haszszachmat 07.04.09, 16:54 też będzie uznane za antys...? ustępstwo ustępstwo ustępstwo ustępstwo.. a 2 strony wyzwiska i szkalunki? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=93789083&a=93796463 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nie2006 Ten link, to mniejszego Kaczora dotyczy? 07.04.09, 16:58 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=93789083&a=93796463 Szczególnie te ustępstwa, ustępstwa, ustępstwa... Gdybym cię nie czytywał, to uznałbym, że przejrzałeś wreszcie na oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
belgijska Re: np. piq dla mnie już nie jest Polakiem 07.04.09, 17:08 A co mu sie stalo? Odpowiedz Link Zgłoś
nie2006 Re: np. piq dla mnie już nie jest Polakiem 07.04.09, 17:38 Miał inne zdanie niż hasz. I, co gorsza, potrafił je uzasadnić i obronić. Algorytm jest w miarę prosty - głupsi od hasza (o co stosunkowo trudno) pozostają Polakami, mądrzejszych wysyła na Madagaskar. Odpowiedz Link Zgłoś
nie2006 Twoje łże-szlachectwo i wszelkie inne potyczki 07.04.09, 22:42 dotyczące spraw gospodarczych, o których pojęcie masz na poziomie opóźnionego dzieciaka ze szkoły specjalnej. Każdorazowo dostawałeś od piq-a łomot taki, że palce lizać. Aż miło było poczytać. Odpowiedz Link Zgłoś
haszszachmat _________Mylisz dzieciaczku swe odczucia z faktami 08.04.09, 09:57 a ja Cię pytałem o...FAKTY. Rozumiesz? Przypomnieć?.....Dlaczego nie przypominasz konkretów? Bo gdybys wymienił konkretny temat z kilku, o które poszło zmuszony byłbyś zalinkować. I wtedy Ty dostałbyś po du'pie jak małolat. ################################################################### Nie w tym jest rzecz, żeby cytować notatki z kursu MBA... jak to zrobił wymieniając szczegółowo składniki kosztów pracy na całą stronę...chociażby. A nigdy nie odnióśł sie DO PRAWDZIWYCH PRZYCZYN nieporadzenia sobie kolejnych rządów z NAJCIĘŻSZĄ CHOROBĄ NASZEJ GOSPODARKI: a mianowicie PARADOKSEM KAPITALIZMU Gudzowato-Sawicko-Misiakowego; - Odpowiedz Link Zgłoś
haszszachmat cd. 08.04.09, 10:05 jak to było w Stanie Wojennym. Gdybyś się palanciku zastanowił po co on BYŁ? To nie broniłbyś Bolka i nie podziwiał CUDÓW nie atakował super wyjątkowej, wyrózniajacej się z motłochu plagiatów miernoty półuczelnianej i mizeroty produkcji taśmowej dyplomów - tej do której zaangażowano WSZELKIE MEDIA i APARAT PANSTWa (OPRÓCZ OPLUWANEGO PREZYDENTA) nie atakowałbyś Zyzaka. Ani mnie! Bo to co robisz razem z piqiem i Scanem...to obrona stanu wojennego w taki sposób by beneficjantami po transformacji zostali wulagrni oszczercy i manipulanci którzy zapewnili katom ochronę! Tyle potrafisz zrozumieć? Odpowiedz Link Zgłoś
nie2006 A gdzie ja, przygłupie, bronię Bolka? 08.04.09, 10:33 To kolejny z twoich "faktów"? Odpowiedz Link Zgłoś
haszszachmat Napisz no mi dłuższy psot, zębym zrobił analize st 08.04.09, 11:07 ylu i błedów. Podszywko! Odnieś się do całości POSTU - KŁAMCO I OSZCERCO tajniaku cholerny...zaraz mi nerwy puszczą.... NIC INNEGO NIE ROBIS ZTYLKO BZYKASZ SIKAMI GNOJÓWKI... Ile prawdy Ci zostało z poprzedniego psotu jakobys sie tak cieszył stylem gnojówki ekonoma? Piszesz czy nie...na temat który zacząłeś...opisywaczu "faktów" unikami....cholera...wybacz mi Panie Odpowiedz Link Zgłoś
nie2006 Do analizy czegokolwiek potrzeba 08.04.09, 11:18 choćby śladowej inteligencji. Nie łapiesz się. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Gdzie ja, stary pryku, "bronię stanu wojennego" 08.04.09, 10:37 kłamco i łgarzu, kolego od wódki esbeków i kagiebistów? "Bo to co robisz razem z piqiem i Scanem...to obrona stanu wojennego" Odpowiedz Link Zgłoś
haszszachmat __________Nazywając mnie Moczarem mącisz młodzieży 08.04.09, 11:03 rozum. To jest NAJWAŻNIESZY i NAJCIĘŻSZY TWÓJ GRZECH, podaję Ci go w Wielkim Tygodniu...bys miał szanse mnie przeprosić.. i zbawić duszę. Łaczy się to bezposrednio z wielomiesiecznym atakiem na moją wiarygodność jaki przy pomocy inwektyw wykonał wzorem Maleszki piq. Zawsze od lat - jak jakiś nieznośny bąk, albo giez, albo komarzyca - przynaglana swa naturą do złożenia swędzących jajeczek... przytaczasz namolnie anegdotkę z Pragi, podpinajac pod nią interpretację wiadomo wszystkim jakich intencji...R7. Zacierasz prawdę stanu wojennego na tak wiele sposobów żeby tylko mnie przedstawić jako aparatczyka komunistycznego, agenta i kapusia TW, beneficjanta i ulubieńca sekretarzy PZPR itp. Nazywasz mnie KGB-istą, kłamcą, oszustem...z pasją godną Twoich idoli politycznych...godną fundamentalisty TERRORYSTY...podczas gdy moim jedynym powodem, dla którego znoszę cierpliwie te, nie majace w realu żadnego najmniejszego pokrycia - PORAŻAJACE BASURDALNOŚCIĄ - HANIEBNE oszczerstwa - jest pokazanie młodym skali zaprzaństwa i obłudy oraz zdolności do najpodlejszych zachowań w obronie przywilejów włąsnie tych, kótrymi się całe zycie brzydziłem i mówiłem im prosto w oczy prawdę. Bez wzgledu na konsekwencje jakich mi właśnie TACY - JAKIMI mnie epitetujesz jako MEGA-OSZCERCA, raczyli... w kazdej zakładzie pracy ...na uczelni...w spóldzielni mieszkaniwoej.. w prokuraturze...w sadach i w urzędach państwowych! Cierpisz na szczególny rodzaj paranoi - lekceważenia prawdy, rzeczywistych faktów, konkretnych ocen ludzi opartych na ich dokonaniach a nie rynsztokowych oszczerczych plotkach! Czym sie różnimy..to to ze Ty tylko piszesz, jakobym coś pisał zza węgła zaa cudzego postu...ale nie odpowiadzasz czy jesteś Liskiem ...czy pracujesz w IPN - natomiast ja nei mam żadnych tajemnic... żadnych - ...sprawdź ile prawdy jest w Twoich oszczerstwach. I nei wycinaj tego postu nożycami jak tych gdzie pisałem ważne rzeczy o Kiresie i Kurtyce - NIEZNANE OGÓŁOWI!!!!!!!!!!!!!!!!1 Jaki masz cel? Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 wyjasnisz Haszu urojenia? 08.04.09, 11:13 haszszachmat napisał: > a mianowicie PARADOKSEM KAPITALIZMU > - Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg bredzisz 07.04.09, 19:03 wpisz mnie na listę nepolaków cóz za zaszczyt A. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: unijniepopierasz wersję historii Scana? 07.04.09, 20:13 'unijniepopierasz wersję historii Scana?' cóz bełkoczesz? może na francuski? A. Odpowiedz Link Zgłoś
dixxi Re: np. piq dla mnie już nie jest Polakiem 07.04.09, 19:09 Pigs, also called hogs or swine, are a genus of even-toed ungulates within the family Suidae. The name pig, hog, or swine most commonly refers to the domestic pig (Sus domestica). Odpowiedz Link Zgłoś
belgijska Re: __________________pigs? ..Yes! Yes! Yes! no p 07.04.09, 20:29 hasz0 napisał: > NO To akurat to samo podworko jak gallus gallus domesticus - *basse cour* ... do zastanowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: np. piq dla mnie już nie jest Polakiem 07.04.09, 20:30 A to jest jakis problem? Dla Ciebie? Bo dla mnie wykluczenie z polactwa przez haszyzm nie jest jakims zagadnieniem lub emocja. Wlasciwie to jestem wdzieczny Haszowi, ze zidentyfikowalem swoja europejska tozsamosc. Wczesniej rozpracowalem swa genealogie. Poznalem wielobarwnosc i piekno roznienia sie pieknie. Hasz przez swa podlosc wykluczania uswiadonil mi, ze w dziecinstwie wtresowywano we mnie polacki patriotyzm. Bylem nawet podatny. Hasz sprawil, ze sie otrzasnalem. Oczywiscie za Piqa nie moge odpowiadac. Zapraszam go do malo elitarnego klubu Europejczykow. Jego masowosc wyklucza elitarnosc. Jego wielobarwnosc wyklucza sztywnosc i kroj mankietow. Zapewniam jest cudownie. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: a pierogi europejskie żresz? 07.04.09, 21:34 Musze Ci powiedziec, ze szwarcwaldzskie i greckie sa doskonale. Rodzajem pierogow sa nadziewane knedle. Sprobuj styryjskich. Rewelacja. Grecke jak to kuchnia turecka sa z ciasta listkowego (filo, yofka). Pieczone to przyjemnosc sama w sobie. Musiabys jeszcze zapoznac sie z wyrobami wschodniego pogranicza Europy. Tadzykistan, Kirgizja. Rewelacja. Oczywiscie jak domniemam jak to polactwo baraniny nie trawisz. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: a pierogi europejskie żresz? 07.04.09, 21:39 Czy pielmieni sibirskije i warienniki sa europejskie? Bo chyba zdaje mi sie, ze watpie. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 baraninę trawię - inaczej bym z Wami nie gadał-> 08.04.09, 08:47 trochę Ci zazdroszczę rozjazdów... służbowe? turystyczne? rodzinne? Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: baraninę trawię - inaczej bym z Wami nie gada 08.04.09, 10:07 Ja zabie udka (po nadeciu) tez lubie, aczkolwiek jeszcze nigdy nie probowalem. hasz0 napisał: > trochę Ci zazdroszczę rozjazdów... Komintern dba o swoich. > służbowe? turystyczne? rodzinne? Wszystko po trochu. Komintern wysyla mnie nepotycznie turystycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
haszszachmat to tak jak z krytykami Zyzaka nie czytali 08.04.09, 10:23 ale lubia się zajmować komentowaniem nieczytanej ksiażki Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 gdzie komentuje nadeta zabo? 08.04.09, 11:04 haszszachmat napisał: > ale lubia się zajmować komentowaniem nieczytanej ksiażki Pomawiasz nawykowo. Wiem, przy Twoich zwyczajach seksualnych zwieracze nie trzymaja. Roznica miedzy mna a Zyzakiem polega na tym, ze ja to co on podobno napisal slyszalem zanim sie on urodzil od swiadkow bardziej naocznych bo wtedy zyjacych. Druga roznica polega na tym, ze ja uznalem to za normalne jak dla uczniow szkoly specjalnej. Oczywiscie absolwenta szkoly specjalnej nigdy mie wielbilem, nie wybieralem na zadne stanowisko i nie musze sie wstydzic swojej przeszlosci. Oczywiscie ksiazki Zyzaka nie bede czytal, bo nie widze powodu aby ja "kompetentnie" "komentowac". Nie jestem pracownikiem laboratorium analitycznego w dziale kal. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Noszzz to jest haszysta! 07.04.09, 21:36 Przestaniesz ty spamowac obsrywko jeden? Odpowiedz Link Zgłoś
dixxi Re: ____________w języku polskim: "co za rasa"?__ 07.04.09, 21:45 www.animal-forum.co.uk/wp-content/uploads/pig-statue.jpg Odpowiedz Link Zgłoś