wygląda idealnie. Czy warto więc przepłacać? Życząc bezpiecznej jazdy, pzdr Marta Odpowiedz Link Zgłoś
irenka_n Re: Maxi Cosi Priori i Priori XP- czym sie różnią 07.04.06, 08:17 różnią się specjalnym zaciskiem na pasy bezpieczeństwa, który sprawia, że fotelik jest bardzo stabilny. Ja właśnie dla tego zacisku kupiłam ten model, bo pasy w moim samochodzie są dość luźne i kiepsko się napinają i każdy inny fotelik był bardzo niestabilny. Ja osobiście baaardzo polecam Priori xp pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
mariejo Re: Maxi Cosi Priori i Priori XP- czym sie różnią 07.04.06, 10:04 Nie kupilam xp bo wystarcza mi sps, w cenie xp jest roemer king, ktory ma o punkt wiecej w testach. Odpowiedz Link Zgłoś
sagittario Re: Maxi Cosi Priori i Priori XP- czym sie różnią 07.04.06, 22:08 Z różnic technicznych poza dodatkowym napinaczem pasa mocującego fotelik w samochodzie, Priori XP posiada również nowe rozwiązanie dotyczące przekładania własnych pasów w miarę wzrostu dziecka, nie trzeba tak jak w modelu Priori rozpinać pasów, zdejmować tapicerki, wypełnienia i nakładek aby te pasy przełożyć wyżej, wystarczy odchylić tapicerkę na oparciu i przesunąć pasy na żądaną wysokośc. www.sklep-bambino.pl Odpowiedz Link Zgłoś
coronella Re: Maxi Cosi Priori i Priori XP- czym sie różnią 09.06.06, 21:26 melduje, ze kupilam priori xp i jest super Odpowiedz Link Zgłoś