Dodaj do ulubionych

Fotoforum Legionowo - potrzebne poparcie!!!

16.12.06, 12:49
Od pewnego czasu gazeta.pl umożliwia wnioskowanie o założenie przez redakcję
fotoforum, gdzie można publikować zdjecia

Zgodnie z zasadami, aby redakcja założyła takie fotoforum potrzebne jest
poparcie wyrażone odpowiednią ilością postów (najlepiej ze zdjęciami) na
fotoforum Inkubator

Wątek z moją prośbą o założenie fotoforum Legionowo dostępny jest pod adresem
fotoforum.gazeta.pl/72,2,857,54051737.html
Może poprzecie???

P.S. Do swojego postu dorzuciłem 3 legionowskie zdjęcia, które cyknąłem dziś
rano
Obserwuj wątek
    • wujek47 Re: Fotoforum Legionowo - potrzebne poparcie!!! 16.12.06, 14:17
      dodałem 3 fotki :)
      • psychomaszyna Re: Fotoforum Legionowo - potrzebne poparcie!!! 16.12.06, 14:25
        Dzieki, ale nlezy rozróżnić 2 rzeczy:
        - dodanie fotek do swojego profilu,
        - dodatnie fotek do postu na fotoforum.

Wygląda, że dodałeś fotki do swojego profilu, a nie do postu na fotoforum -
        wiem, że to nie jest proste i sam musiałem kilka razy spróbować, aby dojść jak
        to właściwie zrobić.
        • wujek47 Re: Fotoforum Legionowo - potrzebne poparcie!!! 16.12.06, 15:01
          a ja myślałem że fotki się nie ukazały dlatego że musi je zaakceptować
          moderator , będę dalej kombinował :)
          • psychomaszyna Re: Fotoforum Legionowo - potrzebne poparcie!!! 16.12.06, 16:02
            Najlepszą metodą jest odpowiedzenie na posta, który zainicjował wątek.

Pod ramką, gdzie można wpisać treść postu znajdują się ramki, gdzie można
            wskazać plik ze zdjęciami na własnym twardym dysku

Należy jednak pamiętać, że:
            - Po wskazaniu plików ze zdjeciami na własnym dysku należy koniecznie je
            zachować / zapisać,
            - Po zapisaniu plików należy dodać do nich choziażby najskromniejszy opis,
            - Dopiero potem można wysłać posta - ominięcie wspomnianych powyżej kroków może
            spowodować wysłanie posta bez zdjęć :-(
            • w.iwo Re: Fotoforum Legionowo - potrzebne poparcie!!! 16.12.06, 18:50
              super pomysł :o)
              dołączę w poniedziałek...
    • kwitkows Re: Fotoforum Legionowo - potrzebne poparcie!!! 16.12.06, 19:52
      Popieram, popieram... Bo na photobucket to mi sie nie chcialo wogole zagladac.
      • guayazyl1 Re: Fotoforum Legionowo - potrzebne poparcie!!! 16.12.06, 20:42
        kwitkows napisał:
        Popieram, popieram... Bo na photobucket to mi sie nie chcialo wogole zagladac.
        ----------------
        oczywiscie tez popieram z calej sily. przypomne tylko tym, ktorzy zapomnieli,
        ze galeria na photobucket powstala tylko dlatego, ze nikomu sie nie chcialo jej
        zalozyc na serwerze gazety do czego namawialem pokazujac przyklad Pruszkowa
        fotoforum.gazeta.pl/71,1,731.html?f=731
        poza tym galeria na photobucket miala inne cele. mieli tam pokazywac swoje
        fotki zupelni amatorzy bez stresu poddania sie ocenie, a tematyka miala byc
        zupelnie dowolna. na poczatku miejsce to szybko sie wypelnialo zdjeciami. potem
        impet oslabl, a od paru miesiecy ruch zupelnie ustal.
        mysle, ze nowy pomysl przyjmie sie, a zdjec bedzie systematycznie przybywac.
        dobre w tym jest, ze do fotografii mozna dodawac komentarze. przypuszczam, ze
        furore zrobilyby na przyklad fotograficzne zagadki.
        • psychomaszyna Re: Fotoforum Legionowo - potrzebne poparcie!!! 17.12.06, 22:22
          Fotozagadki? Tu akurat Gua ma całkiem dobry pomysł. Niedługo coś wrzucę i
          zobaczymy jak to wyjdzie.
    • kazuyoshi78 Re: A nie lepiej... 17.12.06, 22:40
      ...założyć wątek "Legionowo i okolice" na foro-forum Warszawa:
      fotoforum.gazeta.pl/71,1,746.html
      i tam wklejac legionowskie zdjęcia?

Ja wiem, że własne forum kusi, ale takiej publiki jak u nas to nigdzie nie
      znajdziecie, więc zachęcam do wspólnej zabawy :)
      • psychomaszyna Re: A nie lepiej... 17.12.06, 22:50
        Sorki, ale napisz to ludziom z Pruszkowa i Józefowa
        Ciekawe, czy zrezygnują z tego co mają?

Całe szczęście, że jesteśmy oddzielnym powiatem i nie chcemy utonąć w masie
        • kazuyoshi78 Re: A nie lepiej... 17.12.06, 22:53
          > Sorki, ale napisz to ludziom z Pruszkowa i Józefowa
          > Ciekawe, czy zrezygnują z tego co mają?
          >
          > Całe szczęście, że jesteśmy oddzielnym powiatem i nie chcemy utonąć w masie

Szanuję Twoje zdanie, ale gdyby coś nie wyszło z tworzeniem własnego foto-
          forum, to moje zaproszenie pozostaje oczywiście nadal aktualne.

Tylko nie nazywaj nas masą, aż tacy bezkształtni to nie jesteśmy :)
          • psychomaszyna Re: A nie lepiej... 17.12.06, 22:57
            Dzięki.

A co do masy - przeglądałem sobie fotoforum Torunia z fotozagadkami. Ciekawe
            czy na fotoforum Warszawa dałoby się coś takiego zorganizować? Mam obawy, że
            byłoby ciężko.
            • kazuyoshi78 Re: A nie lepiej... 17.12.06, 23:00
              > A co do masy - przeglądałem sobie fotoforum Torunia z fotozagadkami. Ciekawe
              > czy na fotoforum Warszawa dałoby się coś takiego zorganizować? Mam obawy, że
              > byłoby ciężko.

Ciężko? Oj chyba naszego forum nie znasz :)

Przyjrzyj się uważnie naszemu forum, już 21.odcinek zagadkowego wątku leci :)

Oczywiście moglibyście zorganizować sobie oddzielny wątek z zagadkami z
              Legionowa, ja żadnego problemu nie widzę.
              • tukee Legionowo 19.12.06, 13:29
                Witajcie.
                Widzę, że szykuje się nowa foto galeria i tak sobie pomyślałam, że fajnie by
                było gdyby w Foto-Forum Warszawa założyć legionowski wątek. Jeszcze takiego nie
                ma i dobrze by było gdyby ktoś z Legionowa go poprowadził. Myślę, że
                wielbiciele okolic Legionowa bardzo by się tym ucieszyli a jednocześnie jego
                mieszkańcy może chcieliby otworzyc swoje szuflady i pokazać jak widzą Warszawę.
                Jeśli poczytacie chociaz kilka wątkow FF W-wa to przekonacie sie, że kazda nowa
                osoba jest witana z otwartymi rękami, a każdy nowy wątek stanowi zachętę do
                wypraw i szybkiego zapelniania go zdjęciami.

Serdecznie pozdrawiam
                Napiszcie co o tym myślicie :-)))
                • tukee Re: Legionowo 20.12.06, 21:58
                  No i co o tym wszystkim myślicie? Nikt nie chce nic powiedzieć w
                  przedświątecznym zamieszaniu? ;-)) Może ktoś jest chętny pokazać Legionowo w
                  warszawskim foto forum? Pozdrawiam
                  • psychomaszyna Re: Legionowo 20.12.06, 23:51
                    Jakoś nam dobrze idzie z naszym wątkiem na Inkubatorze. Na razie dziękujemy za
                    propozycję.
                    • kazuyoshi78 Re: Legionowo 21.12.06, 10:05
                      > Jakoś nam dobrze idzie z naszym wątkiem na Inkubatorze.

Dokładnie rzecz biorąc dobrze idą zagadki. To chyba zbyt mało jak na własne
                      foto-forum, bo byłoby ono zdecydowanie jednowątkowe :)
            • lavinka tez mamy fotoagadki 19.12.06, 13:16
              Teraz już leci 21 edycja zdaje się ;-)))

fotoforum.gazeta.pl/72,2,746,54030811.html
              lav
    • lavinka Cześć 19.12.06, 13:14
      Cześć, zapraszam na forum W-wskie. Jest super zorganizowane no i mamy swoje
      comiesiędczne konkursy.Jeśli macie jakieś fajne zdjątka z okolic Legionowa to
      wklejajcie tam też. ;-)

lav
    • psychomaszyna Re: Fotoforum Legionowo - potrzebne poparcie!!! 27.12.06, 13:59
      A na wątku fotforum Legionowo kolejne zdjęcia, kolejne fotozagadki
      fotoforum.gazeta.pl/72,2,857,54051737.html
      • psychomaszyna Re: Fotoforum Legionowo - potrzebne poparcie!!! 29.12.06, 15:10
        Kilka zdjęć z Kozłówki
        fotoforum.gazeta.pl/72,2,857,54051737,54613881.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka