Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kierownik oddziału bankowego

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.07, 19:31
    Jakie zarobki (tylko podstawa brutto) ma kierownik (manager, leader itp.)
    nieduzego oddziału banowgo? Interesują mnie takie banki jak: Millenium,
    Eurobank, Lukas, Polbank, DeutcheBank, Raiffaissen, BZWBK, PEKAO SA.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Michal Re: Kierownik oddziału bankowego IP: *.chello.pl 28.02.07, 20:11
        Millennium: nowy pracownik dostaje 3500-4000 zl brutto ale z zewnątrz bardzo
        ciężko dostać się na to stanowisko, ponieważ obowiązuje ścieżka kariery i
        propozycje awansu dostają konsultanci z doświadczeniem.
        • Gość: wojtek Re: Kierownik oddziału bankowego IP: *.devs.futuro.pl 05.03.07, 21:41
          w WBK u tez cięzko zostać kierownikiem z ulicy a płace są zgodnie z widelkami
          cenowymi na Warszawe sa rzedu 5000-7000 brutto nie wiem jak w mniejszych
          miastach
        • jordi4u Re: Kierownik oddziału bankowego 06.03.07, 11:04
          ci z zewnątrz własnie dużo dostają, ostatnio w millennium był spory desant z
          Citi, wiem o przypadku, gdzie kierownik maleńkiego 4-osobowego oddziału ma
          prawie 8 tys brutto - ale to trochę inna historia :))
          kierownicy ze ścieżki kariery niestety na tyle nie mogą już liczyć, w
          millennium awans na wyższe stanowisko jakoś nigdy nie idzie w parze z podwyżką
          wynagrodzenia, i tak oto kierownik - z takiej właśnie ścieżki - zarabiał 1700
          netto
          oczywiście jest jeszcze miesięczna premia, na którą składa się wiele czynników,
          w niektórych oddziałach kierownik może mieć dodatkowo 2-3 tys brutto (w
          małych), w ichnych centrach finansowych nawet ponad 10 tys., ale są oddziały
          gdzie miesiąc w miesiąc w ogóle nie ma premii

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka