Gość: krzysiek IP: 83.238.175.* 06.06.08, 09:05 przymiotniki pisze się małą literą Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mango Loew: Moje wspomnienia związane z Polską są miłe IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.06.08, 09:46 w 39 tez taki jeden myslal jak zaatakowac Polakow.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smeagol_s W końcu jakiś pozytywny artykuł z Niemcem w roli g IP: *.pryde.devnet.pl 06.06.08, 11:35 Już dosyć miałem podżegania przez gazetę przeciwko Niemcom, przy okazji wszystkich artykułów o Kubicy, BMW, Heidfeldzie, piłce, polityce, generalnie przy każdej możliwej okazji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Wilk. Fakt to nie Axel Springer? IP: 195.177.83.* 06.06.08, 14:34 A media markt to czasem nie niemiecka sieć? Mam niejakie wrażenie że to próbka niekoniecznie polskiego poczucia humoru. Te wyjątkowo subtelne i wysmakowane żarty kojarzą mi się dziwnie z takim jednym naszym sąsiadem. Flaga na misiu była fajna... Uśmiałem się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Wilk. Aha. Na Eurowizji piosenka z Izraela była Super. IP: 195.177.83.* 06.06.08, 14:37 Zapomniałem napisać wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mściwój Angela przepraszaj niemiecki wunder soccer team! IP: *.backiel.com.pl 06.06.08, 10:16 za artykuły w polskojęzycznej prasie (fakt na pewno niemiecki, superexpress chyba ciągle skandynawski) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czekamy na was Re: Loew: Moje wspomnienia związane z Polską są m IP: *.dip0.t-ipconnect.de 06.06.08, 10:20 przyjezdzajcie, jestesmy przygotowani.Sami chcieliscie aby poobcinac wam swinskie polskie lby. Nie miejce do nas pretensji.Jak wojna to wojna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WKS gdzie ? IP: *.e-wro.net.pl 07.06.08, 19:01 gdzie ? dokładnie konkrety ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak Loew: Moje wspomnienia związane z Polską są miłe IP: 160.60.2.* 06.06.08, 10:30 powinnismy sie wstydzic za takie zdjecie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqq Super Expres to niemiecka gazeta! IP: *.geo.ar.wroc.pl 06.06.08, 10:45 To prowokacja niemców i Europa musi o tym wiedzieć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mściwój Angela przepraszaj niemiecki wunder soccer team! IP: *.backiel.com.pl 06.06.08, 10:51 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=31&w=80499831&a=80501452 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dlugi To ciekawe! IP: *.dip.t-dialin.net 06.06.08, 10:52 Jak się spojrzy na różne portale internetowe i ankiety w sprawie wyniku meczu, to w 60% Polacy głosują,że Polska wygra lub co najmniej zremisuje. Gdy przychodzi do konkretów, jak np. zakłady pieniężne, to tendencja jest kompletnie odwrotna, powiedziałbym nawet druzgocząco odmienna. Ciekawy też jestem co powiedziałby np. p.Boniek, gdyby na potwierdzenie słów,że Polacy są o wiele inteligentniejsi od Niemców,kazano by mu postawić kilkadziesiąt tysięcy EUR na zwycięstwo Polaków. To wszystko świadczy o wyjątkowej obłudzie i tanim populizmie. A tak na prawdę, każdy kto choć trochę interesuje się futbolem wie, że zwycięstwo Polaków będzie cudem. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cudotworca Re: To ciekawe! IP: 212.249.50.* 06.06.08, 11:19 Gość portalu: dlugi napisał(a): > A tak na prawdę, każdy kto choć trochę interesuje się futbolem wie, > że zwycięstwo Polaków będzie cudem. Porazka Bayern w Petersburgu (4:0)to tez byl cud? > Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dlugi Re: To ciekawe! IP: *.dip.t-dialin.net 06.06.08, 11:47 Taaaaaaaaak. My (mówię MY bo też jestem Polakiem) lubimy wyszydzać czyjeś potknięcia a w szczególności Niemców, pomijając zupełnie własne "osiągnięcia". I tak choćby z ostatniego okresu czasu: -śmiejemy się za Bayernu,że przegrał z Ruskimi i to 0:4,a ja się pytam w tym kontekście, do jakiej to fazy rozgrywek w Pucharze UEFA awansowały polskie drużyny? Ile razy polskie drużyny awansowały do strefy półfinałowej w Pucharze UEFA, PE,PZP, a ile razy niemieckie? Przegrać można z każdym,pytanie tylko jak często. -wybuch dzikiego śmiechu ogarnął polskich kibiców,po porażce Niemców na MS w hokeju z Kanadą- coś koło 1:9. A Polacy, przepraszam,jak wypadli na tych MS? Haha, w ogóle od lat ich tam nie ma!!!!!!! A Niemcy owszem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cudotworca Re: To ciekawe! IP: 212.249.50.* 06.06.08, 12:15 Gość portalu: dlugi napisał(a): > Taaaaaaaaak. My (mówię MY bo też jestem Polakiem) lubimy wyszydzać > czyjeś potknięcia a w szczególności Niemców, pomijając zupełnie > własne "osiągnięcia". Tez mieszkam w Niemczech i tez jestem przeciwko wszelkiemu przeginaniu. Np. stosowani roznych statystyk przed turniejem (ktore jak wiadomo rzadza sie wlasnymi prawami). Wierze, ze wygramy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciocia Loew: Moje wspomnienia związane z Polską są miłe IP: *.dip.t-dialin.net 07.06.08, 14:06 to sympatyczne ze ktos o nas dobrze mowi sprobujmy to docenic a ja tam wierze w naszych pilkarzy i kibicow Odpowiedz Link Zgłoś