hrabia.m.c 13.02.07, 20:28 powiedział Rzeplinski. to już wiem dlaczego ciężko u nich z pomyślunkiem:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taziuta Ministerstwo PiS, tj. Policji i Sprawiedliwości :) 13.02.07, 20:46 hrabia.m.c napisał: Re: Bracia targali ckm:))))))))) > powiedział Rzeplinski. > > to już wiem dlaczego ciężko u nich z pomyślunkiem:)) Ministerstwo PIS, tj. Policji i Sprawiedliwości - tak u Monisi wyraził się prof. Rzepliński. A o partii PiS mówił, że to konglomerat karierowiczów... Chyba ich qrva czegoś nie lubi?! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Ministerstwo PiS, tj. Policji i Sprawiedliwoś 13.02.07, 20:50 taziuta napisał: > hrabia.m.c napisał: > Re: Bracia targali ckm:))))))))) > > > powiedział Rzeplinski. > > > > to już wiem dlaczego ciężko u nich z pomyślunkiem:)) > > Ministerstwo PIS, tj. Policji i Sprawiedliwości - tak u Monisi wyraził się > prof. Rzepliński. A o partii PiS mówił, że to konglomerat karierowiczów... > Chyba ich qrva czegoś nie lubi?! :-))) i potakiekiwaczy , coś chyba tak:)) ale nie mam mu tego za złe. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Chyba powstanie fan club Rzeplińskiego :-) 13.02.07, 20:54 hrabia.m.c napisał: > taziuta napisał: > > > ... A o partii PiS mówił, że to konglomerat karierowiczów... > > Chyba ich qrva czegoś nie lubi?! :-))) > > i potakiekiwaczy , > coś chyba tak:)) > ale nie mam mu tego za złe. Chyba powstanie fan club Rzeplińskiego :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Chyba powstanie fan club Rzeplińskiego :-) 13.02.07, 20:59 taziuta napisał: > hrabia.m.c napisał: > > > taziuta napisał: > > > > > ... A o partii PiS mówił, że to konglomerat karierowiczów... > > > > Chyba ich qrva czegoś nie lubi?! :-))) > > > > i potakiekiwaczy , > > coś chyba tak:)) > > ale nie mam mu tego za złe. > > Chyba powstanie fan club Rzeplińskiego :-) to bedzie w moim długim życiu ,do którego sie zapiszę Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Chyba powstanie fan club Rzeplińskiego :-) 13.02.07, 21:00 pierwszy. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Chyba powstanie fan club Rzeplińskiego :-) 13.02.07, 21:41 hrabia.m.c napisał: > pierwszy. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski22 Niezbyt rozgarniety ten Rzeplinski; widzialem pare 13.02.07, 22:08 razy w TV: patrzy i gada tak, jakby od dawna szprycowal, albo dopiero co jointa skonczyl taziuta napisał: > hrabia.m.c napisał: > > > taziuta napisał: > > > > > ... A o partii PiS mówił, że to konglomerat karierowiczów... > > > > Chyba ich qrva czegoś nie lubi?! :-))) > > > > i potakiekiwaczy , > > coś chyba tak:)) > > ale nie mam mu tego za złe. > > Chyba powstanie fan club Rzeplińskiego :-) Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Niezbyt rozgarniety ten Rzeplinski; widzialem 13.02.07, 22:13 silesius.monachijski22 napisał: > razy w TV: patrzy i gada tak, jakby od dawna szprycowal, albo dopiero co > jointa skonczyl Wiem, to przykre jak się kogoś słucha i niczego nie rozumie... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski22 Re: Niezbyt rozgarniety ten Rzeplinski; widzialem 13.02.07, 22:17 ale moze byc tez tak - np. w rodzinie Rzeplinskich -, ze u nich to moze byc jakis familijny syndrom: pieprza bez sensu, a jak juz nie znajduja argumntow, to rzucaja bluzgami; tak jakos cos mi sie kojarzy taziuta napisał: > silesius.monachijski22 napisał: > > > razy w TV: patrzy i gada tak, jakby od dawna szprycowal, albo dopiero co > > jointa skonczyl > > Wiem, to przykre jak się kogoś słucha i niczego nie rozumie... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Niezbyt rozgarniety ten Rzeplinski; widzialem 13.02.07, 22:32 silesius.monachijski22 napisał: > ale moze byc tez tak - np. w rodzinie Rzeplinskich -, ze u nich to moze byc > jakis familijny syndrom: pieprza bez sensu, a jak juz nie znajduja argumntow, > to rzucaja bluzgami; tak jakos cos mi sie kojarzy Minimum fair play, to nie wywlekać na forum informacji, w których posiadanie się weszło na privie... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski22 Re: Niezbyt rozgarniety ten Rzeplinski; widzialem 13.02.07, 22:40 a jakie informacje z priva tutaj podalem? czy podalem czyjes dane, albo kogos cytowalem? to raczej ludzie pokroju uu1 podaja dane innych, przekazane im przez wspolnych znajomych; ja tylko poczynile ogolna dygresje, i nie sadze, zeby poza Toba ktokolwiek zwrocil na to uwage; faktem jest jednak, ze Rzeplinski barzdo jalowo i niezrozumiale sie wypowiada; trudno sie polapac, o co mu chodzi taziuta napisał: > silesius.monachijski22 napisał: > > > ale moze byc tez tak - np. w rodzinie Rzeplinskich -, ze u nich to moze b > yc > > jakis familijny syndrom: pieprza bez sensu, a jak juz nie znajduja argumn > tow, > > to rzucaja bluzgami; tak jakos cos mi sie kojarzy > > Minimum fair play, to nie wywlekać na forum informacji, w których posiadanie > się weszło na privie... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Niezbyt rozgarniety ten Rzeplinski; widzialem 13.02.07, 23:09 silesius.monachijski22 napisał: > a jakie informacje z priva tutaj podalem? czy podalem czyjes dane, albo kogos > cytowalem? to raczej ludzie pokroju uu1 podaja dane innych, przekazane im > przez wspolnych znajomych; ja tylko poczynile ogolna dygresje, i nie sadze, > zeby poza Toba ktokolwiek zwrocil na to uwage;... Tym razem nie podałeś, ale w przeszłości Ci się zdarzało... Odkreślmy ją grubą kreską i patrzmy w przyszłość, w której to się nie powtórzy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jorge.martinez Re: Ministerstwo PiS, tj. Policji i Sprawiedliwoś 13.02.07, 22:25 Może mu strzelili w dupę tym CKM'em gdy szedł z Safjanem i Wołoszańskim na przedzie :D Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Ministerstwo PiS, tj. Policji i Sprawiedliwoś 13.02.07, 22:33 jorge.martinez napisał: > Może mu strzelili w dupę tym CKM'em gdy szedł z Safjanem i Wołoszańskim na > przedzie :D To mi wygląda na uczucie świeższej daty... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
luci-c Re: Bracia targali ckm:))))))))) 13.02.07, 20:49 Te lebiegi udżwignęły ckm? Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa Re: Bracia targali ckm:))))))))) 13.02.07, 20:52 Goriunowa Kaczyńscy nie nosili. Oni to ciągnęli na tych dwóch małych kółkach. Stąd na końcu plutonu. Odpowiedz Link Zgłoś
ruda.maupa Re: Bracia targali ckm:))))))))) 13.02.07, 22:11 luci-c napisał: > Te lebiegi udżwignęły ckm? Nie przesadzaj, ta gazetka taka ciężka nie jest :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: Bracia targali ckm:))))))))) 13.02.07, 20:49 Moze ktos ma zdjecie blizniakow z CKM ??!! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Bracia targali ckm:))))))))) 13.02.07, 20:52 jacekm22 napisał: > Moze ktos ma zdjecie blizniakow z CKM ??!! :-)) Wołoszański pewnie:: Nie mogli mu darować ,ze w pierwszej czwórce chodzil:))) Odpowiedz Link Zgłoś
galba.galba Re: ktos ma zdjecie blizniakow z CKM ? 13.02.07, 20:59 Ostatecznie może być z "Playboya" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Bracia targali ckm:))))))))) 13.02.07, 20:55 Wtedy na wyposazeniu były RKM systemu Diegtariewa. W sam raz na nich dwóch. Z cekaemem nie dali by rady. Chodziło o dwóch równych wzrostem. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Bracia targali ckm:))))))))) 13.02.07, 21:52 Zaraz,zaraz,wg mojej wiedzy,to na cwiczenia sie chodzilo jeszcze z plecakami. A te ustrojstwo CKM /ciezki karabin maszynowy/to bylo z dwoch czesci.Jeden musial targac podstawe z kolami,a drugi karabin. Jak oni toto targali i jeszcze plecaki, skoro une takie cherlawe wtedy byly? Odpowiedz Link Zgłoś
daktylek Re: Bracia targali ckm:))))))))) 13.02.07, 21:54 Żołnierz żadnej pracy się nie boi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Bracia targali ckm:))))))))) 13.02.07, 22:14 wanda43 napisała: > Zaraz,zaraz,wg mojej wiedzy,to na cwiczenia sie chodzilo jeszcze z plecakami. > A te ustrojstwo CKM /ciezki karabin maszynowy/to bylo z dwoch czesci.Jeden musi > al targac podstawe z kolami,a drugi karabin. > Jak oni toto targali i jeszcze plecaki, skoro une takie cherlawe wtedy byly? > jakie cherlawe?:) W peerlu cherlawych nie miało prawa (pracy) być:)) Odpowiedz Link Zgłoś
daktylek Re: Bracia targali ckm:))))))))) 13.02.07, 22:26 Poitem mu się poprawiło i z tego cherlawego stało się tłuste .... – W tamtym czasie byłem nie dość, że niski, to jeszcze potwornie gruby. Przy 167 centymetrach wzrostu ważyłem 92 kilogramy. Wyglądałem jak mały Kalisz, a nawet gorzej, bo Kalisz jest chociaż postawny. Już za sam wygląd można mnie było znielubić. A na dodatek filmowano i fotografowano mnie tak, jakbym cierpiał na mongolizm – śmieje się Jarosław Kaczyński. Przekrój, 45/2005 www.przekroj.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=682&Itemid=50&limit=1&limitstart=0 Odpowiedz Link Zgłoś
daktylek Re: Bracia targali ckm:))))))))) 13.02.07, 21:27 Najlepszy był skład pierwszej najwyższej czwórki w plutonie na ćwiczeniach w 1968 i 1971 roku: Rzepliński, Safjan, Wołoszański i Atlas :) Kaczory były na końcu ( bo najmniejsze) i dlatego targały ten ckm ;PPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Bracia targali ckm:))))))))) 13.02.07, 21:35 A teraz pluton zrobił w tył zwrot :))) Odpowiedz Link Zgłoś
daktylek Re: Bracia targali ckm:))))))))) 13.02.07, 21:38 Kurcze, to kto do kogo będzie tym CKM-biustem strzelał?/? :PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Bracia targali ckm:))))))))) 13.02.07, 21:42 Lotnik kryj sie:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
daktylek Re: Bracia targali ckm:))))))))) 13.02.07, 21:55 Znowu koty Kaczora J lecą??????? Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: Bracia targali ckm:))))))))) 13.02.07, 21:50 a Wołoszański jak panisko - w pierwszym szeregu, obok Safjana to rzuca światło na podłoże obecnej polityki kadrowej przywódców PiS Odpowiedz Link Zgłoś
daktylek Re: Bracia targali ckm:))))))))) 13.02.07, 21:54 Rzepliński też podpadł... W czerwcu i lipcu 2005 kandydował, z rekomendacji PO, na stanowisko Rzecznika Praw Obywatelskich w związku z upływem kadencji Andrzeja Zolla. W pierwszej próbie w czerwcu nie uzyskał zatwierdzenia Sejmu; zgłoszony ponownie, 8 lipca 2005 otrzymał rekomendację Sejmu, jednak jego kandydaturę odrzucił 22 lipca Senat. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Bracia targali ckm:))))))))) 13.02.07, 21:58 daktylek napisał: > Rzepliński też podpadł... > W czerwcu i lipcu 2005 kandydował, z rekomendacji PO, na stanowisko Rzecznika > Praw Obywatelskich w związku z upływem kadencji Andrzeja Zolla. W pierwszej > próbie w czerwcu nie uzyskał zatwierdzenia Sejmu; zgłoszony ponownie, 8 lipca > 2005 otrzymał rekomendację Sejmu, jednak jego kandydaturę odrzucił 22 lipca > Senat. Co tylko potwierdza, że SLD otrzymał to na co zasłużył - czerwoną kartkę! :-( Odpowiedz Link Zgłoś
daktylek Re: Bracia targali ckm:))))))))) 13.02.07, 22:00 Ziuta, tu o polityce kadrowej pissuarków mowa, w związku z odbytymi przez nich ćwiczeniami wojskowymi ... Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Bracia targali ckm:))))))))) 13.02.07, 22:07 daktylek napisał: > Ziuta, tu o polityce kadrowej pissuarków mowa, w związku z odbytymi przez > nich ćwiczeniami wojskowymi ... Qrna, znowu wlazłam nie na to forum... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Bracia targali ckm:))))))))) 13.02.07, 21:55 >"Żartowaliśmy z jego próżności. Kiedyś zauważyłem, że gdy rozmawia przez telefon, zawsze siada naprzeciwko jakiegoś lustra i przez cały czas wpatruje się w swoje odbicie" Krzysztof Wyszkowski o Jarosławie Kaczyńskim O kurde! Narcyz,jak mamuske kocham! Jak taki mozna sie zakochac w takim szpetnym? Odpowiedz Link Zgłoś