jestem_tu_nowy 26.03.08, 08:51 Wszedłem u caaaałkiem przypadkiem i widzę przeciekawe dyskusje Kim jesteście milusińscy? Moglibyscie mi się przedstawić? Nowemu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hasz0 Jestem bolszewikiem i katolikiem 26.03.08, 09:08 komuchem i nazistą a jednak ciemnogrodzkim patriotą wg wiekszości tutejszych mędrców Syjamu których wypędziłem przy pomocy pani Steinbech oraz sąsiada Wassersteina z Aquanetu Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: O! Ależ ciekawe forum! 26.03.08, 09:18 zerowiec...... to twoje przypadkowe wchodzenie (szczegolnie, ze od wczoraj zdaje sie nie ma przypadkowego wchodzenia na aquanet) i to jestem tu nowy, powtarzasz od miesiecy... poniewaz jestes niedouczony, jezyka angielskiego nie znasz, bozia poskapila wiedzy i inteligencji, wiec mysle, ze prace straciles i teraz z nudow swirujesz niesamowicie, piszac jako podszywka kilkunastu nickow, i pitolac o niczym.... nie rozumiem, jak mozna wystawiac dobrowolnie tylko glupoty na publicznym forum.... Odpowiedz Link Zgłoś
ejsy2 Re: O! Ależ ciekawe forum! 26.03.08, 09:24 ...skoro już powiedziałaś to za mnie, __________ szkoda tylko ze tak malo pozabijal palestynczykow - Dana33 Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: O! Ależ ciekawe forum! 26.03.08, 10:03 za ciebie ja nie mowie, nigdy. tak samo jak nigdy nie napisalam to, co zacytowales. nu, ale wyzywaj sie, jak nie umiesz inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
ejsy2 Re: O! Ależ ciekawe forum! 26.03.08, 10:21 Wybacz, bo tak naprawdę, to w tej sadzawce, ja jestem nowy i nie mam Wam nic do powiedzenia. Poraziła mnie tylko DanYY wypowiedź, a nie jest moim pragnieniem, by wypowiedź ta poszła w zapomnienie. Nie zauważyłem drugiego "a" Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: O! Ależ ciekawe forum! 26.03.08, 10:36 hahahaha..... jak cie poprosze o link do tego mojego powiedzenia, ktore tak cytujesz raz z jednym a raz z drugim, i jako nowy oczywiscie od razu wpadl ci ten moj "cytat" w oko, to napewno nie bedziesz mial tego linku.... nu, co ja ci ide powiedziec, zerowiec.... jestem juz przyzwyczajona do tych twoich "postow".... Odpowiedz Link Zgłoś
ejsy2 Re: O! Ależ ciekawe forum! 26.03.08, 10:55 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=77428271 Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: O! Ależ ciekawe forum! 26.03.08, 11:55 tak, tak..... swietny "link" do "mojej" wypowiedzi..... ja jestem, b ylam i bede tylko dana33, nie danaa33 i reszta tych twoich podszywek.... i moj oryginalny post, ktory sciagnales i spreparowales odpowiednio, jest tutaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=47618&w=76841118 klamac tez nie umiesz.... Odpowiedz Link Zgłoś
ejsy2 Re: O! Ależ ciekawe forum! 26.03.08, 12:12 Nie napisałem "wybacz"? Nie napisałem, że nie zauważyłem drugiego "a"? Jesteś znana, portal Gazety na Danie stoi. Ale ja Cię nie czytam i nie z niechęci, jakbyś w pierwszym odruchu pomyślała, ale inna tematyka mnie ciekawi. Czyli, (domniemywam), Danaa 33 jest przekonana, że tak właśnie, a nie inaczej, myślisz? Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Czy tylko dwu osobom dostarczyłas rozrywki? 26.03.08, 09:33 Przypomniałaś mi swym tupetem, koszerną pogardą, brakiem kultury osobistej i bezczelną pewnością niesamowitą podbnych Tobie chryję po filmie, na którym widać strzał oraz "śmiertelnie ugodzoną ofiarę" i komentarz o amerykańskej prokuraturze wojskowej, która wszczęła śledztwo. Ten sam rodzaj charakterku i logiki. To samo co w GW np. o PiS-ie. Pisze pod 3 nickami nie wiem czy można je nazwac "podszywkami" hasz, szach haszszachmat Co masz mądrzjszego do napisania w angielskim niż w polskim? Bardzo mnie to interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 "poskąpiła wiedzy i inteligencji" "ang nie znasz" 26.03.08, 09:37 jaką masz wiedzę Dana33? jaką inteligencję? jaką pracę? )) Odpowiedz Link Zgłoś
jestem_tu_nowy pudło za pudłem 26.03.08, 09:46 ależ elokwencja, ależ jasnowidztwo Po jednym moim zdaniu niejaka Dana33 wie wszystko o nicku, który rzeczywiście jest nowy , bo ten jest wpis jest drugim... hihihi prosze o źródło wszechwiedzy, chciałbym czerpać garściami Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Re: pudło za pudłem 26.03.08, 09:47 ja już zajrzałem 1-szy raz w życiu i ostatni... Odpowiedz Link Zgłoś
jestem_tu_nowy Re: pudło za pudłem 26.03.08, 09:49 hasz0 napisał: > ja już zajrzałem > > 1-szy raz w życiu i ostatni... podziel sie wiedzą, nie bądź sknerą Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Ależ proszę 26.03.08, 09:51 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=77434135 Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Być może nie jestem inteligentny ani nie znam języ 26.03.08, 10:07 ków. Byc może dlatego straciłem pracę w TPSA po... odsprzedaniu jej przez kolegę Alganowa i kolegę Kwasniewskiego i Ptera V. który brał udział w tej prywatyzacji - ...uwaga! UWAGA! teraz "inteligencja" i "język" -> państwowej, najbardziej zadłużonej formie telekomunikacyjnej w Eurpie w ramach... (sic!) "prywatyzacji" ... Byc moze kompromituję się kompromitując kolejno Aquaneciarzy, których co by kto nie powiedział nauczyłem jednak kultury... jaką Polacy różnili się co nieco od sąsiadów - tak różniliśmy i różnimy nadal. Gdyby inteligentna poliglotka chciała podyskutować z dużo głupszym i bezradnym zapraszam... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Ależ proszę 26.03.08, 10:07 dobrze chlopaki zaczeliscie dzien... i tak trzymac dalej... )))) musze strasznie wam na nerwy dzialac... )))) Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Nie działasz... wiesz jakie lubimy? 26.03.08, 10:15 wiem, ze jesteś inteligentna i wykształcona ...od Ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu To ile miales tego ajkiu o wartosci ktorego.. 26.03.08, 10:17 ..dowiedzielismy sie oczywiscie od ciebie, ciebie samego, ciebie we wlasnej twoje niepowtarzalnej osobie Haszku? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Nie działasz... wiesz jakie lubimy? 26.03.08, 10:19 ode mnie? ale moze masz racje.... zawsze twierdzilam, ze mam IQ 33, to wyraznie swiadczy o inteligencji. wyksztalcona tez jestem.... nikt tak na bliskim wschodzie nie robi czulentu jak ja. a dobry czulent, haszo, bez skonczenia 2 uniwersytetow, nikomu sie jeszcze nie udal. facio.... ja z toba nigdy nie dyskutowalam. mam dosyc glabow do odpowiadania im i na ciebie czasu dodatkowo tracic nie bede. masz zerowca do dyskusji.... Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Nie ocenią Cę inni... 26.03.08, 10:36 nie jest to zadanie, w którym tak świetnie z Marudnym się sprawdzacie. To kwestia kultury, o której tu pisze od chudych 7 lat. Wstydziłbym się trochę, gdyby jedna z tych dwu uczelni okazała się być europejską. Stad pewnie ten fatalny mankament edukacyjny Marudera byc moze i Twój forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=77412099&a=77436255 który zamiast problemem każe zajmować się ocenami polemistów. Tak tam kultura "bydlęca" filopopleczkowa Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Nie ocenią Cę inni... 26.03.08, 11:37 zajac sie problemem? jakim hszho? gdzie na tym watku widzisz jakis problem, ktorym trzeba sie zajac????? mowisz ze to kwestia kultury? fatalny mankament edukacyjny? masz racje zdaje sie.... jak czytam te slowa: "Przypomniałaś mi swym tupetem, koszerną pogardą, brakiem kultury osobistej i bezczelną pewnością..." to nawet jestem pewna, widzac u ciebie wyrazny, fatalny mankament edukacyjny i brak kultury.... Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 ________________A przyczyny-skutek Was tam uczyli? 26.03.08, 11:46 Czy zapomniałaś na jaki Twój post była ta odpowiedź? Może nic nie wiesz co sie tu działo? jaki Wiatr wiał w Zagiel Kuny Petera V. w konta szwajcarskie? Kpisz z inteleigencji zwalnianych dziesiątkami tysięcy fachowców przez gangsterów powiązanych z politykami, których bronisz "bezinteresownie" z narodowych powodów w dodatku zza granicy? Przeciez miałaś nie odpowiadac takim przygłupom, jak to pisałaś wczesniej do mnie??? Przypomnij... www.naszdziennik.pl/index.php?typ=my&dat=20080326&id=my11.txt Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: ________________A przyczyny-skutek Was tam uc 26.03.08, 11:59 hasho..... przy calej twojej inteligencji i wyksztalceniu, probujesz bardzo prymitywnych chwytow... to nie byla odpowiedz na zaden moj post do ciebie... do momentu napisania przez ciebie tych kulturalnych zdan, nie zamienilam na tym watku z toba ani jednego slowa. rozmawialam z zerowcem pod jego kolejnymi nickami. tak ze jesli to miala byc odpowiedz, to nie bardzo widze gdzie ci cos przedtem napisalam. wtraciles sie bardzo kulturalnie, stajac w obronie innego glaba. klamstwa bede pokazywac, gdzie tylko je zauwaze. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Ok. Ale spasuj z tymi gojami bo mnie to prostu 26.03.08, 12:09 wk'rwia na polskich forach. Mamy inne problemy w kraju. I za śmierć naszych żołnierzy w Iraku...poczynając od rozkazu Andersa by nie karać dezerterów w Palestynie i zostawić im uzbrojenie mogłabys nie inicjować obelżywych dla Polaków i katolików wątków. Dość tego! Jesteś Polsce i KK to winna! "Niebezpieczeństwo było realne. Sześć zakładów warszawskich i okolicznych było zagrożonych przejęciem przez wojsko niemieckie. Domy w Warszawie przy ul. Żelaznej i w Płudach otrzymały stanowczy nakaz eksmisji, podobnie domy w Warszawie - na Hożej i Chełmskiej, w Brwinowie i Międzylesiu. Dzięki staraniom sióstr do tego nie doszło, ale zagrożenie stale istniało, tym bardziej że we Lwowie - w domu prowincjalnym, a także w Samborze, Kostowcu, gdzie ukrywano dzieci żydowskie, część pomieszczeń zakonnych zajmowało wojsko niemieckie. Maria Niklewicz odsłania inne rozterki matki Getter. Chodziło o młodą Żydówkę z Płud, która nieroztropnie zdradziła swe pochodzenie i z tego powodu sama była szantażowana, a siostrom grożono denuncjacją. Wynikło z tego - pisze M. Niklewicz - śmiertelne niebezpieczeństwo dla wszystkich. Matusia była w wielkiej rozterce, czy nie ma obowiązku usunąć Żydów, aby ratować innych, a przede wszystkim całe zgromadzenie. Ale w końcu powiedziała mi: "Wiesz, modliłam się długo, prosiłam, żeby Pan Jezus dał mi poznać, jaka jest Jego wola w tej sprawie i zrozumiałam, że nie mam nikogo z tych Żydów usuwać, nawet tej, która nas wszystkich naraziła ze swej winy, tylko mam ich nadal chronić przed śmiercią z rąk hitlerowskich, a bezpieczeństwo nasze zdać na Opatrzność Bożą. Teraz już wiem, jaki jest mój obowiązek i odzyskałam pełny spokój". Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Ok. Ale spasuj z tymi gojami bo mnie to prost 26.03.08, 12:23 hahahahahaha.... staralam sie znalezc w tym twoim poscie jedno slowo prawdy, ale mi sie nie udalo..... i tak trzymaj dalej, hasho....)) Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 ___________________To nie "Prawda" to z "ND" 26.03.08, 14:51 www.naszdziennik.pl/index.php?typ=my&dat=20080326&id=my11.txt wiesz to juz 5 cz. prawdy z małej litery nie z dużej (dla młodszych Prawda - wyd. w Moskwie w zcasch ZSRR dostępna w Polsce pisywali tam...a zresztą niech Dana sama powie wie lepiej) Cos nie gra Ci z Beginem? cytat ze wspomnień gen. Sosabowskiego "Najkrótszą drogą" : " Każdy żołnierz spadochronowy bez względu na narodowość lub wyznanie (miałem w brygadzie pewną liczbę Żydów oraz kilku Ukraińców i Białorusinów) miał głębokie poczucie nadrzędności sprawy,której służy i dla której jest żołnierzem spadochronowym. Uważałem za zdrowy objaw,że Żyd- polski żołnierz spadochronowy- nie ukrywał tego,że jest Żydem,nie cierpiał na kompleks niższości,tak często obserwowany wśród Żydów znajdujących się w środowisku w większości polskim. (..) Takie postępowanie dało doskonałe wyniki.Gdy w drugiej połowie 1943 roku, w konsekwencji formowania się oddziałów żydowskich w Palestynie, zostały zanotowane na terenie I Korpusu w Szkocji masowe dezercje Żydów, to podczas dwu pierwszych fal tych dezerterów nie było wśród nich ani jednego żołnierza brygady spadochronowej.Dopiero w trzeciej fali,prawdopodobnie pod wpływem namów i nacisków z zewnątrz, zdezerterowało siedmiu. " "Uratowany podczas II wojny światowej przez gen. Andersa szeregowiec Begin zdezerterował w Palestynie z Armii Polskiej i wkrótce dostał się na brytyjską listę najbardziej poszukiwanych, jako terrorysta i dezerter. Za jego głowę wyznaczono 10 tys. funtów. W charakterystyce brytyjskiego wywiadu figurował jako "mężczyzna o długim zakrzywionym nosie, zepsutych zębach, noszący okulary w rogowej oprawie". W rzeczywistości Begin nosił gęstą czarną brodę i ukrywał się pod nazwiskiem Israel Sassower. Jego terrorystyczna organizacja Irgun zasłynęła ze szczególnego okrucieństwa, podobnie jak często z nią współdziałająca bojówkarska organizacja Stern. " Kapral Menachem Begin podejmując decyzję, czy zostać czy walczyć z faszystami, stwierdził: "Armia, której mundur noszę i której składałem przysięgę wojskową, walczy ze śmiertelnym wrogiem narodu żydowskiego, faszystowskimi Niemcami. Nie można opuścić takiej armii, nawet po to, aby walczyć o wolność we własnym kraju." #################################### Sama zbadaj czy dotrzymał słowa ################################ Nie mogąc zapobiec tym zbrodniom, Kierownictwo Walki Cywilnej składa w imieniu całego narodu polskiego protest przeciwko zagładzie, przygotowywanej dla narodu żydowskiego. Do protestu tego dołączają się wszystkie polskie grupy polityczne i cywilne. Tak samo, jak w przypadku polskich ofiar niemieckich prześladowań, wykonawcy i ich kaci będą bezpośrednio odpowiedzialni za te zbrodnie. Kierownictwo Walki Cywilnej. Proklamacja ta została opublikowana przez całą prasę podziemną, przesłana do Londynu i wielokrotnie odczytana przez BBC, radio ŚWIT i inne alianckie stacje radiowe. 18 marca 1943 roku to samo Kierownictwo Walki Cywilnej wystosowało następną proklamację, aby przeciwdziałać stosowaniu szantażu wobec Polaków udzielających schronienia Żydom: Kierownictwo Walki Cywilnej ogłasza, co następuje: naród polski, sam będąc ofiarą straszliwego terroru, z przerażeniem i współczuciem zaświadcza o rzezi pozostałej jeszcze przy życiu ludności żydowskiej w Polsce. Ich protest przeciw tej zbrodni doszedł do uszu wolnego świata. Ich owocna pomoc Żydom uciekającym z gett i obozów zagłady, skłoniła niemieckiego okupanta do wydawania dekretów grożących śmiercią Polakom, którzy będą pomagać Żydom w ukrywaniu się. Ale niektórzy, pozbawieni czci i honoru, rekrutujący się ze świata przestępczego, odkryli nowe, świętokradcze źródło korzyści: szantażowanie Polaków ukrywających Żydów i samych Żydów. www.zyciezazycie.pl/index.php?action=warto2 Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Re: ________Napisz mi Dana33 jakie to Uniwersytety 26.03.08, 12:02 Bardzo Cię proszę! Nie miej mi za złe, ze troszeczkę się nie zgadzam by inteligentność była rozumiana jako il. poznanych języków w celu wspólnego wyrolowania "chamskich przygłupów" metodami uniwersyteckimi. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: ________Napisz mi Dana33 jakie to Uniwersytet 26.03.08, 12:24 mam ci zdradzic, na jakich uniwersytetach uczylam sie gotowania czulentu? jeszcze nie upadlam na glowe, zeby sobie konkurencje tutaj wychowywac... Odpowiedz Link Zgłoś
jestem_tu_nowy myyy??? 26.03.08, 10:39 dana33 napisała: > dobrze chlopaki zaczeliscie dzien... i tak trzymac dalej... )))) > musze strasznie wam na nerwy dzialac... )))) przeczytaj jeszcze raz swój wpis i powiedz sama kto rozpoczął dzień hihi Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: myyy??? 26.03.08, 11:39 sprawdzilam dwa razy, zerowiec.... pierwszy wpis nalezy do ciebie... posmiac sie idiotycznie to ty umiesz, wiec kontynuuj.... Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg oj dana,dana 26.03.08, 11:45 dana33 napisała: > sprawdzilam dwa razy, zerowiec.... pierwszy wpis nalezy do ciebie... posmiac sie idiotycznie to ty umiesz, wiec kontynuuj.... nie będe Cie trzymał w niepewności To był żart z mojej strony z tym nowym a teraz powiedz mi złotko , skąd Ty to wszystko o mnie wiesz? A. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Zerowiec( Hasz0) to nie było do mnie? 26.03.08, 11:49 Re: O! Ależ ciekawe forum! Autor: dana33☺ 26.03.08, 09:18 Dodaj do ulubionych Skasujcie Odpowiedz cytując Odpowiedz zerowiec...... to twoje przypadkowe wchodzenie (szczegolnie, ze od wczoraj zdaje sie nie ma przypadkowego wchodzenia na aquanet) i to jestem tu nowy, powtarzasz od miesiecy... poniewaz jestes niedouczony, jezyka angielskiego nie znasz, bozia poskapila wiedzy i inteligencji, wiec mysle, ze prace straciles i teraz z nudow swirujesz niesamowicie, piszac jako podszywka kilkunastu nickow, i pitolac o niczym.... nie rozumiem, jak mozna wystawiac dobrowolnie tylko glupoty na publicznym forum.... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Zerowiec( Hasz0) to nie było do mnie? 26.03.08, 12:01 nie, to nie bylo do ciebie. to bylo do zerowca. zerowcem jest tylko jeden jedyny glab na wszystkich forach. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: jakość precyzji językowej kosztem 26.03.08, 12:19 absolutnie nie. twoja nieznajomosc historii tego goscia na forum i zmian jego nickow.... zaczal od totyle.... zmienilam to na zerowiec, jako ze totyle to tyle co nic. zero. nada. potem pisal pod roznymi nickami... ostanio kuba z kilkoma numerami, zalezy kiedy go banowano, ale mial ich kilkanascie. dla mnie pozostal zawsze zerowcem. nic z toba nie mial wspolnego. tymczasem okazalo sie ze ma.... te wszystkie slowa "koszer" wsadzane gdzie sie da, byle w waszych oczach ponizyc, to macie wspolne. zacznij jeszcze pisac jak zerowiec: zio- propaganda, zio-ludki, zio-gazeta, a bedziecie miec wiecej rzeczy wpolnych. a tobie zycze polowe precyzji jezykowej przy polowie ilosci jezykow, ktore ja znam. twoje IQ podniesie sie wtedy do moich 33. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: oj dana,dana 26.03.08, 15:12 andrzejg napisał: > a teraz powiedz mi złotko , skąd Ty to wszystko o mnie wiesz? > > > A. z czulentu..tez mi cos,ze TY tego nie wiesz skad cmok33 wie o nas wszystko.nu andrzejku cus czuje miete przez rumianek,ze rodzi sie nam nowy antysemita,niby taki zawoalowany leciutko,ale jak juz wydatny nos dany cie niuchnal to wisisz na scianie w jej kuchni i wdychasz czulent chcac nie chcac. Odpowiedz Link Zgłoś
hymen A ja się nie zgadzam. 26.03.08, 10:42 jestem_tu_nowy napisał: > Wszedłem u caaaałkiem przypadkiem i widzę przeciekawe dyskusje > Kim jesteście milusińscy? Moglibyscie mi się przedstawić? > > Nowemu. > Forum się jakby ożywiło, ale mimo wszystko nudno tu. Przedstawiać się nie będę, bo i po co? )))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 _______________Nudno jest się komromitować plując? 26.03.08, 10:46 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=77412099&a=77437163 Odpowiedz Link Zgłoś
olieg3 ja, żonaty, ślub koscielny 26.03.08, 13:24 sygnaturka z qłajna, hołkinga, często w oryginale, albo niepokorna, odważna, walcząca a ma być po staremu z elementami subtelnych zmian na lepsze, a nie po nowemu nie wiesz co to qłajna? bo w ogóle niewiele wiesz i niewiele się dowiesz. Nie wszystkim dana jest wiedza musisz się z tym pogodzić, nawet jeśli trudno Ci to zrozumieć I o d p i e p r z się od prawa naturalnego pacyno Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 :)))) 26.03.08, 13:52 Nieźle, tylko ja nie używam eufemizmów. Napisałem odpie..się a nie odpieprz się. I nie od prawa naturalnego tylko od libertarian i zwolenników prawa naturalnego (do lejka). Oleg Odpowiedz Link Zgłoś
olieg3 Re: :)))) 26.03.08, 14:21 oleg3 napisał: > Nieźle, tylko ja nie używam eufemizmów. Napisałem odpie..się a nie odpieprz się Ostatni raz podszywaczu na Twój post, spróbuj wysilić się i wymyślić własny nick to nie takie trudne. Ja jestem niezłomny, piszę wszystkie litery i nie zezwalam potulnie, by automat cenzorski mi pisane przeze mnie litery wykropkowywał. -- Olieg Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: :)))) 26.03.08, 21:27 chyba zwariowales oleg..... mozesz pisac o mnie co chcesz, ale ja sie jeszcze nigdy w zyciu nie podszylam pod nikogo... to ten idiota zerowiec... nu, macie przyklad, jak to wyglada, jak sie podszywa pode mnie, absztyfikanta, ariadne, marudzinskiego, vitalie i jeszcze pare innych osob... podszyc sie pod nick to on moze, ale stylu pisania zmienic nie umie: chamski i wulgarny jezyk zostaje u niego pod kazda podszywka i pod kazdym nickiem. zrobiles mu przyjemnosc, ze pomyslales, ze to ja.... Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg o jakim podszywaczu piszesz Danusiu? 27.03.08, 08:30 bo nijak nie kumam Czy piszesz o jestem_tu_nowy, czy o kims innym? A. Odpowiedz Link Zgłoś
olieg3 Re: o jakim podszywaczu piszesz Danusiu? 27.03.08, 15:01 Andrzeju, pozwól, że odpowiem. Oczywiście nie chodzi o jestem_tu_nowego. To prawdopodobnie nieszkodliwa pacynka Pejszens lub jakieś innego stałego bywalca Aktualności. Chodzi o zerowca, przygłupa, który przyczepił się do mnie, a ma zero w głowie i zero liter "i" w nicku. Ta żałosna postać nie wiadomo skąd czepia się też Dany, jak widzisz, i nie dziwię się jej nerwowej odpowiedzi na prostacką zaczepkę podszywacza. -- Olieg Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: O! Ależ ciekawe forum! 26.03.08, 15:04 jestem_tu_nowy napisał: > Wszedłem u caaaałkiem przypadkiem i widzę przeciekawe dyskusje > Kim jesteście milusińscy? Moglibyscie mi się przedstawić? > > Nowemu. > nie mowi sie wszedlem tylko weszlem,a przypadki to mial jakis idzi blas co to ksztalcic sie poszedl do salamanki chyba..uj ale to dawno temu bylo. ps.czy jadasz seler naciowy? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: O! Ależ ciekawe forum! 26.03.08, 21:30 ty nawet po polsku mowic nie umiesz, rochellino.... wlasnie mowi sie wszedlem a nie weszlem... ))) poprawia jeszcze.... ale ubaw... ))) Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: O! Ależ ciekawe forum! 26.03.08, 15:33 jestem_tu_nowy napisał: > Wszedłem u caaaałkiem przypadkiem i widzę przeciekawe dyskusje > Kim jesteście milusińscy? Moglibyscie mi się przedstawić? > > Nowemu. Tu tylko nowi przybywaja przypadkowo i są zachwyceni. Szkoda tylko że potem okazuje sie że wszystko i wszystkich znają. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: O! Ależ ciekawe forum! 26.03.08, 16:58 co ja tu robię to jakiś dom wariatów.)))) Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Re: nie kreuj sie na lekarza 27.03.08, 08:47 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=77423679&a=77477845 Odpowiedz Link Zgłoś