IP: *.elpos.net 03.08.04, 23:08
OD JAKIEGOS CZASU CHODZI MI PO GLOWIE JEDNO PYTANIE : DLACZEGO ZDRASZASZ LUB ZDRADZILES/ZDRADZILAS SWOJEGO/SWOJA PARTNERKE/PARTNERA? DLACZEGO?? BO WLASNIE NIE ROZUMIEM JAK MOZNA ZDRADZIC OSOBE KTORA SIE KOCHA??
Obserwuj wątek
    • Gość: Rocco Re: ZDRADA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 01:23
      Kiedys zrozumiesz , jak przyjdzie czas na ciebie :)))
      • Gość: zabka Re: ZDRADA IP: *.elpos.net 04.08.04, 09:08
        no nie i Ty Rocco tak napisales nie wierze :P
    • Gość: ag Re: ZDRADA IP: *.zaczek.ds.uj.edu.pl / 195.150.224.* 09.08.04, 20:17
      dlaczego zdradzilam...bo nie wszystko mi odpowiada w tym zwiazku, a rozmowy i
      innowacje nie pomagaja. bo od poltora roku jestem z mezczyzna, ktory jak sie
      okazalo, nawer nie wie jakie sa moje strefy erogenne, a orgazm to dla mnie
      czysta abstrakcja. pamietaj, czlowiek zdradza jesli jakas potrzeba nie zostaje
      zaspokojona...kocham go, ale tesknie za dobrym sexem, a nie tylko
      kontemplowaniem ciala.
      • sabinka_20 Re: ZDRADA 09.08.04, 20:43
        Zdradza się dlatego,że czasami partnera/partnerkę nie zawsze się kocha i nie do
        końca akceptuje.Wiadomo,ze lekki skok w bok powoduje wzrost adrenalinki i kazdy
        to lubi,ale rownie dobrze mozna przebiegac przed samochodami,aby doznać tego
        uczucia :) Dlaczego w takim razie zdradzac?? Moze to jakos nas podbudowuje ,ze
        mozemy sie kazdemu podobac,"poznawac nowe drogi do szczytu" lub czegos nam
        brakuje,a moze z nadarzającej się okazji,aby pozniej nie zalowac mlodych
        lat.... Pozyjemy zobaczymy :)
    • Gość: lol Re: ZDRADA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 21:30
      A jak mozna byc tak glupim by zadawac takie pytania!! Nie rozumiesz to masz
      problem :D HahAHAHahAHAHAHahAHHa Dziecko, idz spac!! hehehehehe
    • Gość: goska Re: ZDRADA IP: *.net / 80.50.17.* 15.08.04, 16:03
      ja zdradzilam i to 3 razy jednwgo z takiego malego powodu...NIE kochalam juz i
      tylko z przyzwyczajenia bylam z nim,ale teraz jestem z kims wiem ze kocham i
      nie zdradze,bo nie ma takiej potrzeby,bo mam wszystko czego potrzebuje:D:D:D:D
    • Gość: Samata Re: Zdrada faceta IP: *.centertel.pl 10.09.13, 14:08
      Dziwne czasem, że ludzie planują wesela a nadal siebie zdradzają po co w ogóle być w takim układzie, jak się zdradza przed ślubem to i się zdradza po ślubie jak w historii poniżej
      Narzeczony zdradza przed ślubem przyszłą żonę
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka