Dodaj do ulubionych

Administrowanie Forum Legnica

17.11.03, 12:58
Milo nam oglosic, ze zostalismy (Swek i ja) adminami Forum Legnica. Wlasnie przed chwila odebralismy 'nominacje':) Mam nadzieje, ze bedziecie zadowoleni z naszej sluzby. Dolozymy wszelkich staran aby bylo okej:) Wszelkiego rodzaja propozycje, pomysly, zastrzezenia, uwagi, narzekania prosimi kierowac na nasze emalje.

Pozdrawiam, Olus

PS Zaczelismy juz male porzadki po wczorajszym balaganie:)
Obserwuj wątek
    • swek1 Re: Administrowanie Forum Legnica 17.11.03, 13:01
      olus_stad napisał:

> Milo nam oglosic, ze zostalismy (Swek i ja) adminami Forum Legnica. Wlasnie
      prz
      > ed chwila odebralismy 'nominacje':) Mam nadzieje, ze bedziecie zadowoleni z
      nas
      > zej sluzby. Dolozymy wszelkich staran aby bylo okej:) Wszelkiego rodzaja
      propoz
      > ycje, pomysly, zastrzezenia, uwagi, narzekania prosimi kierowac na nasze
      emalje
      > .
      >
      > Pozdrawiam, Olus
      >
      > PS Zaczelismy juz male porzadki po wczorajszym balaganie:)

Co widać.Pozdrawiam i życzę owocnych postów.
      • trinity.7 Re: Administrowanie Forum Legnica 17.11.03, 13:07
        Moje gratulacje Panowie i życzę powodzenia.

Pozdrawiam
    • servus_lca Re: Administrowanie Forum Legnica 17.11.03, 15:08
      olus_stad napisał:

> Milo nam oglosic, ze zostalismy (Swek i ja) adminami Forum Legnica. Wlasnie
      prz
      > ed chwila odebralismy 'nominacje':)

Moje gratulacje :)
      --
      pozdrawiam
      servus_lca
      • servus_lca Re: Administrowanie Forum Legnica 17.11.03, 15:14
        Rozumiem, że forum tymczasowe już jest nieaktualne?

--
        pozdrawiam
        servus_lca
        • swek1 Re: Administrowanie Forum Legnica 17.11.03, 15:40
          servus_lca napisał:

> Rozumiem, że forum tymczasowe już jest nieaktualne?
          >
          > --
          > pozdrawiam
          > servus_lca
          jest aktualne. pozdrawiam.

• goska35 Re: Administrowanie Forum Legnica 17.11.03, 15:16
        Gratki, gratki i jeszzce raz gratki :)

dzielnie was wspierałam, posty słałam i cieszę się że zadziałało tak szybko :0

No cóz... jak widać niektórzy nie dają za wygraną.... tylko się zastanawiam
        ile razy komuś chce się logować, zakładać konta. Przynajmniej na początek
        będziecie mili trochę pracy, ale jest nadzieja, że wkrótce im się to zmieni
        (znaczy się betonowi, juzkowi i in.)

Pozdrawiam
        Małgośka
        • servus_lca Re: Administrowanie Forum Legnica 17.11.03, 15:21
          Oj macie Panowie dużo pracy na poczatek, a nie można zablokować spamera po IP?
          Bo wyraźnie widać ,że to jedna i ta sama osboba.

--
          pozdrawiam
          servus_lca
    • mariaj2 Re: Administrowanie Forum Legnica 17.11.03, 16:38
      SWEK,OLUS gratulacje
      pozdrawiam
      • servus_lca Re: Administrowanie Forum Legnica 17.11.03, 19:40
        Mam takie pytanie, u góry strony jest napis: Założyciel:prywatyzacja, po
        kliknięciu w prywatyzacja otwiera się strona z formularzem, po co ten
        formularz?
        • olus_stad Re: Administrowanie Forum Legnica 17.11.03, 19:47
          Ciekawe pytanie. Sporobuje sie dowiedziec i dam Ci znac.

Pozdrawiam
          • swek1 Re: Administrowanie Forum Legnica 17.11.03, 19:52
            Z tego, co się orientuję to możesz sobie założyć swoje jedno prywatne forum.
            Mając je możesz decydować, kogo wpuszczasz. Ludzie je widzą, ale nie mogą
            robić wpisów bez Twojej zgody. Ale dokładnie to trzeba sprawdzić. Pozdrawiam.
        • olus_stad Re: Administrowanie Forum Legnica 17.11.03, 22:44
          Drogi Servusie! Sprawa prosta, tam mozesz zglaszac swoje zastrzezenia, kometarze opinie itp o dzialalnosci forum i adminow bezposrednio do glownych Adminow.

Pozdrawiam
          • servus_lca Re: Administrowanie Forum Legnica 17.11.03, 22:46
            olus_stad napisał:

> Drogi Servusie! Sprawa prosta, tam mozesz zglaszac swoje zastrzezenia,
            kometarz
            > e opinie itp o dzialalnosci forum i adminow bezposrednio do glownych Adminow.
            >
            > Pozdrawiam

i wszystko jasne
    • iwand Re: Administrowanie Forum Legnica 18.11.03, 00:57
      G R A T U L A C J E ! :-)
    • servus_lca Re: Administrowanie Forum Legnica 22.11.03, 16:54
      A dlaczego forum Jelenia Góra i Włałbrzych nie sprywatyzowano, a Legnicę tak?
      Dyskryminacja?
      • swek1 Re: Administrowanie Forum Legnica 22.11.03, 17:13
        Bo my gramy fer.Jak je sprywatyzujemy to ucieknie nam dobra zabawa. Nie chcemy
        ulec się pokusie i kasować ich posty,he he.A tak serio to zależy to od nich.
        Może Ledwozipie będzie adminem Wałbrzycha? Pozdrawiam.
        • servus_lca Re: Administrowanie Forum Legnica 28.11.03, 16:38
          No to teraz musimy się starać, bo automat się nami zajmie:
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10003&w=9349821
          Ale chyba nam to nie grozi.
          • swek1 Re: Administrowanie Forum Legnica 28.11.03, 19:47
            servus_lca napisał:

> No to teraz musimy się starać, bo automat się nami zajmie:
            > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10003&w=9349821
            > Ale chyba nam to nie grozi.
            >

Chyba nie.Gazeta robi czystki przed świętami. Pozdrawiam.
            • olus_stad Re: Administrowanie Forum Legnica 28.11.03, 20:33
              1 post na 50 dni to bardzo malo, wiec wiekszosci for to nie grozi, bo sa chociazby spamy i to wystarczy.

Pozdrawiam
              • servus_lca Re: Administrowanie Forum Legnica 30.11.03, 16:55
                Uwaga jeszcze tylko 995 postów i Jelenia Góra nasza!
                Prognoza zdobycia JG - koniec tygodnia.
                • swek1 Re: Administrowanie Forum Legnica 30.11.03, 17:05
                  servus_lca napisał:

> Uwaga jeszcze tylko 995 postów i Jelenia Góra nasza!
                  > Prognoza zdobycia JG - koniec tygodnia.
                  >

To jest nie realne. By to zrobić musielibyśmy bić po 150 postów dziennie.
                  Pozdrawiam.
                  • servus_lca Re: Administrowanie Forum Legnica 30.11.03, 17:15
                    swek1 napisał:

> To jest nie realne. By to zrobić musielibyśmy bić po 150 postów dziennie.
                    > Pozdrawiam.

Sądząc po dzisiejszej frekwencji, to też tak myślałem, ale wszystko przed nami!
                    • swek1 Re: Administrowanie Forum Legnica 30.11.03, 17:47
                      servus_lca napisał:

> swek1 napisał:
                      >
                      > > To jest nie realne. By to zrobić musielibyśmy bić po 150 postów dziennie.
                      > > Pozdrawiam.
                      >
                      >
                      Czy ktoś myśli podobnie? Pozdrawiam.
                      > Sądząc po dzisiejszej frekwencji, to też tak myślałem, ale wszystko przed
                      nami!
                      >
                      • olus_stad Re: Administrowanie Forum Legnica 30.11.03, 20:14
                        Co ja mysle? Ja mysle jak Adam Malysz, zeby oddac dwa dobre skoki, jeden na Jelenia Gore, drugi na Walbrzych, ot co mysle;)

Pozdrawiam
                        • servus_lca Re: Administrowanie Forum Legnica 30.11.03, 20:44
                          olus_stad napisał:

> Co ja mysle? Ja mysle jak Adam Malysz, zeby oddac dwa dobre skoki, jeden na
                          Jel
                          > enia Gore, drugi na Walbrzych, ot co mysle;)
                          >
                          > Pozdrawiam

O i to mi się podoba. Zapewne do Wałbrzycha doskoczymy wraz z zajęciem 1
                          miejsca przez Małysza w PŚ.
                          • olus_stad Re: Administrowanie Forum Legnica 30.11.03, 20:53
                            Czyli gdzies na marzec, bo wtedy wreczaja Krysztalowo Kule.

Pozdrawiam
                            • servus_lca Re: Administrowanie Forum Legnica 30.11.03, 20:57
                              olus_stad napisał:

> Czyli gdzies na marzec, bo wtedy wreczaja Krysztalowo Kule.
                              >
                              > Pozdrawiam

A daj nam Boże przeskoczyć nawet samego Mistrza! czyli może trochę wcześniej?
                              • swek1 Re: Administrowanie Forum Legnica 30.11.03, 22:01
                                Mimo wszystko prezentem na gwiazdkę będzie JG ;)
                                • olus_stad Re: Administrowanie Forum Legnica 30.11.03, 23:13
                                  Zrobie sobie chyba mala tekturowa atrape prezentu z napisem Jelenia Gora i wloze pod choinke, ale rodzina bedzie miala ze mnie ubaw;)

Pozdrawiam
                                  • swek1 Re: Administrowanie Forum Legnica 01.12.03, 09:47
                                    olus_stad napisał:

> Zrobie sobie chyba mala tekturowa atrape prezentu z napisem Jelenia Gora i
                                    wloz
                                    > e pod choinke, ale rodzina bedzie miala ze mnie ubaw;)
                                    >
                                    > Pozdrawiam

A na wielkanoc na jajku napisz Wałbrzych ;))
                                    • servus_lca Re: Administrowanie Forum Legnica 01.12.03, 16:50
                                      Ale pusto dziś na forum .
                                      • swek1 Re: Administrowanie Forum Legnica 01.12.03, 20:05
                                        Teraz będziemy sie rozkręcać! Pozdrawiam.
                                        • servus_lca Re: Administrowanie Forum Legnica 01.12.03, 20:09
                                          swek1 napisał:

> Teraz będziemy sie rozkręcać! Pozdrawiam.

No tak teraz jak ja nie mogę. Życzę powodzenia i mam nadzieję, że jutro będę
                                          miał co czytać.
                                          • swek1 Re: Administrowanie Forum Legnica 01.12.03, 20:23
                                            servus_lca napisał:

> swek1 napisał:
                                            >
                                            > > Teraz będziemy sie rozkręcać! Pozdrawiam.
                                            >
                                            > No tak teraz jak ja nie mogę. Życzę powodzenia i mam nadzieję, że jutro będę
                                            > miał co czytać.
                                            >
                                            > Widzę, że Serwus nie może się wstrzelić ;))
                                            • olus_stad Re: Administrowanie Forum Legnica 01.12.03, 23:55
                                              Znow jak ja sie 'wstrzele' w pisanie, to nie ma z kim polezmizowac, bo normalni uzytkownicy juz spia;) I taka z Wami robota;))

Pozdrawiam
                                              • swek1 Re: Administrowanie Forum Legnica 02.12.03, 08:05
                                                To może zaczniemy się umawiać, kto, o której ma czas, wtedy posty same się
                                                posypią. Pozdrawiam.
                                                • servus_lca Re: Administrowanie Forum Legnica 02.12.03, 16:01
                                                  swek1 napisał:

> To może zaczniemy się umawiać, kto, o której ma czas, wtedy posty same się
                                                  > posypią. Pozdrawiam.

To byłby najlepszy pomysł. Tak więc ja jestem zawsze na forum od ok 16 do ok
                                                  19. Niestety ale w innych godzinach będzie bardzo cieżko, co nie znaczy ,że to
                                                  nie mozliwe.
                                            • servus_lca Re: Administrowanie Forum Legnica 02.12.03, 16:46
                                              swek1 napisał:

> >
                                              > > Widzę, że Serwus nie może się wstrzelić ;))

No właśnie coś nie mogę, ale przyznam, że miałem co czytać . TAK TRZYMAĆ!
                                              • swek1 Re: Administrowanie Forum Legnica 02.12.03, 19:12
                                                servus_lca napisał:

> swek1 napisał:
                                                >
                                                > > >
                                                > > > Widzę, że Serwus nie może się wstrzelić ;))
                                                >
                                                > No właśnie coś nie mogę, ale przyznam, że miałem co czytać . TAK TRZYMAĆ!
                                                >
                                                >
                                                No ładnie Servus do 19 a ja właśnie siadam do kompa. Widać, że monolog górą.
                                                Pozdrawiam.
                                                • servus_lca Re: Administrowanie Forum Legnica 02.12.03, 20:42
                                                  swek1 napisał:

> No ładnie Servus do 19 a ja właśnie siadam do kompa. Widać, że monolog górą.
                                                  > Pozdrawiam.

Z tych nudów zacząłem pisać wiersze(o Jeleniej Górze), jeszcze mi to w nawyk
                                                  wejdzie.
                                                  • swek1 Re: Administrowanie Forum Legnica 02.12.03, 21:08
                                                    Dla mnie bomba. Szkoda, że Afgana nie ma, On zawsze cos fajnego
                                                    napisał.Pozdrawiam.
    • slonzok10 Re: Administrowanie Forum Legnica 04.03.15, 01:48
      Dobry wieczór
      Jestem Sebastian Donat Przewodniczący Wrocławskiego Koła Stowarzyszenia Osób Narodowości Śląskiej, statut nasz można poczytać na stronie slonzoki.org/przykladowa-strona-2/sons-statut/ . Mamy dwa Projekty Krajoznawcza Odznaka Dolnoslaska odznakaslaska.blogspot.com/ oraz Patronowie Górnego i Dolnego Ślaska patronislaska.wordpress.com/ slaskapatroni.blogspot.com/2014/03/normal-0-21-false-false-false-pl-x-none_24.html dodatkowo zajmujemy się integracją Śląska Dolnego i Górnego, patrzymy na Krainę Historyczną i Geograficzną ze Historyczna Stolicą Śląska jakim jest Wrocław, kultywujemy tradycję i kulturę i jezyk Ślaska a na tych terenach Śląska chcemy reaktywować Tradycję, kulturę i Język Śląski jaki tu panował do 1945 roku Język Śląski odmiana Germańska lub Słowiańska. Jesteśmy równierz na Facboocku. Jesteśmy otwarci na wszelkie kultóry, Wyznania , język czy Narodowości bo wszyscy tworzymy Społeczność Śląską. Piszeę do Państwa z zapytaniem czy byli by Państwo zainteresowani współpracą z nami. Kontakt do mnie imail sebastian.donat@wp.pl lub telefonicznie 510309681. W Legnicy chcę założyć Legnickie Koło SONŚ, zapraszam wszyskich chętnych, do naszego Stowarzyszenia Osób Narodowości Śląskiej mogą należec Ślązacy, Ślązacy i Polacy, Ślązacy i Czesi, Ślązacy i Niemcy, Ślązacy utozsamiający się z inną Narodowościa, Ślązacy z wyboru, Nowo Ślązacy oraz Polacy oraz Narodowości którzy nas popierają. Legnickie Koło SONŚ będzie się zajmować edukowaniem i uswiadamianiem Ludzi o Historii Miasta Legnica, a też będzie się zajmowała promocją Śląskości w Legnicy która jest równierz Historycznym Miastem Śląskim. Bedzie się zajmowała równierz reaktywacją tradycji i kultóry i jezyka Śląskiego jaki był na tych ziemiach Śląskich wcześniej a obecnie wymarł. Ja w tą sobotę będę w Legnicy, po cukierniach będę rozdawał przepis na ,,Legnicką Bombę i zachęcał cukierników aby ja na nowo wprowadzili do stałych swoich produktów, aby ten wyrób znowu zagościł na stołach Legniczan. Jeżeli ktoś chce się tego dnia spotkać to kontakt jest podany po wyżej.
      Pozdrawiam:
      Sebastian Donat
      Prezes Wrpcławskiego Koła Stowarzyszenia Osób Narodowości Śląskiej
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka