emcia821 30.07.07, 13:16 Mam prośbę, czy któraś z Was mogłaby mi polecić fajnego fotografa z Lublina bądź okolic? Szukam kogoś sprawdzonego, kto robi ciekawe plenery. I jakie ma stawki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elkrea Re: fotograf z Lublina 30.07.07, 13:30 Polecam www.fotograf.fr.pl/ Jestem bardzo zadowolona ze zdjęć, szczególnie plenerowych (bo na tych zależało nam najbardziej), a jestem dość wybredna bo sama fotografuję. Stawki ma przystępne - ponad 300 zdjęc (połowa wydrukowana) za niecałe 1000 zł. Najlepiej do niego napisz, lub zadzwoń aby sie dowiedzieć szczegółów. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pestka01 Re: fotograf z Lublina 30.07.07, 13:38 www.aleksanderwolak.com robił zdjęcia moim znajomym Izie i Marcinowi(część ich zdjęć jest na jego stronie), z tego co wiem byli bardzo zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
pestka01 Re: fotograf z Lublina 30.07.07, 13:39 zapomniałam napisać jeszcze że cennik ma na stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
elkrea Re: fotograf z Lublina 30.07.07, 13:49 To człowiek z pasją, i może dzięki temu na zdjęciach widać charakter pary i ich pasję. Także jedno nasze zdjęcie jest na jego stronie Odpowiedz Link Zgłoś
emcia821 Re: fotograf z Lublina 30.07.07, 17:02 Jeszcze, jeszcze, w sierpniu za rok Pozałatwiałam już co najważniejsze, to mi zostało i kamerzysta. Odpowiedz Link Zgłoś
wrobelek0403 Re: fotograf z Lublina 30.07.07, 20:12 tez polecam Zomera, tydzien temu bylam na rozmowie wstepnej i umowieniu terminu. Byłam pod duzym wrazeniem jego prac (nie pokazuje najlepszych na stronie). Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.kaleta Re: fotograf z Lublina 31.07.07, 07:40 emcia821 napisała: > Mam prośbę, czy któraś z Was mogłaby mi polecić fajnego fotografa z Lublina > bądź okolic? Szukam kogoś sprawdzonego, kto robi ciekawe plenery. I jakie ma > stawki. Polecam dać tu ogłoszenie: www.foto.forumslubne.pl/viewforum.php?f=5 a przy wybieraniu w ofertach nie ograniczać się do fotografów z najbliższej okolicy. Odpowiedz Link Zgłoś
elkrea Re: fotograf z Lublina 31.07.07, 13:02 Ale nie czekaj na ostatnia chwilę, radzę dzwonić już teraz, zaklepać termin bo potem może byc problem... Odpowiedz Link Zgłoś
wera-mix Re: fotograf z Lublina 31.07.07, 13:15 godny polecenia to Zenek Embinger firma www.2f.com.pl ja z nim często współpracuję Odpowiedz Link Zgłoś
heather4 Re: ostrzegam przed Zomerem 31.07.07, 16:14 niestety nie mogę polecić a jedynie odradzić...Jestem zszokowana totalnym brakiem profesjonalizmu tego pana w zakresie obsługi klienta. Pan Zomer zapomniał o tym, że podpisał z nami umowę i gdyby nie to, że zadzwoniliśmy do niego kontrolnie 3 dni przed ślubem moglibyśmy się pożegnać z jakimikolwiek zdjęciami. Finał był taki, że Zomer wynajął innego fotografa. Odpowiedz Link Zgłoś
wrobelek0403 Re: ostrzegam przed Zomerem 03.08.07, 18:28 nie watp, trzeba po prostu pilnowac swoich wykonawcow. nie dzwonic do nich na trzy dni przed impreza, tylko utrzymywac staly kontakt. pozdrawiam i milego szukania Odpowiedz Link Zgłoś
heather4 Re: sprostowanie dot. Artura Zomera 04.08.07, 18:19 w moim poprzednim poście napisałam, że pan Zomer wynajął na mój ślub innego fotografa w zastępstwie - otóż myliłam się. Z umowy nie wynika, że Artur Zomer miałby wykonywać zdjęcia osobiście, więc to, że robił to ktoś inny było w jak najlepszym porządku. Jak twierdzi pan Zomer, ów drugi fotograf jest jego stałym współpracownikiem. (wystosowałam prośbę do moderatorki o wykasowanie nieprawdziwego zdania z poprzedniego postu) Odpowiedz Link Zgłoś
emcia821 Re: sprostowanie dot. Artura Zomera 04.08.07, 21:52 Napisz czy jesteś zadowolona z tej usługi, jak wypadły zdjęcia? Odpowiedz Link Zgłoś
heather4 Re: 05.08.07, 10:12 zdjęć wciąż nie otrzymałam, jak tylko je dostanę na pewno się na ich temat wypowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
wrobelek0403 Re: sprostowanie dot. Artura Zomera 05.08.07, 20:46 no widzisz jak ja z nim rozmawialam, sam mowil ze zdjecia robi on, jego żona lub pracujacy z nim jeszcze jeden fotograf. Akurat na nasz termin mial wolne, wiec umowilismy sie, ze zdjecia robi on. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kaor Re: fotograf z Lublina 04.08.07, 22:36 A ja polecam Studio X Press....profesjonalnie i tanio ... Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
arya79 Re: fotograf z Lublina 06.08.07, 08:11 Hej! Ja moge polecic dobrego fotografa - robil nam zdjecia w kosciele i w plenerze, w pazdzierniku. Jesli chcesz namiary lub probke zdjec napisz na moj gazetowy. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś