Dodaj do ulubionych

List otwarty do Grzegorza Brauna - porażający

23.04.07, 16:46
Grzegorzu,

uruchom, proszę, swoją reżyserską wyobraźnię. Jest gorąca, ale ciemna na szczęście noc sierpniowa strasznego dla Ukrainy 1933 roku. Hołodomor. Ludzie mrą milionami, bo Stalin kończy właśnie rozprawę z kułactwem. Wojska OGPU ciasnym kordonem otaczają obłast po obłasti, rejon po rejonie, nie dopuszczają żywności, nie dają uciec hordom oszalałych z głodu mużyków, ich żon i dzieci. Kanibalizm jest na porządku dziennym.

Jest noc sierpniowa, tuż przed świtem. Mużyk, a z woli Stalina już kołchoźnik Morozow zakrada się na kołchozowe pole, by wykraść resztki zboża dla żony i dzieci. Widzi to jego syn, niespełna czternastoletni Pawlik Morozow. Donosi na ojca przewodniczącemu kołchozu, ten wzywa OGPU. Starego Morozowa czekiści przykładnie rozstrzeliwują na oczach spędzonej wsi. Nazajutrz mużycy roznoszą ojcobójcę Pawlika na widłach. Pawlik staje się ulubionym przez Kreml sowieckim bohaterem. Bohaterem nowych czasów.

Grzegorzu,

Jan Miodek nie jest twoim ojcem, był tylko twoim nauczycielem. Jeżeli widzisz w lustrze wspaniałe oblicze Torquemady z nieco odętymi wargami, oprzytomniej. Pomyśl o gorącej ukraińskiej nocy. A najlepiej w ogóle pomyśl, zanim będzie za późno.
miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,4080788.html
Obserwuj wątek
    • socjalliberal Mocne 23.04.07, 16:49
      ale skutek będzie żaden. Taki typ.
    • frau_pranajtis Tchorze i konfidenci atakuja? 23.04.07, 16:49

• kikoo1 ???????????????????????? 23.04.07, 16:50
      Co za porównanie........
      • taziuta Re: ???????????????????????? 23.04.07, 19:22
        kikoo1 napisała:

> Co za porównanie........

Fakt, Brauna nikt na widłach nie rozniesie, poza tym takie samo g... :-)
    • mike.recz Re: List otwarty do Grzegorza Brauna - porażający 23.04.07, 16:59
      Taki właśnie jest braunik.Marna i nędzna koniunkturalna męda.
      • mike.recz Polskie Radio Wrocław zawiesiło Brauna 23.04.07, 17:06
        Polskie Radio Wrocław "do czasu wyjaśnienia sprawy zawiesiło obecność na
        antenie" publicysty Grzegorza Brauna, który w piątek ogłosił w tym radiu, że
        prof. Jan Miodek współpracował z tajnymi służbami PRL. Prof. Miodek zaprzeczył,
        informacji publicysty nie potwierdza też IPN.
        wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,4082992.html
        Do wyjaśnienia sprawy?
    • kamerdyner4 a jesli Braun ma rację ? 23.04.07, 17:15
      co wtedy będzie?
      • x2468 Re: a jesli Braun ma rację ? 23.04.07, 17:19
        Pawka Morozow mial racje?
        • kamerdyner4 a co powiesz na to ???? 23.04.07, 17:31
          W TVN24 podano informację, że dokumenty na które powołuje się wrocławki
          dziennikarz Grzegorz Braun, wypłynęły tzw. zbioru zastrzeżonego IPN. Zbór
          zastrzeżony to ok. 300 metrów bieżących teczek. W toku prac nad ustawą
          lustracyjną zakładano zniesienie klauzuli tajności zbioru. Z dzisiejszej
          wypowiedzi Kieresa wnioskuję ze zdumieniem, że tajemnica obowiązuje nadal. Nie
          ochłonąwszy ze zdumienia nad życiem pośmiertnym zbioru wpadam w kolejne
          osłupienie. Jak to możliwe, że teczka profesora Miodka znalazła się w zbiorze
          zastrzeżonym IPN? Nie znam kryteriów tworzenia zbiorów zastrzeżonych ale
          niemożliwe wydaje się umieszczanie w nich teczek osób, które składały jedynie
          sprawozdanie ze swojego wyjazdu zagranicznego.

Warto pamiętać, że to głównie zbiór zastrzeżony kryje największe tajemnice o
          elitach III RP....."
          • niezapowiedziany Braun ma dowody? To niech pokaze. Nie ma co? 23.04.07, 18:14
            To niech zamilknie. To oskarzajacy ma wykazac czyjas wine a nie oskarzany wykazac, ze jest niewinny. Ja cie oskarze o gwalt i powiem, ze to jest w kartotekach do ktorych nikt nie ma dostepu...
            • kon.by.sie.usmial Re: Braun ma dowody? To niech pokaze. Nie ma co? 24.04.07, 09:42
              niezapowiedziany napisał:

> Braun ma dowody? To niech pokaze. Nie ma co To niech zamilknie. To
              oskarzajacy ma wykazac czyjas wine a nie oskarzany wykaz
              > ac, ze jest niewinny. Ja cie oskarze o gwalt i powiem, ze to jest w
              kartotekach
              > do ktorych nikt nie ma dostepu...

A gdzie ty zyjesz? Jest IVRP, pamietasz? A jaka jest naczelna zasada
              sprawiedliwosci w IVRP? "Jak nie ma dowodow, znaczy ze są." Wiesz, niszczarka i
              te sprawy. Sam Heller by tego nie wymyslil.
      • mike.recz Re: a jesli Braun ma rację ? 23.04.07, 17:19
        A jak sprawdzisz czy braun ma rację?

kamerdyner4 napisał:

> co wtedy będzie?
        • kamerdyner4 Re: a jesli Braun ma rację ? 23.04.07, 17:44
          co wtedy?
          • chilum Re: a jesli Braun ma rację ? 24.04.07, 10:03
            A jeśli za 5 lat stanie tu przedszkole i Wasza matka będzie przechodzic..etc.
            • mike.recz Re: :)))))))))))))))))))))))))))))))) )))) 24.04.07, 10:06
              chilum napisał:

> A jeśli za 5 lat stanie tu przedszkole i Wasza matka będzie przechodzic..etc.
      • dr.freud Re: a jesli Braun ma rację ? 23.04.07, 17:27
        kamerdyner4 napisał:

> co wtedy będzie?

W nagrodę odeszczam sie na jego grobie,
        albo poproszę mego syna żeby zrobił to za mnie.
        ( jeżeli przypadkiem Pan Bóg wezwie mnie pierwszego).
        • kamerdyner4 -nim sie odeszczasz - przeczytaj 23.04.07, 17:45
          W TVN24 podano informację, że dokumenty na które powołuje się wrocławki
          dziennikarz Grzegorz Braun, wypłynęły tzw. zbioru zastrzeżonego IPN. Zbór
          zastrzeżony to ok. 300 metrów bieżących teczek. W toku prac nad ustawą
          lustracyjną zakładano zniesienie klauzuli tajności zbioru. Z dzisiejszej
          wypowiedzi Kieresa wnioskuję ze zdumieniem, że tajemnica obowiązuje nadal. Nie
          ochłonąwszy ze zdumienia nad życiem pośmiertnym zbioru wpadam w kolejne
          osłupienie. Jak to możliwe, że teczka profesora Miodka znalazła się w zbiorze
          zastrzeżonym IPN? Nie znam kryteriów tworzenia zbiorów zastrzeżonych ale
          niemożliwe wydaje się umieszczanie w nich teczek osób, które składały jedynie
          sprawozdanie ze swojego wyjazdu zagranicznego.

Warto pamiętać, że to głównie zbiór zastrzeżony kryje największe tajemnice o
          elitach III RP....."
          • mike.recz Po prostu zacytowali brauna.To wszystko. 23.04.07, 17:46
            kamerdyner4 napisał:

> W TVN24 podano informację, że dokumenty na które powołuje się wrocławki
            > dziennikarz Grzegorz Braun, wypłynęły tzw. zbioru zastrzeżonego IPN
          • mentorlevicy słowem ,,Miodzio,,.repliki teczek ma bydło z SB... 23.04.07, 17:50
            a wszyscy zachowują się jakby to bydło już padło. a ono żyje dobrze żyje bo ma
            teczki i zarabia sprzedając po kartce polskojęzychnym goowniażom z medyjów.
            • mike.recz braun może zwyczajnie kłamać bo wie,że tego nie 23.04.07, 17:55
              można nawet sprawdzić.

słowem ,,Miodzio,,.repliki teczek ma bydło zmentorlevicy napisał(a):

> a wszyscy zachowują się jakby to bydło już padło. a ono żyje dobrze żyje bo ma
              > teczki i zarabia sprzedając po kartce polskojęzychnym goowniażom z medyjów.
              • mentorlevicy wszystko możliwe. wszelki abonament musi odejść. 23.04.07, 17:58
          • dr.freud Re: -nim sie odeszczasz - przeczytaj 23.04.07, 17:51

Odeszczem sie dwa razy.
            Dokumenty nie wypływają same.

• kamerdyner4 Re: -nim sie odeszczasz - przeczytaj 23.04.07, 17:58
              kto twierdzi ze same????? co gorsza winnych nie mozna odszukać a co dopiero
              ukarać
          • joella.r a może Braun dlatego własnie powołuje się 23.04.07, 17:55
            na ten zbiór, że nie można tego w żaden sposób sprawdzić?
        • woda.woda On ma dwie duże racje 23.04.07, 17:56
          i trzecią malutką
    • czwarta.rzeczpospolita Re: Nie rozmawiajcie z Kamerdynerem 23.04.07, 18:18
      Ja mam bardzo dobre informacje, że ten człowiek kradnie i równiez jest cvvelem,
      który daje za pieniądze. Na dodatek nie mówi klientom, ze jest nosielem HIV-a.

I co, Kamerdyner, potrafisz udowodnić, ze nie mam racji?

Proponuje poważnie zastanowić sie nad pomysłem nasiusiania. Czy jednak nie
      uważacie, że kupa byłaby lepsza?

"Lustrację pod postacią samolustracji, w sytuacji gdy zasoby archiwalne należą
      do nich, tylko upośledzony umysłowo może traktować jako uczciwą metodę
      oczyszczenia grup zawodowych ze szpicli" --
      Prof. Jan Turulski
      • kamerdyner4 ja nie mam najmniejszego zamiaru prostować 23.04.07, 18:41
        twoje mierne wypociny. Więcej , ja sie pod nimi podpisuję.
      • kamerdyner4 jesli piszesz o mnie z dużego "K" 23.04.07, 18:46
        czwarta.rzeczpospolita napisał:

to wychodzi na to zebyś krzyknął "Panowie czapki z głów" ten szacunek
        zapamietam do końca moich dni.

• woda.woda To nie jest szacunek, 23.04.07, 19:18
          tylko dobre wychowanie. Nicki to imiona własne, które każdy powinien pisać
          wielką literą.
          • kamerdyner4 Re: To nie jest szacunek, 23.04.07, 19:20
            szacunek jest szacunek a Ty "woda-woda" adwokat ?
    • twoj.psychiatra A Jeśli Braun ma rację? - Niech pokaże Kwity!!! 23.04.07, 18:21
      Oskarżenie jest zbyt poważne, żeby je zostawić "Wiszące w powietrzu".
      Albo Braun pokazuje, co ma na Miodka, albo niech włazi pod Ławę Oszczerców i
      odszczeka wszystko, co powiedział!!! Tertium non datur!!
      A opowieści o "zbiorze zastrzeżonym"? Jeśli On tak "zastrzeżony", że taki Braun
      ma do niego dostęp, to nieźle pilnują tajmenic w Polsce...
    • piotrgdansk6 Spokojnie, jeszcze będziecie odszczekiwać 23.04.07, 18:32
      co na pana Brauna naszczekaliście. Sprawdzi się wreszcie co tam Kieres nawtykał
      do zbioru zastrzeżonego i wyjdzie szydełko z worka. Jeszcze trochę cierpliwości ;)
      • kamerdyner4 Re: Spokojnie, jeszcze będziecie odszczekiwać 23.04.07, 18:42
        fajna sygnaturka
    • albisia Mam dosyć, dosyć, dosyć!!!!! 23.04.07, 18:34
      Mam dosyć lustracji, teczek, szczucia, nienawiści, podziałów, dekomunizacji,
      deubekizacji, skłócania społeczeństwa, robienia z wszystkich przestępców i powrotu stalinizmu. Chcę żyć w normalnym kraju.
      • kamerdyner4 Re: Mam dosyć, dosyć, dosyć!!!!! 23.04.07, 18:43
        bedziemy zyc w normalnym kraju jak przez to wszystko przejdziemy
        • twoj.psychiatra Czy Nienormalni mogą wprowadzać Normalność?? 23.04.07, 18:46
          Jakoś szczerze wątpię...I żeby nie było - ani PO ani SLD, PD, ani PSL czy
          Szamboobrona lub LPR nie są dla mnie normalni. To ten sam poziom co PiS.
          • kamerdyner4 Re: Czy Nienormalni mogą wprowadzać Normalność?? 23.04.07, 19:21
            nienormalni to nas prowadzili przez lata za nos a dziś mamy to co mamy czyli
            wielkie gó..
            • hummer AAA-sik 23.04.07, 21:44
              Sorki mam katar.
              • os_rooj Re: AAA-sieeeeek:P 24.04.07, 10:43
                hummer napisał:

> Sorki mam katar.

ps
                też uleglem zakatarzeniu niczym wydelikatniała markiza jaka w zadeszczonym
                Manchester..
              • bio.mum dodam do listy:-) 24.04.07, 16:28
                od dawna nie sledzę, a widzę, ze dziewczyna dwoi się i troi:DD
                • os_rooj też dodałem do listy:-) 24.04.07, 17:18
                  mimo prób wywikłania się przez feministkę_inaczej;)

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=61307906&a=61309381
                  bio.mum napisała:

> od dawna nie sledzę, a widzę, ze dziewczyna dwoi się i troi:DD
        • sclavus Re: Mam dosyć, dosyć, dosyć!!!!! 23.04.07, 21:13
          kamerdyner4 napisał:

> bedziemy zyc w normalnym kraju jak przez to wszystko przejdziemy

to nie Warta... :)
        • fury11 Re: Mam dosyć, dosyć, dosyć!!!!! 24.04.07, 10:20
          chyba „wyć”
    • allspice Re: List otwarty do Grzegorza Brauna - porażający 23.04.07, 18:58
      List ,jest taki, jak jego autor - śmieszny i nie na miejscu.
    • tad9 OK, a gdzie są kwity na.... 23.04.07, 19:16
      ...Kobylańskiego? W "GW" pokazywały się teksty w rodzaju "Wyhodowaliśmy potwora"
      (czy jakoś tak), a kwitów - ani du, du...
    • alexanderson Miodek o pomówieniach wobec niego: 23.04.07, 19:39
      W związku z różnymi interpretacjami moich wypowiedzi w relacjach
      dziennikarskich i w głosach internautów oświadczam:
      1. Nigdy nie byłem świadomym współpracownikiem jakichkolwiek służb PRL.
      2. Nigdy nie podpisałem dokumentu o współpracy ani mi tej współpracy nigdy nie
      proponowano.
      3. Nigdy nie składałem pisemnych sprawozdań dotyczących mojego pobytu za
      granicą.
      4. Nigdy w PRL nie starałem się osobiście o wyjazd na stypendium zagraniczne do
      krajów zachodnich.
      5. W latach 1975-1977 (dwa lata akademickie) byłem delegowany paszportem
      służbowym przez Uniwersytet Wrocławski na stanowisko lektora języka polskiego
      na Uniwersytecie Wilhelma w Muenster w Republice Federalnej Niemiec (objąłem je
      po prof. Stanisławie Rospondzie; po mnie wyjeżdżali inni pracownicy Instytutu
      Filologii Polskiej). Nie skorzystałem z propozycji strony niemieckiej
      pozostania na trzeci rok akademicki, choć w tamtych czasach była to dla Polaków
      atrakcyjna oferta finansowa.
      6. W związku z tym byłem wezwany na jedną rozmowę przed wyjazdem (pouczono
      mnie, jak się mam zachowywać za granicą) oraz na dwie rozmowy po przyjeździe,
      dotyczące mojego pobytu w Muenster. Raz podpisałem protokół rozmowy,
      sporządzony przez osobę mnie przesłuchującą.
      7. W pierwszej połowie lat osiemdziesiątych wezwano mnie, abym się wypowiedział
      na temat języka jakiejś ulotki - o ile pamiętam - antyradzieckiej. Oznajmiłem,
      że niczego konkretnego nie umiem powiedzieć.
      8. Po raz ostatni wezwano mnie w roku 1984, gdy - delegowany przez Uniwersytet
      Wrocławski - miałem wyjechać z wykładem na Tydzień Kultury Polskiej do Gandawy
      (Belgia). Wypytywano mnie o kontakt z zachodnim dziennikarzem zagranicznym.
      Informacji nie udzieliłem i do Belgii nie pojechałem (dostałem telefoniczną
      wiadomość, że mój wyjazd jest odwołany).
      9. Faktu odbycia ww. rozmów - wbrew poleceniom przesłuchujących mnie osób - nie
      zachowywałem w tajemnicy. Rozmawiałem o nich w pracy, w gronie przyjaciół i w
      rodzinie.
      Wyrażam ponadto uczucia wdzięczności wobec wszystkich, w tym - przedstawicieli
      instytucji państwowych, kolegów z Uniwersytetu Wrocławskiego i innych uczelni,
      dziennikarzy, internautów, a także rodziny i przyjaciół, którzy w ostatnich
      dniach publicznie i w rozmowach prywatnych okazali mi serce, zaufanie i swoją
      solidarność.
      Ubolewam natomiast, że państwowe Polskie Radio Wrocław, które przez wiele lat
      korzystało bezpłatnie z moich usług, nie mając żadnych dokumentów
      obciążających, wyemitowało tak ciężkie oskarżenie.
      Jan Miodek
      serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34309,4080801.html
      • joannabarska Idiotyzmy 23.04.07, 21:21
        Jakie to smieszne: Miodek-agentem! Ja jestem chyba Mata Hari!
    • belkot_belkot_belkot Paradoksalnie - Braun Donosiciel 23.04.07, 19:46

• hummer Tylko, że czternastoletni Pawlik Morozow 23.04.07, 20:29
        mógł sobie nie zdawać z tego sprawy. A Braun jest już chyba dorosły?
        CV ma już taką, że prawnuki będą się wstydzić pradziadka donosiciela. Ba
        donosiciela to za dużo powiedziane. Świni co nie posiadając dowodów oskarża innych.
        • taziuta Re: Tylko, że czternastoletni Pawlik Morozow 23.04.07, 20:41
          hummer napisał:

> mógł sobie nie zdawać z tego sprawy. A Braun jest już chyba dorosły?
          > CV ma już taką, że prawnuki będą się wstydzić pradziadka donosiciela. Ba
          > donosiciela to za dużo powiedziane. Świni co nie posiadając dowodów oskarża
          > innych.

Tam od razu świni!
          Zwykły przypochlebca. Obrodziło nimi, jak za każdej autorytarnej władzy...
    • maaax ?? Morozow to przeciez przyklad i bohater 23.04.07, 20:44
      rodziców (i starszych braci) zarzadców Agory i rednaczy GazWybu,
      • hummer IV RP anonimowym donosem stoi :) 24.04.07, 09:17
        maaax napisał:

> rodziców (i starszych braci) zarzadców Agory i rednaczy GazWybu,

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,4084230.html
        Marny to kraj, gdzie człowiek na człowieka donosi zza winkla, bojąc się spojrzeć prawdzie w oczy. A jaki moralny :)
        • mike.recz Re: IV RP anonimowym donosem stoi :) 24.04.07, 10:00
          Kuba Wojewódzki: - Przykład idzie z samej góry. Zaczęło się od IPN. Więc
          zgodnie z duchem czasu każdy z nas powinien znaleźć sobie takiego własnego
          kapusia, który będzie miał zajęcie i będzie nam donosił. Mówię to pół żartem,
          pół serio z jakąś większą odrobiną serio. Ale tak naprawdę to mamy tu do
          czynienia z brunatną etyką, jaka stała się podstawą IV RP, czyli donoszeniem i
          kapowaniem każdego na każdego.
          wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,4084230.html
          Co ty Kuba,to anonimowi głosiciele prawdy są;)
      • t-800 Re: ?? Morozow to przeciez przyklad i bohater 06.06.07, 17:33
        Szczypiorski lepszy. Przerósł Morozowa.
    • cruq Kolejna padlina z gówwyb 23.04.07, 20:47

• joannabarska Mam pytanie... 23.04.07, 21:16
        Pytanie: czy p. Grzegorz Braun ma jakieś koligacje rodzinne z reżyserem
        p.Kazimierzem Braunem?
        • pisubek Grzesiu Braun wkrotce na wlasnego tatusia doniesie 24.04.07, 09:49
          tak juz ma, ze musi donosic. A powienien raczej myslec o aborcji.
    • jola_iza Re: Tak czy siak Braun ma przechlapane 24.04.07, 09:56
      Jeżeli Miodka nie ma w zbiorze zastrzeżonym Braun kłamcą i oszczercą.Jeżeli
      jest Braun zdradza, naraża bezpieczeństwo Polski.
      • kamerdyner4 Re: Tak czy siak Braun ma przechlapane 24.04.07, 16:26
        jezeli Braun zdradza to co powiemy o Miodku w przypadku ze ten pierwszy mówił
        prawdę?
      • hummer Miodek ma rząd dusz 24.04.07, 19:43
        serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34309,4086198.html
        Coś czego Kaczory nigdy nie będą miały.
        serwisy.gazeta.pl/kraj/51,34309,4086198.html?i=0
    • ojciec_dyktator IV RP jak Durszlak, główna funkcja - Przeciekanie! 24.04.07, 09:59
      Ciekawa forma walki politycznej nam się ukształtowała - walka polityczna
      przeciekami.
    • kamerdyner4 porażające może być kopiowanie metod lustracji 24.04.07, 16:48
      2007/01/13
      Esbek Travel

Proces Niezabitowskiej był kolejną odsłoną znanego nam spektaklu. Pojawiają się
      pogłoski o współpracy, oskarżony zaprzecza, na jaw wychodzą papiery z których
      jasno wynika, że współpraca miała miejsce po czym dochodzi do procesu i były
      esbek zeznaje, że wszystko zmyślił a przełożeni dali się nabrać. Sąd, stosując
      zasadę domniemania niewinności musi podejrzanego oczyścić z zarzutu współpracy.

Wniosek z tego płynie następujący: najmniejsze szanse na oczyszczenie w
      procesie lustracyjnym mają ci TW, których oficerowie prowadzący już nie żyją.
      Nieżywy esbek nie może bijąc się w piersi zaklinać się "Kłamałem, wysoki
      sądzie!"

Dlatego każdy TW powinien dbać o zdrowie i samopoczucie swojego oficera.
      Sanatoria, prywatna opieka medyczna, wyjazdy relaksacyjne do ciepłych krajów.
      Może warto na tę potrzebę rynkową odpowiedzieć zakładając firmę medyczno-
      turystyczną? Proponuję slogan: "U nas Twój esbek będzie miał jak za Gierka!"
      • kamerdyner4 Re: porażające może być kopiowanie metod lustracj 24.04.07, 16:49
        kamerdyner4 napisał:

> 2007/01/13
        > Esbek Travel
        >
        > !"operacyjny.blog.onet.pl/1,CT38420,index.html
        • fioletdykta Czyli sb-ek jest wyrocznią delfijską...wszyscy do 24.04.07, 17:27
          Delf...po światło wiedzy i prawdy przy okazji można zahaczyć o Prometeusza i
          Syzyfa..i tak to się kręci , można powiedzieć RONDO z opusu..
          • kamerdyner4 Re: Czyli sb-ek jest wyrocznią delfijską...wszys 24.04.07, 17:31
            wiadomosci.onet.pl/1344152,2677,2,kioskart.html
    • kamerdyner4 lustracja u południowych sąsiadów 24.04.07, 17:34
      www.wirtualnapolonia.com/opinie.asp?opinia=87296
      • pisubek tw.kamerdyner ordynarnie klamie. Dlaczego? Bo mu 24.04.07, 19:17
        za to placa? czy to prostu przypadek inteligentnego inaczej, po pisowsku?
    • hummer podpijam bo na czasie 10.05.07, 12:03

• a-siek Re: podpijam bo na czasie.. Ciekawe komu podpijasz 10.05.07, 12:07
        i co :)
        • hummer Sytuacja jak z Miodekiem 10.05.07, 12:09
          Oskarżyć i cisza. Dowody na Jackiewicza są, że zabił człowieka (trup to dowód). A sprawa się ciągnie. Teraz już wiem dlaczego przedstawiciel sejmu nie przygotowal się do rozprawy.
          • a-siek Re: Sytuacja jak z Miodekiem 10.05.07, 13:13
            hummer napisał:

> Oskarżyć i cisza. Dowody na Jackiewicza są, że zabił człowieka (trup to
            dowód).
            > A sprawa się ciągnie. Teraz już wiem dlaczego przedstawiciel sejmu nie
            przygot
            > owal się do rozprawy.

Argument na każdy temat: Jackowski i Miodek.

Podpijasz miodku Kubusiu Puchatku ;)
            • hummer Re: Sytuacja jak z Miodekiem 06.06.07, 19:19
              a-siek napisała:

> hummer napisał:
              >
              > > Oskarżyć i cisza. Dowody na Jackiewicza są, że zabił człowieka (trup to
              > dowód).
              > > A sprawa się ciągnie. Teraz już wiem dlaczego przedstawiciel sejmu nie
              > przygot
              > > owal się do rozprawy.
              >
              > Argument na każdy temat: Jackowski i Miodek.

Kto to jest Jackowski?
      • parusmajor Re: podpijam bo na czasie 10.05.07, 12:10
        Ja tez :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka