Dodaj do ulubionych

Działacze PiS obejmują stanowiska w ARiMR

IP: 82.139.11.* 07.08.06, 01:52
Ale hieny, nawet komuchy miały więcej umiaru. Posmiewisko świata, Dyrektorem
Departamentu Rybołóstwa w Ministerstwie Rolnictwa zostaje ktoś kto od 2
lat "hobbystycznie zajmuje się rybami".
Żadna partia u władzy nie była tak pazerna na stołki, źle skończy ten kraj i
to szybko, nieudolni laicy na najważniejszych stanowiskach, koniec jest
bliski.
A najgorsze, że nikt za to nie odpowie, może jednak przywrócić tę karę
smierci, a skazywac na nią tych którzy wyrządzają tewmu krajowi straszną
szkodę, owładnięci obsesją.
Historia oceni oecne rządy, jak , to jestem pewien , że wiem.
Tylko co nam po ocenie historii kiedy cała europa już ma z nas pośmiewisko...
Obserwuj wątek
    • Gość: Paweł [...] IP: 62.233.214.* 07.08.06, 02:55
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: bziQ Re: Lutek – obudź się chłopie !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 07:25
        Paweł,no co Ty? Tu inny temat jest. Chyba że chcesz zasugerować, że opisana
        przez Ciebie sytuacja jest winą pissu:))).
        Przyznaję szczerze, że nie mogę już czytać, słuchać i oglądać w TVP informacji
        na temat posunięć kadrowych jedynie słusznej partii piss. Na wszystkim się
        znają jak dawni członkowie PZPR. Wykształcenia nie potrzebują, bo wszystko
        załatwia ideologia. Niedobrze mi. I to przy śniadaniu.
        • Gość: ZD Re: Lutek – obudź się chłopie !!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.08.06, 07:52
          W drodze konkursu...
          hehehehe
          Przeciez i tak z gory bylo ustalone kto wygra.
          Zreszta poczytajcie to:
          serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,68586,3492349.html
          • Gość: Filip Re: Lutek – obudź się chłopie !!! IP: *.sympatico.ca 03.09.06, 02:35
            I dyrektor Dutkiewicz nie ma wątpliwości, że działaczka PiS to dobra
            kandydatura: - Mamy w Agencji swoje statystyki wydajnościowe, które pokazują,
            że kierowane przez nią biuro już poprawiło swoje funkcjonowanie.

Jak doszło do tego cudu? Wyjawia to sama kierowniczka: - Po prostu
            przeprowadziłam z pracownikami poważną rozmowę.

A nic innego poza rozmową nie mogła zrobić, dopóki nie zda wymaganych
            egzaminów, które pozwolą jej na dobre kierować Agencją.

Ale okazuje się, że Lidia Czechak może przebierać w regionalnych ofertach.
            Zanim została szefową agencji, już czekała na nią posada naczelnika Urzędu
            Skarbowego w Jarocinie. Zaproponował jej to poseł PiS Andrzej Dera. Jednak
            Czechak wolała sprawdzać się na polu rolnictwa. I nic dziwnego, może zarobić na
            stanowisku kierownika agencji ok. 5,5 tys. zł.

Skąd taki pęd do zatrudniania młodej dziewczyny bez wymaganych kwalifikacji?
            Czechak tłumaczy to prosto: - Sprawdzałam się na wielu polach, także rolniczym,
            w biurze eurodeputowanego PiS Marcina Libickiego.

Europoseł Marcin Libicki: - Od pana słyszę pierwszy raz, że pani Czechak objęła
            takie stanowisko! Ja generalnie wysoko oceniam jej umiejętności organizacyjne -
            dobrze realizowała cele i orientowała się, o co chodzi w tej całej robocie
            politycznej. A jeśli chodzi o rolnictwo, to nie potrafię jej ocenić. Poza
            ogólnymi rzeczami związanymi z rolnictwem, którymi zajmowała się, pracując ze
            mną, nic nie wiem o jej kwalifikacjach w tym zakresie - dodaje.

________________________________________________________________________________

....chyba jednak zazdrosci....?

To bardzo dobre przygotowanie tej pani....ja tez bym ja zatrudnil...

• Gość: ABC Re: Działacze PiS obejmują stanowiska w ARiMR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 07:59
      Ale jaja sobie robią...
    • Gość: AAA Re: Działacze PiS obejmują stanowiska w ARiMR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 08:08
      Jakubowska jaja sobie robi! W drodze konkursu! Ha! ŁAdne mi tam konkursy!!!
      Przyjmują osoby które nie umieją nawet komputera właczyć, nie mówiąc o
      działaniu w aplikacjach i rozdysponowywaniu funduszy unijnych!!!!!!!
      Ale oczywiście by zakamuflowac układy rodzinno-polityczne trzeba zrobić
      wszystko by było ok pod wzgledem formalnym!!!! Nie!?
      Uzasadnienia spotykane pod listami osób przyjmowanych do agencji typu "Wybrany
      kandydat spełnia wymagania formalne określone w ogłoszeniu o naborze. Ponadto
      podczas rozmowy kwalifikacyjnej wykazał się dużą znajomością zagadnień z
      zakresu działania Agencji Restrukturyzacji i Modernizacji Rolnictwa" są
      najzwyklejszym kłamstwem i nie mają nic wspólnego z posiadana wiedzą,
      wykształceniem i doświadczeniem "kandydata"!!!!!
      Ale wszystko jest OKI! Taaaaaaaaa... No i to miejsce w rankingach...
      Hmmmm...zaskakujace!!!! JAk to szanowna pani dyrektor się rozrządziła!!!! No
      proszę!!!!!!!!! Szkoda tylko że rzeczywistość jest inna....
      • Gość: iks Re: Działacze PiS obejmują stanowiska w ARiMR IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.06, 08:13
        A co na to Endiu? Przecież to jego resort, czyżby zapomniał o swoich poddanych?
        Dlaczego nie obsadza swoimi? Czyżby go Pisuary wykiwały?
        • Gość: biskup Re: Działacze PiS obejmują stanowiska w ARiMR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.06, 08:37
          chcieliscie to macie Teraz K*U*R*W*A My
    • Gość: salonowiec Re:Jedno jest pewne! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 08:55
      Bez tych wszystkich zarządów, prezesów, członków i za komuny i obecnie każde
      przedsiębiorstwo by funkcjowało (i kontrolowanej upadłości nigdy by nie było).
    • Gość: normalny Te konkursy w ARiMR to farsa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 12:59
      A co ze zwolnionym kierownikiem z Kazimierzy, który jest radnym i nie mozna
      było go zwolnić? Coś mi się wydaje, że pani dyrektor boi się prasy i tego co
      ona jeszcze tam moze znaleźć.Co do rankingów to chyba jest zupełnie odwrotnie
      ale to też proponuję sprawdzić dziennikarzom. Ludzie z obawy o pracę siedzą i
      tyrają do 21 a płaci im się za 8 godzin i co na to PIP?
      • Gość: zainteresowany Re: Te konkursy w ARiMR to farsa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 20:53
        Startowałem w konkursie na zwykłego pracownika BP, jeden "kandydat" nie dość że
        się spóźnił, to wchodził kilkakrotnie na rozmowę, oczywiście został
        namaszczony... też jest historykiem zdaje się. W innym biurze zatrudniono
        ostatnio gościa o lekkim stopniu upośledzenia.
        • Gość: LG Re: Te konkursy w ARiMR to farsa IP: 82.139.30.* 07.08.06, 23:04
          tia, w bp kielce. coz, niedlugo zrobi sie zaklad pracy chronionej
    • Gość: Marcin Szkoda, że nie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 20:52
      Szkoda, że w artukule mały nacisk położony jest na to, że jeżeli ktoś obejmuje
      stanowiska to ktoś inny je traci, a zapewniam, że jest o czym pisać ponieważ
      ludzie, w większości z doświadczeniem, kompetentni, rozstają się z pracą w dośc
      mało elegancki sposób - delikatnie mówiąc, ze strony pracodawcy.

Oczywiście nie wszystkie też nominacje GW opisała, mam nadzieję, że niebawem
      dziennikarze to nadrobią.
      • Gość: Mrożek Re: Szkoda, że nie... IP: 193.24.202.* 07.08.06, 22:49
        Czego Ci żal...????
    • Gość: szkoda Re: Działacze PiS obejmują stanowiska w ARiMR IP: *.man.busko.pl 08.08.06, 00:08
      Szkoda że ponownie ideologia bierze górę nad kompetencja.
      Pytanie czemu w ARiMR trzęsą portkami?
      Bo Dyrektorka 3 razy dziennie straszy że ich zwolni -"z prędkością światła"
      Żenada
    • Gość: jan Re: Działacze PiS obejmują stanowiska w ARiMR IP: 83.238.192.* 08.08.06, 08:46
      czy dyrektor Jakubowska to ta z ZUS z Ostrowca ? Blużnierca i alkohol .PiS jak
      armia czerwona , tylko do przodu , a kiedy się zatrzymają ? To zależy od nas !!!
      • Gość: starystach Re: Działacze PiS obejmują stanowiska w ARiMR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 13:05
        i bardzo dobrze się dzieje !!! czerwone chwasty trzeba wyrwać z korzeniami i
        spalić !!! a tym, co się ostaną zorganizować "ścieżki zdrowia", "wycieczki" na
        syberię i inne atrakcje, które kiedyś sami fundowali innym POLAKOM. niech
        przekonają się jak "dobrze" jest żyć w ciągłym upodleniu i strachu...
        • Gość: gość Re: Działacze PiS obejmują stanowiska w ARiMR IP: *.jerzostrada.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.06, 14:10
          Tylko czym się wtedy będziesz od nich różnił.
        • Gość: agentka Re: Działacze PiS obejmują stanowiska w ARiMR IP: 65.110.6.* 08.08.06, 14:34
          To własnie im przyświeca: ZEMSTA, ZEMSTA, ZEMSTA.
          I walka z układami poprzez obsadzanie ludźmi z własnego układu.
          A dla szarych ludzi nie ma różnicy jaki układ właśnie panuje.
          Może to trzeba głośno mówić: PIS TO TEŻ KOMUNA!!!

• Gość: Takasobie Głosowała na ten bajzel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 19:10
            Coś Wam powiem. Pracowałam w ARiMR kiedy Ministrem tego resortu był obecny szef
            SLD i wbrew pozorom wtedy niebylo takiego upartyjnienia jak jest teraz.
            Stanowiska dyrektorów,kierowników nie byly "nagrodami pocieszenia" dla "kolegów"
            z list partyjnych, którym się w wyborach nie powiodło. Teraz tak jest i to mnie
            w tym całym PiSie martwi bo miałam faktycznie nadzieję, że ta partia może coś
            zmienić. Tak się wydawało. Niestety umieli zafarbować oczy wyborcom jak żadna
            inna partia do tej pory, a na dodatek tworza silny "układ" jakiego jeszcze nie
            było. I nie obchodzi mnie kto tworzy układ, czy lewica czy prawica, chcę żeby
            ukłądów nie było a życie polagało na prawie i sprawiedliwości. Niestety te dwa
            pojęcia na zawsze zostały zeszmacone przez takich ludzi jak Kaczyńscy, a kończąc
            niestety również na mnie, która głosowała na ten bajzel.
            • Gość: barwy walki Re: Głosowała na ten bajzel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 20:00
              Cesarz Tyberiusz zapytany; czemu nie zmienia swoich urzędnikow??
              Każdy kto dorwie się do koryta musi się nachapać ale z czasem pazerność
              spadaRzadkie rotacje są więc w moim interesie mial odpowiedzieć Tyberiusz.

Ponieważ obecna opcja ma porządzić kilka kadencji to będzie to dla nas
              wszystkich jakaś oszczędność.
            • Gość: inna taka sobie Re: Głosowała na ten bajzel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 21:18
              Piszesz jakieś bzdury. "nie były nagrodami pocieszenia dla kolegów z list
              partyjnych". Przecież obejmowano je wg zasady kolesiostwa. Przecież sama wiesz
              że do tej pory wszystkie stołki obsadzane były przez ludzi ze starego komuszego
              układu, to o co ci chodzi? NIby SLD mogło a PiS to już nie? Powinni zostawić
              starych pracowników tylko dlatego że należeli do SLD?
              • Gość: Takasobie Re: Głosowała na ten bajzel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.06, 08:26
                Wiesz, ja nawet rozumiem, że partie, które wygrały wybory powinny mieć w
                administracji zaufanych ludzi żeby pilnować poprstu realizacji programu
                ALE NIE OD PREMIERA PO SPRZĄTACZKĘ WŁĄCZNIE!

W czym przeszkadzają zwykli pracownicy? Wiesz w czym? W tym, że zajmują etat, a
                nie są z PiSu. A jak są w innej partii to już w ogóle ich to skreśla bez względu
                na to jak pracują. Tak nie było za rządów SLD w Agencji!

Sytuacja była o 180* inna:
                Kiedy SLD wygrało wybory, niekt nie został wyrzucony z ekipy obsadzonej przez
                AWS. Dyrektorami nie bili przewodniczący partii w powiatach, kierownikimi Biur
                Powiatowych też nie byli przewodniczący partii w powiatach. W Agencji spokojnie
                pracowali sobie zato członkowie PiS, PO, LPR itp. Nikt ich nie ruszał.

Popatrz co jest teraz? W Agencji, w ZEORK, w Radiu Kielce... Córka senatora z
                PiS Pana Massalskiego jest w rdzie nadzworczej Radia Kielce. Dziewczynka prosto
                po studiach dostaje 5260 zł na rękę na kilka zebrańw miesiącu? TYLKO DLATEGO ŻE
                MA TATĘ W PiS. NIe mówię że powinna być całe życie bezrobotna, ale chyba jest
                wiele innych osób, które bardziej spełniają kiryteria członka rady nadzorczej.

Te przykłady można mnożyć w nieskończoność. Obacna siła PiSu nie polega na tym,
                że faktycznie robią w kraju porządek. Ich siłą polega na doskonałym marketingu i
                pr. Robią syf jakiego w tym kraju nie było, ale ładnie to opakowują i prości
                ludzie to "łykają".
        • ona.pomylona Re: Działacze PiS obejmują stanowiska w ARiMR 09.08.06, 18:46
          masz na myśli czerwone chwasty z PIS, oczywiście
    • Gość: Oli Re: Działacze PiS obejmują stanowiska w ARiMR IP: 194.117.241.* 08.08.06, 21:05
      Nie zgadzam się z tymi tezami, ludzie pracujący tam mieli ciepłe posadki i luz
      w pracy, a teraz niektórym ciężko się pozbierać jak trzeba ruszyć głową.
      Co do partyjanictwa, a nie pamiętamy jak było jak rządziło SLD, całą Agencja-
      to ludzie z klucza partyjnego. A teraz to szum, hałas.
    • Gość: wiśniak poPIŚowy "Folwark zwierzęcy" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.06, 23:38
      nic dodać, nic ująć
      "krótkoręki" rządzi !!
      PiS dogodzi i zaradzi, PiS żadnego z nas(?) nie zdradzi ! ... i pomoże (SOBIE)

• Gość: raczek Re: Działacze PiS obejmują stanowiska w ARiMR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.06, 08:42
      Ale dobre, teraz nie trzeba mieć specjalistycznych studiów by zajmować wyższe
      stanowiska, wystarczy się tylko zapisać do PiS, przecież historyk i sekretarka,
      mogą dużo powiedzieć o uprawie na roli, bolączkach każdego dnia ich życia. Bo
      historyk opisze, że przez lata wskładali ludzie podania, a sekretarka, że
      rubryki nie wszystkie wypełnili. Śmiechu warta, to niestety nasza Polska
      rzeczywistość! Szkoda tylko że ci ludzie nie mają choć krzty honoru by
      powiedzieć, ja mam wykształcenie, ale w innym kierunku. Dlatego nie dziwmy się
      że z treści przepisów,czy decyzji, bo tworzą i podejmują je osoby, które nie
      mają o tym zielonego pojęcia.
    • Gość: Artur Działacze PiS obejmują stanowiska w ARiMR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 12:45
      Jak może być dobrym dyrektorem ktoś kto ma takie zmienne nastroje.Raz mówi,że
      przy mnie nie trzeba stać, drugi raz opieprza pracownika recepcji ze nie wstał
      jak weszła,przeszkadza jej nawet ton głosu jakim się do niej ludzie
      zwracają.Prawdą jest to co pisał ktoś wcześniej na tym forum, że potrafi kilka
      razy dziennie wyrzucać wszystkich z pracy.Ogólnie jest tendencja do popierania
      donosicielstwa, szukania haków,ludzie siedzą w pracy do 21 bo sie boją o pracę
      (i jakim cudem PiP jeszcze tego nie zlikwidował), czasem zeby podpisać dokument
      trzeba warować po kilka godzin pod drzwiami ale dyr głośno mówi, że zwykli
      pracownicy to "nikt".Dyrektora się powinno szanować za fachowość i umiejętność
      zarządzania.Darciem gęby się autorytetu i szacunku nie wzbudzi.Jest coś czego
      się nie zdobędzie ani za pieniądze ani dzięki poparciu PiSu NAZYWA SIĘ TO K L
      A S A. Mam nadzieję, że Iwona Jakubowska przeczyta ten tekst.
      • Gość: ABC Re: Działacze PiS obejmują stanowiska w ARiMR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 18:23
        Święta prawda o tej Jakubowskiej! Rozdziera japę i nic poza tym nie potrafi!!!!
        Jak ktoś jej nie pasuje to od razu "hak" na taką osobę sie znajduje!!! O byle
        co wylatuje się z pracy i to jeszcze "łachę" robi, bo jak twierdzi - nie
        zwalnia dyscyplinarnie!!! To co ona robi z ludźmi i jak ich traktuje woła o
        pomstę do nieba!!!!!!!!! Dlaczego PIP w końcu nie zrobi z tym porządku??!!!
        Pora najwyższa!!!!!!! Mam nadzieję że w końcu ktoś się tym zainteresuje!!!!!!
        • Gość: bziQ Re: Działacze PiS obejmują stanowiska w ARiMR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 18:56
          Opisane zachowanie (jeśli nie przesadzacie) w pełni uprawniają do nadania tej
          babie pseudonimu Menopauza. Zaznaczam, że nie znam kobiety, nie wiem, w jakim
          jest wieku. Ale normalni, pewni siebie i świadomi swoich umiejętności ludzie
          tak się nie zachowują. Tak szaleją tylko mocno nieszczęśliwi i zakompleksieni.
          • Gość: starystach Re: Działacze PiS obejmują stanowiska w ARiMR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 21:15
            do raczka . a jakież to specjalistyczne studia posiadają ludzie z czerwonego
            układu ? wieczorowe uniwersytety marksistowsko-leninowskie ?! wszędzie tam gdzie
            rządzili był nepotyzm, korupcja, pijaństwo i zupełny brak odpowiedziałności za
            podejmowane decyzje. teraz to wszystko wypływa. afery w ministerstwach, urzędach
            skarbowych, policji, itp. ci ludzie muszą wiedzieć, że jest w Polsce prawo,
            które karze złodzieja i odbiera mu to co ukradł. a oni cały czas myślą, że są
            bezkarni i stoją ponad prawem (świadczy o tym tak wiele wpisów na tym forum).
            bójcie się czerwone chwasty tak jak kiedyś bali się porządni Polacy
            • Gość: gosciu Re: Działacze PiS obejmują stanowiska w ARiMR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 06:41
              nikt nie mówi że te rzeczy które opisujesz mają wrócić. chodziu o to zeby ludzie
              którzy nie są związani z żadną partia tez mogli pracować pod warunkiem ze dobrze
              wykonuja swoja prace. takich naprawde nie brakuje.
            • Gość: Młody Działacze PiS obejmują stanowiska w ARiMR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 12:23
              Głupota jest głupotą, bez względu na barwy jakie za kimś stoją a ja widzę, że
              zaczyna wam tu oczy przesłaniać zwykła agresja spod znaku "czerona chołoto
              zgiń".Czy jak wybory wygra PO to też powinno wszystkich z nadania PiS wylać na
              zbity pysk? Kiedy się ta karuzela skończy? Wiele lat temu pracowałem za granicą
              z uchodźcami z byłej Jugosławii i ciekawe było to, że na przerwach obok siebie
              przy stole siadali Serbowie,Bośniacy,muzułmanie z Kosowa choć w Jugosławii ich
              rodacy ze sobą walczyli.Polacy w Anglii też w d... mają politykę.Pracują w
              spokoju i są szczęsliwi i pewni zatrudnienia a jedynym wykładnikiem ich
              wartości jest fachowe wykonywanie pracy, nie to skąd i z jakiej opcji
              politycznej są. Wstyd mi za to co się dzieje w Polsce, za tą wszechobecną
              kołtunerię, donosicielstwo, upadek jakichkolwiek wartości i brak tolerancji.
              Polacy zawsze musieli mieć jakiegoś wroga jak zabrakło wroga zewnętrznego
              zaczęli szukać go wewnątrz. Dobrze ze można już pracować legalnie za granicą bo
              tu zaczyna byc ciasno dla ludzi o szerszych horyzontach.Ręce opadają jak się
              czyta te głosy opisujące takie chamskie traktowanie podwładnych bez wzgledu na
              to czy to będzie NFZ,UW,Urząd Skarbowy,czy ARiMR.W kieleckim NFZ pani Cebula
              też powyrzucała z pracy parę osób o czym pisały gazety i sąd pracy je
              przywrócił.Na pocieszenie moge jeszcze dodać, że mobbing w pracy jest karalny i
              nie powinno mu sie poddawać.Często ludzie z kompleksami, o upośledzonej
              zdolności nawiązywania relacji z innymi ludzmi tak się właśnie zachowują. Ja
              siedzę już na walizkach i za parę dni będę patrzył z Irlandii jak sobie tu łby
              urywają moi rodacy i już się cieszę. Nosił wilk razy kilka....
    • Gość: salonowiec Re: Działacze PiS obejmują stanowiska w ARiMR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 19:34
      Ale ku*wa macie problemy! Przecież ci "nowi" nie kradną, nie wyprowadzają
      pieniędzy, tylko będą zarabiać!!! Wygrali wybory to zbierają plony. Do
      miałczków: wyjeżdżajcie do Wielkiej Brytanii. Oni tam Was potrzebują i cenią.
      • Gość: Obserwator Działacze PiS obejmują stanowiska w ARiMR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 23:43
        Salonowiec to chyba z ciebie nie jest tylko zwykły cham, a świnia będzie świnią
        bez względu na to z jakiego "folwarku zwierzęcego" pochodzi.Jak czytałeś
        Orwella to powinieneś wiedzieć.
    • Gość: Nukt Re: Działacze PiS obejmują stanowiska w ARiMR IP: *.satbit.pl / 81.219.208.* 10.08.06, 22:46
      Przecież wygrali wybory. Przegrana PO jest frajerem i tylko może narzekać na
      siebie. Sama wybrała swój los, wybierając postawę skrajnej, totalnie
      destrukcyjnej opozycji i głosującej jak komunisci z SLD. Podobnie PO
      zachowywała się w Sejmie poprzedniej kadencji. Proszę sprawdzić zachowanie się
      PO w istotnych głosowaniach. Niczym nie róznią się od SLD. Czyje interesy
      teprezentuje PO? Zaiste nie są to interesy polskie ani Polaków.
      • Gość: betoniarka Re: Działacze PiS obejmują stanowiska w ARiMR IP: *.jerzostrada.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.06, 10:38
        Zapomniałeś jeszcze dodać: PiS przewodnią siłą narodu.
        • Gość: oszukany Re: Działacze PiS obejmują stanowiska w ARiMR IP: *.centertel.pl 11.08.06, 20:37
          Mówicie że czerwonym było można to i PiSowi też. Przecież III RP miała się
          skończyć a zaczęła się IV RP - guzik z tego zaczął się ale IV Świat.
          • Gość: Biskup Re: Działacze PiS obejmują stanowiska w ARiMR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 00:14
            Jestem kapusiem i nie myślę co ze mną będzie za rok
    • Gość: agencior Tej pani już dziękujemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 15:01
      Pani dyr to prawie człowiek.Prawie robi wielką różnicę
      • Gość: oszukany Re: Tej pani już dziękujemy IP: *.centertel.pl 11.08.06, 20:46
        hce się BIDULA wykazać przed Krótkorękim i zachowuje się nie jak cywilizowany
        człowiek ale jak Kapo w obozie.
        • Gość: ABis Tej pani już dziękujemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.06, 16:50
          Arbeit macht frei.
          Gdzieś to już było.
          • sobczykjan Re: Tej pani już dziękujemy 14.08.06, 15:03
            Czytając wypowiedzi z forum widać, że zaplątało się tu kilku fanatyków z PiS.
            Robi się niedobrze czytając ich wypowiedzi. Jak można być takim pustym.
            • Gość: FMS Re: Tej pani już dziękujemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 23:18
              Np przemalowany komuch A. Biskup pierwszy kapuś i lizus
              • Gość: dzony z arizony Re: Tej pani już dziękujemy IP: *.hsd1.il.comcast.net 17.08.06, 04:18
                albo Olszewska,to samo-farbowaniec bez kregoslupu moralnego
                • Gość: Roman Znam te nazwiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 20:22
                  Farbujemy sie farbujemy drodzy Państwo. Trzeba się umieć dostosować do nowej
                  rzeczywistości. Liczą się pieniążki, ewentualnie dla niespełnionych również
                  pozycja się liczy. Sprzedamy za to nawet własną matkę, a co dopiero mówić o
                  kolegach, koleżanakch i zasadch moralnych.

Ja nie mówię żeby od razu dla zasady na bakier z nową włądzą, ale żeby donosić,
                  kłamać, sr.. pod siebie? Nieładnie w tej Agencji macie kochani.
                  • Gość: XXL Tej pani juz dziękujemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 15:19
                    To się w pale nie mieści do czego ludzie sa zdolni. Ale dramat...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka