Dodaj do ulubionych

Gdzie zamawiałyście tort na roczek ?Poznań

21.09.06, 13:49
Obserwuj wątek
    • ywwy Re: Gdzie zamawiałyście tort na roczek ?Poznań 21.09.06, 16:59
      My lubimy torty od Kandulskiego, Sowa też jest dobry.
    • okubiak Re: Gdzie zamawiałyście tort na roczek ?Poznań 21.09.06, 17:48
      Cukiernia Weber na Al Wielkopolskiej - zrobią kazdy wzor, wystarczy przyniesc
      wydruk, zdjecie, cokolwiek. Ja wymyslilam sobie swoj obrazek i zrobili idealnie.
      Pzdr Olga
      • krasnoludekw Re: Gdzie zamawiałyście tort na roczek ?Poznań 21.09.06, 19:50
        a smakowo jakie?
        • okubiak Re: Gdzie zamawiałyście tort na roczek ?Poznań 21.09.06, 21:33
          O ile pamietam, przewaznie robią owocki na bitej smietanie - na pewno nie na
          kremie. Weber to stara dobra, porzadna firma, na pewno fuszery nie robią smile
    • endrzi Re: Gdzie zamawiałyście tort na roczek ?Poznań 22.09.06, 09:00
      Witam
      Ja na Kandulskim się już dwa razy zawiodłam. Raz zamówiłam inny obrazek na
      torcie urodzinowym niż zrobili drugi raz dali inny kolor niż prosiłam zamiast
      bieli brąz - a tak mi zależało.
      Pozdrawiam Endrzi
      • gerandia Re: Gdzie zamawiałyście tort na roczek ?Poznań 22.09.06, 12:31
        Ja na kazda uroczystosc zamawiam torty od Piskorskiej sa fantastycznie dobre
        jeszcze nigdy nie jadlam tak pysznych tortow polecam ale nie wiem czy robia
        jakies wzorki czy ksztalty ale moj synek w pazdzierniku ma roczek takze na
        pewno sie dowiem punkty ma np w Starym Browarze
        • 4269m Re: Gdzie zamawiałyście tort na roczek ?Poznań 24.09.06, 14:51
          U Gruszeckiego na Naramowicach. Rewelacjasmile))
    • mariejo Re: Gdzie zamawiałyście tort na roczek ?Poznań 25.09.06, 19:04
      Na rczek bylo kilka toprtow z cukierni Bl;aszkowiaka z Puszczykowa i 2 mojej
      roboty, niestety mojej corce najbardziej smakowal kupny....
    • mamahelen Re: Gdzie zamawiałyście tort na roczek ?Poznań 26.09.06, 15:13
      rewelacyjne kształtu są w cukierni sowa z bydgoszczy - znajdź stronę w sieci, w
      poznaniu można klupić je w cukierni pralinka np w panoramie i na polnej, bardzo
      polecam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka