Dodaj do ulubionych

pytanie o pocztę - też poważne

28.03.03, 22:27
to jak jest z tymi "nietypowymi" poczta zupełnie nie działa ,przekierowanie
też nie ,już na amen,bez odwołania ...

ps.przepraszam ,że zawracam głowę na forum ,ale posmater mimo,że powinien,a
ja powinnam o tym wiedzieć nie odpowiada!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: ainela Re: pytanie o pocztę - też poważne IP: *.acn.waw.pl 28.03.03, 22:31
      otoz dementuje jakoby nietypowych szykanowano. nie dalej jak pol godz temu
      slalam dawke zdjeci emuli i oxiemu ktore nie dosc ze weszly do azlacznika to
      jescze dotarly do ich golebnikow.

a. jak zwykle po stronie adminow (co pragne uwyraznic)
      • basia! Re: pytanie o pocztę - też poważne 28.03.03, 22:32
        ja nietypowa chyba bardziej jestem,że tak zaznaczę z wykrzyknikiem na końcu
        • Gość: aniela Re: pytanie o pocztę - też poważne IP: *.acn.waw.pl 28.03.03, 22:33
          a nene moj warkocz tez mialby sie ponoc w zasiekach zaplatac.
          • basia! Re: pytanie o pocztę - też poważne 28.03.03, 22:34
            widać mnie nie lubią:(
            • Gość: aniela Re: pytanie o pocztę - też poważne IP: *.acn.waw.pl 28.03.03, 22:34
              aha mam zlotą radę na taka okolicznosc: wylacz i wlacz moze zadziala
              • basia! Re: pytanie o pocztę - też poważne 28.03.03, 22:35
                eee..o jedną pocztę nie przyjdzie,mam zapasowe..przezorna jestem
                • Gość: aniela Re: pytanie o pocztę - też poważne IP: *.acn.waw.pl 28.03.03, 22:37
                  to gut.
    • niech Re: pytanie o pocztę - też poważne 28.03.03, 22:32
      Myszko, olej poczte. Zaloz konto w WP, a tu sie nie loguj.
      PS. Wiem ze daje zly przyklad, ale pisze 10 postow na minute, musze oszczedzac
      czas.
      • basia! Re: pytanie o pocztę - też poważne 28.03.03, 22:33
        tak kotku,mam na wp ,a loguję się z lenistwa,mniej pisania
        • niech Re: pytanie o pocztę - też poważne 28.03.03, 22:34
          Jestes mna. Szkoda ze nie ze mna.
          • basia! Re: pytanie o pocztę - też poważne 28.03.03, 22:35
            no
            • niech Re: pytanie o pocztę - też poważne 28.03.03, 22:36
              Wiem ze no. Znaczy sie nie. Znaczy sie wiem ze no znaczy nie.
              • basia! Re: pytanie o pocztę - też poważne 28.03.03, 22:39
                w bułgarii ponoć ,jak kręcą głową na nie to mają na myśli no
      • niech Re: pytanie o pocztę - też poważne 28.03.03, 22:33
        Jest mi przykro ze ten brud wdarl sie miedzy nasze tryby.
        • basia! Re: pytanie o pocztę - też poważne 28.03.03, 22:34
          nie smuć się,ja się nie smucę
    • tebe Re: pytanie o pocztę - też poważne 28.03.03, 23:10
      Odpowie. Miało być do końca miesiąca. W poniedziałek coś napiszemy.
      • basia! Re: pytanie o pocztę - też poważne 28.03.03, 23:11
        no dobra,poczekam
    • postmaster Re: pytanie o pocztę - też poważne 31.03.03, 15:22
      basia! napisała:

> to jak jest z tymi "nietypowymi" poczta zupełnie nie działa ,przekierowanie
      > też nie ,już na amen,bez odwołania ...
      >
      > ps.przepraszam ,że zawracam głowę na forum ,ale posmater mimo,że powinien,a
      > ja powinnam o tym wiedzieć nie odpowiada!!!!!

Witam,
      W sprawie kont niezgodnych z rfc - informuje, ze zgodnie z wczsniejszymi
      zapowiedziami konta te beda oslugiwane do konca marca 2003. Ewentualne pytania
      prosze kierowac na adres postmaster@gazeta.pl

Pzdr
      • aniela_ Re: pytanie o pocztę - też poważne 31.03.03, 15:50
        o. czy dzis to dobry dzien zeby umrzec? albo obciac warkocz.
        • Gość: Niech Re: pytanie o pocztę - też poważne IP: 217.197.165.* 31.03.03, 15:57
          Hi, hi, w tym wieku obciac warkocz?... Znalazlas niewidomego fryzjera?
          • aniela_ Re: pytanie o pocztę - też poważne 31.03.03, 16:00
            chyba Ci sie ignor obluzował. przecieka.
            • Gość: Niech Re: pytanie o pocztę - też poważne IP: 217.197.165.* 31.03.03, 16:03
              Szczerze poruszony twoja sytuacja poradze - zamiast zamawiac masazyste popros o
              piekarza.
      • beata_ Re: pytanie o pocztę...jeszcze jedno 31.03.03, 15:51
        postmaster napisał(a):

> Witam,
        > W sprawie kont niezgodnych z rfc - informuje, ze zgodnie z wczsniejszymi
        > zapowiedziami konta te beda oslugiwane do konca marca 2003. Ewentualne
        pytania
        > prosze kierowac na adres postmaster@gazeta.pl
        >
        > Pzdr

Jako nietypowa nie będę miała konta pocztowego i przekierowanie, rozumiem, też
        od jutra nie będzie działać. Proszę mi jeszcze powiedzieć, bo jakoś mi
        umknęło, czy nie zaloguję się jako ta nietypowa też? Bo ja nie muszę mieć
        poczty, a nicka chętnie bym zachowała...
      • basia! Re: pytanie o pocztę - też poważne 31.03.03, 20:37
        postmaster napisał(a):
        >
        > Witam,
        > W sprawie kont niezgodnych z rfc - informuje, ze zgodnie z wczsniejszymi
        > zapowiedziami konta te beda oslugiwane do konca marca 2003. Ewentualne
        pytania
        > prosze kierowac na adres postmaster@gazeta.pl
        >
        > Pzdr

Dzięki za odpowiedź,tylko zwrócę uwagę ,że ja wysłałam pytanie na adres jw,ale
        nie dostałam odpowiedzi.Poszperaj w skrzynce może znajdziesz.Z adresu basia11
        chyba,bo nie pamiętam ..,w każdy razie basia w adresie jest napewno.
        • Gość: Niech Re: pytanie o pocztę - też poważne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.03, 20:39
          Piosenka posmastera: Nie mecz mnie, mam dosc juz cie...
    • aniela_ Re: pytanie o pocztę - też poważne 31.03.03, 16:11
      o. dzis konczy mi sie tez waznosc karty (o czym mi wątek przypomnial). czy to
      przypadek?
      • Gość: Niech Re: pytanie o pocztę - też poważne IP: 217.197.165.* 31.03.03, 16:16
        Karty pacjenta, zapewne.
        • aniela_ Re: pytanie o pocztę - też poważne 31.03.03, 16:18
          poswiecasz mi za duzo uwagi. konkretnie o 100 % za duzo.
          • Gość: Niech Re: pytanie o pocztę - też poważne IP: 217.197.165.* 31.03.03, 16:21
            Zasluzylas. Ciezka praca ludzie sie bogaca.
            • aniela_ Re: pytanie o pocztę - też poważne 31.03.03, 16:23
              palcem tylko skinelam.
              • Gość: Niech Re: pytanie o pocztę - też poważne IP: 217.197.165.* 31.03.03, 16:24
                Jestem na twoje skiniecie. Bo jednak zostaly we mnie resztki ludzkich uczuc.
                Glownie litosci.
                • aniela_ Re: pytanie o pocztę - też poważne 31.03.03, 16:30
                  nie rozumiesz mowy palcow. wahadlowy ruch palca wskazujacego (prawo-lewo_ nie
                  jest zaproszeniem do rozmowy. to odpowiednik uzycia palca srodkowego w kregach
                  zblizonych do obcych mi.
                  • Gość: Niech Re: pytanie o pocztę - też poważne IP: 217.197.165.* 31.03.03, 16:32
                    Kochana - to co robisz ze swoimi palcami a nawet cala piescia to sprawa twoja i
                    ewentualnie chirurga. Ja komentowac twoich upodoban nie bede - ale wdzieczny
                    jestem za jedno, za to ze nie chcialas mi podac reki.
                    • aniela_ Re: pytanie o pocztę - też poważne 31.03.03, 16:34
                      spadlaby mi niestety korona z glowy. a szkoda mi korony.
                      • Gość: Niech Re: pytanie o pocztę - też poważne IP: 217.197.165.* 31.03.03, 16:37
                        Uwazaj, bo jak sie po nia schylisz, glowa zapewne korzystajac z okazji ucieknie.
                        PS. Ty chyba w trosce o kompletnosc musisz skuwac konczyny lancuchami.
                        • aniela_ Re: pytanie o pocztę - też poważne 31.03.03, 16:40
                          nie przestaniesz mi imponowac blyskotliwoscią ripost.
                          • Gość: Niech Re: pytanie o pocztę - też poważne IP: 217.197.165.* 31.03.03, 16:48
                            Obawiam sie ze nie.
                            PS. Na chwile przerwe, zlapaly mnie mdlosci. Mozesz jednak troche sie odsunac?
                            • aniela_ Re: pytanie o pocztę - też poważne 31.03.03, 16:49
                              a moze po prostu wyjdz? to rozwiaze wiele nie tylko twoich problemow.
                              • miltonia Re: pytanie o pocztę - też poważne 31.03.03, 20:42
                                He, he Aniela. Widze, ze swoja porcje dzis otrzymalas. jest wiec nadzieja, ze
                                bez przeszkod bedziemy mogly pogawedzic.
                                • Gość: aniela Re: pytanie o pocztę - też poważne IP: *.acn.waw.pl 31.03.03, 20:43
                                  a tak. az sie zsyp na smieci zapchal.
                                  • Gość: Niech Re: pytanie o pocztę - też poważne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.03, 20:54
                                    Wystarczy ze pochylisz glowe i buzie otworzysz - tak go sie oproznia.
                                    • miltonia Re: pytanie o pocztę - też poważne 31.03.03, 20:59
                                      Widze Aniela, ze nawet Twoj wielbiciel inaczej swoimi doswiadczeniami sie z
                                      Toba dzieli.
                                • Gość: kixx Re: pytanie o pocztę - też poważne IP: *.acn.waw.pl 31.03.03, 23:51
                                  miltonia napisała:

> He, he Aniela. Widze, ze swoja porcje dzis otrzymalas. jest wiec nadzieja, ze
                                  > bez przeszkod bedziemy mogly pogawedzic.
                                  ===========================================
                                  Disgusting-brak w j.polskim jednego słowa na określenie tego postu.
                                  • Gość: aniela Re: pytanie o pocztę - też poważne IP: *.acn.waw.pl 31.03.03, 23:54
                                    a czemu? (pytam zaniepokojona wlasna niewrazliwoscia estetyczna i byc moze
                                    etyczna)
                                  • Gość: Niech Re: pytanie o pocztę - też poważne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.03, 23:54
                                    Kiksie, ja tej pani nie odpowiadam. Ale anieli zawsze - takiego gnoju w zyciu
                                    nie widzialem. Jakbym spsial jej widok zawsze podniesie mnie na duchu.
                                    • miltonia Re: pytanie o pocztę - też poważne 31.03.03, 23:56
                                      Proszę, juz dwóch dzielnych rycerzy do boju ruszyło.
                                    • Gość: kixx Re: pytanie o pocztę - też poważne IP: *.acn.waw.pl 01.04.03, 00:07
                                      Mam dziwne odczucie,że gnój już widziałeś.
                                      Sam.
                                      W tajemniczych okolicznościach.
                                      • Gość: Niech Re: pytanie o pocztę - też poważne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.03, 00:09
                                        Eeee tam. To jej przejdzie. Choc na razie objawy sa fatalne. Pisac aniela,
                                        mowic aniela, myslec aniela. Chyba nie czyta wlasnych postow. (Wie co robi.)
                                        • Gość: kixx Re: pytanie o pocztę - też poważne IP: *.acn.waw.pl 01.04.03, 00:15
                                          A. na zawsze.
                                          I niechajże tak zostanie.
                                      • miltonia Re: pytanie o pocztę - też poważne 01.04.03, 00:14
                                        Gość portalu: kixx napisał(a):

> Mam dziwne odczucie,że gnój już widziałeś.
                                        > Sam. W tajemniczych okolicznościach.

Widzę, że kolega do wymarzonego ideału się zbliża szybkim i dziarskim krokiem.
                                        Tak, to prawda, z kim przestajesz, takim sie stajesz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka