Gość: Oberschlesier IP: *.dip.t-dialin.net 06.07.03, 12:02 ...ze nie jestem polakiem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: FRITZ Re: jestem dumny... IP: *.dip.t-dialin.net 06.07.03, 12:03 TY GEBELSIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oberschlesier Re: jestem dumny... IP: *.dip.t-dialin.net 06.07.03, 12:05 a kto to gebels? znam tylko rywina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poznańczyk Re: jestem dumny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.03, 13:40 Gość portalu: Oberschlesier napisał(a): > ...ze nie jestem polakiem A jestem dumny, że jestem Poznaniakiem, Wielkopolaninem, Polakiem, Europejczykiem. Nie widzę tu żadnej sprzeczności. Poza tym to my jesteśmy kolebką Polski, więc trudno byśmy nie uznawali się za Polaków. A autonomia to by się nam też przydała, by się odciąć od całego burdelu warszawskiego! Odpowiedz Link Zgłoś
rogoska Re: jestem dumny... 06.07.03, 13:50 A ja lubię Poznaniaków dlatego ,że są prawdziwymi Polakami. A prawdziwy Polak jest tolerancyjny,życzliwy,kulturalny i europejski. Dlatego wiem,że poznańczycy szanują naszą Śląską narodowość i dąrzenia do autonomii.Te dwa regiony powinny ze sobą współpracować,aby osiągnąc wspólny cel autonomia i odseperować się od rus/Warszawy. Ślązacy pokarzą jak się rządzi po śląsku na ziemi śląskiej. A poznaniacy jak rządzi prawdziwy Polak w Wielkopolsce. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arnold Re: jestem dumny... IP: 213.186.78.* 06.07.03, 14:06 Gość portalu: Poznańczyk napisał(a): > Gość portalu: Oberschlesier napisał(a): > > > ...ze nie jestem polakiem > > A jestem dumny, że jestem Poznaniakiem, Wielkopolaninem, Polakiem, > Europejczykiem. Nie widzę tu żadnej sprzeczności. Poza tym to my jesteśmy > kolebką Polski, więc trudno byśmy nie uznawali się za Polaków. A autonomia to > by się nam też przydała, by się odciąć od całego burdelu warszawskiego! > Racja. Wszystie regiony traca na warsiawskim centralizmie. Jak silne sa tendencje autonomiczne w Wielkopolsce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oberschlesier Re: jestem dumny... IP: *.dip.t-dialin.net 06.07.03, 14:14 wlasnie a ja jako przedstawiciel mniejszosci (w niektorych regionach wiekszosci) niemieckiej lubie was poznaniacy i to jak....pyrsk ludkowie Odpowiedz Link Zgłoś
gosciu_z_niemiec Re: ZNISZCZYC GADA 06.07.03, 20:53 > Gość portalu: rodak napisał(a): > > > Gość portalu: Oberschlesier napisał(a): > > > > > ...ze nie jestem polakiem! > > A TO JEST JEGO ADRES oberschlesier@gazeta.pl > > A TO JEST JEGO IP 212.244.24.* > > A TO JEST JEGO INT:*.dip.t-dialin.net - t-online -deutsche telekom > > NAMIERZYC GO I ZNISZCZYC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > > A jak wytrzezwiejesz, to ci znow bedzie wstyd, jak skacowanemu Kosciuszce po > przesranej w Maciejowicach. Taka juz ta wasza tradycja. > > Silesius Nie wytrzezwieje, bo i jak? Gosciu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodak Re: ZNISZCZYC GADA.. IP: *.dip.t-dialin.net 06.07.03, 20:40 Gość portalu: Oberschlesier napisał(a): > ...ze nie jestem polakiem! A TO JEST JEGO ADRES oberschlesier@gazeta.pl A TO JEST JEGO IP 212.244.24.* A TO JEST JEGO INT:*.dip.t-dialin.net - t-online -deutsche telekom NAMIERZYC GO I ZNISZCZYC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gosciu_z_niemiec Re: ZNISZCZYC GADA.. 06.07.03, 20:48 Gość portalu: rodak napisał(a): > Gość portalu: Oberschlesier napisał(a): > > > ...ze nie jestem polakiem! > A TO JEST JEGO ADRES oberschlesier@gazeta.pl > A TO JEST JEGO IP 212.244.24.* > A TO JEST JEGO INT:*.dip.t-dialin.net - t-online -deutsche telekom > NAMIERZYC GO I ZNISZCZYC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A jak wytrzezwiejesz, to ci znow bedzie wstyd, jak skacowanemu Kosciuszce po przesranej w Maciejowicach. Taka juz ta wasza tradycja. Silesius Odpowiedz Link Zgłoś
gosciu_z_niemiec Re: ZNISZCZYC GADA.. 06.07.03, 20:52 > Gość portalu: rodak napisał(a): > > > Gość portalu: Oberschlesier napisał(a): > > > > > ...ze nie jestem polakiem! > > A TO JEST JEGO ADRES oberschlesier@gazeta.pl > > A TO JEST JEGO IP 212.244.24.* > > A TO JEST JEGO INT:*.dip.t-dialin.net - t-online -deutsche telekom > > NAMIERZYC GO I ZNISZCZYC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > > A jak wytrzezwiejesz, to ci znow bedzie wstyd, jak skacowanemu Kosciuszce po > przesranej w Maciejowicach. Taka juz ta wasza tradycja. > > Silesius Nie wytrzezwieje bo i jak? Gosciu Odpowiedz Link Zgłoś
silesius Re: ZNISZCZYC GADA 06.07.03, 20:49 A jak wytrzezwiejesz, to ci znow bedzie wstyd, jak skacowanemu Kosciuszce po przesranej w Maciejowicach. Taka juz ta wasza tradycja. Silesius Odpowiedz Link Zgłoś
willli2 Jedna rasa gejowska rasa 06.07.03, 20:56 Wykastrowac heterykow!!!!!!!!!!!!! Gay power!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
willli2 Re: Jestem Bialy jestem dumny 06.07.03, 20:57 niklot_svvarozyc napisał: > White Power Bo to najlepszy kolor do czarnej trumny!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś