frank_drebin 20.08.07, 22:31 ndydat. Juz raz mowil, ze sam nie wie co sie z nim dzialo pod wplywem Ziobera ;) Moze mu czegos do kawy dosypywal przez 2 lata ? ;) wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4404208.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
artsg Re: Kaczmarek na pewno pod wplywem Ziobera napisa 20.08.07, 22:34 A co ? miał napisać członek Odpowiedz Link Zgłoś
kaczkiwon mila sprawdzic, bo to jego obowiazewk 20.08.07, 22:38 jarek nawet rzadu nie umie, nie mowiac o kraju zarzadzac. to smiec bez talentu. Umie klamac i smrodzic dookola, przegraniec. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: mila sprawdzic, bo to jego obowiazewk 20.08.07, 22:39 kaczkiwon napisała: > jarek nawet rzadu nie umie, nie mowiac o kraju zarzadzac. to smiec > bez talentu. Umie klamac i smrodzic dookola, przegraniec. Miałem na myśli pruderyjność Kaczmarka Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Kaczmarek na pewno pod wplywem Ziobera napisa 20.08.07, 22:35 franek, po co udawać, że w całej sprawie chodzi o nieujawnienie przez Kaczmarka faktu, że był w PZPR, no po co? Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Jej mnie bawi rozkoszna chwilami paplanina Kaczma- 20.08.07, 22:39 rka nie moge o tym watku zalozyc ? ;) mietowe_loczki napisała: > franek, po co udawać, że w całej sprawie chodzi o nieujawnienie > przez Kaczmarka faktu, że był w PZPR, no po co? Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Jej mnie bawi rozkoszna chwilami paplanina Ka 20.08.07, 22:40 Jej ale proszę cię bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Kaczmarek jak Kononowicz 20.08.07, 22:43 za p.s.p ""jest zadowolenie, gdy pojawia się materiał dowodowy na takiego kolegę z szeregów" "wiem, jakie elementy grożą" "nie zbieram haków, by mieć na podorędziu akta" "mogę zakładać różną sytuację i takią, w której pewne rzeczy znikają" "podbijać wiedzę, by nabrała charakteru kolorystyki w tym zakresie" "mogłem wyjechać jako (...) osoba, która miała pełność zaufania, a wracam jako osoba, która jest najgorsza" "dwunastoletniego syna odarto i z młodości i dzieciństwa" "miną nawet lata, ale ja swoje wykażę" "mieliśmy różne sytuacje, również emocjonalne (...) i takie, które nastawały twarzą w twarz" "już doświadczyłem prawie wszystkiego" "doświadczam poniewierania w sensie rodziny" "w związku z powyższym jestem otwarty (na aresztowanie)" "chcę się trzymać ściśle swoich słów" "czytając artykuły medialne" "siada mi głos" "nie znam numerów, które do mnie dzwonią"..." Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Kaczmarek jak Kononowicz 20.08.07, 22:45 Ciekawe, w którym rządzie nauczył się tak głupio gadać. I od kogo. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Kaczmarek jak Kononowicz 20.08.07, 22:46 mietowe_loczki napisała: > Ciekawe, w którym rządzie nauczył się tak głupio gadać. I od kogo. Pewnie jako lektor w PZPRze Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Kaczmarek jak Kononowicz 20.08.07, 22:48 Fakt. Niezaprzeczalnie idealne kwalifikacje by móc znaleźć się w rządzie najlepszym po '89. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Kaczmarek jak Kononowicz 20.08.07, 22:50 mietowe_loczki napisała: > Fakt. Niezaprzeczalnie idealne kwalifikacje Niestety zatajone z wiadomego powodu Odpowiedz Link Zgłoś
ross128 Re: Kaczmarek jak Kononowicz 20.08.07, 22:54 artsg napisał: > Niestety zatajone z wiadomego powodu Ło matko, jak on zatajał!:) Nawet na wikipedii wiedzieli że był w pzpr, tylko genialny strateg sie nie zorientował:) Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Kaczmarek jak Kononowicz 20.08.07, 22:58 ross128 napisał: > artsg napisał: > > > > Niestety zatajone z wiadomego powodu > > Ło matko, jak on zatajał!:) Nawet na wikipedii wiedzieli że był w pzpr, tylko > genialny strateg sie nie zorientował:) > > > Jak widac nasz premier nie czyta Wikipedii Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Kaczmarek jak Kononowicz 20.08.07, 23:00 Wasz na pewno nie. My na swojego ciągle czekamy. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Kaczmarek jak Kononowicz 20.08.07, 23:01 mietowe_loczki napisała: > Wasz na pewno nie. My na swojego ciągle czekamy. No to gratuluję jak swa wiedzę bedzie czerpał z wikipedii Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Kaczmarek jak Kononowicz 20.08.07, 23:04 Lepiej wiki niż wytyczne z KC PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
ross128 Re: Kaczmarek jak Kononowicz 20.08.07, 23:05 Które - jak widać na załączonym przykładzie - są mniej więcej o 2 lata opóźnione w stosunku do ogólnie znanego stanu faktycznego:) Odpowiedz Link Zgłoś
ross128 Re: Kaczmarek jak Kononowicz 20.08.07, 23:03 artsg napisał: > Jak widac nasz premier nie czyta Wikipedii Czyli istnieje jakiś anonimowy autor, współtwórca wikipedii, który zrobił w wuja genialnego stratega (wraz z bratem) jak również służby i wszelkich "szpeców" od kontrolowania prawomyślności polityków:) Jednak Polak potrafi:) Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Kaczmarek jak Kononowicz 20.08.07, 23:06 ross128 napisał: > artsg napisał: > > > Jak widac nasz premier nie czyta Wikipedii > > Czyli istnieje jakiś anonimowy autor, współtwórca wikipedii, który zrobił w wuj > a > genialnego stratega (wraz z bratem) jak również służby i wszelkich "szpeców" od > kontrolowania prawomyślności polityków:) Jednak Polak potrafi:) > > Łoomatko, przecież napisałem że pewnie nie czyta Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Kaczmarek jak Kononowicz 20.08.07, 22:59 Chyba się zorientował właśnie, może tylko ciut za późno. Życiorys Kaczmarka opublikowany w wiki był od jego odwołania kilkakrotnie przeredagowany :) Pamiętasz te manipulacje na stronach PiS i usuwanie z nich informacji na temat domniemanych inspiratorów utworzenia SO? Podejrzewam, że to typki o podobnej mentalności. Jeśli to nie ci sami :) Odpowiedz Link Zgłoś
ross128 Re: Kaczmarek jak Kononowicz 20.08.07, 22:51 Samotny się tam nie czuł, kolegów co ich na plenach mógł widywać miał z pół tuzina, a i pogadać o marksizmie-leniniźmie na poziomie dysertacji doktorskiej z kim było:) I to z nie byle kim!:) Odpowiedz Link Zgłoś
ross128 Re: Kaczmarek na pewno pod wplywem Ziobera napisa 20.08.07, 22:38 Zadumać się można nad tym, jak się pomyśli że to był facet z "koalicji na którą czekali Polacy" i prominentna postać "najlepszego od 1939 roku rządu" :) To musiał być matoł skończony i kompletny tuman polityczny co go na ministra SWiA posadził, co nie franiu? Nie wiesz przypadkiem jak temu matołowi i tumanowi co takie decyzje kadrowe podejmował było?:) Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Może pełni członkowie płaca wyższe składki w PiS? 20.08.07, 22:58 i Kaczmarek postanowił zaoszczędzić? Odpowiedz Link Zgłoś