kasica_k 22.10.08, 15:45 Są linki do LB, LM, stanikomanii i do niedawnego artykułu na Groszkach. Czuwajcie, Lobbystki :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
besame.mucho Re: Linki do nas na głównej gazety ("Życie i styl 22.10.08, 15:50 Pani na zdjęciu na głównej ma źle dobrany stanik ;). Odpowiedz Link
morgen_stern Re: Linki do nas na głównej gazety ("Życie i styl 22.10.08, 15:51 Taaak, to niestety też zauważyłam.. Odpowiedz Link
butters77 Ale fajnie:) 22.10.08, 15:52 Och, jak ja w takich chwilach żałuję, że nie mam dostępu do statystyk forum:) Odpowiedz Link
turzyca Re: Ale fajnie:) 22.10.08, 15:58 Ty sie nastaw, ze zaraz bedziesz musiala podpinac nowy rozmiarowy. :) Bo ten jest juz na wykonczeniu. Odpowiedz Link
butters77 Nastawiam się:) 22.10.08, 16:01 A serio, to bardzo mnie cieszy ten link, bo a nuż widelec ktoś, kto oglądał dzisiejsze "Pytanie na śniadanie" trafi na Gazetę.pl i zajrzy... I pozwoli się wyprowadzić z błędu:) Odpowiedz Link
kasica_k Re: Ale fajnie:) 22.10.08, 15:59 No :) Artykuł Groszkowy trochę poprawili - dali linki do recenzji lobbystek na znam.to, co moim zdaniem wydatnie podniosło jego poziom merytoryczny - pod warunkiem, że ktoś w te recenzje kliknie :) Obrazki dalej, niestety, te same, i ani słowa o "dziwnych rozmiarach". Mimo wszystko dobry news, poprawia nastrój po tym nieszczęsnym śniadaniu z tefaupe2... Odpowiedz Link
ja_joanna Link do artykułu na stanikomanii, a nie do bloga 22.10.08, 16:20 Link do stanikomanii nie jest linkiem do całego bloga, ale do artykułu "Żegnaj DD, witaj H!" stanikomania.blox.pl/2008/10/Zegnaj-DD-witaj-H.html Chyba lepiej by było, gdyby jednak był to link do całego bloga. Odpowiedz Link
roza_am Re: Link do artykułu na stanikomanii, a nie do bl 22.10.08, 19:43 Akurat ten artykuł jest bardziej na temat niż notka o gorsecie. A jak ktoś złapie bakcyla, to na pewno przeczyta cały blog. Odpowiedz Link
missmurder Artykuł w Groszkach 22.10.08, 16:29 Super, że na głównej GW jest o lobby i stanikomanii i jest niezły artykuł w groszkach! Ale ciekawa jestem, ile kobiet czytając wstęp stwierdzi, że ich to nie dotyczy: "Wydaje Ci się, że znasz swoje wymiary? Że nosisz dobrze dobrany biustonosz? Jeśli to prawda, to jesteś szczęściarą. Mi przez długi czas wydawało się, że mam dobry biustonosz (mówię o czasach na dłuuugo przez lobbowymi) Wstyd się przyznać :) Odpowiedz Link
nieco8 Re: Artykuł w Groszkach 22.10.08, 16:56 Zgadzam się z tobą. Dopóki delikwentka się nie wymierzy porządnie i nie zweryfikuje swoich wymiarów z tabelką, to będzie myślała nadal, że ma świetnie dobrany biustonosz. Ja ostatnio taki tekst usłyszałam od swojej przyjaciółki, która ewidentnie powinna nosić 65, a jej ulubiony Triumph takich z pewnością nie produkuje. Odpowiedz Link
missmurder Re: Artykuł w Groszkach 22.10.08, 17:14 > Zgadzam się z tobą. Dopóki delikwentka się nie wymierzy porządnie i nie > zweryfikuje swoich wymiarów z tabelką, to będzie myślała nadal, że ma świetnie > dobrany biustonosz. Dokładnie, dlatego moim zdaniem lepiej by było, gdyby zamiast "Jeśli to prawda, to jesteś szczęściarą." napisali coś w stylu "Zmierz się, porównaj wymiary z tabelą rozmiarów i się przekonasz" :) I dalej w artykule wyjaśnienia i linki itd. Odpowiedz Link
sbarazzina Re: Artykuł w Groszkach 22.10.08, 17:17 No wlasnie. Ja tez uwazalam, ze mam dobry stanik, bo w sumie nic mi nigdy nie przeszkadzalo w starych stanikach. I nie uwazalam, ze mam jakis nietypowy biust, tylko ze maly dlatego nosze 75B. Odpowiedz Link
kasica_k Więc skomentujcie ten artykuł 22.10.08, 17:27 bo pewnie nie wszyscy czytelnicy trafią do tego wątku :) Odpowiedz Link
tfu.tfu Re: Linki do nas na głównej gazety ("Życie i styl 22.10.08, 17:34 Lobbing daje efekty :D dobrze jest! Odpowiedz Link
gosiadzika otwieram kompa i gazete pl 23.10.08, 11:49 i aż miło popatrzec ale tej laseczce biustonosz nie pasuje - do mostka nie przylega :)))) Odpowiedz Link
butters77 I kolejna miła niespodzianka:) 23.10.08, 19:57 Teraz na głównej po prawej stronie, w ramce z wybranymi wątkami z forów i blogami, jest link do tematu "Złoty spada, biustonosze drożeją":) Odpowiedz Link
zerva Re: I kolejna miła niespodzianka:) 24.10.08, 19:48 A dzisiaj w tym miejscu jest link do jednej z recenzji biustonosza na znam.to Zresztą recenzje staników linkujemy w wielu miejscach - pod artykułami na groszkach,luli, kobieta.gazeta.pl Są to tak dobre i wyczerpujące recenzje, że z przyjemnością zajawiamy je w różnych miejscach portalu. Odpowiedz Link
butters77 Re: I kolejna miła niespodzianka:) 28.10.08, 00:18 zerva napisała: > Są to tak dobre i wyczerpujące recenzje, że z przyjemnością zajawiamy je w > różnych miejscach portalu. Bardzo miło nam to słyszeć:) Odpowiedz Link
butters77 Stanikomania na Głównej!!!:) 29.10.08, 11:25 Cieszę się, że ten wątek co chwilę wyskakuje w górę:) Tym razem na Gazeta.pl w zakładce "Blogi" znajduje się link do najnowszego wywiadu przeprowadzonego przez Kasicę - "Dopasuj stanik z Dopasowaną":) Gratulujemy! Odpowiedz Link
missmurder Re: Stanikomania na Głównej!!!:) 29.10.08, 11:46 Ja ostatnio codziennie przeglądam z uwagą główną stronę gazety w poszukiwaniu linków do biuściastych tematów/stron ;) Właśnie chcialam napisać o dopasowaniu z dopasowaną :) Gratulacje dla Kasicy, no i p. Moniki!! :) Odpowiedz Link
kasica_k Znikło 29.10.08, 18:04 Niestety, chyba się rozmyślili :) Nawet nie zdążyłam zobaczyć tego linka. Odpowiedz Link
the_mariska Uwaga! Bezczelnie się przechwalam :) 03.11.08, 02:53 Tym razem na głównej gazety zamieścili moją recenzję Polki :) Cieszy mnie to tym bardziej, że na początku zdobywała bardzo niekorzystne oceny i aż doszłam do wniosku że widocznie nie umiem pisać recenzji i już. Teraz mam motywację, żeby parę kolejnych naskrobać.. ;) Screena też zrobiłam, a co! ;) img222.imageshack.us/my.php?image=screenshot1bh9.png Odpowiedz Link
butters77 Re: Uwaga! Bezczelnie się przechwalam :) 03.11.08, 09:58 Mariska, gratulacje!:) Odpowiedz Link
jolka-pol-ka Re: Uwaga! Bezczelnie się przechwalam :) 03.11.08, 10:16 oj Marisko, jak można pomylić bezczelne przechwalanie z informowaniem o sukcesie! Gratulacje Odpowiedz Link
anna.michal Link do Stanikomanii-jak oswoiłam lamparcicę 03.11.08, 11:38 img519.imageshack.us/my.php?image=screen1aw0.png\ :) Odpowiedz Link
the_mariska Stanikomania znów na głównej :) 13.11.08, 11:28 Kasico, ty to masz wybitny talent do nadawania notkom chwytliwych tytułów :) Odpowiedz Link
butters77 Re: Stanikomania znów na głównej :) 13.11.08, 11:34 Mariska, święte słowa!:) Kasico, gratulacje!!! Odpowiedz Link
ocisza Obróć sobie modelkę 13.11.08, 12:03 Z takim tytułem, to było do przewidzenia :-) Kasica - Ty to robisz specjalnie! :P Odpowiedz Link
ocisza Jabłuszka w koszyk wrzuć 17.11.08, 11:47 Chyba już tradycyjnie - Stanikomania jest na stronie głównej :-) Odpowiedz Link
kasica_k Re: Jabłuszka w koszyk wrzuć 17.11.08, 17:43 Znowu? O matko, zaraz mi ktoś zacznie zarzucać, że mam jakieś koneksje na górze :) Odpowiedz Link
kasica_k Re: Jabłuszka w koszyk wrzuć 17.11.08, 17:46 Ale krótko trwała kariera jabłuszek, bo już ich nie ma na głównej :) Odpowiedz Link
effka454 LB znów na głównej "Bułki pod pachami, czyli 21.11.08, 18:47 migracja biustu" w spisie forów :) Odpowiedz Link
scarlet_agta Re: Linki do nas na głównej gazety ("Życie i styl 27.11.08, 12:11 Tym razem link do wątku "w jakiej temperaturze pierzecie staniki?" :) Odpowiedz Link
nunia01 Re: Stanikomania - wideoinstruktaże 19.12.08, 17:12 I dobrze zrobili, bo to świetna notka!:) Odpowiedz Link
missmurder Re: "Biust w balkoniku" znam.to 16.01.09, 19:51 Od jakiegoś czasu dosyć często na głównej stronie pojawiają się linki do biuściastych recenzji na znam.to ;) Odpowiedz Link
butters77 Re: "Biust w balkoniku" znam.to 16.01.09, 19:56 Bo - jak napisała zerva powyżej - biuściaste są świetnymi recenzentkami:) Odpowiedz Link
lavaenn Re: Linki do nas na głównej gazety ("Życie i styl 28.01.09, 16:35 dzisiaj na głównej "Mam dosyć sklepów" z Lobby Odzieżowego :) Odpowiedz Link
kasica_k Stanikomania - karmniki na głównej 03.02.09, 19:24 Butters, to Ty załatwiłaś? ;-) Odpowiedz Link
a_gneskka Stanikomania na głównej Onetu 04.02.09, 18:19 images31.fotosik.pl/452/258ad5c581e0e083med.jpg Link prowadzi do prezentacji Stanikomanii na stronie "Blog roku": www.blogroku.pl/1,4935,1526821,stanikomania,artykuly.html Odpowiedz Link
agafka88 zdjęcie przemiany 17.04.09, 12:05 z tego wątku: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32203&w=94086138 na głównej gazety: fotoforum.gazeta.pl/3,0,1751510,2,1.html Odpowiedz Link
kalia2010 Re: zdjęcie przemiany 17.04.09, 13:04 To samo zauważyłam:)Na dole przy FotoForum i to dłuugo już tam jest:) Odpowiedz Link
kasica_k Polski biust 20.07.09, 15:15 Z przyjemnością zawiadamiam, że notka o polskich stanikach trafiła na główną. Odpowiedz Link
moniiiq Re: Polski biust 20.07.09, 16:28 Gratuluję wyróżnienia i bardzo ciekawej i rzeczowej notki. Jedna rzecz mnie tylko strasznie razi: są "koszty" a nie "koszta". Wybacz kasico, że to wytykam, ale strasznie mnie denerwuje ten błąd w poza tym napisanej bardzo ładnie po polsku notce. Jakby ktoś pytał: nie nie jestem polonistką ;) Odpowiedz Link
kasica_k Re: Polski biust 20.07.09, 17:49 Dziękuję Ci za zwrócenie uwagi, bo sama bardzo nie lubię błędów (zwłaszcza ich robić :)), ale wg SO "koszta" są dopuszczalne. Chyba że się coś ostatnio zmieniło? Odpowiedz Link
moniiiq Re: Polski biust 20.07.09, 20:57 Mądrzejszej od słownika udawać nie będę. W takim razie to kwestia mojego osobistego nastawienia ;) lub zboczenia zawodowego ;)). Jestem ekonomistką i w książkach ekonomicznych tej formy się raczej nie używa (wszystkich książek nie przeczytałam oczywiście, ale nie przypominam sobie żebym gdzieś widziała). Update! Zwlekłam tyłek z kanapy i ściągnęłam swój słownik języka polskiego z górnej półki. Pisze w nim, że liczba mnoga od "koszt" to "koszty". Istnieje również forma "koszta", ale jest to forma przestarzała. Ale już się nie czepiam ;) Odpowiedz Link
caitlin82 Stanikomania - tankini 28.07.09, 22:06 Link do notki o tankini na stronie głównej Gazety. Odpowiedz Link