tadeusz_ski.51 22.08.08, 18:35 Czy ktoś zna? Proszę o info na @. images50.fotosik.pl/3/f037d373b204e47e.jpg images48.fotosik.pl/3/3ee17061fdd77c02.jpg Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blue_monique Re: Kto to jest??? 22.08.08, 21:05 Jakaś mężatka... podoba Ci się Tadziu? )) Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 No pewnie że się podoba! 23.08.08, 15:13 Akurat jakby pod mój gust... cholera! Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Kto to jest??? 23.08.08, 15:25 europa.1 napisała: > Jedno jest pewne...to nie jaDDD -------- Szkoda, bo do fajnego nicka taka uroda, to byłby komplet! Odpowiedz Link
europa.1 Re: Kto to jest??? 23.08.08, 20:38 wieszz.....jestem blondynką))) A co do reszty <rumieni sie> DDDDDD Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 A pod jakim nickiem bywa na forach? 23.08.08, 15:24 voker napisał: > moja siostra, a co? Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Eeee nieeee, nie znam. 23.08.08, 17:33 voker napisał: > napalona kotka --------- I ona pewnie też mnie nie zna, więc jaki sens miałoby wysyłanie nieznajomemu dziadkowi filmiku z masturbacją??? Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Eeee nieeee, nie znam. 27.08.08, 13:24 voker napisał: > mowila ze ma ochote na Ciebie Hi,hi nooo to cieszy się Tadziu powodzeniem u kobiet nawet tych młodych) Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Chodzi o to, że dostałem na @ gazetowe 23.08.08, 15:23 taki filmik jakby z kamerki? Autor abra_ka_dabra napisał(a): Popatrz sobie Tadziku (to tytuł maila), a treść tylko tyle: Zaluj co tracisz . Co kurde tracę?? Jak tracę?? Gdzie??? Kto to jest do cholery!!! Pic na wodę?? Podpucha jakaś??? Wstyd... no kurde, jak można tak podpuszczać człowieka?! Anonimowo zresztą, bo nie znam tego nicka! Starszego człowieka... Ciekawe kto jest taki "dowcipny"?? A może..... Odpowiedz Link
inseg Re: Chodzi o to, że dostałem na @ gazetowe 23.08.08, 23:00 Pewnie fotka z wiruskiem była) Odpowiedz Link
pmisiek_kosmaty Re: Chodzi o to, że dostałem na @ gazetowe 24.08.08, 09:50 Hmmm... Też Ci miałam wyznać zakulisowo miłośc, ale skoro to ogłaszasz potem na forum, zdjęcia publikujesz, to już Cię nie kocham ))) Odpowiedz Link
darima_ka Dokładnie! :DDDD 24.08.08, 20:53 pmisiek_kosmaty napisała: > Hmmm... Też Ci miałam wyznać zakulisowo miłośc, ale skoro to > ogłaszasz potem na forum, zdjęcia publikujesz, to już Cię nie > kocham ))) No i doigrał się Tadeuszek, hihi Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Myślenie "typowe" dla kobiet 25.08.08, 09:03 darima_ka napisała: > No i doigrał się Tadeuszek, hihi ------- Najpierw trzeba zrozumieć o co tutaj chodzi. Poczytaj moje Re dla Miśki, może Cię oświeci? Pewnie nie chciałabyś, aby Twoje intymne fotki (filmiki) ktoś wykorzystywał dla podpuchy innego faceta, co?? Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Dokładnie! :DDDD 27.08.08, 13:27 Tadziu cytować czyjeś @ to bardzo nie ładnie, chyba o tym wiesz co? Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Ciekawe Miśka co Ty byś zrobiła, 25.08.08, 08:59 gdyby Ci jakiś anonimowy facet podesłał filmik z masturbacją? Napisałem do tego nicka dwa maile i nic, zero reakcji!? Rozważyłem różne możliwości i myślę, że to podpucha! Taka "próba" jak zareaguję, co gorsza, to chyba facet!? A jeśli tak, to trzeba uprzedzić, po prostu dać sygnał kobietom, aby nie wysyłały na Skypie czy gadzie takich filmików facetom, bo oni później to wykorzystują do różnych niecnych celów! Teraz wyobraź sobie jak się czuje ta kobieta, która masturbowała się przed kamerką dla jakiegoś, a on mi to posyła! Rozumiesz? Chodzi o skompromitowanie tego gnoja! Kurde Miska, czy Ty masz mnie za bezmózga??! Odpowiedz Link
pmisiek_kosmaty Brak logiki, Tadeuszu. 25.08.08, 09:41 Nie mam Cię za bezmózga, nie mam o Tobie jeszcze żadnej opinii, bo znam Cię mało. Moze po prostu nie przemylałes do końca... Zareagowałam spontanicznie, bo mam fioła na punkcie prywatności, tajemnicy korespondencji itp. pierdółek. tadeusz_ski.51 napisał: > co gorsza, to chyba facet!? A jeśli tak, to trzeba uprzedzić, po prostu dać > sygnał kobietom, aby nie wysyłały na Skypie czy gadzie takich filmików facetom, > bo oni później to wykorzystują do różnych niecnych celów! Teraz wyobraź sobie > jak się czuje ta kobieta, która masturbowała się przed kamerką dla jakiegoś, a > on mi to posyła! Rozumiesz? Chodzi o skompromitowanie tego gnoja! Kurde Miska, > czy Ty masz mnie za bezmózga??! Twój wątek to nie było ostrzeżenie przed jakimś facetem. Tu dopiero piszesz o swoich podejrzeniach. Twój wątek - dla mnie - to ciekawość i być może chęć pochwalenia się, jakie masz powodzenie u kobiet? Nie wiem. Nie zastanawiałam się nad tym. Zniesmaczyło mnie, że publikujesz prywatne - nie swoje - zdjęcia, cytujesz prywatną korespondencję na publicznym forum. To forum otwarte, czytać moze każdy. I nie wiesz, kto czyta. Chodzi Ci o ostrzeżenie dziewczyn przed wysyłaniem zdjęć? Wydaje mi się, ze dziewczyny dobrze wiedzą, co się z takimi zdjęciami może stać. Mówi się o tym wiele, a jeśli chciałeś ostrzec jeszcze raz, wystarczyłoby, gdybyś napisał: " Dostałem @ z filmem.. Dziewczyny nie wysyłajcie pacanom, którzy Wam kit wciskają o miłości takich filmów, bo oni rozsyłają je po necie..." itd., itp. Bez zdjęcia dziewczyny. Chciałes skompromitować faceta? Udało Ci się - skompromitować dziewczynę. To nie zdjęcie tego oszołoma tu wstawiłeś. Nie jego nick czy imię i nazwisko. Wstawiłeś zdjęcie dziewczyny, bez względu na to, kto je wysyłał, nie powinieneś tego robić. To mi się nie podobało, dlatego napisałam. Napisałam żartem, bo nie lubię zadrażnień, ale przejść obok obojętnie nie mogłam. Co czuje ta dziewczyna, widząc swoje zdjęcie na publicznym forum? Mogę sobie wyobrazić. Mam tylko nadzieję, że nie wie, że tu jej zdjęcie "wisi". Ani nikt z jej znajomych... Przeraszam, może nie powinnam się wymądrzać, dopiero tu weszłam. Zanim się 'odezwałam' kilka razy czytałam Wasze pisanie, podobało mi się tu. Wiem, mam niewyparzoną, mówię, zanim pomyślę... Może powinnam zamknąć wątek i więcej go nie otwierać, zeby mnie nie kusiło. Może powinnam zrobić to, co inni - nabrać wody do ust. Ja tak nie potrafię, jeśli chcę zbudowac z kimś relacje koleżeńskie/przyjacielskie, mówię, co mnie boli. Równiez po to, zeby druga osoba poznała moje spojrzenie na świat, moje poglądy. Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 A właśnie że Miśka sie mądrujesz 25.08.08, 12:49 i masz mnie za bezmózga! Przecież podałem nicka osoby, która ten @ wysłała. Miśka pomyśl, nick abrakadabra... czyli co? Czary-mary ... masz Tadeuszku kobitkę i popatrz sobie... co tracisz!. ???... No jak to zrozumiesz Miśka-filozofko? No powiedz? Dla mnie jest jasne, że to podpucha, ale wet za wet! Ten wątek właśnie dlatego ma taki wstęp, że niby jestem zainteresowany, ciekawy, zaniepokojony... napalony! O właśnie, chyba ktoś na to liczył!? Chciałem sprowokować aby się ten ktoś "wychylił" przynajmniej tu, na forum (dwa @ bez echa - też dowód na podpuchę!). A diabli wiedzą czy to się nie stało? Może to ... nawet Miśka wysłała??? ))))))))))) Co do kobiety, to nie żałuję, jak głupia to ma nauczkę! --------- Co do tajemnicy korespondencji, to jestem staromodny. Tylko że widzisz "kochana" Misko, to nie dotyczy spamów! Nie wiem, nie znam, nie prosiłem... ktoś mi się wpakował, no to dostał po jajach i może nie będzie takich rzeczy praktykował, poniała? Odpowiedz Link
abra_ka_dabra Glupi Tadziu 26.08.08, 06:10 kombinuj dalej, ja tez mam cie za bezmozga haha Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Czarodziejka napisała 26.08.08, 15:01 abra_ka_dabra napisała: Glupi Tadziu > kombinuj dalej, ja tez mam cie za bezmozga haha ------- No to jak głupia jest osoba, którą głupi Tadziu zrobił w jajo? DD Odpowiedz Link
pmisiek_kosmaty Tadeuszu 26.08.08, 09:00 tadeusz_ski.51 napisał: > i masz mnie za bezmózga! > Przecież podałem nicka osoby, która ten @ wysłała. Miśka pomyśl, nick > abrakadabra... czyli co? Czary-mary ... masz Tadeuszku kobitkę i popatrz > sobie... co tracisz!. ???... No jak to zrozumiesz Miśka- filozofko? No > powiedz? Dla mnie jest jasne, że to podpucha, ale wet za wet! Ten wątek właśnie > dlatego ma taki wstęp, że niby jestem zainteresowany, ciekawy, zaniepokojony.. > . > napalony! O właśnie, chyba ktoś na to liczył!? Chciałem sprowokować aby się ten > ktoś "wychylił" przynajmniej tu, na forum (dwa @ bez echa - też dowód na > podpuchę!). A diabli wiedzą czy to się nie stało? Może to ... nawet Miśka > wysłała??? ))))))))))) > Co do kobiety, to nie żałuję, jak głupia to ma nauczkę! > --------- > Co do tajemnicy korespondencji, to jestem staromodny. Tylko że widzisz "kochana > " > Misko, to nie dotyczy spamów! Nie wiem, nie znam, nie prosiłem... ktoś mi się > wpakował, no to dostał po jajach i może nie będzie takich rzeczy praktykował, > poniała? Znów brak logiki - czytam literki napisane Twoją ręką, napisane nawet składnie - no to musisz mieć mózg! I to całkiem sprawny. Sugestię, ze to ja Ci wysłałam, potraktuję jako żart, lecz proszę - więcej w taki sposób nie żartuj, bo ja mam granice - wewnętrzne granice, które mi nie pozwalają na tego typu zachowania. Ze swojej strony kończę dyskusję na ten temat. PS. W ramach podpowiedzi - możesz napisac do administracji poczty, ze ktoś Ci spamuje, jesli masz jeszcze tę wiadomość w skrzynce. Oni już będą wiedzieli, co z tym zrobić. Odpowiedz Link
blue_monique Re: Tadeuszu 26.08.08, 12:17 Ja myślałam, że to Tadziu jakieś fotki sobie z netu ściągnął dla żartu, a tu awantura? Co Wy tak ciągle na tym forum się żrecie? Nie lepiej pożartować? Jestem zdegustowana... Odpowiedz Link
pmisiek_kosmaty Re: Tadeuszu 26.08.08, 15:42 Awantura??? Ależ... My tylko wymieniamy poglądy z Tadeuszem. Żadnych podniesionych głosów, jeno spokojnie i rzeczowo. Zartować - to ja pierwsza, lecz czasami trzeba i poważnie. Nie martw się Błękitna Moniko Kto się lubi, ten się czubi Poczubimy i Ciebie (z premedytacją nie - z Tobą) Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 O! Miśka patrz, to on(ona)!!! A nie mówiłem? 26.08.08, 14:56 No popatrz, mówi na mnie głąb, a przecież go(ją) wyczaiłem! Hahaha, ale jaja! A z tą sugestią, że to Ty, to jasne Miśka, że to żart, przecież widzisz tyle tych "oczek", nie? Jeśli już kogoś miałbym podejrzewać, to tego Realdirecta, bo wszedł tu kilka dni po tym jak dostałem to @, no i mnie zaatakował, ale gwarancji nie dam żadnych. Zresztą, skoro to "tylko" jest podpucha, to mam to w nosie... ale szkoda? No trudno, jednak i morał stąd wypływa - nie wierz nickowi którego nie znasz! I jeszcze tak na marginesie, coś mi się zdaje Miśka, że mnie lubisz? Chociaż Cię nie znam i nie ufam, to jednak ten Twój nick... mi pasuje, wiesz? DD Odpowiedz Link
pmisiek_kosmaty Re: O! Miśka patrz, to on(ona)!!! A nie mówiłem? 26.08.08, 15:45 Widziałam rano i jak powiedziałam - zakończyłam dyskusję nad tym tematem Nie znam owego nicka, który podejrzewasz, nie będę o nim mówiła, tym bardziej, ze go tu nie widzę Czy Cię lubię? Ależ skąd... A nick... hmmm... to podarunek od kogoś )) Widocznie był pijany, jak mnie tak nazwał ))) Odpowiedz Link
zochanna Re: O! Miśka patrz, to on(ona)!!! A nie mówiłem? 27.08.08, 15:51 pmisiek_kosmaty napisała: > Widziałam rano i jak powiedziałam - zakończyłam dyskusję nad tym > tematem Nie znam owego nicka, który podejrzewasz, nie będę o nim > mówiła, tym bardziej, ze go tu nie widzę > > Czy Cię lubię? Ależ skąd... > > A nick... hmmm... to podarunek od kogoś )) Widocznie był pijany, > jak mnie tak nazwał ))) -------------- Odpowiedz Link
samantha.1 Re: O! Miśka patrz, to on(ona)!!! A nie mówiłem? 30.08.08, 14:08 zochanna napisała: Nie wiem co ma za sens to forum. Jeden zboczony dziadek i pare niesaspokojonych a pragnących dziwek... panienek Ty widocznie też dziwka, skoro widziałaś sens przyleść na to forum za Tadeuszem, bo chyba nie dla mnie, bywam tu rzadko) Odpowiedz Link
realdirect2 na złodzieju czapka gore... 26.08.08, 21:12 podejrzewaj, podejrzewaj, może przeniosą cię na oddział zamknięty i odetną dostęp do netuDD Odpowiedz Link
mickrola Re: Kto to jest??? 29.08.08, 16:29 tadeusz_ski.51 napisał: > Czy ktoś zna? Proszę o info na @. > images50.fotosik.pl/3/f037d373b204e47e.jpg > images48.fotosik.pl/3/3ee17061fdd77c02.jpg przyznaję się, sesja filmowa robiona w burdelu. tyle tylko mogłem zrobić i tpo za grube pieniądze hahaha... prowokowałem dla dobra forumDD Odpowiedz Link