Dodaj do ulubionych

to POLONIA jeszcze istnieje ?? pozdrawiam

22.10.03, 20:58
starych i nowych.. niezapomniany student vel inzynier vel bastard.. z USA.

p.s. czy ktos widzial chomiczka?
Obserwuj wątek
    • Gość: myszka Re: to POLONIA jeszcze istnieje ?? pozdrawiam IP: *.45-131-66.nowhere.mc.videotron.ca 22.10.03, 21:16
      widzialam chomiczka w wiezieniu na kubie guatanamo
      • student_inzynier Re: to POLONIA jeszcze istnieje ?? pozdrawiam 22.10.03, 21:21
        zapytalem o niego, bo to byl moj najwiekszy wielbiciel swego czasu. Echh bylo
        ich wielu.. dawali mi gora kilka tygodni w USA (przetrwania) a tu patrz.. ja
        nadal z tych USA sie odzywam..
        • soup_nazi [...] 22.10.03, 21:24
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: student_inzynier [...] IP: *.client.comcast.net 22.10.03, 21:26
    • soup_nazi [...] 22.10.03, 21:22
      • student_inzynier Re: to POLONIA jeszcze istnieje ?? pozdrawiam 22.10.03, 21:24
        > > starych i nowych.. niezapomniany
        >
        > "You are a legend in your own mind"?

> I'm not a legend.. I'm here and now !!! 2:23 pm 55F, slonce przeplata sie z
        chmurami.. dwa dni temu walnelo 80F.. piekna ta amerykanska jesien.
      • karelia Re: to POLONIA jeszcze istnieje ?? pozdrawiam 22.10.03, 21:27
        Alloj, wlasnie bylam zrobilam wyslalam list do America do pewnego sympatico
        man, boli mnie reka, ale lewa wystukam kilka znaczkow, zebys STJUUU nie czul
        siem obco na tym Phorum- Humorumsmile)) i przypomnial sobie dawne czasy i ciotke
        karelciewink)))
        • student_inzynier Re: to POLONIA jeszcze istnieje ?? pozdrawiam 22.10.03, 21:29
          dzieki Karelcia..milo Cie znow widziec tutaj. Postanowilem na chwile wstapic i
          zobaczyc co sie dzieje.. i az oczom nie wierze, ze tutaj teraz tak czysto i z
          kultura!
          • karelia Re: to POLONIA jeszcze istnieje ?? pozdrawiam 22.10.03, 21:34

• don.badylios Re: to POLONIA jeszcze istnieje ?? pozdrawiam 22.10.03, 21:53
      Chomiczka?
      Spojrz w lustro to zobaczysz klamczuszku.
    • cycory.aniutka Re: to POLONIA jeszcze istnieje ?? pozdrawiam 22.10.03, 22:02
      Chomiczka???Ja ci dam zaraz chomiczka."Kuzynie " chodz sie pobaw cycorami.

p.s.
      Wiesz ze jestem w ciazy?Wkoncu sie udalo.Wyjelam spirale tak jak mi radziles
      swego czasu a dzis jestem juz ciezarna .Boszeeeee jak sie cieszesmile))))11-letni
      tluscioch bedzie mial siostrzyczke albo braciszka.
      • student_inzynier no popatrz... 22.10.03, 22:06
        pojawia sie czlowiek na chwile i od razu wszystkie ukryte chomiczki i inne
        osobniki wylaza jak cielaki z obory. Cycory nie cycory.. aniutek madra i mila
        dziewucha wiec zlego powiedziec nie moge!
        • cycory.aniutka Re: no popatrz... 22.10.03, 22:08
          student_inzynier napisał:

aniutek madra i mila
          > dziewucha wiec zlego powiedziec nie moge!

Thank you student.Chodz daj pyska .
        • cycory.aniutka Re: no popatrz..... 22.10.03, 22:11

aniutek madra i mila
          > dziewucha wiec zlego powiedziec nie moge!

Zaraz wroce/musze tylko w garach chwile pogrzebac/przypilnowac meksykow coby
          kakroci do zupy nie wrzucili.
          BRB.

QHNIA RULES!!!!Zapraszam.
        • chomiczek_ zarchizowany ale dobry 23.10.03, 03:03
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=44&w=4310875&v=2&s=0
    • chomiczek_ co chcesz bydlaku? 23.10.03, 02:56

> starych i nowych.. niezapomniany student vel inzynier vel bastard.. z USA.
      >
      > p.s. czy ktos widzial chomiczka?
    • pedarasta Re: to POLONIA jeszcze istnieje ?? pozdrawiam 23.10.03, 03:00
      hmm, gdzie on sie podzial?
    • Gość: mysz Re: to POLONIA jeszcze istnieje ?? pozdrawiam IP: 154.11.108.* 23.10.03, 03:26
      A czym student sie trudni w tej Ameryce?,gdzie mieszka?Dali pozyczke na
      szkole, czy latasz z kajetami po pracy do szkolki?Opisz nam prosze dole
      swiezego emigranta.
      • student_inzynier Re: to POLONIA jeszcze istnieje ?? pozdrawiam 23.10.03, 06:13
        hmmm.. emigracja moja trwa juz 1 rok i 4 miesiace.. z garow wskoczylem na
        pozycje gdzie wyciagam miesiecznie $2000..wiele pracuje z ludzmi wiec i
        angielski idzie w gore.. z paychecku odciagaja mi $100 na miesiac na life,
        dental and healt insurance.. zakupilem 92 rocznik chevy - stary ale jezdzi..
        dorobilem sie mojej pierwszej kredytowki.. wynajmuje mieszkanie nad jeziorem..
        po znajomosci wiec troche ponizej ceny.. jest naprawde pieknie. Odkladam na
        szkole w przyszlosci wiec powinno byc lepiej.

pozdrawiam
        • kameleun [...] 23.10.03, 06:15
          • student_inzynier Re: to POLONIA jeszcze istnieje ?? pozdrawiam 23.10.03, 06:21
            no widzisz a ja tak grzecznie tutaj do Was/Ciebie..
            • kameleun [...] 23.10.03, 06:39
              • student_inzynier Re: to POLONIA jeszcze istnieje ?? pozdrawiam 23.10.03, 07:00
                comon.. mysl co chcesz.. do chomiczka mi daleko a Ty bardziej mi do niego
                pasujesz niz ja. A moze ty to ten z kanady co zyje w usa i kupuje zonie bmw..
                on to zawsze byl zadziorny ze mna.
                • pedarasta Re: to POLONIA jeszcze istnieje ?? pozdrawiam 23.10.03, 08:14
                  tak, to on

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka