Dodaj do ulubionych

Jak ubieracie się do ginekologa?Hmm?

06.11.06, 14:07
Ja mam taki patent:
zakładam dżinsy i bluzkę za pupę (taki trend jest ostatnio - masa takich
bluzeczkę jest w wielu "babskich" sklepach typu Orsay,Terranova itp.)Szybko i
łatwo, a bez skrępowania. A może macie lepsze pomysły?
pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • nglka Re: Jak ubieracie się do ginekologa?Hmm? 06.11.06, 14:15
      Nie bardzo rozumiem? A po co ubierać się specjalnie gdo gina? Przecież to nie
      randka.
      Nie mam koszmarów przez to, że muszę bez majtek przejść zza parawanu na fotel.
      Lekarz też nie czeka, żeby tylko zobaczyć moje pośladki.
      Ubieram się normalnie.
      Przed wizytą zdecydowanie bardziej się skupiam na higienie niż ubiorze ;P
    • maialina1 Re: Jak ubieracie się do ginekologa?Hmm? 06.11.06, 14:17
      Normalnie, jak co dzien. Nie robie z wizyty u gina zadnej okazji do
      przebierania sie w jakis specjalny sposob.
    • florencja29 Re: Jak ubieracie się do ginekologa?Hmm? 06.11.06, 14:21
      Normalnie.
      Nie jest dla mnie problemem przejść np. od łóżka, gdzie mam robione usg
      przezpochwowe do fotela, bez dolnej części garderoby. Ginekolog to dla mnie
      lekarz jak każdy inny.
    • kwietniowe_cappuccino Re: Jak ubieracie się do ginekologa?Hmm? 06.11.06, 14:24
      Ważniejsze jest domycie się wink)))))) Lekarz i tak za chwilę obejrzy mnie
      dokładnie, więc co za róznica w czym biegam po gabinecie (a w końcu nie jest to
      wielometrowa odległość, tylko jakiś metr).
    • Gość: marta Re: Jak ubieracie się do ginekologa?Hmm? IP: 81.15.194.* 06.11.06, 14:39
      poszłam dzis do gina w spodniach a lekarz był bardziej zainteresowany tym co
      mam miedzy nogami niz moim tylkiemsmile
    • lilith76 Re: Jak ubieracie się do ginekologa?Hmm? 06.11.06, 16:24
      Jeśli podoga pozwala - w sukienkę lub spódnicę.
      Jeśli jest zimno - w dłuższą bluzkę i spodnie.
      Priorytety priorytetami, ale kobieta ma prawo czuć się skrępowana.
    • Gość: g Re: Jak ubieracie się do ginekologa?Hmm? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.11.06, 16:28
      Nigdy nie zwracam na to uwagi. Bywa, ze ide do fotela z gola pupa, bo bluzke
      mam tylko do pepka, ale mnie to nie krepuje.
      • meeeggg Re: Jak ubieracie się do ginekologa?Hmm? 06.11.06, 18:10
        To,że do gina idziemy "higieniczne" jest dla mnie oczywistością. Chodziło mi
        tylko o pomysły dla tych, których jednak paradowanie z gołą pupą trochę
        krępuje...
        • 83kimi Re: Jak ubieracie się do ginekologa?Hmm? 06.11.06, 18:27
          Ja chodzę w spódnicy.
    • magdalaena1977 Re: Jak ubieracie się do ginekologa?Hmm? 06.11.06, 20:28
      Latem tylko spódnica i pończochy. Zdejmujesz majtki i już możesz siadać na fotel
      - nie rozwiązujesz butów, nie zdejmujesz rajstop, nie przekręcasz sobie
      wszystkiego ....
      To właśnie z tego forum dowiedziałam się, że tak jest najwygodniej i teraz to
      stosuję.

W ten sposób mam więcej czasu na dokładne wypytanie się i rozmowę, i nie tracę
      go na przebieranie się.
      • Gość: marsia Re: Jak ubieracie się do ginekologa?Hmm? IP: 158.75.250.* 06.11.06, 20:46
        Wchodzisz na fotel w pończochach i butach???
      • Gość: zuza Re: Jak ubieracie się do ginekologa?Hmm? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 20:52
        pończochy?????? ło matko, to jeszcze trzeba inwestować w pas i pończochy?
        i ze spodnicą albo sukienką też kiepsko - no bo jak, rolować ją w pasie, czy
        trzymać w zębach?

a nie wystarczy najprościej w świecie zrzucić dół i zostać w bluzce, T-shircie,
        podkoszulce? dla wymagajacych - takiej ciut dłuższej ewentualnie?
        • Gość: rewy Re: Jak ubieracie się do ginekologa?Hmm? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.11.06, 21:19
          Zuza, po co zarz inwestowac w pas i ponczochy? Wyobraz sobie, ze niektorzy
          takie rzeczy mają w domach i nie inwestują w nie z powodu wizyty u ginekologa,
          tylko po prostu je maja i noszą, nie widze w tym nic dziwnego, a ty?
          • Gość: zuza Re: Jak ubieracie się do ginekologa?Hmm? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 21:21
            no bo ja nie mam, buuuu
            więc siłą rzeczy nie widzę w tym najlepszego stroju do ginekologa, buuuu
        • lilith76 Re: Jak ubieracie się do ginekologa?Hmm? 07.11.06, 09:13
          ze spodnicą albo sukienką też kiepsko - no bo jak, rolować ją w pasie, czy
          > trzymać w zębach?

Wyobraź sobie, że to dziecinnie proste.
          Czyli jak idziesz do gina w letnie upały to ładujesz się w szorty, bo nie umiesz pdociągnąć odpowiednio spódnicy, by odkryć miejsca intymne i brzuch? Średnio sprawna manualnie dziewczyna jakoś nie ma z tym problemu, gdy przyjdzie jej kochać się z chłopakiem w miejscu mało prywatnym wink
      • kotbehemot6 Re: Jak ubieracie się do ginekologa?Hmm? 06.11.06, 22:38
        hoho..to ci dopiero perwersja ...a moze do tych pończoch to szpilkismile)
    • Gość: x Re: Jak ubieracie się do ginekologa?Hmm? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 14:42
      W koszuli nocnej wink)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka