Dodaj do ulubionych

Marsjanin i Polka....

13.08.03, 11:04
...a dlaczego nie?
natchniona takimi wspanialymi watkami jak:
- Tunezyjczyk i Polka?
- Zwiazek z obcokrajowcem
- SEX z OBCOKRAJOWCAMI.
- malzenstwo z Arabem - przyklad!!!
- Dlaczeg polki wola arabow ?!
- Polka i Nigeryjczyk - moze sie udac?????

mysle ze pora zadac pytanie jak w tytule....
Obserwuj wątek
    • Gość: aly Re: Marsjanin i Polka.... IP: 62.121.128.* 13.08.03, 11:07
      zdecydowanie odradzam taki zwiazek.
      w zielonym Polkom jest nie do twarzy a poza tym Oni sa zbyt niscy!
      nie i jeszcze raz nie!
      • tralalumpek Re: Marsjanin i Polka.... 13.08.03, 11:09
        polemizowala bym mimo wszystko, zielony to kolor nadziei czyli mozny by miec
        nadzieje ze mimo wszystko....
        • Gość: aly Re: Marsjanin i Polka.... IP: 62.121.128.* 13.08.03, 11:11
          tralalumpek napisała:

> polemizowala bym mimo wszystko, zielony to kolor nadziei czyli mozny by miec
          > nadzieje ze mimo wszystko....

byc przy nadziei z Marsjaninem???? straszne....
          :)))))
          • tralalumpek Re: Marsjanin i Polka.... 13.08.03, 11:19
            dlaczego!!!?
            takie małe marsjaniątka mogą być całkiem fajne
            • raszefka Re: Marsjanin i Polka.... 13.08.03, 13:32
              takie fajne zielone uśmiechnięte japki :)))))

a czemu właściwie zielone, a nie czerowne np???
              • tralalumpek Re: Marsjanin i Polka.... 13.08.03, 13:39
                raszefka napisała:

> takie fajne zielone uśmiechnięte japki :)))))
                >
                > a czemu właściwie zielone, a nie czerowne np???

no właśnie, czemu? sama nie wiem a może marsjanie są niebiescy (Łysiak o tym
                pisał w jakimś opowiadaniu!!!???)
    • anahella Re: Marsjanin i Polka.... 14.08.03, 00:58
      Dlaczego nie? To sie moze udac, zwlaszcza ze Mars teraz jest bardzo blisko
      Ziemi i widac go golym okiem - mozna wiec go sledzic jak pojedzie na weekend do
      mamusi;)
    • Gość: lady Re: Marsjanin i Polka.... IP: 148.228.174.* 14.08.03, 01:02
      jeszcze:
      -co maja latino czego wy nie macie::::)))
    • rzulw Re: Marsjanin i Polka.... 14.08.03, 08:01
      Cześć Tralalumpku :)
      fajny i ważny temat... bo przecież poprzednie związki już zostały "sprawdzone".
      Ten jak najbardziej należałoby wypróbować :P

zielono mi .... tra la la la - tak mogłaby sobie Polka pośpiewać w takim
      związku. Oczywiście jeśli Marsjanin jest zielony.

ps.
      @ "się" pisze
      • Gość: Linn Re: Marsjanin i Polka.... IP: *.dialup.tiscali.it 14.08.03, 08:43
        Nic odkrywczego. Podobno mezczyzni sa z Marsa, a kobiety z Wenus...
        • Gość: aly Re: Marsjanin i Polka.... IP: 62.121.128.* 14.08.03, 08:51
          Gość portalu: Linn napisał(a):

> Nic odkrywczego. Podobno mezczyzni sa z Marsa, a kobiety z Wenus...

przepraszam...przepraszam..!! a my Ziemianie to kto w takim razie -ni kobieta
          ni mezczyzna..?? hybrydy jakie czy co??!!?? ;))
    • rezolutny_wlodek Re: Marsjanin i Polka.... 14.08.03, 17:18
      Ja i tak jestem najlepszy!
      • Gość: tralalumpek Re: Marsjanin i Polka.... IP: 217.13.182.* 14.08.03, 17:34
        rezolutny_wlodek napisał:

> Ja i tak jestem najlepszy!

w czym?
        • rezolutny_wlodek Re: Marsjanin i Polka.... 14.08.03, 17:47
          Gość portalu: tralalumpek napisał(a):

> w czym?

W kochankowaniu
          • tralalumpek Re: Marsjanin i Polka.... 14.08.03, 17:47
            rezolutny_wlodek napisał:
            >
            > W kochankowaniu

sam z soba? uwazaj zebys sie nie zakochankowal na amen
            • rezolutny_wlodek Re: Marsjanin i Polka.... 14.08.03, 18:01
              tralalumpek napisała:

> sam z soba? uwazaj zebys sie nie zakochankowal na amen

Jak ja lubie takie wygadane i ostre kobiety!
    • Gość: Lalka Re: Marsjanin i Polka.... IP: *.usc.es 15.08.03, 14:33
      Tralalumpku poruszylas temat, ktory juz dawno powinien byc poruszony!
      Szczegolnie teraz, gdy z roku na rok wiecej Marsjan decyduje sie spedzic urlop
      w kraju nad Wisla! Skutkiem tego sa powakacyjne zwiazki Polek z Marsjanami, ale
      i uwaga: Marsjanek z Polakami! Odnosnie tych pierwszych to znam kilka, w tym
      jedno malzenstwo z dziecmi, sa to naprawde urocze malenstwa o dosc bladej
      karnacji. Pewnym problemem jest religia, gdyz jak ogolnie wiadomo Marsjanie to
      w wiekszosci Zielonoswiatkowcy i nie uznaja praktyk Kosciola Katolickiego. Nie
      ma natomiast przeszkod by malzenstwo mieszane zamieszkalo razem na Marsie tuz
      po zrealizowaniu formalnosci zwiazanych ze slubem, wedlug tamtejszego prawa
      zona oraz dzieci automatycznie uzyskuja obywatelstwo marsjanskie. Do dobrych
      stron tego zwiazku nalezy tez dlugi miesiac midowy jaki panstwo mlodzi spedzaja
      w podrozy miedzyplanetarnej.
      Nieco gorzej przedstawa sie sytuacja Marsjanek, ktore przyjezdzaja do Polski
      polowac na meza. Maja one popyt jedynie wsrod tzw. starych kawalerow z
      przymusu, gdyz niestety nie dorownuja one ani uroda ani inteligencja Polkom,
      ktore w tej sytuacji staja sie najbardziej pozodana partia w calej
      galaktyce :))))
      • zalotnica Re: Marsjanin i Polka.... 15.08.03, 15:06
        Gość portalu: Lalka napisał(a):

>>>> gdy z roku na rok wiecej Marsjan decyduje sie spedzic urlop
        >w kraju nad Wisla! Skutkiem tego sa powakacyjne zwiazki Polek z Marsjanami,
        >ale i uwaga: Marsjanek z Polakami!
        >Nieco GORZEJ przedstawa sie sytuacja Marsjanek, ktore przyjezdzaja do Polski
        >olowac na meza. Maja one popyt jedynie wsrod tzw. starych kawalerow z
        >przymusu, gdyz niestety nie dorownuja one ani uroda ani inteligencja Polkom,
        >ktore w tej sytuacji staja sie najbardziej pozodana partia w calej
        >galaktyce :))))

Po przeczytaniu twojej wypowiedzi, nasunely mi sie zupelnie inne
        wnioski, a twoje podsumowanie kloci sie ze soba... Radze przeczytac
        jeszcze raz swoja wypowiedz i skorygowadz kto tu wychodzi na bardziej
        "inteligentnego"...????
        Po obserwacji otoczenia, po pierwsze zauwazylam, ze wiecej jest
        mieszanych malzenstw takich, gdzie BIALA strona jest KOBIETA,
        a do rzadkosci naleza takie gdzie mezczyzna jest ta "strona " biala...
        Rowniez rzuca mi sie w oczy, ze dzieci z takich mieszanych
        malzenstw wchodza w zwiazki jednak z osobnikiem o "ciemniejszej"
        karnacji...Samo zycie....

• zalotnica Re: mialo byc skorygowac....sorry... n/t 15.08.03, 15:10
          • Gość: Lalka Re: mialo byc skorygowac....sorry... n/t IP: *.usc.es 15.08.03, 23:30
            Przeczytaj jeszcze raz uwaznie i przekonasz sie, ze nie ma w mojej wypowiedzi
            nic nielogicznego.
            Wyczuwam urazona Marsjanke ;)
            • zalotnica Re: zle wyczulas.... 16.08.03, 12:34
              Gość portalu: Lalka napisał(a):

> Przeczytaj jeszcze raz uwaznie i przekonasz sie, ze nie ma w mojej wypowiedzi
              > nic nielogicznego.
              > Wyczuwam urazona Marsjanke ;)

Wiedzialam, ze tak bedzie, ale sprobuje ci przyblizyc twoje
              rozumowanie...

> gdy z roku na rok wiecej Marsjan decyduje sie spedzic urlop
              >w kraju nad Wisla! Skutkiem tego sa powakacyjne zwiazki Polek
              >z Marsjanami,

***Co z tego wynika Twoim zdaniem...? kto jest bardziej "inteligentny"...?
              Czy te Polki, wychodzac za Marsjan, Czy Marsjanie od Polakow, ktorych,
              nie chca te "najinteligentniejsze" Polki...?

>Nieco GORZEJ przedstawa sie sytuacja Marsjanek, ktore przyjezdzaja do Polski
              >polowac na meza. Maja one popyt jedynie wsrod tzw. starych kawalerow z
              >przymusu, gdyz niestety nie dorownuja one ani uroda ani inteligencja Polkom,
              >ktore w tej sytuacji staja sie najbardziej pozodana partia w calej
              >galaktyce :))))

***A tutaj...
              Czy jednak Polacy sa tymi "inteligentniejszymi" nie chcac
              malych marsjaniatek...? Zdecyduj sie .
              • Gość: Lalka Re: zle wyczulas.... IP: *.usc.es 16.08.03, 13:22
                zalotnica napisała:

> Gość portalu: Lalka napisał(a):
                >
                > > Przeczytaj jeszcze raz uwaznie i przekonasz sie, ze nie ma w mojej wypowie
                > dzi
                > > nic nielogicznego.
                > > Wyczuwam urazona Marsjanke ;)
                >
                >
                > Wiedzialam, ze tak bedzie, ale sprobuje ci przyblizyc twoje
                > rozumowanie...
                >
                > > gdy z roku na rok wiecej Marsjan decyduje sie spedzic urlop
                > >w kraju nad Wisla! Skutkiem tego sa powakacyjne zwiazki Polek
                > >z Marsjanami,
                >
                > ***Co z tego wynika Twoim zdaniem...? kto jest bardziej "inteligentny"...?
                > Czy te Polki, wychodzac za Marsjan, Czy Marsjanie od Polakow, ktorych,
                > nie chca te "najinteligentniejsze" Polki...?

W tym fragmencie nie bylo mowy ani o inteligencji, ani o tym, ze Polki nie chca
                Polakow. Jesli wychodze za Marsjanina, to nie oznacza ze nie podoba mi sie
                Polak, tylko oznacza ze podoba mi sie Marsjanin. Twoje rozumowanie jest
                nadinterpretacja.
                >
                > >Nieco GORZEJ przedstawa sie sytuacja Marsjanek, ktore przyjezdzaja do Polsk
                > i
                > >polowac na meza. Maja one popyt jedynie wsrod tzw. starych kawalerow z
                > >przymusu, gdyz niestety nie dorownuja one ani uroda ani inteligencja Polkom
                > ,
                > >ktore w tej sytuacji staja sie najbardziej pozodana partia w calej
                > >galaktyce :))))
                >
                > ***A tutaj...
                > Czy jednak Polacy sa tymi "inteligentniejszymi" nie chcac
                > malych marsjaniatek...? Zdecyduj sie .

Prosta sytuacja: Marsjanie to w miare atrakcyjni faceci. Marsjanki to
                nieatrakcyjne (w porownaniu do Polek) babki. Jakis tam procent Marsjan po
                wakacjach wchodzi w zwiazki z Polkami. Marsjanki natomiast nie znajduja duzego
                popytu wsrod Polakow, ktorzy wola Polki.
                Wniosek: Wsrod mieszkancow Marsa chcacych znalezc partnera w Polsce, sytuacja
                zdecydowanie GORZEJ przedstawia sie dla Marsjanki niz dla Marsjanina.
                Wniosek2: Polki zatem sa dobra partia tak dla Polaka jak i Marsjanina.

Oczywiscie cale stwierdzenie jest zartem, ktorego nie nalezy rozbijac na atomy
                szukajac podtekstow.
        • Gość: polka Re: Marsjanin i Polka.... IP: 213.76.10.* 15.08.03, 20:39
          to sie chyba za dużo filmów naoglądałaś.Dzeci z małżeństw mieszanych bardzo
          czesto wiażą się z partnerami o jasnym kolorze skory.(ale dla was Polaków kolor
          ma znaczenie,ciekawe...podobno kraj tolerancyjny...,hehe,akurat.)Mam, wielu
          znajomych,latynosów,Mulatów,pół-azjatów i nie można zaobserwować takiej
          reguły,żeby wiązali się z osobami podobnymi do siebie.Tacy ludzie są na ogół
          tolerancyjni i mili,a zwłaszcza w Polsce bo nawet nie zdajecie sobie sprawy co
          oni nieraz przeszli z powodu swojego wyglądu.Miłość nie rozróżnia kolorów .
          • zalotnica Re: Marsjanin i Polka.... 16.08.03, 12:48
            Gość portalu: polka napisał(a):

> to sie chyba za dużo filmów naoglądałaś.Dzeci z małżeństw mieszanych bardzo
            > czesto wiażą się z partnerami o jasnym kolorze skory.(ale dla was Polaków
            >kolor ma znaczenie,ciekawe...podobno kraj tolerancyjny...,hehe,akurat.)

Czy Ty nie jestes Polka, ze tak jakos dziwnie o nas piszesz : WAS POLAKOW...

>Mam, wielu znajomych,latynosów,Mulatów,pół-azjatów i nie można zaobserwować
            >takiej reguły,żeby wiązali się z osobami podobnymi do siebie.

Ja sie w takim "srodowisku" nie obracam. Napisalam , ze znam tylko z
            obserwacji tzn. widze to na ulicy, i za kazdym razem wniosek nasuwa sie
            taki sam.

>nie zdajecie sobie sprawy co oni nieraz przeszli z powodu swojego wyglądu.

...a tu sama jednak piszesz, ze latwego zycia nie maja. (a w jakim
            tolerancyjnym kraju sie wychowali Twoim zdaniem...? )
            Ja zawsze dlatego powtarzam, pomysl najpierw o swoich dzieciach, a nie
            o swojej milosci....
            • Gość: polka Re: Marsjanin i Polka.... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 16.08.03, 17:57

> Czy Ty nie jestes Polka, ze tak jakos dziwnie o nas piszesz : WAS
              POLAKOW...

> Ja sie w takim "srodowisku" nie obracam. Napisalam , ze znam tylko z
              > obserwacji tzn. widze to na ulicy, i za kazdym razem wniosek nasuwa sie
              > taki sam.

Bo idziesz ulica i gapiac sie wyciagasz mylne wnioski.Nawet sie nie zapytasz
              kto z kim idzie a juz wiesz jak jest.

> ...a tu sama jednak piszesz, ze latwego zycia nie maja. (a w jakim
              > tolerancyjnym kraju sie wychowali Twoim zdaniem...? )
              To zdanie jest bez sensu,wiec nie za bardzo wiem co mam odpowiedziec.Polska na
              pewno do tolerancyjnych krajow nie nalezy,co nie zmienia faktu,ze jest tu
              troche ludzi o innym kolorze skory.Popytaj to sie dowiesz co mysla.Kilku moich
              znajomych,ktorzy wlasnie takie dzieci mieli wyprowadzili sie z Polski,bo tu sie
              nadal takie malzenstwa traktuje jak dziwolagi.Kazdy ma prawo do godnosci
              osobistej.Nigdy by mi do glowy nie przyszlo zeby wybierac partnera kierujac sie
              przeslankami `a co ludzie powiedza na nas i na nasze dzieci`.Kocham i gdyby
              ktos tego nie akceptowal to zmienilabym miejsce zamieszkania,a nie partnera.
              > Ja zawsze dlatego powtarzam, pomysl najpierw o swoich dzieciach, a nie
              > o swojej milosci....
              Dobrze.bede szukala dawcow spermy.ty chyba zartujesz.to patrzac na faceta
              najpierw myslisz jakie bedziecie mieli dzieci?Fajnie...

• zalotnica Re: do polki i lalki..... 17.08.03, 03:28

po przeczytaniu waszych postow przestaje sie juz czemukolwiek dziwic...
                "swietny" watek, zabawa przednia...
                • Gość: polka Re: do polki i lalki..... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.03, 12:01
                  Rzeczywiscie,jesli w ogole przyzlo ci porownywac moj list z listem lalki to po
                  przeczytaniu twojego umieram ze smiechu jak sobie wyobraze w jaki sposob
                  poszukujesz faceta (a moze raczej dawcy odpowiedniego materialu genetycznego)
                  na meza).hihi,naprawde bardzo nowatorskie.a faceci mysla ze kobieta leci na
                  kase...hehe.
                  • raszefka Re: do polki i lalki..... 17.08.03, 12:05
                    nie na kase tylko na zieloną mordkę :))
      • anahella Droga Lalko 15.08.03, 22:59
        Wielkie dzieki za wyczerpujace potraktowanie tematu. Musze Ci sie zwierzyc z
        jednej rzeczy: od jakiegos czasu mam sekretny romans z Marsjaninem. Moja
        rodzina nie akceptuje tego zwiazku, kolezanki by tego w ogole nie zrozumialy.
        Bardzo sie kochamy i zamierzamy wziac slub. Nie mialam zielonego pojecia, ze
        moge uzyskac obywatelstwo marsjanskie. Jeszcze raz dziekuje za te wazne dla
        mnie informacje.
    • Gość: polka Polak-kretyn i Polka.... IP: 213.76.10.* 15.08.03, 20:25
      ja tam wole obcokrajiwcow.a Arab nie siedzi w brudnych gaciach przed
      telewizorem i nie zada podania sobie piwa.Francuzi naprawde maja pojecie o
      milosci fizycznej ,a nie jak wiecznie przechwalajacy sie, a nic nie potrafiacy
      Polacy.Ogolnie wiadomo,ze kobiety w naszym kraju sa bardziej inteligentne i
      ladniejsze od mezczyzn,wiec szukaja partnerow na ich poziomie.A jak sie to
      komus nie podoba,to niech sobie zalozy obozy.
      • Gość: kaziqua Re: Polak-kretyn i Polka.... IP: 148.228.174.* 15.08.03, 20:27
        Francuzi naprawde maja pojecie o
        > milosci fizycznej ,a nie jak wiecznie przechwalajacy sie, a nic nie
        potrafiacy
        >
        > Polacy.

eee, chyba nie jest tak zle, wolalabys Anglika, ktoremu mialabys w seksie mowic
        SIR??;;))
        • Gość: polka Re: Polak-kretyn i Polka.... IP: 213.76.10.* 15.08.03, 20:31
          chyba tak,niz Polaka ktoremu trzeba mowic " kochanie,prezerwatywe zaklada sie
          druga strona,a w ogole to termin waznosci minal jakies 5 lat temu.",phi...
          • Gość: kaziqua Re: Polak-kretyn i Polka.... IP: 148.228.174.* 15.08.03, 20:33

> chyba tak,niz Polaka ktoremu trzeba mowic " kochanie,prezerwatywe zaklada sie
            > druga strona,a w ogole to termin waznosci minal jakies 5 lat temu.",phi...

chyba mialas bardzo zle doswiadczenia z Polakami, ja mialam troche inne.
            naprawde wole Polaka w seksie niz obcokrajowca, bo seks to takze inne
            plaszczyzny porozumienia. z doswiadczenia wiem, ze z zadnym obcokrajowcem nie
            porozumiem sie tak jak z Polakiem, mimo wszystko. nieudacznicy sa na calym
            swiecie.
            • Gość: polka Re: Polak-kretyn i Polka.... IP: 213.76.10.* 15.08.03, 20:42
              no zapewne miałam złe doświadczenia i od koleżanek też się nasłuchałam,ale
              oczywiście nie można generalizować.Co do porozumienia to oczywiście jakbym nie
              znała języka i porozumiewała się na migi,to nie byłoby to przyjemne.
              • Gość: kaziqua Re: Polak-kretyn i Polka.... IP: 148.228.174.* 15.08.03, 20:45

> no zapewne miałam złe doświadczenia i od koleżanek też się nasłuchałam,ale
                > oczywiście nie można generalizować.Co do porozumienia to oczywiście jakbym
                nie
                > znała języka i porozumiewała się na migi,to nie byłoby to przyjemne.

ze mna tak sie dzieje, mimo swietnej znajomosci jezykow.na pewnym poziomie
                dochodzi sie do niuansow, wbrew pozorom bardzo wazna jest mowa ciala. dlugie
                przebywanie z flegmatycznym Anglikiem staje sie nie do zniesienia.
                • Gość: polka Re: Polak-kretyn i Polka.... IP: 213.76.10.* 15.08.03, 21:40
                  Rozumiem,ze jesteś w związku z Anglikiem.To czemu jesteś skoro Ci to nie
                  odpowiada?Ja tam wolę dobrze wychowanego Niemca (mój mąż) niż wiecznie
                  zakompleksionego lub odwrotnie ,przekonanego o tym że jest ósmym cudem świata
                  Polaka.i nie każdy Anglik jest flegmatyczny.A w ogole to chodziło mi o to,że
                  nie należy przyrównywac Arabów,Nigeryjczyków czy Tunezyjczyków do Marsjan,bo o
                  wiele gorzej mówią o Polakach w zachodniej Europie.
                  • Gość: kaziqua Re: Polak-kretyn i Polka.... IP: 148.228.174.* 15.08.03, 21:42
                    > Rozumiem,ze jesteś w związku z Anglikiem.
                    nie juz nie jestem. zwiazki z obokrajowcami sa dobre na lato, no moze nieco
                    dluzej. roznice kulturowe sa jednak ogromne, nawet w naszym europejskim sosie.
                    • Gość: polka Re: Polak-kretyn i Polka.... IP: 213.76.10.* 15.08.03, 21:59
                      masz rację.w moim związku z Polakiem różnice kulturowe były ogromne.On robił
                      rzeczy które mi się w głowie nie mieściły,na koniec mnie okradł.
                      fakt.nie da się pogodzić dwóch swiatów.
                      • Gość: kaziqua Re: Polak-kretyn i Polka.... IP: 148.228.174.* 15.08.03, 22:18

> masz rację.w moim związku z Polakiem różnice kulturowe były ogromne.On robił
                        > rzeczy które mi się w głowie nie mieściły,na koniec mnie okradł.
                        > fakt.nie da się pogodzić dwóch swiatów.

rzeczywiscie zle trafilas. ja ma takie same przypuszczenia co do angola;) jakos
                        do tej pory nie moge znalez pewnych rzeczy, serio.
    • Gość: polka Re: Marsjanin i Polka.... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.03, 22:47
      coz ludzie rozni sa....
    • tralalumpek Re: Marsjanin i Polka.... 16.08.03, 10:42
      ide szukac marsjan na krakowskim rynku
      moze z okazji festiwalu pieroga przy dobrym piwie jakiegos spotkam
      pozdrawiam krakowsko wszystkich przyjaciol marsjan
      • raszefka Re: Marsjanin i Polka.... 16.08.03, 10:57
        Ziemianie Ci się dokumentnie znudzili, czy szukasz jednorazowej zilonej
        przygody?? (pozostanę przy zielonym, bo niebieskie są przecież Smurfy!! A
        Smurfy zupełnie odpadają, bo jestem z kobiet, które wolą wyższych od niżsych...
        hmm, czy Marsjanie są wysocy? Jak prezentują się Ci, którzy przyjeżdżają do
        Małopolski?)
      • summa Re: Marsjanin i Polka.... 16.08.03, 15:42
        tralalumpek napisała:

> ide szukac marsjan na krakowskim rynku

Tralalumpku! Szkoda, że nie wiedziałam wczesniej, że jesteś w Krakowie.
        Umówiłabym Cie z moja znajomą, która juz od dawna zwiazała sie z Marsjaninem,
        ale bojac sie reakcji otoczenia trzyma go u siebie w sypialni i nie pokazuje
        nikomu! Może udałoby Ci się ją przekonać, że Marsjanin też człowiek i ma prawo
        choćby do pieroga na Rynku!
        Z marsjańskim pozdrowieniem
        summa
    • Gość: Richelieu* Re: Marsjanin i Polka.... IP: *.localdomain / 192.168.0.* 16.08.03, 15:58
      Fox Mulder twierdzi, że Marsjanie są szarzy. A szary to bardzo uniwersalny
      kolor. Nie dość, że jest praktyczny to jeszcze stonowanie wskazuje na
      elegancję. Tak więc szarości są ponadczasowe i barzdiej pasują większości
      bladolicych Polek niż żółte, brązowe i czerowone kolory ziemi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka