pomysl.po.wypiciu kolory sie nie trzymaja 02.07.08, 15:55 na forum prywatnym na ktorym moderuje czerwony ma wlasciciel forum, a modreatorzy maja niebieski ;P Link Zgłoś
mali.sa Re: Drobne zmiany kolorystyczne od jutra 02.07.08, 16:38 Dokonaliśmy małej zmiany i moderatorzy nie mają już czerwonych loginów. Forumowujcie w spokoju.;) Link Zgłoś
hexolina Re: Drobne zmiany kolorystyczne od jutra 02.07.08, 16:46 troche za pozno..juz sie namieszalo.. Link Zgłoś
brezly Mali.sa moze do ciebie trafi. Trzy rzeczy. 02.07.08, 16:50 Nie da sie z wami w spokoju :-9 Dalej zajezdza zielonych przyjaciol. Jeszcze raz, Malisa. 1. Byl ktos kogo mi zaznaczalo na zielono. Byl jednym z wielu moderarotow/uprawnionych do, tfu, adminowania. I teraz jest niebieski. Na jednym forum. Na drugim, gdzie nie jest adminem - jest zielona. Lub zielony. Czy trzeba tak duzo empatii, zeby pojac ze to moze kogos wkurzac. 2. Pomysl rodem nie wiem skad zeby opcyjnie pisac jako wspoladmin. A dopiero jak sie chce to jako porzadny czlowiek. Ile razy ja sie, bedac na normalnym forum, wypowiadam przebierajac sie w rytualne adminskie szaty, do stu tysiecy fur beczek kartaczy?! Zmienic to na odwrot! 3. W ogole za duzo tych kolorow. Mieni sie, myli. Po jaka ciezka, jakimis .... wymyslona, no.... last but not least. Czy do was nigdy nie dotrze ze forumowicze maja swoje przyzwczajenia. I krew ich zalewa jak im sie kaze je zmieniac, kiedy to nic praktycznego nie wnosi. No! Link Zgłoś
mali.sa Re: Mali.sa moze do ciebie trafi. Trzy rzeczy. 02.07.08, 17:01 ad. 1 A ten ktoś jest założycielem forum czy moderatorem? ad. 2 Dobry pomysł. ad. 3 :) Link Zgłoś
brezly Re: Mali.sa moze do ciebie trafi. Trzy rzeczy. 02.07.08, 17:09 mali.sa napisała: > ad. 1 > A ten ktoś jest założycielem forum czy moderatorem? Moderatorem. Kims komu zalozyciel dal pewne prawa adminiskie. Sa fora, na ktorych takich osob jest wiecej. Czesto wzajem zaznaczaja sie na zielono. > > ad. 2 > Dobry pomysł. No, caly watek jest u gory co palczem rozbrzmiewa zeby tak zrobic. Wyobraz sobie ze ci ktos tak przeorganizuje szafe ze najpierw otwiera sie na sluzbowym adminskim zakiecie, czy jak wy tam chodzicie. A zeby dostac ulubione portki, to trzeba nacisnac guzik. To samo z butami. Opcyjnie szpilki an udiencje u prezesa. Trampki na rower po wpisaniu kodu. Jasny przklad :-) > > ad. 3 > :) Sie smiej, sie smiej :-)) No :-) Link Zgłoś
shachar Re: Mali.sa moze do ciebie trafi. Trzy rzeczy. 02.07.08, 17:23 Brez, kogo obchodza twoje frustracje,kiedy tu sie odbywaja przemiany epokowe, wadza na czerwono, reszta tez jakos tam wg szarzy, a pytanie po co zostanie w powietrzu jako niemadre, albo za madre ide sie przejsc Link Zgłoś
tymon99 Re: Drobne zmiany kolorystyczne od jutra 02.07.08, 17:20 nie mają już czerwonych loginów, ale nie wyglądają jak zwykli użytkownicy - została inna czcionka. Link Zgłoś
snajper55 Re: Drobne zmiany kolorystyczne od jutra 02.07.08, 17:26 mali.sa napisała: > Dokonaliśmy małej zmiany i moderatorzy nie mają już czerwonych loginów. > Forumowujcie w spokoju.;) A kto ma na prywatnych niebieskie loginy ? Dla przykładu trójkolorowy wątek: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=47618&w=81580047 S. Link Zgłoś
mali.sa Re: Drobne zmiany kolorystyczne od jutra 02.07.08, 17:32 Ups, to oczywiście do zmiany. Link Zgłoś
tymon99 Re: Drobne zmiany kolorystyczne od jutra 02.07.08, 17:42 a czcionka inna dla adminów? zostaje?? Link Zgłoś
iberia.pl ten pomaranczowy to wam srednio wyszedl 02.07.08, 19:43 bo wyglada jak wyplowialy czerwony....bez sensu. Link Zgłoś
iberia.pl kolory na forum prywatnym 02.07.08, 20:22 gdzie i kto moze ustawic, ze jakas wypowiedz jest na niebiesko? I jesli juz jest na niebiesko to czemu nie ma niebieskiego ptaszka przy tym watku? Link Zgłoś
turzyca Re: Drobne zmiany kolorystyczne od jutra 02.07.08, 20:24 Czy mozna by wprowadzic jako opcje do wybrania przez administratora forum: 1) czy w ogole administratorzy i moderatorzy sa podkresleni (takze w starych postach!!!) 2) czy automatycznym trybem jest pisanie jako zwykly uzytkownik z opcja przelaczenia na tryb moderator czy pisanie jako moderator z opcja przelaczenia na tryb zwykly uzytkownik. A jak juz jestesmy przy zyczeniach: czy moznaby wprowadzic jakas opcje, zeby administratorzy nie widzieli usunietych postow jednoczesnie majac mozliwosc dalszej edycji? W takich watkach jak ten: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32203&w=64532723 (duza ilosc postow skasowanych, czesto wieksza niz nieskasowanych) mozliwosc obejrzenia watku bez podgladu skasowanych postow z jednoczesna mozliwoscia dalszej edycji bylaby przydatna. Link Zgłoś
morfeusz_1 Chyba Was Budda opuścił ale pasztet się zrobił :( 02.07.08, 20:34 Tyle lat po drugiej stronie żeby na stare lata czerwonym zostać...ot przewrotność losu,nawet makbrajd się przestał do mnie na forum odzywać twierdząc że na etacie w wybiórczej dorabiam :( Link Zgłoś
Gość: śliczności doprawdy! Brawo, brawo, brawo IP: *.gprs.plus.pl 02.07.08, 20:36 piękny prezent administracja forumowiczom nieumundurowanym zrobiła. Ciekawe ))), ile naiwnych duszyczek złowili na nice swe kubraczki wywracając, w rzeczy samej, dobrowolnie funkcję tę przyjmując "porządne człowieki", a cichcem admini...))) Ile duszyczek im zaufało...))) Ile duszyczek będzie miało kaca...))) A ile ubaw będzie miało po pachy ...))) Link Zgłoś
wacikowa Re: Drobne zmiany kolorystyczne od jutra 03.07.08, 10:50 Doprowadziliście do tego że trzeba było otworzyć nowe kont i przekazać forum coby ludziom po oczach nie świecić czerwienią! Jeśli o To wam chodziło to qrr...gratuluje!!!! Czekam tylko jak na niebiesko się zobaczę to i z tego też zrezygnuje! Można prosić o autora(ów) tego debilnego pomysłu? Link Zgłoś
kiniak22 Re: Drobne zmiany kolorystyczne od jutra 03.07.08, 15:07 a jak dlugo maja trwac jeszcze te "remonty"? bo mnie juz lekko irytuje ciagla zmiana kolorow! kameleonem to ja nie jestem ani byc nie chce :/ Link Zgłoś
rzulw Re: Drobne zmiany kolorystyczne od jutra 05.07.08, 02:56 super ... jak chcę mieć anonimowy dozór na forum, to od razu będzie wiadomo, kto szpicluje ... może dodajcie to jako opcję do wyboru, a nie jak IPN ... od razu walicie teczkami po łapach Link Zgłoś
azaheca Re: Drobne zmiany kolorystyczne od jutra 06.07.08, 21:57 Mysia wam się nieświeżo odbija,dno! To do decydentów-geniuszy:-((( Link Zgłoś