trzymilionowy.post 01.05.09, 19:16 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
donaldu.tusku.ltd Re: Kownacki: Manifestację pod Pałacem Kultury sp 01.05.09, 19:21 w języku polskim nie ma dostatecznie obraźliwych słów aby określić tego człowieka... Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 [...] 01.05.09, 20:06 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kontonaspam Re: Kownacki to nie czlowiek, to lgarz pisdecji 01.05.09, 20:36 "- Rodzi się pytanie, z jakiego powodu i w imię czego takie rozkazy wydano - powiedział Kownacki" Obrzucę Kownackiego petardami, zacznę okładać kijami, on zaś nadstawi drugi policzek? Zaprosi mnie do domu? Pytanie do pana Kownackiego: Co zrobi policja i ochrona prezydencka, gdy legalna demonstracja zacznie obrzucać petardami pałac prezydencki, zacznie forsować ogrodzenie, policję i ochronę pałacu zacznie okładać kijami, paląc na chodniku opony i kukły prezydenta? Odpowiedz Link Zgłoś
patriotaa [...] 01.05.09, 21:10 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jimmyjazz Solidaruchom rozkaz wydał wódź Jarosław. To jasne 01.05.09, 21:12 Więc o co pyta Kownacki? Jakiś ciemny? Znowu popił z szefem? Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Narkomanom rozkaz plucia wydał Schetyna, jasne! 01.05.09, 21:21 Staly uczestnik narko-orgietek Owsiaka na Przystanku Woodstock a dzis członek Mlodych Demokratow zainspirowany wezwaniem Owsiaka by przeciwnikom TW Bolka “przyłożyć z baśki”… www.wosp.org.pl/jurek/index.php/36/2/2/1238488665 … zamiast bazgrac na scianie kibelka, ku uciesze babci klozetowej posluchal sie instrukcji Schetyny (…kilka razy dziennie odwiedzic portal i dodac do kilku topowych artykołow swoj komentarz…nie wdawanie sie w dyskusje…efekt bedzie naprawde zauwazalny...Prosze jednak w tym informowaniu o nalezyta dyskrecje. Tajna instrukcja PO: Przejąć internet! www.dziennik.pl/polityka/article213016/Tajna_instrukcja_PO_Przejac_internet_.html?service=print ) jimmyjazz napluł: > Więc o co pyta Kownacki? Jakiś ciemny? Znowu popił z szefem? M: ile trawki daje Owsiak za rzyganie na forum ? Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: Solidaruchom rozkaz wydał wódź Jarosław. To j 02.05.09, 08:59 jimmyjazz napisał: > Więc o co pyta Kownacki? Jakiś ciemny? Znowu popił z szefem? =================================== A czy są jakieś kwity (dowody), że to Kacze Bajoro zainspirowało tą zadymę??? Masz takowe, czy tylko chlapiesz ozorem, bo szef kontroluje twoją korespondencję? Jeśli nie, to weź długi rozpęd i walnij tym swoim pustym łbem o betonową ścianę. Może przyniesie jakieś skutki? ------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
jimmyjazz Re: Solidaruchom rozkaz wydał wódź Jarosław. To j 03.05.09, 15:07 darkraj napisał: > =================================== A czy są jakieś kwity > (dowody), że to Kacze Bajoro zainspirowało tą zadymę??? > Masz takowe, czy tylko chlapiesz ozorem, Przypomnij mi te manifestacje S za rządów jarosława? Jakoś wtedy im upadające stocznie nie przeszkadzały. > Jeśli nie, to weź długi rozpęd i walnij tym swoim pustym łbem o > betonową ścianę Kurski nowe riposty przysłał? Jakie błyskotliwe, inteligentne. A może nawet sam bielan. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 [...] 01.05.09, 19:22 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Kownacki: Manifestację pod Pałacem Kultury spac... 01.05.09, 19:24 kownacki idź sobie chlapnij małpkę albo dwie z szefem to ci ulży..... Odpowiedz Link Zgłoś
nie-naiwniak Kownacki: Manifestację pod Pałacem Kultury spac.. 01.05.09, 19:26 i to jest szef kancelarii Prezydenta ? Raczej jest to ktoś, kto chce temat zupełnie jasny, ściemnić. Ale za to jasne się staje to, że do samej manifestacji, do ataku na Policję,/ a nie odwrotnie !/, zachęcił ........ PiS-owski prezio i " wodzowie PiS-uarów. Panie Kownacki............. Kłamać też trzeba umieć. Nawet jeśli wazelina jest Pańskim materiałem napędowym. Odpowiedz Link Zgłoś
paralela.1 Kownacki,ten łajdak,to zawodowy kłamca, pomawiacz! 01.05.09, 19:36 www.dziennik.pl/polityka/article253233/Kownacki_przylapany_na_klamstwach.html Dobrali sie z Kaczynskim... Odpowiedz Link Zgłoś
es54 a 01.05.09, 19:27 Zawsze kłamie więc i w tym wypadku łże , jak to ma w zwyczaju! Wstrętny gość! Dzięki takim prezydent ma tak niskie notowania. Ale jeszcze tylko 600 dni takich kłamczuchów! Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Kownacki: Manifestację pod Pałacem Kultury spac.. 01.05.09, 19:27 KOWNACKI TY GLABIE KAPUSCIANY ,,LUDZIE W POLSCE MAJA JUZ,,T,V!!!! I WIDZIELI JAK BYLO..myslisz ze tylko ty masz taka mozliwosc ze wciskasz kit ludzia??????? Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Kownacki, to zakłamany kundel, komusze scierwo... 01.05.09, 19:32 www.dziennik.pl/polityka/article368882/Tajna_rozmowa_Kaczynski_Kwasniewski.html Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Re: Kownacki: Manifestację pod Pałacem Kultury sp 01.05.09, 19:34 no przecież te głupki z kancelarii specjalnie wysłali kurskiego żeby spacyfikowanych stoczniowców tzn. związkowców reanimował.. ale znowu się nie udała zadyma pisiarni. A to pech! Odpowiedz Link Zgłoś
janusz114 Kownacki: Manifestację pod Pałacem Kultury spac... 01.05.09, 19:33 Ten człowiek nie ma pojęcia , co znaczy słowo "pacyfikacja". Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Re: Kownacki: Manifestację pod Pałacem Kultury sp 01.05.09, 19:36 janusz114 napisał: > Ten człowiek nie ma pojęcia , co znaczy słowo "pacyfikacja". -------------- o przepraszam, za dużo żądasz od pracowników pisprezydenckiej kancelarii.. za dużo! Odpowiedz Link Zgłoś
xjerzy1 Panie Kownacki, dlaczego Pan tak nienawidzi Polski 01.05.09, 19:34 ...i Polaków, czy Pan wierzy w Boga? Tak szczuć i nienawidzieć nie potrafi katolik. Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Re: Panie Kownacki, dlaczego Pan tak nienawidzi P 01.05.09, 19:37 xjerzy1 napisał: > ...i Polaków, czy Pan wierzy w Boga? Tak szczuć i nienawidzieć nie > potrafi katolik. -------------------- potrafi potrafi, posłuchaj sobie radiamaryja..... po 22-giej Odpowiedz Link Zgłoś
jr68 głupi czy takiego udaje, to bezczelnośc 01.05.09, 19:35 to są jaja jak siewykorzystuje biede ludzka Odpowiedz Link Zgłoś
paralela.1 Bielan,Kurski i Kownacki, zawodowi kłamcy !!! 01.05.09, 19:38 www.dziennik.pl/polityka/article253233/Kownacki_przylapany_na_klamstwach.html fakty.interia.pl/polska/news/monika-olejnik-minister-kownacki-klamie,1197008 Odpowiedz Link Zgłoś
croco Kownacki: Manifestację pod Pałacem Kultury spac... 01.05.09, 19:37 Skąd ten Lech bierze tych notorycznych idiotów. Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Re: Kownacki: Manifestację pod Pałacem Kultury sp 01.05.09, 19:41 croco napisał: > Skąd ten Lech bierze tych notorycznych idiotów. -------------------- jak się chce być najmądrzejszym to trzeba sobie dobierać odpowiednich pracowników......im jest zresztą wszystko jedno co powiedzą, ważne żeby szef poklepał po główce. Odpowiedz Link Zgłoś
jk1962 Re: Kownacki: Manifestację pod Pałacem Kultury sp 01.05.09, 20:07 Kownacki nie jest idiotą. Robi to za co mu Kaczynski płaci: obszczekuje Tuska i kłamie. Taka praca. Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Kownacki: Manifestację pod Pałacem Kultury sp 01.05.09, 21:08 croco napisał: > Skąd ten Lech bierze tych notorycznych idiotów. Cala populację wyczerpali stali czytelnicy Wybiórczej. Odpowiedz Link Zgłoś
flyb52 Kownacki: Manifestację pod Pałacem Kultury spac... 01.05.09, 19:45 Ten facet wyglada jak zrewitalizowane zwloki lenina i bredzi jak brezniew przed trzasnieciem kopytami.Bolszewik z krwi kosci podobnie jak jego mocodawcy bolszewicy kaczynscy. Oni maja jeden cel: doprowadzic Polske do chaosu. Pytanie tylko po jaki damski wyznaczyli sobie taki cel. Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Re: Kownacki: Manifestację pod Pałacem Kultury sp 01.05.09, 19:56 flyb52 napisał: > Ten facet wyglada jak zrewitalizowane zwloki lenina i bredzi jak > brezniew przed trzasnieciem kopytami. ---------------------- genialne... Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 chyba lepiej żeby Kownacki milczał 01.05.09, 19:48 to doprawdy notoryczny idiota. Odpowiedz Link Zgłoś
incipit Kaczyński i Kurski wydali rozkaz ataku 01.05.09, 19:50 Kaczyński i Kurski wydali rozkaz ataku i ich za ja.. należy wieszać. Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 Re: Kaczyński i Kurski wydali rozkaz ataku 01.05.09, 20:19 incipit napisał: > Kaczyński i Kurski wydali rozkaz ataku i ich za ja.. należy wieszać. hmm, powieszenie kaczych pind za jaja moze okazac sie niewykonalne z powodu braku tychze. Ale za kacza kuciapke tez mozna. Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: Kaczyński i Kurski wydali rozkaz ataku 02.05.09, 09:11 incipit napisał: > Kaczyński i Kurski wydali rozkaz ataku i ich za ja.. należy wieszać. =================== A Ty tam byłeś, widziałeś i słyszałeś, tak? Oj, to Prokuratura bedzie z Ciebie miała pożytek. Tylko co z robotą przez te cholerne przesłuchania non-stop? Gratuluję obywatelskiej postawy. :-DDD ----------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
mela_1 Re: Kaczyński i Kurski wydali rozkaz ataku 03.05.09, 08:49 darkraj napisał: > incipit napisał: > > > Kaczyński i Kurski wydali rozkaz ataku i ich za ja.. należy wieszać. > =================== A Ty tam byłeś, widziałeś i słyszałeś, tak? > Oj, to Prokuratura bedzie z Ciebie miała pożytek. > Tylko co z robotą przez te cholerne przesłuchania non-stop? > Gratuluję obywatelskiej postawy. :-DDD > ------------------------------------------------------------------- > To Bóg światem rządzi...ja mu tylko pomagam. Darkraj. Nie dość, że wprawiasz w osłupienie swoim wiernopoddańczym oddaniem PiSowi, to jeszcze pouczasz i straszysz prokuraturą. By nie powiedzieć - grozisz. Przyjmij więc do wiadomości, że ponure czasy wszechwładzy prokuratur i zer moralnych przeszły już do histotii. Jak stalinizm, komunizm, socjalizm, kaczyzm. Odpowiedz Link Zgłoś
taglinda Kownacki: jestem głupkiem i wcale mi to nie przesz 01.05.09, 19:51 kadza. Inaczej nie byłbym głupkiem. odpowiadając głupkowi: Manifestację spacyfikowano, ponieważ barierki ochronne zaatakowały i sforsowały demonstrantów. Odpowiedz Link Zgłoś
staryduster wśród "stoczniowców" byli Kurski,Cymanski,Kaminski 01.05.09, 19:57 niech opowiedzą o "pacyfikacji' ... Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 Re: wśród "stoczniowców" byli Kurski,Cymanski,Kam 01.05.09, 20:23 no to "rodowodowi" stoczniowcy, tak jak ich kacze wodzyki. A dlaczego cipinskiej nie bylo??? Moglaby im chociaz podpaski rozdawac, czyli to co tym kaczym ciotom najbardziej trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Katabasy przy udziale prezydenckich przydupasów 01.05.09, 20:00 kradną robotnikom ich Święto 1 Maja wymyślając jakiegoś popieprzonego Józefa Robotnika a tym samym jeszcze jedną okazję do żebrania o datki na nowe samochody. Odpowiedz Link Zgłoś
grisza.14 Ile razy przyłapano Kownackiego na kłamstwie???? 01.05.09, 20:12 fakty.interia.pl/polska/news/monika-olejnik-minister-kownacki-klamie,1197008 www.dziennik.pl/polityka/article253233/Kownacki_przylapany_na_klamstwach.html Odpowiedz Link Zgłoś
borrka1 Kownacki: Manifestację pod Pałacem Kultury spac... 01.05.09, 20:11 - Rodzi się pytanie, z jakiego powodu i w imię czego takie rozkazy wydano - powiedział Kownacki w czasie swojej wizyty w Turku. a to tutaj już trzeba pytać swoich mocodawców,kto wydał rozkaz ataku na barierki! Policja jest po to aby strzec porządku i bronic przed atakiem,nawet takie barierki jezeli debile z kancelariii prezydenta tego nie wiedzą.W iem na bank że nie wiedzą! Odpowiedz Link Zgłoś
unamatita Ma rację! Przypomnijcie sobie POpaprane nieuki co 01.05.09, 20:16 się działo kiedy powstało białe miasteczko. Jak wtedy zachowywli sie POlitycy POpapranej parti? O mediach nie wspomnę. Na POhybel nieudacznikom! u. Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Ty masz rację. Wszyscy pamiętają jak 01.05.09, 20:32 pielęgniarki lały policję sztachetami. Odpowiedz Link Zgłoś
unamatita Postaraj się POpaprańcu jeszcze raz przeczytać 01.05.09, 20:56 mojego posta ze zrozunieniem (to może byc trudne dla przeciętnego POpaprańca), bo dnoszę wrażenie, że nie na mój post odpowiadałeś. Na POhybel nieudacznikom! u. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Owsiak zapedzil znarkotyzowane ZOMO do rzygania na 01.05.09, 21:17 ...Forum unamatita napisała: > mojego posta ze zrozunieniem (to może byc trudne dla przeciętnego POpaprańca), > bo dnoszę wrażenie, że nie na mój post odpowiadałeś. > Na POhybel nieudacznikom! M; czy nie widzisz, ze wysypalo sie cale POstKomunistyczne robactwo by zanieczyscic forum ? Podziekowania w imieniu babci klozetowej, ze czerwone gnidy nie nie zaniczyscili jej kibelka. Ciekaw jestem ile Schetyna placi za wykonywanie instrukcji? (…kilka razy dziennie odwiedzic portal i dodac do kilku topowych artykołow swoj komentarz…nie wdawanie sie w dyskusje…efekt bedzie naprawde zauwazalny….Prosze jednak w tym informowaniu o nalezyta dyskrecje. www.dziennik.pl/polityka/article213016/Tajna_instrukcja_PO_Przejac_internet_.html?service=print Odpowiedz Link Zgłoś
j_malec Re: Owsiak zapedzil znarkotyzowane ZOMO do rzygan 01.05.09, 21:57 mirmat1, skoro każdego, kto krytycznie wypowiada się o Kaczyńskich, nazywasz robactwem, to jak nazwiesz siebie ? Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 nie "kto" ale "co" 02.05.09, 00:30 j_malec napisał: > mirmat1, skoro każdego, kto krytycznie wypowiada się o Kaczyńskich, nazywasz > robactwem, to jak nazwiesz siebie ? M: nie ublizaj rodzajowi ludzkiemu okreslajac takie rzeczy jak STWORZENIA WYDALAJACE Z SIEBIE POMYJE JAK.... Kownacki sbecki wieprzu Autor: wiedmak 01.05.09, 19:35 Na moj rozkaz, na moj! Odezwal sie zapijaczony obciagacz swojego zarzyganego pana. Kto to scierwo wybral?! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=94760232&a=94760785 Re: Kownacki: Manifestację pod Pałacem Kultury sp Autor: donaldu.tusku.ltd 01.05.09, 19:21 w języku polskim nie ma dostatecznie obraźliwych słów aby określić tego człowieka... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=94760232&a=94760374 Kownacki: Manifestację pod Pałacem Kultury spac... Autor: tadjan 01.05.09, 19:24 kownacki idź sobie chlapnij małpkę albo dwie z szefem to ci ulży..... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=94760232&a=94760449 Kownacki, to zakłamany kundel, komusze scierwo... Autor: pierot6 01.05.09, 19:32 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=94760232&a=94760691 Kownacki sbecki wieprzu Autor: wiedmak 01.05.09, 19:35 Na moj rozkaz, na moj! Odezwal sie zapijaczony obciagacz swojego zarzyganego pana. Kto to scierwo wybral?! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=94760232&a=94760785 Kownacki sbecki wieprz jest wybrancem kaczynskich Autor: rybka9915 01.05.09, 20:12 a kaczynskie to zalgane bolszewickie sieroty po Rajmundziu. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=94760232&a=94761790 ....I WIELE WIELE WIECEJ GWna..... ...JAKO ISTOTY LUDZKIE. Odpowiedz Link Zgłoś
borrka1 Re: Postaraj się POpaprańcu jeszcze raz przeczyta 01.05.09, 22:15 unamatita napisała: > mojego posta ze zrozunieniem (to może byc trudne dla przeciętnego POpaprańca), > bo dnoszę wrażenie, że nie na mój post odpowiadałeś. > Na POhybel nieudacznikom! > u. nie wiem czy una ma tita,czy też una ma kuku ale PO może i krytykowało metody PiS-u wtedy bo były naruszenia swobód i praw obywatelskich(np. zagłuszanie telefonów),teraz mieliśmy do czynienia z ewidentnym nareszeniem porządku publicznego i ugrozą bezpieczeństwa jak i obradujących polityków tak i ochraniających służb ze strony demonstrantów i krytyka PiSdzielców jest w tym przypadku co najmniej niezrozumiała jeżeli nie spekulacyjna,im gorzej tym lepiej dla rządu dla partii(PiS),co nie? Zmień jednak nick ,na unamakuku,odda w całości twoje poglądy i poziom intelektualny. Odpowiedz Link Zgłoś
unamatita Re: Postaraj się POpaprańcu jeszcze raz przeczyta 02.05.09, 12:28 Otóż POpaprany wykształciuchu - punkt widzenia zależy od miejsca siedzenia. Od zawsze jest tak, że opozycja popiera protesty społeczne, bo leżą w jej interesie. Kiedy Jarosław Kaczyński zapraszał okupujące Kancelarię Premiera pielęgniarki do Centrum Dialog, nie znajdował poparcia opozycji. – Politycy PO chętnie odwiedzali wówczas białe miasteczko, rozdawali kawę i ciastka. Dlaczego dziś tego nie robią? Warto jeszcze wspomnieć o ostrych realcja w TVN no i oczywiście w Wybiórczej. Dzisiaj nikt specjalnie nie komentuje tego zdarzenia w tych zasłuzonych dla układu mediach. Tak więc nie pisz bzdur miernoto, weź sobie browca i czekaj w słoneczku na tuskowe cuda. O twoim intelekcie nie będe się wypowiadał, bo to coś najpierw trzeba mieć, a nie być zwykłym jajogłowym wykształciuchem. Na POhybel nieudacznikom! u. Odpowiedz Link Zgłoś
lm50 Biedne aniołki, oni tylko kamieniami i petardami 01.05.09, 20:16 w Policję rzucali, a niedobra Policja ich od razu pałami i gazem... Odpowiedz Link Zgłoś
suchy114 Kownacki: Manifestację pod Pałacem Kultury spac... 01.05.09, 20:22 czyżby ponownie nikt nie oglądał telewizji panie ministrze ? jak sie nie płaci abonamentu RVT ,to tak sie kończy , odcieli kablóweczke i już . Odpowiedz Link Zgłoś
tibnor A, to tutaj, kilka słów o Kownackim... 01.05.09, 20:37 facet jest o jeden rok mnłodszy ode mnie. Skoro ja wiedziałem, co robię w latach "socjalizmu", to i on musiał wiedzieć... Kilka słów o "obrońcy" pacyfikowanych: Wikipedia milczy na temat, że Piotr Kownacki jest synem komunistycznego, PRLowskiego dyplomaty. (...) wiele lat swojego dzieciństwa spędził wraz z tatusiem w ZSRR. Zapomina dodać, że swoje magisterium bronił u prof. Sylwestra Zawadzkiego, ministra sprawiedliwości w stanie wojennym. I to jego protekcji magister Kownacki zawdzięczał pracę w komunistycznym sejmie. Wikipedia prześlizguje się zwłaszcza nad latami 1979 i 1991. Wikipedia wymienia, że Piotr Kownacki w tych latach pracował w Instytucie Państwa i Prawa PAN, następnie biurze prasowym Kancelarii Sejmu, biurze Trybunału Konstytucyjnego i biurze Pełnomocnika Rządu ds. Reformy Samorządu Terytorialnego zapominając dodać, że były to instytucje komunistyczne, lub nadzorowane przez komunistów i SB, jak ówczesna PAN, że komunistyczny był ówczesny Sejm, że Trybunał Konstytucyjny w którym pracował Piotr Kownacki - był powołany w stanie wojennym i podlegał ostatecznym werdyktom Jaruzelskiej Rady Państwa. Że ludzie, którzy pracowali w tych instytutach naukowych, a zwłaszcza w agendach ówczesnych władz byli ludźmi dobrze sprawdzonymi i uznanymi co najmniej za bezpiecznych dla ówczesnego państwa. Zdumiewająca kariera Piotra Kownackiego w stanie wojennym przeradzająca się w niezwykle bliskie związki z Lechem Kaczyńskim, gdy obejmie on funkcję szefa NIK i zwieńczona bynajmniej nie obecną funkcją w Kancelarii Prezydenta, a wcześniejszymi funkcjami na głównych stołkach w PKN Orlen, ( wiceprezes i prezes), które w ciągu zaledwie niecałego półtora roku zrobiły z naszego cienia ( tak, tak!) bardzo bogatego człowieka z milionami na prywatnym koncie. Może mieć miliony na koncie, może wchodzić kolejnym możnym w d..., ale niech mi nie pieprzy o pacyfikowaniu! Dobrze pamiętam tamte lata, i wiem, że tacy jak ON gonili takich jak JA! Śmieć przebrzydły. Odpowiedz Link Zgłoś
tibnor Re: A, to tutaj, kilka słów o Kownackim... errata 01.05.09, 20:45 Przepraszam, zapomniałwm podać źródło: renata.rudecka-kalinowska.salon24.pl/ Dobrej nocy, panie Kownacki. Niech się panu śnią pańskie boje o wolną Polskę. Odpowiedz Link Zgłoś
basia12.1 Re: A, to tutaj, kilka słów o Kownackim... 01.05.09, 20:50 To jest czysta prawda !Dlatego nie można znieść tych pisowców,wszystkich chcą pouczć, umoralniać, wychowywać w trzeżwości,płyną im obelgi z ust bez mrugnięcia z tym przekonaniem o własnej wyższości.Nie wiem czy oni myślą, że ciemny lud to kupi? Odpowiedz Link Zgłoś
tibnor Pcha się na usta cytat... 01.05.09, 21:31 z "Kabaretu", słowa Lisy Minnelli: "Zaraz rzygnę". Przepraszam, mam przed oczyma suki z zomowcami stojące w bocznych uliczkach małego miasta na Śląsku. Psy przywiązane do kratek stopni samochodów, w oknach wiszą pały i hełmy tych panów. I smród gazów łzawiących, przez dwa dni po akcji szczypało w oczy. I ten ciu. mi teraz mówi o "pacyfikowaniu". Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 ludzie pracy mają pracować a nie 01.05.09, 20:44 dyskutować. pracować i płacić aby finansować fanaberie swojego pana. a jak się nie podoba to pała i wąskie drzwi. niech się cieszą, że nie muszą dopłacać do tego przywileju jakim jest praca na przeżycie. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: ludzie pracy mają pracować a nie 01.05.09, 20:48 rzekomo stoczniowe menelstwo,żerujące na milionowych dotacjach od lat nazywasz ludźmi pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: ludzie pracy mają pracować a nie 01.05.09, 20:54 venus99 napisał: > rzekomo stoczniowe menelstwo,żerujące na milionowych dotacjach od > lat nazywasz ludźmi pracy? . ludzie pracy to ludzie pracy. nie zawężałem wypowiedzi tylko do stoczniowców. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Czy nie widzisz jak ciezko pracuja lumpy rzygajac 01.05.09, 21:29 na tym forum? carpaccio4 napisał: > venus99 napisał: > > > rzekomo stoczniowe menelstwo,żerujące na milionowych dotacjach od lat nazywasz ludźmi pracy? . > ludzie pracy to ludzie pracy. nie zawężałem wypowiedzi tylko do stoczniowców. M: jak widac nalezy zaliczyc w poczet ludzi pracy to wysypisko dewiantow jakie z trudem wypluwa swoj mizerny mozg za mizerna dotacje POliKota by wypelniajac instrukcje Schetyny.... (…kilka razy dziennie odwiedzic portal i dodac do kilku topowych artykołow swoj komentarz…nie wdawanie sie w dyskusje…efekt bedzie naprawde zauwazalny...Prosze jednak w tym informowaniu o nalezyta dyskrecje. Tajna instrukcja PO: Przejąć internet! www.dziennik.pl/polityka/article213016/Tajna_instrukcja_PO_Przejac_internet_.html?service=print) ....ublizyc stoczniowcom. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Czy nie widzisz jak ciezko pracuja lumpy rzyg 01.05.09, 21:33 dziwne,bo ja na tym forum widzę głównie tłum pisuarowych pisarzy.ale widocznie im wolno pisać wszystko i w każdej postaci. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Re: Czy nie widzisz jak ciezko pracuja lumpy rzyg 01.05.09, 21:40 venus99 napisał: > dziwne,bo ja na tym forum widzę głównie tłum pisuarowych pisarzy.ale widocznie im wolno pisać wszystko i w każdej postaci. M: P E R E L K I....... Kownacki to nie czlowiek, to lgarz pisdecji Autor: rybka9915 01.05.09, 20:06 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=94760232&a=94761640 takie pis-bolszewickie kreatury trzeba nazywac po imieniu, i bez najmniejszych skrupulow. Toz te pisbolszewickie gnidy bez chamstwa i lgarstwa - bylyby niczym. Dzieki tym "zaletom" znalazly robote u pisdenta, podwladnego swego zaklamanego blizniaka kurdupla. Kownacki sbecki wieprzu Autor: wiedmak 01.05.09, 19:35 Na moj rozkaz, na moj! Odezwal sie zapijaczony obciagacz swojego zarzyganego pana. Kto to scierwo wybral?! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=94760232&a=94760785 Re: Kownacki: Manifestację pod Pałacem Kultury sp Autor: donaldu.tusku.ltd 01.05.09, 19:21 w języku polskim nie ma dostatecznie obraźliwych słów aby określić tego człowieka... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=94760232&a=94760374 Kownacki: Manifestację pod Pałacem Kultury spac... Autor: tadjan 01.05.09, 19:24 kownacki idź sobie chlapnij małpkę albo dwie z szefem to ci ulży..... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=94760232&a=94760449 Kownacki, to zakłamany kundel, komusze scierwo... Autor: pierot6 01.05.09, 19:32 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=94760232&a=94760691 Kownacki sbecki wieprzu Autor: wiedmak 01.05.09, 19:35 Na moj rozkaz, na moj! Odezwal sie zapijaczony obciagacz swojego zarzyganego pana. Kto to scierwo wybral?! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=94760232&a=94760785 Kownacki sbecki wieprz jest wybrancem kaczynskich Autor: rybka9915 01.05.09, 20:12 a kaczynskie to zalgane bolszewickie sieroty po Rajmundziu. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=94760232&a=94761790 ..... wystarczy czy mam dodac tego gnoju ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: ludzie pracy mają pracować a nie 01.05.09, 21:31 jeżeli mamy to potraktować bardzo szeroko to proponuję żebyś zapytał ludzi pracy jak głosowali 4 czerwca 1989 roku.ja twierdzę:chcieli- mają. Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: ludzie pracy mają pracować a nie 01.05.09, 21:47 venus99 napisał: > jeżeli mamy to potraktować bardzo szeroko to proponuję żebyś zapytał > ludzi pracy jak głosowali 4 czerwca 1989 roku.ja twierdzę:chcieli- > mają. to jedna strona medalu i ja też tak uważam. jest jeszcze druga, która pokazuje, że mieli niewiele do powiedzenia na temat faktycznego kształtu nowej rzeczywistości, której beneficjenci, tej polityczno gospodarczej rzeczywistości, pokażą jeszcze w wielu sytuacjach na co ich stać. ta rzeczywistość to jakiś bantustan czy wschodnia dzicz. tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
patriotaa Re: Kownacki: Manifestację pod Pałacem Kultury sp 01.05.09, 20:56 trzymilionowy.post napisał: > Lecz się facet na nogi bo na głowę już za późno notoryczny kłamco. SKANDAL premier morderca narodu.precz z wermachtem i faszyzmem. PANIE PREZYDENCIE RATUJ PAN KRAJ PRZED ROZBIOREM NIEMIECKO ROSYJSKIM Odpowiedz Link Zgłoś
ursynow33 Kownacki: Manifestację pod Pałacem Kultury spac... 01.05.09, 20:56 Ten czlowieczek kownacki wyglada jak zwloki lenina! Odpowiedz Link Zgłoś