w111mil 21.12.07, 21:39 chów i jestem szczerze zainteresowany Ich komentarzami rp.pl/artykul/78833.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ponte_aronte sorry, jestem wykształciuch i nie dam rady 21.12.07, 21:41 szczerze nie znoszę Wildsteina na mnie nie licz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: sorry, jestem wykształciuch i nie dam rady 21.12.07, 21:51 to grafoman,człowiek bez wyzszego wykształcenia,karierę zrobił na śmierci kolegi.postać żałosna. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Ciebie zdecydowanie cechuje"niezależność myślenia" 21.12.07, 22:03 venus99 napisał: sorry, jestem wykształciuch i nie dam rady > to grafoman,człowiek bez wyzszego wykształcenia,karierę zrobił na > śmierci kolegi.postać żałosna. ---> ... (patrz niezależność myślenia) - więc nie dziwota... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Ciebie zdecydowanie cechuje"niezależność myśl 21.12.07, 23:15 widzisz biedny kłamczuszku i manipulatorze - JA NIE NAPISAŁEM:sorry,jestem wykształciuch i nie dam rady.jesteś typowym pisuarowym łgarzem. ale to mnie nie dziwi. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Ciebie zdecydowanie cechuje"niezależność myśl 22.12.07, 07:23 "niezaleznosc myslenia",dodajmy od rozumu logiki i prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Ciebie zdecydowanie cechuje"niezależność myśl 22.12.07, 09:34 typowa i powszechna przypadłość pisuarów. Odpowiedz Link Zgłoś
revelstein Re: Polecam Wildsteina uwadze obecnych tu Wykszta 21.12.07, 22:03 Idiota. Czytaj Bronisław Wildstein revelstein.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
sas12 panie Revelstein 22.12.07, 00:12 jak pan popatrzysz na lustro to pan myslisz ze pan widzisz venus 99 pani venus 99 jak pani popatrzysz na lustro to pani myslisz ze pani widzisz revelstein , aj waj to nieprawda wy na waszych goleniach spostrzegacie tylko pomrocznośc i semicka nienawisc , wy sie potrzebujecie leczyc Odpowiedz Link Zgłoś
revelstein Re: panie Revelstein 22.12.07, 15:07 Panie "sas" pan jesteś uczulony człowiek, pan widzisz wszędzie wroga i pan masz wyobraźnie. Ale pan się o nas nie martw, bo my sobie doskonale dajemy radę bez pana. I niech tam panu będzie... przyjeżdzaj pan do nas. Ładny kraj i ciepło. revelstein.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Polecam Wildsteina uwadze obecnych tu Wykszta 21.12.07, 23:22 Mizerny grafoman be honoru. Odpowiedz Link Zgłoś
atak_bezecny Jednego hasła w jego alfabecie brakuje 22.12.07, 01:07 Wildstein Bronisław - całkiem zszedł na psy od kiedy zaczął się zadawać z pisiakami, przesiąkł do reszty ich wścieklizną a chwilowa prezesura w tivipis odebrała mu resztki rozumu, dobrego smaku i dobrego wychowania Osobnik nieuleczalny ale i niezbyt groźny dla otoczenia w myśl zasady "krowa która duzo ryczy mało mleka daje" Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Ależ jest o Wildseinie: 22.12.07, 01:33 "Nieudacznik. Osobnik, który nie załapał się do towarzystwa." Odpowiedz Link Zgłoś
ponte_aronte przepraszam Was, ale nie mogę się zmusić 22.12.07, 01:37 do przeczytania samego mistrza Czy Wildstein bawi się w satyryka? Czy to jest dowcip, jakiego własnie można się spodziewać? Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: przepraszam Was, ale nie mogę się zmusić 22.12.07, 01:38 Nie, to zwykła frustacja Wildseina, że nie jest w towarzystwie. Nie czytaj, nie warto. Odpowiedz Link Zgłoś
koperczak5 Re: przepraszam Was, ale nie mogę się zmusić 22.12.07, 04:52 Mały nienawistnik - utopiłby w łyżce wody każdego, który odniósł jakikolwiek sukces. Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Re: Ależ jest o Wildseinie: 22.12.07, 18:00 woda.woda napisała: > "Nieudacznik. Osobnik, który nie załapał się do towarzystwa." 'do Towarzystwa', czyli do czego? Odpowiedz Link Zgłoś
doc.holliday [...] 22.12.07, 10:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ponte_aronte nie polecaj, ludzie pracujący tylko na wstecznym 22.12.07, 01:31 przy tym aroganccy, o wąskich horyzontach a potężnej bezczelności, wkrótce stają się nudni, i słuch o nich ginie Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Polecam Wildsteina uwadze obecnych tu Wykszta 22.12.07, 07:58 przecież to bełkot bez cienia polotu. Skończyłem na szóstym haśle, nie jestem masochistą... Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Polecam Wildsteina uwadze obecnych tu Wykszta 22.12.07, 09:21 Bronuś miał swoje pięć minut i wystarczy. Nawet filmy zaczął produkować o aresztach, które po pijaku wycierał. A jego ostatnio gadatliwość przypisuję zapowiedzianemu audytowi w TVPis. Wzorem Kaczora bedzie z siebie robił politycznego meczennika za zwyczajne machloje finansowe i hojne rozdawnictwo pieniędzy z abonamentów. Odpowiedz Link Zgłoś
melisa-bb Re: Polecam Wildsteina uwadze obecnych tu Wykszta 22.12.07, 09:48 Logiczna, adekwatna ocena rzeczywistości. Wildstein wyartykułował wszystko to co myślą POLACY. -- Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Polecam Wildsteina uwadze obecnych tu Wykszta 22.12.07, 10:05 Nie Polacy, tylko wg OBOP około 6% badanych zdecydowanie popiera takie poglądy. Inne badania wykazują, że co dziesiąty wymaga terapii psychiatrycznej. Może jednak nie jest tak źle. Odpowiedz Link Zgłoś
doc.holliday Czyżby tym razem wybniósłł akta z ZUS? 22.12.07, 10:12 Podobno CBA je wynosi. Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Na swoim "Alfabecie" Urban zarobił 120 tys. $. 22.12.07, 17:09 Bronkowi być może wpadnie fucha w TVP. Odpowiedz Link Zgłoś