Dodaj do ulubionych

Dobry ortodonta

01.04.07, 13:24
Czy zna ktos dobrego ortodonte w Walbrzychu? Prosze o namiary.
Obserwuj wątek
    • Gość: Miki Re: Dobry ortodonta IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.04.07, 14:24
      Najlepsi we Wrocławiu.
      • Gość: lila Re: Dobry ortodonta IP: *.gprspla.plusgsm.pl 01.04.07, 19:47
        Dr Zielinska- Makowiecka w Szczawnie zdroju , wpisz w wyszukiwarke to
        znajdziesz adres.
        • Gość: Pacjent Re: Dobry ortodonta IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 01.04.07, 20:12
          Lila czytaj dokładnie. Chodziło o DOBREGO ortodontę !!!
          • Gość: Lila Re: Dobry ortodonta IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.04.07, 13:11
            Ja polecam i mam do tego prawo
            • Gość: hmmm Re: Dobry ortodonta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 14:13
              No coz.. NIe wiem juz jaki jest dobry..
      • Gość: :) Re: Dobry ortodonta IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 02.04.07, 16:05
        Nio nie bylabym taka pewna, mi wroclawscy lekarze narobili klopotow - tam jest
        cala masa ortodontow i ciezk znalezc dobrego.
    • Gość: Alicja Re: Dobry ortodonta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 18:37
      na podzamczu na hetmanskiej - polecam
    • Gość: DeeL Re: Dobry ortodonta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 19:42
      ja polecam dr Rusina, słyszałem o nim wiele dobrych opini i według mnie
      wszystkie są prawdziwe :)
      • Gość: hm.. Re: Dobry ortodonta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 19:45
        Alicja gdzie na Hetmanskiej?

A gdzie Dr Rusin przyjmuje?
        • Gość: niania Re: Dobry ortodonta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 10:45
          NIe ma dobrych ortodontow w Walbrzychu.
          • Gość: zetzet Re: Dobry ortodonta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.07, 13:01
            Nie masz racji,w Wałbrzychu możesz spokojnie się wyleczyć i jeszcze mniej
            zpłacisz niż,we Wrocławiu,musisz rozsądnie wybierać i tylko specjalistów
            ortodontów.powodzenia
    • Gość: kasia barańska Re: Dobry ortodonta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.07, 12:53
      witam! dr hanna willak-makowska nr tel.0600262020,wałbrzych ul.chrobrego
      10/2.pozdrawiam
      • Gość: paulis Re: Dobry ortodonta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.07, 13:09
        ja szczęsliwie zakończyłam leczenie ortodontyczne u pani dr willak-makowskiej i
        szczerze polecam- miła,kompetentna i wszystko dokładnie tłumaczy,wiesz co przed
        tobą,co za tobą.
        • Gość: ZOSIA Re: Dobry ortodonta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.07, 13:16
          CHCIAŁABYM ZAŁOŻYĆ APARAT STAŁY,CZY TO BOLI,I JAK JEST Z KOSZTAMI,NO NIE WIEM
          CZY TO WARTO???
          • Gość: pulis Re: Dobry ortodonta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.07, 13:31
            założenie aparatu nic nie boli,trochę czułam zęby przez tydzień i jadłam
            papki,ale dało się to przeżyć,dr Willak-Makowska wszystko tłumacztła i
            zakładała specjalny delikatnie działający łuk,dostałam specjalne szczoteczki i
            przeszkolenie,na wizyty chodziłam co 6 tygodni,za aparat płaciłam przelewem ,to
            była przygoda i miłe,bez stresu leczenie,teraz chodzę z aparatem retencyjnym co
            4 miesiące są wizyty /bezpłatne/i mam śliczny prościutki uśmiech,to mnie
            uszczęśliwiło,za to bardzolubię mojego ORTODONTĘ.
    • Gość: kasia barańska Re: Dobry ortodonta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.07, 13:35
      www.ortimed.pl jest tam do pobrania Mini poradnik ortodontyczny ,przed
      leczeniem warto go przeczytać.pozdrawiam
    • Gość: anna Re: Dobry ortodonta IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 11.04.07, 22:01
      Polecam doktora Przemysława Karaszewskiego ze Świdnicy.Moja córka ma świetne
      rezultaty. Namiary znajdziesz na www.ditel.pl lekarze ortodonci.
      Pozdrawiam
    • Gość: nina Re: Dobry ortodonta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 09:19
      Polecam dr Hannę Willak-Makowską z Wałbrzycha tel.0600262020
      szybko i moje zęby wyglądają super.
      pozdrawiam
    • Gość: W.R. Re: Dobry ortodonta IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 12.04.07, 21:07
      Pani dr Nino, Kasiu Barańska i cholera wie kto jeszcze !
      Może mniej prymitywizmu. To nie tylko idioci czytają...
      • Gość: nm Re: Dobry ortodonta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 11:17
        hej!! chcialabym sie dowiedziec jaki jest koszt 1 wizyty u Pani Willak
        Makowskiej.Tutaj sie wypowiadaly osoby ktore wyleczyly swoje zabki..jaki byl
        ogolny koszt leczenia ????prosze o odp..:)
        • Gość: nina Re: Dobry ortodonta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 23:17
          Ceny są bardzo przystępne,można nawet na raty.
          To jest inwestycja w swoja karierę, w swoją przyszłośc.
          A Dr Willak-Makowska jest po prostu super!!!
          Sympatyczna, miła i kompetentna.
          Polecam!
          • Gość: Karol Re: Dobry ortodonta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.07, 14:50
            A SKAD WIESZ ZE KOMPTETENTNA?

Ja chodzilem do dentysty i tez myslalem ze byl kompetentny bo na takiego
            wygladal, mial dobry sprzet jak na moje oko, duzo ludzi mial a okazalo sie ze
            to najgorszy dentysta pod sloncem :/
            • Gość: Kasia Barańska Re: Dobry ortodonta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.07, 16:24
              Wybierz się, to sie przekonasz.
              Naprawde warto.
              Rejestracja tel.0600262020.
              Ja, podobnie jak Nina, zachęcam wszstkich.
              I pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka