nikjesienny 29.09.08, 18:18 tych , którzy zginęli koło Haciek . Widzę , że po tej tragedii nie ma nikt ochoty na rywalizację o jakieś tam głupie rekordy postów , i to się chwali . Co jeszcze mozemy zrobić ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tessa_bielsk Re: Zróbmy coś na forum,żeby uczcić pamięć 29.09.08, 18:23 Masz rację. Podpisuję się obiema rękoma pod tą inicjatywą- zwłaszcza, że znałam całą trójkę. Odpowiedz Link Zgłoś
agroturystyczny Re: Zróbmy coś na forum,żeby uczcić pamięć 29.09.08, 18:29 Trzeba wolniej jeździć. I tyle Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: Zróbmy coś na forum,żeby uczcić pamięć 29.09.08, 19:09 to_ja8 napisał: > agroturystyczny napisał: > > > Trzeba wolniej jeździć. I tyle I nie chlać "ruskiej wody" Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof_ja Re: Zróbmy coś na forum,żeby uczcić pamięć 29.09.08, 21:20 to_ja8 napisał: > > > > Trzeba wolniej jeździć. I tyle > > I nie chlać "ruskiej wody" Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Uderz w stół, a nożyce się odezwą 30.09.08, 09:32 to_ja8 napisał: > > > > Trzeba wolniej jeździć. I tyle > > I nie chlać "ruskiej wody" Odpowiedz Link Zgłoś
hajdis Re: Zróbmy coś na forum,żeby uczcić pamięć 30.09.08, 23:01 Miałam już tylko czytać, ale z okazji tak wybitnie idiotycznego wpisu dorosłego człowieka, który podobno też ma dzieci (?!)chciałam przeprosić rodziny tych młodych ludzi jeśli kiedykolwiek to przeczytają. po takich tragediach ktoś płacze, ktoś rozpamiętuje, ktoś cierpi, ktoś analizuje, ktoś ubolewa, ktoś współczuje i okazuje się że jest też idiota, który robi sobie z tego żarty puknij się w łeb serwisie i zamilcz w tym temacie jak nie masz nic mądrego do napisania Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: Zróbmy coś na forum,żeby uczcić pamięć 30.09.08, 23:18 hajdis chodziło ci o ten wpis? to_ja8 napisał: > panowie!!! > opanujcie swoje emocje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hajdis Re: Zróbmy coś na forum,żeby uczcić pamięć 30.09.08, 23:24 zreflektowałeś się pod koniec wątku... ot wszystko, nie ma się czym chwalić Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: Zróbmy coś na forum,żeby uczcić pamięć 05.10.08, 20:59 hajdis napisała: > zreflektowałeś się pod koniec wątku... ot wszystko, > nie ma się czym chwalić Ciebie za to należy pochwalić przed całym audytorium, "za wyzywanie od idiotów" myślących inaczej niż Ty. Niezależnie od tego ile razy tak mnie nazwiesz nie zmienię zdania, że młode pokolenie należy uczyć myślenia, odpowiedzialności i samodzielności, a nie pieścić, chuchać, dmuchać... a potem dziwić się. A swoją drogą masz jakieś kompleksy, ale to Twój problem. Nie mój na szczęście. Odpowiedz Link Zgłoś
hajdis Re: Zróbmy coś na forum,żeby uczcić pamięć 06.10.08, 00:06 pytanie: Czego można nauczyć ludzi którzy zginęli w wypadku pisząc że nie trzeba było "chlać ruskiej wódy"? tu proszę o odpowiedź: ............................................... Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: Zróbmy coś na forum,żeby uczcić pamięć 06.10.08, 07:56 hajdis napisała: > ...tu proszę o odpowiedź: Odpowiedź jest pod poniższym linkiem: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=252&w=85304443&wv.x=2&a=85326410 Odpowiedz Link Zgłoś
sebcioo Re: Zróbmy coś na forum,żeby uczcić pamięć 29.09.08, 20:23 O tak, na pewno to przez to. Takze przez ducha dzipitu oraz beatyfikacje jakiegos tam swietego wczoraj w Bialymstoku. Razem to mozemy albo zrobic flaszke albo myslec na drodze. Chcoaz ty pewnie wolalbys wziasc sie za raczki i pouzalac sie jaki ten swiat okrutny i jak tych osob szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
cdsmarcin Re: Zróbmy coś na forum,żeby uczcić pamięć 29.09.08, 20:30 > Razem to mozemy albo zrobic flaszke albo myslec na drodze. Chcoaz ty pewnie > wolalbys wziasc sie za raczki i pouzalac sie jaki ten swiat okrutny i jak tych > osob szkoda. Teraz to pojechałeś z tym tekstem... Szkoda słów... Odpowiedz Link Zgłoś
spoko444 Re: Zróbmy coś na forum,żeby uczcić pamięć 29.09.08, 21:28 Dlaczego ten debilek w kapeluszu nie potrafi uszanować czyjejś tragedii tylko tradycyjnie odnosi się do prywatnych problemów. żal mi ciebie chłopie po prostu jesteś skażony i to chyba właśnie ruską wódką o której tyle piszesz jak znam nasze forum pewnie mój post i tak pójdzie do kasacji przez kolegę szpilę Odpowiedz Link Zgłoś
burak-cukrowy Re: Zróbmy coś na forum,żeby uczcić pamięć 29.09.08, 22:17 szpila555 poszed jusz spać, tak mnie zapewnił. słyszę nawet chrapanie za ścianą, ale to może spod 18-tki ? Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: Zróbmy coś na forum,żeby uczcić pamięć 30.09.08, 09:41 spoko444 napisał: > żal mi ciebie chłopie po prostu jesteś skażony i to chyba właśnie ruską wódką o > której tyle piszesz Ja z (j)abłuszewskim nie pijam, ale za to ty z nim w jedną trąbkę dmiesz, to i może z jednego kieliszka... ... a Polska wódka smakuje mi niezmiennie... tobie szczerze radzę przerzucić się na krajowe produkty Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Zróbmy coś na forum,żeby uczcić pamięć 30.09.08, 09:47 To-juuuuuu !! Jka zwykle nie masz wyczucia i piszesz banialuki oraz treści obraźliwe w niewłaściwym wątku !!! Jeżeli nie wiesz o czym ten wątek, zapytaj moderatora, albo zadzwoń., aby wykasował wasze durne brednie. przejdźcie sobie na CB, skype, lub inne gadulce , sio z tego wątku Odpowiedz Link Zgłoś
sebcioo Re: Zróbmy coś na forum,żeby uczcić pamięć 30.09.08, 10:06 Cos sie nie podoba? Cenzorowac sie chce? Wskaz te "tresci obrazliwe" albo sam wykasuj swoje durne brednie. Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: Zróbmy coś na forum,żeby uczcić pamięć 30.09.08, 10:40 sebcioo napisał: > Cos sie nie podoba? Cenzorowac sie chce? > Wskaz te "tresci obrazliwe" albo sam wykasuj swoje durne brednie. ... wpisywane pod 11-oma nickami Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: Zróbmy coś na forum,żeby uczcić pamięć 30.09.08, 10:36 obserwer11 napisał: > To-juuuuuu !! > Jka zwykle nie masz wyczucia... Ty też masz jakieś kompleksy? Odpowiedz Link Zgłoś
ram-bo Re: Zróbmy coś na forum,żeby uczcić pamięć 30.09.08, 10:43 sebcio- to spec o ironi i obrazania. cham zawsze chamem bedzie! pamiętam jak po wypadku skody i motoru przy rodzinie obrazal zmarlego i innych. kiedys i ty poznasz jaki swiat potrafi byc okrutny (jak piszesz) ... sebo ty mędo - sieć cicho! Odpowiedz Link Zgłoś
sebcioo Re: Zróbmy coś na forum,żeby uczcić pamięć 30.09.08, 11:55 Rambo - ty polglowku z pedalami zamiast polkul, zamilcz w koncu. Trudno nie pobrazac pirata drogowego co to nie wie co znaczy dozwolona predkosc. Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: Zróbmy coś na forum,żeby uczcić pamięć 30.09.08, 12:29 panowie!!! opanujcie swoje emocje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Zróbmy coś na forum,żeby uczcić pamięć 29.09.08, 23:50 Wieniec albo wspomnienie. Pierwsze oczywistsze ale latwiejsze. Drugie tylko dla znajomych i wymaga umiejetnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Zróbmy coś na forum,żeby uczcić pamięć 30.09.08, 09:38 www.hlondianum.pl/sklep.php?s=karta3&id=91 Odpowiedz Link Zgłoś
tessa_bielsk Re: Pamiętam... 30.09.08, 22:43 Agnieszko! Pamiętam: - Twój rozpromieniający uśmiech, którego nigdy nie żałowałaś ludziom starszym i chorym; - Twoje oczy ciekawe świata, nieobojętne na drugiego człowieka; - Twoje zaangażowanie, by pomóc umierającej Karolinie i zebrać potrzebne jej na przeszczep pieniądze; - Twoje łzy w Czerewkach, gdy dowiedziałaś się, że Twój "przyszywany" dziadek umarł; - Twoja czapkę św. Mikołaja, w której bawiłaś dzieci razem z innymi wolontariuszami; - Twoją kolędę podczas naszej wspólnej Wigilii; - Twoją bezradność wobec cierpienia opuszczonych dzieci w Krasnem. Pamiętam, że byłaś dobrym człowiekiem i dobrą wolontariuszką. Pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
tessa_bielsk Re: Zróbmy coś na forum,żeby uczcić pamięć 30.09.08, 11:35 To jedna z ulubionych piosenek Agnieszki... pl.youtube.com/watch?v=aEVd1TYynSY Odpowiedz Link Zgłoś
marecki-34 Re: Zróbmy coś na forum,żeby uczcić pamięć 05.10.08, 00:12 piszmy do tych idiotów w Warszawie, że S-19 jest niezbędna, blokady może jakieś, niech w końcu do tych bałwanów dotrze ile jeszcze ludzi zginie zanim w 2013 zaczną myśleć jak zbudować tę drogę Odpowiedz Link Zgłoś