youstynus 14.07.08, 15:37 Córka za 3 tygodnie skończy 4 miesiące. Czy można ją będzie przełożyć do spacerówki rozkładanej na płasko? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
betty-226 Re: Kiedy zmienić na spacerówkę? 14.07.08, 16:33 Jeśli jest rozkładana na płasko, nie ma przeszkód. Chodzi o pozycję, nie o model pojazdu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
joy76 Re: Kiedy zmienić na spacerówkę? 15.07.08, 22:54 "przeprowadziliśmy" córeczkę do spacerówki rozkładanej zupełnie na płasko po ukończeniu 3-go miesiąca Odpowiedz Link Zgłoś
agmani Re: Kiedy zmienić na spacerówkę? 17.07.08, 23:41 A ma ta spacerowka dobra amortyzacje? Odpowiedz Link Zgłoś
hanul1 Re: Kiedy zmienić na spacerówkę? 21.07.08, 21:44 Mam podobne pytanie, posiadam wózek spacerówkę- (nie parasolkę,ale solidny,duży, głęboki wózek),który rozkłada się, ale nie zupełnie na płasko,oparcie jest pod niewielkim kątem podniesione. Wczesną wiosną (mam nadzieje), że szcześliwie urodzi mi się drugie dziecko, chciałam używać tegoż wózka, ale dokupić gondolę z twardym dnem. Czy to nie zaszkodzi maluszkowi? Mam dylemat, bo próbowałam ten wózek sprzedać i kupić wielofunkcyjny, ale nie udało się. Jak myślicie, czy to bezpieczne rozwiązanie? Odpowiedz Link Zgłoś