hasz0 04.05.09, 12:38 ___________Wstyd i sromota dla Was!______________ Nawet w stu nie poradzicie sobie ^^^^^^^^^^^^^zygzakujac forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=94822427&a=94838086 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
haszszachmat _____________Dobra! ustepuje mądrzejszym! 04.05.09, 12:45 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=94837079&a=94838274 Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 _____Dobra! ustepuje mądrzejszym! Ale zapytam 04.05.09, 15:31 Minister finansów atakuje Brukselę poniedziałek 4 maja 2009 15:07 Rostowski: Unijne prognozy są błędne Według ministra finansów Jacka Rostowskiego prognozy Komisji Europejskiej, dotyczące deficytu budżetowego i dynamiki PKB w Polsce, są błędne. Jak twierdzi szef resortu finansów, nasza gospodarka ma się znacznie lepiej niż prognozuje Komisja. czytaj dalej...REKLAMA "4,6 proc. PKB deficytu to absolutnie najgorszy jaki przewidujemy obecnie. Uważam, że prognozy unijne są przesadne"- mówił Jacek Rostowski o deficycie budżetowym, który Bruksela szacuje aż na 6,6 procenta. Minister twierdzi, że prognozy KE są błędne. Według niego bardzo trudno jest określić tak szczegółowe dane dla wszystkich krajów Unii. Świadczą o tym różnice jakie mamy w prognozach styczniowych i dzisiejszych. Bo w styczniu, według UE, gospodarka Polski miała rosnąć, a,według ostatnich wyliczeń miałaby się skurczyć o 1,4 procenta. >>>Gomułka: Rząd nie działa, a deficyt rośnie W poniedziałek Komisja Europejska podała do informacji prognozy dotyczące deficytu budżetowego w krajach europejskich. Były one znacznie gorsze od tych, które podane były w styczniu. Według informacji podanych przez Komisję polska gospodarka skurczy się o 1,4 proc, a deficyt wyniesie 6,6 proc PKB (3,6 proc. PKB w styczniu). MK » KOMENTARZE (0) więcej » + DODAJ KOMENTARZ Autor nazwikso imię nick niedopuszczalny - będize potraktowany jak podszywka. Tu Tytuł a tam --. ................................Treść Proszę wpisać kod z obrazka żebym miał pewnośc, że nie romawiam z automatem inwektywnym ad personalnym, zainstalowanym na Aquie przez polityków korporacyjnych globalizaci unifikacyjnej. Dziękujemy za Twój komentarz. Po zatwierdzeniu przez moderatora pojawi się on na Forum Aquanet. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Mossad dlugiemy rencamy w Hasza? 05.05.09, 10:23 hasz0 napisał: > Nawet w stu nie poradzicie sobie Ostatnio w intencji bronienia Hasza przed cenzura poradzilem judkowi, ze Mossad moze rozkazac Ogorze. Uwazalem, ze to zart (niewinny zarcik). Okazuje sie jednak, ze ziscilo sie. Mossad dlugiemy rencamy chycil lzeszlachetke za gardlo. Moski nie znaja sie na zartach, musi byc szmonces z zarejestrowanym prawem autorskim rebego lub cadyka. Jeszcze troche a mnie calkowicie przekonaja, ze biedny Adolf mysial sie bronic. Przepraszam Cie Haszu za mna naiwnosc, ze Zydzi nie sa Narodem Wybranym. Sa Wybrani do 100% Endloesung. Bez tego na grobie Sendlerowej urzadza latryne. Odpowiedz Link Zgłoś
szach0 _______________Draństwo kolesiowe!________________ 05.05.09, 10:47 kąd wiesz, że zaraz po tym poście miałem wyłączony internet przez TPS.A.? _______NIE BAN na Aquie!!!!!!!!______________ Po telefonie z komunikatem, że mam odnieść modem i OSTRZEŻENIEM o KARZE 600,- zł...włączyłem i...nie mam internetu!!!! Bez Ostrzeżenia! Bez OKRESU wypowiedzienia! Na infolinii fachowiec sprawdził, że zostałem odłączony!!!!!!!!! Na serio! Przyznam, zapytałem, czy nagrywają... i skomentowałem to odpowiednio... o traktowaniu Polaków przez francuska firmę...facet na moje pytanie, odparł, zę jest w pracy i nie komentuje takich zachowań. Zadzwoniłem z opieprzem że emeryt po takim komunikacie z wygrażaniem i karą z automatu głsoowego... chory na serce moze dostać zawału... że mam zlecenie wypełnione i oczekujace na moją akceptacje elekrtroniczna, że odszkodowanie itd.... O konkurencji...O ochronie ...i ewent... Po jakiejś godzinie puścili mi automat z kulturalną prośba o z wrot... a dziś sprawdzam i .....jest internet. Co to qrva znaczy? P.S. Przypomniał mi się donos do pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 trzymasz kopie swoich donosow? 05.05.09, 11:04 szach0 napisał: > Przypomniał mi się donos do pracy. Niestety calej reszty Twojej slowosraczki nie zrozumialem. Aczkolwiek ogolnie wiem, ze otacza cie wrogi swiat. To przyjemnie na starosc tak powspominac i przygotowac antologie haszystowskich dokonan. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 ___nie rozumiesz, że wyłączono mi wczoraj internet 05.05.09, 11:43 Na kogo donosiłem?...coś wiesz o mnie czego ja nie wiem? Co z Tobą? kompletnie zgłupiałeś? » KOMENTARZE (0) więcej » + DODAJ KOMENTARZ Autor nazwisko oraz imię, nick niedopuszczalny - będzie potraktowany tak samo jak podszywka. Tu Tytuł a tam -->. ................................Treść Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: ___nie rozumiesz, że wyłączono mi wczoraj int 05.05.09, 11:51 hasz0 napisał: > Na kogo donosiłem?... Wylaczenie bym jeszcze zrozumial ale belkot o 600 PLN, zwrocie modemu itp. juz sie nie da zrozumiec. Nagrales swe urojenia na automatyczna sekretarke? Mialem dotychczas nadzieje, ze donosiles na komunistow swemu spowiednikowi. Masz umyslkowosc polprzewodnikowa, wiec to gloria bohaterstwa a nie podlosc. Swoja droga jak nie placisz za internet od 1945 roku to tez bym ci wylaczyl. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 ________płaciłem na bieżąco Ty nie chcesz 05.05.09, 12:16 zrozumieć, że Tepsa stoczyła sie już na samo dno. Ze procedury ...związały tę firmę jak kokon. Ze nie panują nad informacjami głosowymi wysyłanymi automatycznie do abonenta. Ze CRM Call Center na kilkadziesiąt moich reklamacji odpowiadal za każdym razem zupełnie co innego przez kilka meisiecy i nie potrafili uruchomić prostej usługi...że atmosfera w firmie jest rodem z Orwella. Nie czytasz prasy? Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Urojenia? Jesteś somnambulikiem? 05.05.09, 12:21 Trochę mi Ciebie znowuż żal...jak Ty sobie radzisz z natręctwami insynuacji, ktore tu tak bezsensownie na mnie wylewasz? Nie potrafisz się powstrzymać na kilka dni? » KOMENTARZE (0) więcej » + DODAJ KOMENTARZ Autor nazwisko oraz imię, nick niedopuszczalny - będzie potraktowany tak samo jak podszywka. Tu Tytuł a tam -->. ................................Treść Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: Urojenia? Jesteś somnambulikiem? 05.05.09, 14:13 hasz0 napisał: > Trochę mi Ciebie znowuż żal...jak Ty sobie radzisz 1. Ateista hipotezy weryfikuje empirycznie. 2. Religiant interpretacje paradoksow interpretuje interpretacjami paradoksow. 3. Ten dualizm zwalnia religiantow w potrzeby empirycznego osobistego kontaktu z Bogiem. 4. Ja mam swiadomosc bledow percepcji, w tym bledu "dostrzegania tego co chce dostrzec". Jest to dzialanie tej warstwy mozgu, ktora odpowiada za przyspieszanie i ekonomie percepcji. To co stale sie powtarza maskuje drobne odstepstwa. 5. Ty koncentrujesz sie na interpretacjach lekcewazac percepcje. Twoje interpretacje z definicji (Twojej) nie sa urojeniami. Natomiast moja percepcja jest urojeniem wedlug Twojej definicji. Ja moglbym z Toba rozmawiac o konkretach, lecz ich nie ma wsrod Twoich interpretacji (weglug mnie urojen). 6. Jezeli to poprawi Twoj stan to moge byc somnambulikiem lub sodomito-sadysta. Wsio rawno. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Hasza dziedzictwo Odry 1305 w TPSA 05.05.09, 14:02 hasz0 napisał: > zrozumieć, że Tepsa stoczyła sie już na samo dno. Po prostu oprogramowanie jakie stworzyl Hasz do dzis dzien funkcjonuje w TPSA. Ja sobie poradzilem z TPSA. Przeprowadzilem sie do Niemiec. Odpowiedz Link Zgłoś
jezyczekuwagi Re: Hasza dziedzictwo Odry 1305 w TPSA 05.05.09, 14:13 rycho7 napisał: > Ja sobie poradzilem z TPSA. Przeprowadzilem sie do Niemiec. ...i inne problemy za toba sie nie przeprowadzily do niemiec... trzeba bylo mcniej krzyczec przeciwko rozszerzeniu unii Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: Hasza dziedzictwo Odry 1305 w TPSA 05.05.09, 14:16 jezyczekuwagi napisała: > trzeba bylo mcniej krzyczec przeciwko rozszerzeniu unii Masz percepcje (?)/ pamiec (?) wyskrobka z pieca krematoryjnego. Zawsze bylem za rozszerzeniem. Nie krzyczalem "Gewalt bija Zydow". Sam sie nie zagluszalem. Odpowiedz Link Zgłoś
haszszachmat Powiem Ci szczerze! Wiedziałem w 1979 że TU 05.05.09, 14:32 będzie tak jak jest. Splot okoliczności sprawił, że jednak zostałem. Nie jestem jednak z tych co żałują, że nie wybrali ostatecznie komfortu emigracji. Znam zbyt wielu żyjacych na emigracji. Zadowolonych bardzo i trochę mniej. Co do mnie pewnie mniej by za granicą mnie wkurzali ci, których Ty określasz umownie "haszystami" cokolwiek to znaczy ale nie ma nic wspólnego z mną...a ja filistrami realnego praktycyzmu. Nie mój to byłby problem. Emocjonalnie. Korzystałbym z normalności...a może i zyskałbym uznanie. Fajne autostrady. Czysto i porządnie. Zaden obcy nie kręciłby się bez potrzeby w pobliżu. Socjał. Praworządność. Brak improwizacji. Chłamu i fuszerki. Tak jak ma być. Jest tylko jedno ale...byłbym dla nich ...wieloheimatowiec! No i nie miałbym satysfakcji, że ten wysoki standart zawdzieczam ... po części sobie... nie miałbym satysfakcji z systemu sledzącego satelity niskoorbitalne, z uruchomionoego roentgena w Szklarskiej z ścianka i kratką Buckiego, modemu światłwodowego prototypu, za granicą i serii próbnej 40 szt. automatyki sygnalizujacej pzrejazd pociągu w Katowicach...miernika pola elektromagnetycznego i generatora mocy W.Cz., PDP, PDS-325, TUO, Systmu nadzoru dalekosieznych kabli ciśnieniowych mdz Gdańskiem Szcecinem na Z80 monitorem autosrkim, Odry 1304, Odry 1325, Odry1305 ... w Pradze, Bratysławie Budapeszcie Zagrebiu, ...i ze 200 w Polsce...tymi ręcami... paru systemów bilingowych central telefonicznych ... paru bazodanowych/...serwisowania sztucznego serca... aparatów roentgenowskich, diagnostycznych, laboratoryjnych medycznych wielkich i mniejszych...we wszystkich klinikach AM...pewnie nie zanłby Elektrowni Połaniec Kopalni Siarki, SHL, FSC, Huty Nowotko, Biur wszelakich Ministerwstw ...nie pomnę wszystkiego Szkoły Orląt w Dęblinie Pałacu Czartoryskich z Odrą 2325 i nartami wodnymi do Kazimierza ...wiesz jakoś tak ...nie żałuję.. Ale żal że te wszystkie rządy są duzo głupsze od najgłupszych na Aquie. I pozwalają by wszelkie smieci wjeżdżały od nas za darmo. Jak Twoje posty. Odpowiedz Link Zgłoś
haszszachmat Za duż 05.05.09, 14:40 o realnych partykularyzmów, kompromizmów, realizmów, tolerancjału...kryjącego perfidny i przewrotny egoizm pazeryzmu. No a przyzwoitość to dziś najcięższy grzech nawniaka. Odpowiedz Link Zgłoś
haszszachmat Jaksie czujesz w roli szczura okretowego na brzegu 05.05.09, 14:43 Marschalla? Krytykujacego statek, ktory nie zatonął po abordażu? Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 sluszna ocena 05.05.09, 15:53 haszszachmat napisał: > No i nie miałbym satysfakcji, że ten wysoki standart zawdzieczam > ... > po części sobie... Ja wrecz przeciwnie, zamiast promowac moja dobroserduszkowosc staram sie cos z siebie dac mojej lokalnej spolecznosci. Zaznaczyc swe miejsce na ziemi. Mimo wszystko to jest niesamowite, ze mam satysfakcje w kazdym moim Heimacie. Satysfakcje korzeni, satysfakcje wkladu mych przodkow, satysfakcje wkladu wlasnego. > i serii próbnej 40 szt. Mnie wystarcza 20 milionow zadowolonych uzytkownikow. Po ponad 10 latach wdrozenia. Mimo Twoich skikow przez plot. Mimo dodatkowych tytulow najwieksza satysfakcje mam gdy smiesznie mowia do mnie panie inzynierze. > nartami wodnymi do Kazimierza Slyszalem, to te z arsenku galu? > I pozwalają by wszelkie smieci wjeżdżały od nas za darmo. Bez zwrotu zabuzanskiego i warszawskiego. Moge Wam jeszcze podarowac kopalnie lazuru w Afganistanie. Mam to po pasztunskich przodkach. Mam przynajmiej statysfakcje, ze nie musze sie walac wsrod innych smieci w Twoim prawdziwie polskim obejsciu. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 __________no! chociaz Ty doceniłeś jakośc riposty! 05.05.09, 16:08 Ale coś asmetrycznie jesteś dumny... przypominasz mi Tuska. Z tą "dumą" podpalikotowaną przewrotnością i maskowanym propagandą wizerunkową partukularnym realizmem. Wypasłeś się na polskich burakach i kartoflach a spłacasz dług nie rolnikowi ale cwaniakowi z miasta co przyjechał na wczasy pod gruszą czołgiem. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: __________no! chociaz Ty doceniłeś jakośc rip 05.05.09, 16:19 hasz0 napisał: > Wypasłeś się na polskich burakach i kartoflach a spłacasz > dług 1. Jako religiant bez sensu starasz sie wzbudzac poczucie winy w ateiscie. Ja nie wierze w grzechy wymyslane rankiem przez biskupow na podstawie zawartosci nocnika. 2. Pracowalem dostatecznie dlugo aby zebrala sie ogromna kwota zawlaszczona przez mych pracodawcow. Moze przelej na papier bilans swoich urojen. 3. Bardzo mi smakuje niemiecka brukiew. Nawet slyszalem w Polsce, ze po prostu trzeba umiec ja przyrzadzic. Wiesz jakie Niemry sa zaradne? > pod gruszą czołgiem. Swiatli wladcy od conajmniej 700 lat sprowadzali know-how wraz z nosnikami informacji. Czolgow nie bylo potrzeba. Aczkolwiek czesc nosnikow informacji trafiala na stosy jako czarownice. Jezeli durnosc jest jakoscia to doceniam. Odpowiedz Link Zgłoś