Dodaj do ulubionych

na dobranoc

31.12.06, 02:22
kto to powiedzial,no rzeczywiscie niektorzy piszacy ludzie maja tu niebywala
fantazje jesli chodzi o swoje wizytowki,ale fajnie,ze je maja to pomaga
sortowac pewne problemy:))
O mnie: Jestem otwartym na innych czlowiekiem
Obserwuj wątek
    • marouder Ja tak powiedzialem i tak wlasnie jest... 31.12.06, 02:25
      ..doczytaj jednak moja wizytowke do konca, szczegolnie fragment o moim stosunku
      do becwalow.
      • blazare Re: Ja tak powiedzialem i tak wlasnie jest... 31.12.06, 18:00
        marouder napisał:

> o moim stosunku do becwalow.

Nie lubisz konkurencji?
      • grzegorz1948 Re: Ja tak powiedzialem i tak wlasnie jest... 31.12.06, 21:44
        ..doczytaj jednak moja wizytowke do konca, szczegolnie fragment o moim stosunku
        do becwalow.
        • marouder Re: Ja tak powiedzialem i tak wlasnie jest... 31.12.06, 21:47
          Z jedna z zalozycielek Partii Kobiet w Polsce. Bylo to na spotkaniu w klubie
          studenckim Zaczek w Krakowie, po tzw. czesci oficjalnej...
          Odpowiedzialem ci, licze wiec, ze i ty mi odpowiesz: CO Z DANCYNA EPOPEA
          WIEDENSKO-OARYSKA??
          • dana33 Re: Ja tak powiedzialem i tak wlasnie jest... 31.12.06, 22:34
            szybko zniknal, nasz grzesio der germanski... :))))

on ma taka moja odyseje, jak ja ja przezylam... :)))
            • marouder Re: Ja tak powiedzialem i tak wlasnie jest... 31.12.06, 22:43
              ..ale sie chlopak meczy, ale sie meczy! Na pisarza sie nie wyuczyl, a skenowac
              ni ma co:)))
              • dana33 Re: Ja tak powiedzialem i tak wlasnie jest... 31.12.06, 22:46
                bidula taka.... rozpedzil sie a teraz juz nie ma sie jak zatrzymac... :))))

marudzinski....... u nas juz a 12 minut!!!!! :))))
                wszystkiego naj naj.... :))))
                • marouder Re: Ja tak powiedzialem i tak wlasnie jest... 31.12.06, 22:51
                  Wszystkiego, zeby bylo jak chcesz...poczekaj tylko sobie cus przyniose:))
                  • marouder Re: Ja tak powiedzialem i tak wlasnie jest... 31.12.06, 22:57
                    Nie jest to co prawda Mouton Rothschild...ale...pije Twoje i Twojej rodziny
                    zdrowie! Pieknego Zycia Wszystkim:)
                    • dana33 Re: Ja tak powiedzialem i tak wlasnie jest... 31.12.06, 23:03
                      juz....!!!!! :))))
                      pokazali nam australie i hong kong i koree i rumunie, ktora jednoczesnie z
                      nowym rokiem swietuje wstapienie do eu!!!!

dzieki marudzinski.... zaraz u was... :))))
                      my mielismy campari z sokiem pomaranczowym, bo ja lubie, i bourbon i ginger ale
                      dla monza, bo on lubi... :))))
                      • dana33 Re: Ja tak powiedzialem i tak wlasnie jest... 31.12.06, 23:57
                        jeszcze 3 minuty i u waz tez........
                        marudzinski...... dla ciebie i calej twojej rodzinki, wszystkiego.....
                        trzymalam ostatni szluczek drinka... :)))))

• marouder Re: Ja tak powiedzialem i tak wlasnie jest... 01.01.07, 00:18
                          Danusiu, niech Wam sie we wszystkim wiedzie.
                          Dzieki:))
                          • dana33 Re: Ja tak powiedzialem i tak wlasnie jest... 01.01.07, 00:26
                            u nas jutro normalny dzien pracy..... wiec dobranoc i balujcie...:))))
    • puls brrr nie daje za wygrana , Prozac rzadzi 31.12.06, 02:27
      Bez FS jestes juz zupelnie niczym , podziekuj A.Michnikowi za to ze
      tu mozesz bywac i terapie uprawiac.
    • i-love-2-ski i jeszcze jedno pytanie 31.12.06, 02:33
      czy ten zyczliwy ludziom czlowiek jest wlascicielem tego forum AGORY,,wszystkich
      tu piszacych i ma prawo do dowolnej interpretacji swej chorej wyobrazni na temat
      innych? to dosc ciekawe ale moze AGORA mi odpowie,bo jak widze eskalacja
      chamstwa tego zyczliwego innym osobnika troszke juz chyba przekroczyla limity i
      dobrego gustu i netykiety,ktora podobne ma obowiazywac tu kazdego,bez wyjatku
      regionalnego. nie przypominam sobie,abym podpisywala papierek,ze musze byc
      grzeczna dla chamow spod krakowa i ze oni sa wlascicielem mej duszy dlatego tez
      kropko sadze,ze powinnas temu panu chyba przypomniec co nieco,bo albo nie
      doczytal,albo nie zrozumial,co rowniez sie zdarza. od paru miesiecy ten osobnik
      chamsko troluje nie tylko mnie,ale innych lamiac netykiete w kazdym swym wpisie
      i nie sadze,ze powinno to miec miejsce na tym forum,aby chloptas sobie pozwalal
      na fantazje,ktorej pewnie w domu mu zakuzuja praktykowac albo nie jest w stanie
      sobie inaczej ulzyc.
      • marouder Ruchelko, my dear, tylko bez nerw, pls... 31.12.06, 02:40
        ...bo obiecuje, ze taka epopee o tobie wyskrobie, ze i za dwa pokolenia
        internauci beda ja sobie opowiadac..w roznych jezykach!
        Robilas za tzw. dzierzymorde przez lata, odpedzajac co wrazliwszych czytelnikow
        i uzytkownikow od tego forum.
        Pokazalem ci tylko, ze mozna cie szybko i bolesnie tej roli pozbawic.
        • w_ojciech Re: Ruchelko, my dear, tylko bez nerw, pls... 31.12.06, 17:57
          marouder napisał:
          > Pokazalem ci tylko, ze mozna cie szybko i bolesnie tej roli pozbawic.
          ================================================
          Nie pokazałeś tego o czym mówisz. Pokzałeś, że atakujecie jak sfora.

Haniebne to.
          • dana33 Re: Ruchelko, my dear, tylko bez nerw, pls... 31.12.06, 18:17
            wojtus...... nastepnym razem jak ta idiotka wiadomo skad zacznie atakowac kogos
            to moze napiszesz jej wlasnie, ze to haniebne? tylko przygotuj sie dobrze, bo
            ona atakuje ciagle i w kazdym poscie.

dostaje spowrotem to, co sama robi. i tak bedzie dalej, jak dlugo bedzie
            atakowac innych.
            • w_ojciech nie odpowiadam na posty Kukułek i Megafonów /bt 31.12.06, 18:18
              • absztyfikant Re: nie odpowiadam na posty Kukułek i Megafonów 31.12.06, 18:25
                Megaphone jest juz passe, slyszales o tym?
                reka.iba.org.il/
              • dana33 Re: nie odpowiadam na posty Kukułek i Megafonów 31.12.06, 18:50
                nie musisz odpowiadac...... wazne ze czytasz.... :)))

ile dzisiaj wypiles juz????
            • wojciech-chudy Re: Ruchelko, my dear, tylko bez nerw, pls... 31.12.06, 18:26
              Czy nasz filozof wojciech jest na nowo zakochany w rowerzystce?
              • marouder Re: Ruchelko, my dear, tylko bez nerw, pls... 31.12.06, 18:39
                Czy zablokowali ci poprzedniego "wojciecha"?
          • i-love-2-ski Re: Ruchelko, my dear, tylko bez nerw, pls... 31.12.06, 21:08
            w_ojciech napisał:

> marouder napisał:
            > > Pokazalem ci tylko, ze mozna cie szybko i bolesnie tej roli pozbawic.
            > ================================================
            > Nie pokazałeś tego o czym mówisz. Pokzałeś, że atakujecie jak sfora.
            >
            > Haniebne to.

a wyobrazasz sobie tych mo-fo nie w grupie:)) mnie to bawi i czekam na
            spelnienie grozb i napisanie co najmniej 3 stron patosu "made in israel" o
            mnie,aby co najmniej 3 pokolenia iternautow w GW mnie pamietaly:))) matko,co ci
            ludzie jedza,ze sa tak DURNI,bo to,ze nie jezdza poza wlasny folwark to widac.
            nu moze w nagrode za dobre zachowanie ktos im darmowy bilecik podrzuci.
            wszystkiego dobrego na Nowy Rok i do uslyszenia na innych falach. chyba te robia
            sie juz dobre tylko dla streczycieli i ich ciezkich opiekunek.
            • dana33 Re: Ruchelko, my dear, tylko bez nerw, pls... 31.12.06, 21:30
              hahaha...... nu, nie moge..... czekasz??? nu, czekaj..... jak znam swiat i
              ludzi, to bedziesz dlugo czekac..... do ciebie mozna najwyzej napisac, ale
              napisac o tobie??????

a co do jazdy poza folwarkiem, to zalezy jaki duzy ma sie ten folwark, idiotko
              wiadomo skad... niektorzy z nas to juz jezdzili, jak ty jeszcze nie mialas
              pojecia, jak wyglada lotniska od srodka...:)))
              ale ubaw..... :))))
              • aaki Re: Ruchelko, my dear, tylko bez nerw, pls... 31.12.06, 21:33
                a najlepiej to w domu siedziec na przypiecku.
                • i-love-2-ski Re: Ruchelko, my dear, tylko bez nerw, pls... 31.12.06, 21:52
                  aaki napisała:

> a najlepiej to w domu siedziec na przypiecku.

e tam ziemia jest ciekawa,ale dzisiaj w domu bal nawet z dziecmi bo chore:)
                  wszystkiego dobrego aaki i z niepokojem czekam na kompromitujace 3 strony,moze
                  sie doczekam jak poeta wytrzezwieje:)
                  pozdr
                  • marouder Poeta jest z poetow malo pijacych Ruchelko.. 31.12.06, 21:58
                    Nie musi uzywac zadnych dopalaczy, by sie dobrze czuc...wiem, wiem, nie to co
                    ty, bywala kobieta:))
                  • aaki Re: Ruchelko, my dear, tylko bez nerw, pls... 31.12.06, 22:01
                    jak spojrzec troche z dystansu to wygląda jednako.
                    • i-love-2-ski Re: Ruchelko, my dear, tylko bez nerw, pls... 31.12.06, 22:15
                      aaki napisała:

> jak spojrzec troche z dystansu to wygląda jednako.

co to to nie hout bay to nie marszalkowska,a niagara to nie wies
                      podkrakowska,zapewniam cie. pozdr i lece do garow:))
                      • aaki Re: Ruchelko, my dear, tylko bez nerw, pls... 31.12.06, 22:21
                        dlatego mówie"z dystansu"
      • puls [...] 31.12.06, 02:42
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • i-love-2-ski i nastepne pytanie 31.12.06, 02:43
      czy chamski sznataz to tez cos zgodnego z netykieta,bo rozumiem,ze prywatne
      fantazje seksualne pana marudera jej nie lamia?
      • puls Re: i nastepny maly donosik podsuwa delikatnie 31.12.06, 02:46
        Tak jak kiedys ...och to byly upojne dni..

Moze juz spac czas , obiecujesz to od dawna ( zawsze mozesz na rowerek
        wskoczyc lub jakies 'domki' sprzatnac.
      • absztyfikant Re: i nastepne pytanie 31.12.06, 02:49
        :))))
      • obserwator-z-boku Re: i nastepne pytanie 31.12.06, 02:58
        i-love-2-ski napisała:

> czy chamski sznataz to tez cos zgodnego z netykieta,bo rozumiem,ze prywatne
        > fantazje seksualne pana marudera jej nie lamia?

nie wiem kim jestes i nie bardzo mnie to interesuje,ale radze ci,i wierz mi,ze
        mowie to calkiem *szczerze* LECZ SIE............!!!
        jestem na forum tylko od kilku miesiecy,zanim napisalem 1-szy post,troche sobie
        poczytalem,probowalem zapoznac sie z wami.........kto zas........:)
        nie potrzebowalem duzo czasu,by stwierdzic,zejestes jedyna i bezkonkurencyjna
        chamka tego forum........!!!
        jestes chora kobieta...........!!!
        lecz sie!dla wlasnego dobra...........!!!
        • i-love-2-ski Re: i nastepne pytanie 31.12.06, 03:46
          obserwator-z-boku napisał:

>
          > nie wiem kim jestes i nie bardzo mnie to interesuje,ale radze ci,i wierz mi,ze
          > mowie to calkiem *szczerze* LECZ SIE............!!!

ty tez podobno miales juz spac i cudownie sie obudziles. obsesja to grozna
          rzecz,szczegolnie u starszych mezczyzn,ktorzy o 4 nad ranem sprawdzaja kompa.
          nie moge uwierzyc,wy panowie chyba jednak cos z gruczolami macie nie w porzadku.
          nu buziam wasz wszystkich na nowy rok,moze dobry Bog da wam cos czego natura wam
          jak widac poskapila.
    • wram1 Co to za nie wyzyte babsko love proponuje ? 31.12.06, 02:49
      Okupuje forum i smutki wylewa . A kysz marudo.
      • i-love-2-ski Re: Co to za nie wyzyte babsko love proponuje 31.12.06, 02:50
        wram1 napisał:

> Okupuje forum i smutki wylewa . A kysz marudo.

no wlasnie chyba na was panowie czas juz prawie 3 nad ranem,to jurne juhasy
        chyba nie na forum powinny siedziec i mnie starej pilnowac. o dobrzy ludzie
        ostance sie w pokoju.
    • absztyfikant Pustema robi porzadek:))) 31.12.06, 02:56
      youtube.com/watch?v=boIzxc7JxjU&mode=related&search=
      • puls Re: Pustema robi porzadek:)))n/t ho ho ho 31.12.06, 02:58
        )))))
        • absztyfikant Greenpoint party 31.12.06, 03:01
          youtube.com/watch?v=GkoFZZJoBas&mode=related&search=
          • puls Re: Greenpoint party------wspaniale-to ona poznaje 31.12.06, 03:08
            Hej to byly czasy , do lasu ( ale musieli byc niezle napici i na oczy
            nie widzieli he he he )
            • absztyfikant Re: Greenpoint party------wspaniale-to ona poznaj 31.12.06, 03:10
              youtube.com/watch?v=Ebg2dnp4M0c&mode=related&search=
              A tymczasem jej mily podrywa panienki na miescie. Z jakim skutkiem? Check it
              out:)))))))
              • puls Re: Greenpoint party--- musi ze ulan jakis 31.12.06, 03:23
                Sprowadzila goscia , mlodszego duzo od siebie i jeszcze go nie pilnuje
                tylko na FS "szpanuje".
                Zenujace.
          • dana33 Re: Greenpoint party 31.12.06, 09:59
            ty mi absztyfikant robisz new year mood juz od samego rana... :))))
      • dana33 Re: Pustema robi porzadek:))) 31.12.06, 09:58
        :))))))))
    • polski_francuz Na dzien dobry 31.12.06, 08:45
      "Over the rainbow" to piekna piosenka. Spiewal ja m.in. Czesiu N. po wlosku.

Good day

PF

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka