Gość: Kasia IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.06, 23:09 podzielmy sie opiniami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gogo nie dziel sie opiniami tylko walcz o swoje!!Kati IP: 82.139.11.* 13.07.06, 23:18 to nic nie da,te opinie!!! walcz o kaske którą Ci wydarł jakiś "palant"!!!Daj namiar! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinio Re: nie dziel sie opiniami tylko walcz o swoje!!K IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 08:28 kazdy blacharz to oszust! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Berlingo Re: Najlepsze i najgorsze warsztaty samochodowe IP: *.adsl.inetia.pl 15.07.06, 09:17 Rok temu robiłam przegląd w Citrenie "Auto Lider". W południe pan do mnie zadzwonił, że klocki są do wymiany- czy się zgadzam- cena chyba 400 zł. Powiedziałam, ze się zgadzam. Przy odbiorze na F-rze nie było owych klocków, tylko jakaś pokrywa od silnika- o której nie było mowy przez telefon. Klocki nie piszczały przez miesiąc, a potem dalej piszczały... Pokrywa nie wiem po co, bo durna baba ze mnie i się nie zapytałam. Poza tym owy serwis naprawiał mi schowek w aucie i nie naprawił- od nowości był dziwnie zwisający, ciągle też mam problemy z elekrtyką i też nie umieją naprawić. Była także w serwisie Citroena w Poznaniu- jeszcze gorszy i jeszcze głupszych mechaników zatrudniają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: Najlepsze i najgorsze warsztaty samochodowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 09:48 Ja byłam w Nissanie wymienic oprawke od zarówki.Panowie kazali wymienic mi cala elektryke.pojechałam do warsztau bardzo podrzednego i pan wymienił mi oprawke ,zapłaciłam 10 zł.Nie wiem kto zatrudnia ludzi którzy nic nie umieja w serwisowanych warsztatach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eFKa Re: Najlepsze i najgorsze warsztaty samochodowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.06, 14:43 Ja polecam serwis u Kaczmarka na Zagnańskiej. Szybko zwięźle i na temat.... Ceny przystępne wszystkie częsci w sklepie firmowym, doradza co i jak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABC Re: Najlepsze i najgorsze warsztaty samochodowe IP: *.adsl.inetia.pl 15.07.06, 14:51 Podaj dokładnie adres na wszelki wypadek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Najlepsze i najgorsze warsztaty samochodowe IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.06, 15:51 Zagnanska,ktory numer? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eFKa Re: Najlepsze i najgorsze warsztaty samochodowe IP: 82.139.11.* 16.07.06, 17:49 Zagnanska 12, i oczywiscie pomylilem nazwisko wlasciciela powinno byc Kaczmarczyk. Roba tez przeglady techniczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ajgor Re: Najlepsze i najgorsze warsztaty samochodowe IP: 81.26.13.* 17.07.06, 08:39 Zgadzam się z tą opinia. Ja też tam trafiłem w zeszłym roku właśnie na przegląd techniczny auta i byłem pod wrażeniem solidności. Pózniej zostawiłem samochód do większego remontu i był zrobiony naprawdę super. Jak najbardziej polecam bo ja uważam, że wreszcie trafiłem na porządny warsztat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble ble Re: Najlepsze i najgorsze warsztaty samochodowe IP: *.futuro.kielce.msk.pl 17.07.06, 12:18 W sumie ja tez polecam sklepy i serwis Pana Kaczmarczyka bo maja przystepne ceny i rzeczywiscie sa solidni. Wg mnie jeszcze się uczą, sadze ze za kilka lat bedzie to super serwis. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Opel Re: Najlepsze i najgorsze warsztaty samochodowe IP: *.adsl.inetia.pl 15.07.06, 14:50 Moj kolega pracował w Oplu u Obręckiego- opwowiadał często co tam sie wyrabia i w serwisie i na salonie. Jak podrasowywali samochody- nowe autka czekające na klientów, gdzie nagle ktoś w coś stuknął, a tu drzwi się porysowały, a to kamień za wycieraczka i generalnie szyba cała do wymiany. Wałki krecili strasznie. Były promocje a oni nie klientom tylko sobie je rozliczali. Powiedział mi kiedyś- że tam by nigdy samochodzu nie kupił. Podejrzewam, ze tak jest w każdym salonie samochodym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dran Re: Najlepsze i najgorsze warsztaty samochodowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 15:45 BLACHARZ OSZUST NA WOJSKA POLSKIEGO pon W. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liberkal Re: Najlepsze i najgorsze warsztaty samochodowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 01:37 Dobry serwis (tłumiki i nie tylko) to Zakład Braci Opala na Sandomierskiej 300 ileś (nie pamiętam). Dobra firma:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: Najlepsze i najgorsze warsztaty samochodowe IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 19.07.06, 06:57 kto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Najlepsze i najgorsze warsztaty samochodowe IP: 195.14.65.* 19.07.06, 07:51 Z tym serwisem u Kaczmarczyka to bym się zastanowił. Robiłem tam swój samochód i nie powiem dobrze zrobili, chociarz dopiero w domu zobaczyłem, że mam lekko porysowany błotnik i to po tej stronie po której był robiony samochód. Poza tym ceny nie są takie najniższe - znam równie dobre, tańsze zakłady. No i ta bliskość sklepu.... ma to swoje plusy i minusy. Plusem jest niewątpliwie dostępność części ale z drugiej strony mechanik jak coś rozbierze to nie zastanowi się czy można jeszcze z daną częścią pojeździć tylko mówi: "Nie ma sensu tego dwa razy rozbierać i robić tego samego, lepiej wymienić od razu, bo kiedyś pewnie padnie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Najlepsze i najgorsze warsztaty samochodowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.06, 09:11 jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BuBa Re: Najlepsze i najgorsze warsztaty samochodowe IP: 81.26.13.* 20.07.06, 08:09 Z twojej wypowiedzi wynika, że jest dobrze ale właśnie dlatego jest źle. Zdecyduj no się. Jak błotnik porysowali ze swojej winy to jedź niech ci to naprawią i już. A co do części: nie po to oddaję auto do warsztatu żeby mi stary złom jeszcze wciskali " a bo to panie jescze pojeździ". Jak chcesz jeździć na starych częściach to niech ci samochód na złomowisku naprawiają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kierowca Re: Najlepsze i najgorsze warsztaty samochodowe IP: *.adsl.inetia.pl 20.07.06, 08:16 Prawda jest taka, ze wszędzie oszukują. Jestem od 10 lat kierowcą, mój obecny samochód to 3 samochód. Kupiony w salonie. Poprzednie były urzywane. Ten serwisuję- oszuści, poprzednie robiłam nie autoryzowanych serwisach i też oszukiwali. Jak się nie znasz, nie masz znajomego to Ci i tak kit wcisną. Niestety nie jesteśmy w stanie tego opanować. A my kobiety to już mamy przesrane (przepraszam za słownictwo) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fora Re: Najlepsze i najgorsze warsztaty samochodowe IP: 81.26.13.* 20.07.06, 13:25 Przykre, że tak generalizujesz. Myśląc tak jak ty to już mnie wcale nie oburza, że np. Niemcy traktują Polaków jak złodziei i żuli. Czujesz się złodziejką? Bo ja nie, więc daj spokój z takimi opiniami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abecadło Re: Najlepsze i najgorsze warsztaty samochodowe IP: *.adsl.inetia.pl 20.07.06, 14:55 a co ma piernik do wiatraka?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a_z Re: Najlepsze i najgorsze warsztaty samochodowe IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 13.08.06, 22:38 Zbozowa 21 ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oollee Re: Najlepsze i najgorsze warsztaty samochodowe IP: *.play-internet.pl 01.07.16, 19:29 zakład braci opla sandomierska zlodzieje Wykrecili mi d dwumasa kolo dwumasowe które było nowe auto sprowadzone z Niemiec ominąć szerokim łukiem zlodzieje skur w s ... Odpowiedz Link Zgłoś
atezag123 Re: Najlepsze i najgorsze warsztaty samochodowe 21.11.16, 09:33 Zakład Braci Opala Sandomierska - OK Odpowiedz Link Zgłoś
atezag123 Re: Najlepsze i najgorsze warsztaty samochodowe 21.11.16, 09:33 Proszę usunąć nieprawda (ten sam gość piszę) [Proszę o usunięcie przez moderatora] Odpowiedz Link Zgłoś
atezag123 Re: Najlepsze i najgorsze warsztaty samochodowe 21.11.16, 09:37 Proszę usunąć pierwszy komentarz dot. koła dwumasowego - nie wykręcili - NIEPRAWDA CO WYŻEJ (ten sam gość piszę) [Proszę o usunięcie przez moderatora] Przepraszam pracowników. Odpowiedz Link Zgłoś
atezag123 Re: Najlepsze i najgorsze warsztaty samochodowe 21.11.16, 09:38 Przepraszam za obrażenie pracowników. Odpowiedz Link Zgłoś
kamwit123 Re: Najlepsze i najgorsze warsztaty samochodowe 21.11.16, 10:26 Gość portalu: oollee napisał(a): > zakład braci opla sandomierska zlodzieje Wykrecili mi d dwumasa kolo dwumasowe > które było nowe auto sprowadzone z Niemiec ominąć szerokim łukiem zlodzieje sku > r w s ... Nie zgadzam się z tym. Zakład Braci Opala nigdy by tak nie zrobił. Naprawiałem u nich samochód. Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz3656 Re: Najlepsze i najgorsze warsztaty samochodowe 02.07.16, 01:55 Zwiedziłem kilka warsztatów i chyba mogę powiedzieć że znalazłem najlepszy w Kielcach. Wcześniej miałem samochody nowe (flota-firma),były to fiaty. ASO w Kielcach nawet może być. Natomiast bardzo odradzam ASO fiata w Skarżysku. Zawsze jakie problemy. Dostawałem nowy samochód, który dobrze jeździł do pierwszego przeglądu. Potem jakiś mułowaty i palił w opór. Teraz prywatne samochody serwisuje sam poza ASO. Serwisowałem w MaratMotors na Zagnańskiej. Chłopaki w miarę dobre, ale zawsze na coś im nie starczyło czasu. Następny to serwis Mucharski na Petychorskiej. Polecany przez innych znajomych. Tutaj czas realizacji był w porządku, podejście do klienta też, tylko drogi. Dodatkowo kiedyś świeciły mi poduszki powietrzne. Pokasowali błędy, po robili coś z elektryką i wzięli 300. Dodatkowo chyba oni zgubili mi osłonkę deski po nogami. Piszę chyba bo rzadko jeżdżę po stronie pasażera i zauważyłem to sporo później. A problem ze świecącymi poduszkami nadal występuje. Od jakiegoś czasu jeżdżę warsztatu Piotra Galińskiego na Górą. Pracuje tam ów człowiek z synem. Podejściem do klienta, fachowością, czasem naprawy i cena przebijają wszystkie warsztaty. Dla mnie najlepszy w Kielcach. Problem z poduszkami zdiagnozowany za pierwszym razem. Przetarta taśma przy kolumnie kierownicy. Miałem kiedyś problem z wypadającą linką zmiany biegów w Grande Punto. Zamienników brak, a oryginał jakiś kosmos pieniądze. Naprawa tej usterki ( skuteczna ) 50 zł i 2h pracy. Dodatkowo chętnie udzielają pomocy telefonicznie. Przy tym warsztacie jest również gazownik KaTech. Też korzystam z ich usług i jestem bardzo zadowolony. Diagnostyka, przeglądy czy instalacja tylko w tych dwóch warsztatach. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burak Re: Najlepsze i najgorsze warsztaty samochodowe IP: *.dynamic.chello.pl 21.07.16, 19:57 Nie polecam ?Piwowarski 1905 roku .ukradli nożyczki z bagażnika a do torby z narzędziami dali smołę . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aldi Re: Najlepsze i najgorsze warsztaty samochodowe IP: *.skydata.pl 23.09.16, 08:47 Autolin na Pakoszu rozbiorą cię do majtek bo wszystko trzeba wymieniać. U innego mechanika okazało się, że nie ma takiej potrzeby. Szkoda, że dopiero po kilkunastu wydanych u nich tysiacach zorientowałem się o polityce tej firmy za każdym razem wymieniają jak najwięcej a ceny częsci u nich licz x2. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Najlepsze i najgorsze warsztaty samochodowe IP: *.146.131.23.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.10.16, 21:01 Dobry serwisem samochodowym jest Zakład Braci Opala przy Sandomierskiej, to dobrzy fachowcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolowrotek Re: Najlepsze i najgorsze warsztaty samochodowe IP: *.dynamic.chello.pl 13.04.18, 14:46 tak cfaniaku ktoś przed tobą napisał jaki jesteś dobry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Man447 Re: Najlepsze i najgorsze warsztaty samochodowe IP: *.korbud.eu 04.03.18, 10:56 Nie polecam Marco Serwice z Kielc. Wyciągnęli kase, auta nie naprawili, powymieniali dobre części, reklamacji nie uwzględnili. Zwykłe oszustwo Odpowiedz Link Zgłoś
hanna999 Re: Najlepsze i najgorsze warsztaty samochodowe 20.02.19, 10:19 Polecam firmę AVANTI regenracja z Kielc. Jeżdżę tylko tam. Odpowiedz Link Zgłoś